برای چی مجبورین؟به مامان یکی از بچه ها، هیچ کس ازش خوشش نمیاد ولی مجبوریم تحملش کنیم. با 36،37 سال سن عقلش نمیرسه که ادب و نزاکت توی جمع چیه![]()
انقدرها هم قضیه حاد نیست که بیرونش کنیم.برای چی مجبورین؟
از گروه بیرونش کنید
کجاست ؟ شبکه های اجتماعی ؟انقدرها هم قضیه حاد نیست که بیرونش کنیم.
ولی سعی میکنیم خیلی به حرفهاش و نظراتش توجه نکنیم.
طفلی بچش چقدر خجالت میکشه از رفتار مامانشبه مامان یکی از بچه ها، هیچ کس ازش خوشش نمیاد ولی مجبوریم تحملش کنیم. با 36،37 سال سن عقلش نمیرسه که ادب و نزاکت توی جمع چیه![]()
توی گروه واتساپی که با مادرهای همکلاسی های پسرم داریم.کجاست ؟ شبکه های اجتماعی ؟
نه بابا بعید میدونم، بچه هاش هم مثل خودش هستن احتمالا. اگه نباشن هم کم کم مثل پدر و مادرشون میشن.طفلی بچش چقدر خجالت میکشه از رفتار مامانش
گاهی سعی میکنن مثل خانواده نشن .در واقع رفتاری که باعث لطمه زدن بهشون میشه رو تکرار نمیکنننه بابا بعید میدونم، بچه هاش هم مثل خودش هستن احتمالا. اگه نباشن هم کم کم مثل پدر و مادرشون میشن.
آخه قُماشِ این آدم ها فرق داره، من نمیتونم اینجا صحبتی در موردشون بکنم، ولی حدس من اینه که اونا هم دنباله رو خانواده شون میشن چون زندگیشون اینجوری راحتتر پیش میره.گاهی سعی میکنن مثل خانواده نشن .در واقع رفتاری که باعث لطمه زدن بهشون میشه رو تکرار نمیکنن
اما خیلی هم هم مثل پدر و مادر مبشن
منظورن با مائه که فکر میکنی غیر مستقیم داریم به تو حرفی میزنیم؟ببخشید ولی من بخود خریدم ... فکر کردم ب در میگین دیوار بشنوه !
آها چون من یکم شاکی هستم و اینجا میام برا شما میگم فکر کردم رفتارم براتون خوشایند نیست !منظورن با مائه که فکر میکنی غیر مستقیم داریم به تو حرفی میزنیم؟
اصلا اینجوری نیستا، چرا باید همچین کاری بکنیم![]()
نه بابا این چه حرفیه، ما که اینجا قرار نیست همدیگه رو قضاوت کنیم. هر کدوم از ما برای خوب شدن حال خودمون میایم اینجا و قرار هم نیست به کسی بابت حس و حالمون جوابی بدیم.آها چون من یکم شاکی هستم و اینجا میام برا شما میگم فکر کردم رفتارم براتون خوشایند نیست !
اوکی عذرخواهی ..
به اینکه:به این که مذاکره ی ایران وآمریکا سودی به حال اقتصاد مریضمون داره یا نه
ترامپ همینقد که کله خرابه همینقدم جاه طلبهبه اینکه:
بعید میدونم سودی داشته باشه.
برجام هم تصویب شده بود قرار بود اتفاقات خوبی بیفته، افتاد؟![]()
به اینکه انگاری ادمین یادش رفته اینجا یه سایتی هم دارهبه اینکه چرا جدیدا باشگاه تو یه ساعتایی خیلی کند میشه
به اینکه موافقماره داغونه
غیرمستقیم ادمین داره میگه نیاین دیگه، میخوام در باشگاه رو ببندم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1337 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2073 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |