وقتی دخترها سرباز(ه)می شوند..؟؟

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
:smile:قبلش از همه خانمها و دخترها و سربازها معذرت میخوام نیاین جوابیه صادر کنین .............
صبحگاه:
فرمانده: پس این سربازه ها (بجای واژه سرباز برای خانمها باید بگوییم سربازه !)
کجان؟
معاون: قربان همه تا صبح بیدار بودن داشتن غیبت میکردن

ساعت 10 صبح همه بیدار میشوند...
سلام سارا جان
سلام نازنین، صبحت بخیر
عزیزم صبح قشنگ تو هم بخیر
سلام نرگس
سلام معصومه جان
ماندانا جون، وای از خواب بیدار میشی چه ناز میشی
.

صبحانه:
وااا... اقای فرمانده، عسل ندارید؟

ایش چرا کره بو میده؟
بچه ها، من این نون رو نمیتونم بخورم، دلم نفغ میکنه
آقای فرمانده، پنیر کاله نداری؟ من واسه پوستم باید پنیر کاله بخورم

...

بعد از صبحانه، نرمش صبحگاه (دیگه تقریبا شده ظهرگاه)

فرمانده: همه سینه خیز، دور پادگان. باید جریمه امروز صبح رو بدید
وا نه، لباسامون خاکی میشه ...
آره، تازه پاره هم میشه ...
وای وای خاک میره تو دهنمون ...
من پسر خواهرم انگلیسه میگه اونجا ...

...

ناهار
این چیه؟ شوره

تازه، ادویه هم کم داره
فکر کنم سبزی اش نپخته باشه
من که نمی خورم، دل درد میگیرم
من هم همینطور چون جوش میزنم
فرمانده: پس بفرمایید خودتون آشپزی کنید!
بله؟ مگه ما اینجا آشپزیم؟ مگه ما کلفتیم؟
برو خودت غذا درست کن
والا، من توخونه واسه شوهرم غذا درست نمی کنم، حالا واسه تو..

چون کسی گرسنه نبود و همه تازه صبحانه خورده بودند، کسی ناهار نخورد

...

بعد از ناهار
فرمانده: کجان اینا؟
معاون: رفتن حمام

فرمانده با لگد درب حمام را باز میکنید و داد میکشد ، اما صدای داد او در میان جیغ سربازه ها گم میشود...
هوووو....بی شعور
مگه خودت خواهر مادر نداری...
بی آبرو گمشو بیرون...
وای نامحرم...
کثافت حمال...
(کل خانم ها به فرمانده فحش میدهند اما او همچنان با لبخندی بر لب و چشمانی گشاده ایستاده است!!)

...

بعد از ظهر
فرمانده: چیه؟ چرا همه نشستید؟
یه دقیقه اجازه بده، خب فریبا جان تو چی میخوری؟
جوجه بدون برنج
رژیمی عزیزم؟
آره، راستی ماست موسیر هم اگه داره بده میخوام شب ماسک بزنم.

...

شب در آسایشگاه
یک خانم بدو بدو میاد پیش فرمانده و ناز و عشوه میگه: جناب فرمانده، از دست ما ناراحتین؟
فرمانده: بله بسیار زیاد!
خب حالا واسه اینکه دوباره دوست بشیم بیایید تو آسایشگاه داره سریال فرار از زندان رو نشون میده، همه با هم ببینیم
فرمانده: برید بخوابید!! الان وقت خوابه!!

فرمانده میره تو آسایشگاه:
وا...عجب بی شعوری هستی ها، در بزن بعد بیا تو
راست میگه دیگه، یه یااللهی چیزی بگو

فرمانده: بلندشید برید بخوابید!

همه غرغر کنان رفتند جز 2 نفر که روبرو هم نشسته اند
فرمانده: ببینم چیکار میکنید؟
واستا ناخونای پای مهشید جون لاکش تموم بشه بعد میریم.

آره فری جون؛ صبر کن این یکی پام مونده
فرمانده: به من میگی فری؟؟ سرباز! بندازش انفرادی.
سرباز: آخه گناه داره، طفلکی
مهشید: ما اومدیم سربازی یا زندان! عجب
ا
تقدیم به همه سربازا....

shotgun

عضو جدید
اگه دخترا برن سربازي ؛ اونوقت سربازي كجا بره بيچاره :cry::D

dozd_atish

عضو جدید
خوبه حالا سربازی نمیریم اینا رو میگید بریم چی پشت سرمون میگید :cry:
یه سربازی میرینا نگاااا چه خودتونو به موش مردگی میزنید:D

mary-f

عضو جدید
خیلی جالب بود. ولی چرا فرمانده مرد ه؟؟؟!!!! اگه میشد میرفتیم اینقدررررر هم نق نق نمی کردیم. چی فک کردین!!!؟؟؟!!!!

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
اگه فرمانده هم زن باشه كه ديگه نمي شه سربازي!
مي شه مجلس بزن و برقص!

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود. ولی چرا فرمانده مرد ه؟؟؟!!!! اگه میشد میرفتیم اینقدررررر هم نق نق نمی کردیم. چی فک کردین!!!؟؟؟!!!![/QUOTE

خودت میگی فرمانده؟؟باید مرد باشه اصلا فرماندگی ماله مرده:Dشوخی کردم میرم میپرسم چرا مرده؟؟؟ولی بنظر من باید داوطلبیش کنن ببین چندتا دختر میره اونجا واسه ثبت نام

زخم سبز

عضو جدید
من یکی بهت قول میدم عمرا فرمانده اذیت شه ولی باز که فکر میکنم کچلیینننن:biggrin:

;):biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:;):gol::gol::gol::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:خیلی باحال بود تازه کچلم کنیم زیر تانکم بریم بازم خوشگل تر از کچلیای شما پسرا میشیم راستی اگه داوطلبی بشه من خدایی میرم داداشم میگه بهترین دوران زندگیم بوده اکثر مردا همین حرف و میزنن:D:Dبه چپ جپ....به راست راست......

زخم سبز

عضو جدید
من اولین پستم و واسه شما فرستادم یه سوال اون عکس خودتونه اون بغله اگه دوست داشتید جواب بدید مرشی:smile:ولی اگرم شما نباشید مهم نیست مهم اینه که عاشق رنگ سبزین ......;):w17::w27:

mary-f

عضو جدید
خیلی جالب بود. ولی چرا فرمانده مرد ه؟؟؟!!!! اگه میشد میرفتیم اینقدررررر هم نق نق نمی کردیم. چی فک کردین!!!؟؟؟!!!![/QUOTE

خودت میگی فرمانده؟؟باید مرد باشه اصلا فرماندگی ماله مرده:Dشوخی کردم میرم میپرسم چرا مرده؟؟؟ولی بنظر من باید داوطلبیش کنن ببین چندتا دختر میره اونجا واسه ثبت نام

حیف که شدنی نیست مگرنه ثابت می کردیم:w02: ...:smoke:

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی شد باز حسودیتون گل کرد؟؟!!! همه جوره آماده ایم برای خدمت به مملکت:w42:

ای پاچه خواراااااا حالا که شدنی نیس این حرفارو میزنید ولی من اگه یه کاره ای شم این طرح تصویب میکنم ببنم میای جلو یا نه:smile:شیر زن میخواد :cowboy::w45:یه 7کیلو جیگر میخواد ؟نه فکر نکنم داشته باشین:smile:اینجوری باید فرار کنید:w42:

forsha

عضو جدید
یکی از آرزوهای دوره دبیرستانم سربازی رفتن بود اگه ثبت نامی بود ما با تمام قوا برای کشورمون ...................آرزوی سربلندی میکردیم انتظار که ندارین خانوما برن بجنگن

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اولین پستم و واسه شما فرستادم یه سوال اون عکس خودتونه اون بغله اگه دوست داشتید جواب بدید مرشی:smile:ولی اگرم شما نباشید مهم نیست مهم اینه که عاشق رنگ سبزین ......;):w17::w27:
ممنون شما لطف دارید درباره سوالیم که پرسیدی شخصی واستون میفرستم منم به شما افتخار میکنم همه افتخار میکنیم:smile:

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از آرزوهای دوره دبیرستانم سربازی رفتن بود اگه ثبت نامی بود ما با تمام قوا برای کشورمون ...................آرزوی سربلندی میکردیم انتظار که ندارین خانوما برن بجنگن
شما درست میگید جنگیدن یه بحث جداست کدوم ایرانییه که موقع تجاوز به خاکش پا عقب بزاره تا کشورشو غارت کنن من بحثی درباره جنگ ندارم ولی اگه جنگ نبود بازم حاظر به خدمت بودی؟

mary-f

عضو جدید
ای پاچه خواراااااا حالا که شدنی نیس این حرفارو میزنید ولی من اگه یه کاره ای شم این طرح تصویب میکنم ببنم میای جلو یا نه:smile:شیر زن میخواد :cowboy::w45:یه 7کیلو جیگر میخواد ؟نه فکر نکنم داشته باشین:smile:اینجوری باید فرار کنید:w42:

نخیرم ! شما تصویب کن ,حرکت از ما ...
معلومه خیلی ضعیفید که واسه یه سربازی رفتن این همه غر می زنین
حالا دیگه هر فکری میخواید بکنید:w08:
ما آماده ایم ثبت نام کی شروع میشه؟؟؟ کی یه کاره میشد؟ امیدوارم اون موقعه پیر نباشم که برای ثابت کردن به شما مجبور نباشم با عصا بیام....

آخرین ویرایش:

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیرم ! شما تصویب کن ,حرکت از ما ...
معلومه خیلی ضعیفید که واسه یه سربازی رفتن این همه غر می زنین
حالا دیگه هر فکری میخواید بکنید:w08:
ما آماده ایم ثبت نام کی شروع میشه؟؟؟ کی یه کاره میشد؟ امیدوارم اون موقعه پیر نباشم آخه برای ثابت کردن به شما مجبور نباشم با عصا بیام....

تو با عصا بیا من میزارمت یه جای اداری ولی حاضری موهاتم کوتا کنی؟؟:eek:

forsha

عضو جدید
شما درست میگید جنگیدن یه بحث جداست کدوم ایرانییه که موقع تجاوز به خاکش پا عقب بزاره تا کشورشو غارت کنن من بحثی درباره جنگ ندارم ولی اگه جنگ نبود بازم حاظر به خدمت بودی؟
البته چرا که نه همین الانش هم دلم میخواد به مردمم خدمت کنم گفتم حالا سربازی نمیرم کمکهای دیگه ای که میتونم بکنم

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکراری در حد پخش فیلم شعله از صدا و سیما
بابا میدونیم به قران میدونیم خب اگه تکراریه چرا دوباره میای بالا میخونی دادااااا؟؟درخواستی میدونی یعنی چی یعنی یه بار قبلا بوده دوباره یکسری در خواست باز پخش میدن اوکی؟

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته چرا که نه همین الانش هم دلم میخواد به مردمم خدمت کنم گفتم حالا سربازی نمیرم کمکهای دیگه ای که میتونم بکنم

اگر توی این 60- 70 میلیون نفر ایرانی نمیگم نصف 1000 نفر نمیگم دختر -چه مرد چه زن مثل تو فکر میکردن هیچ فاجعه ای تو این مملکت نبود قربون مرامت تو یک شیر زن واقعه ای ثابت کردی .....

mary-f

عضو جدید
تو با عصا بیا من میزارمت یه جای اداری ولی حاضری موهاتم کوتا کنی؟؟:eek:

آره حاضرم.اتفاقا همین هفته ی پیش تو این فکر بودم به پسر عمه ام که از سربازی اومده بود بگم موهامو از ته بزنه که پشیمون شدم م م م......;)

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره حاضرم.اتفاقا همین هفته ی پیش تو این فکر بودم به پسر عمه ام که از سربازی اومده بود بگم موهامو از ته بزنه که پشیمون شدم م م م......;)
به مو نیست عزیز اون دوباره در میاد ..عمرته که میخواد تلف شه میدونی منظورم چیه 2سال زندگشونه که وقتی جنگ نیست واسه کی باید تلف شه واسه چی ؟2سال از بهترین دوران جونیت دوباره بر میگرده؟؟؟؟

mary-f

عضو جدید
مگه ما که نمیریم سربازی عمرمون تلف نمیشه؟؟؟؟؟؟
شما میرید سربازی باز 2سالش میگید رفتیم سربازی.ما بدبختا که باید بیکار بشینیم :-((
حالا سربازی بهتر از تو خونه نشستن نیست!!؟؟؟؟

بالا