وقتی سنگ ها جان می‌گیرند +تصاویر

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سنگ های رودخانه هر کدام دارای شکل خاص و البته سطحی کاملا صاف هستند و به همین علت به راحتی می توان روی آن ها نقاشی های متفاوتی کشید.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، سنگ ها هیچگاه خیلی جذاب و یا زیبا نیستند اما می توان با کمی خلاقیت به آن ها جان داد و آن ها را تبدیل به اجسامی زیبا کرد.

هنرمند ایتالیایی به نام "ارنستینا گالینا" همان کسی است که می تواند سنگ ها را تبدیل به اجسامی زیبا کند و البته با هنرمندی و نقاشی های که روی آن ها می کشد سنگ ها به نوعی جان تازه ای می گیرند.



​
این هنرمند از دوران بچگی علاقه خاصی به نقاشی بر روی سنگ ها داشته است و البته به مرور زمان سعی کرده است که این هنرش را گسترده تر کند و نقاشی های واقعی تری روی سنگ های بکشد.

او بعد از مطالعه های مختلف سنگ های رودخانه را برای کارش انتخاب کرده و تصمیم گرفت آن ها را با نقاشی های متفاوتی از حیوانات بپوشاند تا جان تازه ای بگیرند.



​
سنگ های رودخانه هر کدام دارای شکل خاص و البته سطحی کاملا صاف هستند و به همین علت به راحتی می توان روی آن ها نقاشی های متفاوتی کشید.

این نقاش در سال 2003 اولین نمایشگاه نقاشی های سنگی را در اروپا افتتاح کرد و البته از آن روز این نمایشگاه در حال کار کردن است و بسیاری از سنگ های نقاشی شده اش را در آن جا برای فروش گذاشته است.








 

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مررررررررررررررسی مهندس ، خلاقیت رو خوب اومده :victory:
 

Similar threads

بالا