اینجا هم خیلی خنک شده
روی کوهها برف اومده
روی کوهها برف اومده
به اینکه اگه تو دیوار آگهی کردم برو حذفش کن و 3 ساعت دیگه دوباره آگهی کن که جدید باشه ، قیمتم یه کم مناسبتر بزن تا سریع فروش برهبه اینکه اگه میزمون تا 20 روز دیگه فروش نره و میز جدید بیاد، من میز به این بزرگی و اینهمه صندلی رو کجا جا بدم؟![]()
به اینکه:به اینکه اگه تو دیوار آگهی کردم برو حذفش کن و 3 ساعت دیگه دوباره آگهی کن که جدید باشه ، قیمتم یه کم مناسبتر بزن تا سریع فروش بره
توی شیپور هم آگهی کن تا اونجا هم ببینند
شوهرم هفته ی قبل یه جعبه برای ساعت هاش خرید 600 هزار تومان، من کلی بهش غر زدم که آخه این چیزهای الکی چیه براش پول میدی، بعد چند روز قبل رفتیم میز غذاخوری جدید رو فاکتور کردیم که دیگه میدونین قیمت های چوب چقدر بالائه، شوهرم میگه تو برای 600 هزار تومن کلی بهم حرف زدی، بعد ببین خودت چه خرج هایی میتراشیبه اینکه فکر کنم خانم مهندس سالی یه بار همه اساس خونه را میفروشه و دوباره میخره
به اینکه:به اینکه چرا اینقدر بیدارم
بدن انقدر نفهم بخواب دیگه 🫤
چهار تا هشت خوابیدمبه اینکه:
از دیشب نخوابیدی؟
منم دیشب خیلی بد خوابیدن، هی با سرفه ی خشک از خواب بیدار میشدم،انقدر سرفه میکردم که حالم بد میشد، تا خوابم میبرد، دوباره سرفه م میگرفت![]()
به اینکه:به بیشتر کردن سرمایه
به اینکه:به اینکه امروز که مدرسه ها تعطیله ، چطوری خانم مهندس بیداره؟
به اینکه خدا را شکر ، انشاله هم خودت هم پسرت هم همسرت و هم همه خانواده سالم و سلامت باشینبه اینکه:
اتفاقا میخواستم بخرم ولی دیروز فرصت نشد ولی خوشبختانه دیشب بعد از چند شب راحت خوابیدم و اصلا سرفه نکردم.
خابه اینکه خانم مهندس باید همیشه در همه کارها اول باشه چون خیلی باکلاسه ، الانم باید سریع یه کاری کنه تا اون شخص آدرس و تلفن نداده ، نفر اول باشه
این خا ینی چی؟
یعنی باشه ای که در واقع نباشه هستاین خا ینی چی؟
به اینگه اگه قراره نباشه پس چرا میگی باشه خوب راحت بگید نباشه چرا میگید باشه اما نباشهیعنی باشه ای که در واقع نباشه هست![]()
به اینکه:به اینگه اگه قراره نباشه پس چرا میگی باشه خوب راحت بگید نباشه چرا میگید باشه اما نباشه
به اینکه خوب طرف وقتی بفهمه که این باشه یعنی نباشه افسردگی میگیرهبه اینکه:
افعال معکوسه دیگه![]()
به اینکه از طرف اول هم میفهمه، لحن گفتن خا جوریه که از اول منظور مشخصهبه اینکه خوب طرف وقتی بفهمه که این باشه یعنی نباشه افسردگی میگیره
ما هم یه اقوام داریم که وقتی یه چیزی رو زیاد کشش بدی میگه خا
حالا نمیدونم ازشما یاد گرفته یا همینطوری میگه
این دقیقا مث این جمله سبه اینکه از طرف اول هم میفهمه، لحن گفتن خا جوریه که از اول منظور مشخصه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1337 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2074 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |