مبارکهبه چند ساعت گذشته و جایی که بودم.
اگه بشه و همه چی خوب پیش بره خیلی عالی میشه.
انشاله فروخته بشه و ما هم یه شیرینی بخوریم
مبارکهبه چند ساعت گذشته و جایی که بودم.
اگه بشه و همه چی خوب پیش بره خیلی عالی میشه.
اتفاقا اگه این جریان اوکی بشه فعلا از فکر فروش خونه میام بیرون و کنسلش میکنممبارکه
انشاله فروخته بشه و ما هم یه شیرینی بخوریم
پس چیه؟اتفاقا اگه این جریان اوکی بشه فعلا از فکر فروش خونه میام بیرون و کنسلش میکنم![]()
دارم مقاله میخونمبه اینکه مگه چیکار داره میکنه زیبا 22
به اینکه از کی تا الان مقاله خوندن کار شده؟دارم مقاله میخونم![]()
مقاله میخونیم، از دل مقاله ها اطلاعات مورد نیاز رو پیدا میکنیمبه اینکه از کی تا الان مقاله خوندن کار شده؟
بله عزیزم گفته بودی، اون پیامم برای اون چند روزی بود که نبودی و ازت بیخبر بودیم
یه سایت دیوار برای خودتون بزنید پسهمه ی اطرافیانم همینو بهم میگن
خوب مسئله اینه که من وسایلم رو خوب نگه میدارم، همه وسایل ما با اینکه ممکنه سالها ازش استفاده کرده باشیم، ولی همشون کاملا سالم هستند، برای همین خوب میخرن ازمون.
دوستهای من میگن هر چیزی میخوای بفروشی، اول به ما بگو، میگن آدم از تو باید وسیله بخره![]()
گزارش بزنم زیرش بنویسم تشویش اذهان عمومی؟نه خودم که زشتم، عروس خوشگله
ما ازین خانواده هاش نیستیمبه اینکه احتمالا علیرضا از ترس اینکه بهار جون اصفهان پیشش بره، تا آخر هفته اینورا پیداش نمیشه![]()
به اینکه منم میام ، اصفهان دوست دارمما ازین خانواده هاش نیستیم
اگه همه چی اکی بشه با تور میریم
به اینکه اگه جمع، جمع زنونه ست، منم میامبه اینکه منم میام ، اصفهان دوست دارم![]()
به اینکه اگه همهشون با هم بیان اصفهان ، کجا ببرمشون ناهار و شام بخورن که هزینه زیاد نباشه و بتونند پرداخت کنند و بعد نگن اصفهان گرونه؟به اینکه اگه جمع، جمع زنونه ست، منم میام![]()
سلام عزیزم،اگه اومدین کاشان خوشحال میشم ببینمتون،اگه جدی گفتین شماره امو خدمتتون می فرستم که با هم هماهنگ کنیمبه مسافرت آخر هفته به کاشان و اصفهان
خانوم مهندس یاد بگیر ، چقدر من خواستم بیام و گفتی رفتیم تهران ، رفتیم بابل ، مریضم ، حال ندارم و .......سلام عزیزم،اگه اومدین کاشان خوشحال میشم ببینمتون،اگه جدی گفتین شماره امو خدمتتون می فرستم که با هم هماهنگ کنیم
شما بگو من میخوام بیام کاشان، ببین همین جوابی که بهار جون گرفت رو میگیری یا نهخانوم مهندس یاد بگیر ، چقدر من خواستم بیام و گفتی رفتیم تهران ، رفتیم بابل ، مریضم ، حال ندارم و .......
نه عزیزم ندیدمبه اینکه بهار جون دیگه دوست دختر پسرش رو ندید؟![]()
سلام عزیزم واقعا ممنون از لطفت همین که گفتی یک دنیا ارزش دارهسلام عزیزم،اگه اومدین کاشان خوشحال میشم ببینمتون،اگه جدی گفتین شماره امو خدمتتون می فرستم که با هم هماهنگ کنیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1337 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2074 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |