همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه اگه میزمون تا 20 روز دیگه فروش نره و میز جدید بیاد، من میز به این بزرگی و اینهمه صندلی رو کجا جا بدم؟ 😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اگه میزمون تا 20 روز دیگه فروش نره و میز جدید بیاد، من میز به این بزرگی و اینهمه صندلی رو کجا جا بدم؟ 😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️
به اینکه اگه تو دیوار آگهی کردم برو حذفش کن و 3 ساعت دیگه دوباره آگهی کن که جدید باشه ، قیمتم یه کم مناسبتر بزن تا سریع فروش بره
توی شیپور هم آگهی کن تا اونجا هم ببینند

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه اگه تو دیوار آگهی کردم برو حذفش کن و 3 ساعت دیگه دوباره آگهی کن که جدید باشه ، قیمتم یه کم مناسبتر بزن تا سریع فروش بره
توی شیپور هم آگهی کن تا اونجا هم ببینند
به اینکه:
شیپور گرگان خیلی فعال نیست، دیوارش فعالتره.
من خودم ختم فروش توی دیوارم به من نمیخواد درس بدی😂😂😂

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه فکر کنم خانم مهندس سالی یه بار همه اساس خونه را میفروشه و دوباره میخره
شوهرم هفته ی قبل یه جعبه برای ساعت هاش خرید 600 هزار تومان، من کلی بهش غر زدم که آخه این چیزهای الکی چیه براش پول میدی، بعد چند روز قبل رفتیم میز غذاخوری جدید رو فاکتور کردیم که دیگه میدونین قیمت های چوب چقدر بالائه، شوهرم میگه تو برای 600 هزار تومن کلی بهم حرف زدی، بعد ببین خودت چه خرج هایی میتراشی😂😂😂
واقعا دلم براش سوخت😂😂😂
در ضمن میز قبلیه ما برای جهازم بوده،یعنی 11 سال قبل، دیگه بعد از 11 سال که باید عوض میشد👍

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چرا اینقدر بیدارم
بدن انقدر نفهم بخواب دیگه 🫤
به اینکه:
از دیشب نخوابیدی؟
منم دیشب خیلی بد خوابیدن، هی با سرفه ی خشک از خواب بیدار میشدم،انقدر سرفه میکردم که حالم بد میشد، تا خوابم میبرد، دوباره سرفه م میگرفت🤦‍♀️

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
از دیشب نخوابیدی؟
منم دیشب خیلی بد خوابیدن، هی با سرفه ی خشک از خواب بیدار میشدم،انقدر سرفه میکردم که حالم بد میشد، تا خوابم میبرد، دوباره سرفه م میگرفت🤦‍♀️
چهار تا هشت خوابیدم
معمولا کل روز هم بیدارم .مهم اینه همون چند ساعت هم خواب خوبی ندارم .تراپیستم قرص خواب و ممنوع کرده ولی چند شب در میون میخورم بتونم درست بخوابم بفهمه دارم میزنه😁

eterno

کاربر ممتاز
به بیشتر کردن سرمایه
به اینکه:
این یکی دو سال انقدر هی گفتن طلا و دلار، همه سرمایه رو بردن روی این دوتا و هی زدن توی سر ملک.
حالا این روزها که نوسانات قیمت های دلار و طلا زیاده، همون آدمها دارن میگن دیدی سرمایه گذاری روی ملک همیشه مطمئنه.
آدم سرگیجه از دست این تحلیل های تحلیل گرای دوزاری🤦‍♀️

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شوهر هاشون خیلی از خودشون باور کردن ، یکی نیست ازشون شکایت کنه ؟ بدبخت ها بزور زن خودشون کردن ،، چه چیزایی ک اجرا میشه !

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه:
اتفاقا میخواستم بخرم ولی دیروز فرصت نشد ولی خوشبختانه دیشب بعد از چند شب راحت خوابیدم و اصلا سرفه نکردم.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
اتفاقا میخواستم بخرم ولی دیروز فرصت نشد ولی خوشبختانه دیشب بعد از چند شب راحت خوابیدم و اصلا سرفه نکردم.
به اینکه خدا را شکر ، انشاله هم خودت هم پسرت هم همسرت و هم همه خانواده سالم و سلامت باشین

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه خانم مهندس باید همیشه در همه کارها اول باشه چون خیلی باکلاسه ، الانم باید سریع یه کاری کنه تا اون شخص آدرس و تلفن نداده ، نفر اول باشه

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه خانم مهندس باید همیشه در همه کارها اول باشه چون خیلی باکلاسه ، الانم باید سریع یه کاری کنه تا اون شخص آدرس و تلفن نداده ، نفر اول باشه
خا :w15:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
افعال معکوسه دیگه😂
به اینکه خوب طرف وقتی بفهمه که این باشه یعنی نباشه افسردگی میگیره
ما هم یه اقوام داریم که وقتی یه چیزی رو زیاد کشش بدی میگه خا
حالا نمیدونم ازشما یاد گرفته یا همینطوری میگه

eterno

کاربر ممتاز