همین الان داری به چی فکر میکنی؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه خانوما چرا باید هم تو خونه کار کنن هم بیرون
همین الانشم همین کارا رو انجام میدیم
به اینکه خانوما فرشته هستن و باید همه چیز را در دست بگیرن و مراقبت کنن

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم فکر میکنم نکنه واقعا ی گربه درونم هست :|

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا خانم مهندس کم پیدا شده؟
خانم مهندس نباشه باشگاه اومدن لطفی نداره

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه من تو به بازه زمانی خیلی قوی عمل کردم
چند سال پیش وقتی همسرم عمل قلب داشت من دست تنها بدون اینکه از کسی کمک بخوام بردمش عمل شد .اجازه ندادم حتی نیم ساعت کسی غیر خودم همراهش باشه .اصلا انتظاری از کسی نداشتم .نه غر زدم نه خستگی مو به کسی نشون دادم.
دو ماه گذشته دو تا از اقوام این عمل و انجام دادن چه سرو صدایی چه انتظاراتی از بقیه داشتن
امروز هم دلم برای خودم کباب شد هم به خودم بخاطر مستقل بودنم افتخار کردم .

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
نصفه شبی یادم به مرور خاطرات افتاده :w05:
به اینکه از سال 92 که ما خونه ی اولمون رو خریدیم تا سال 96 که اونو فروختیم و این خونه ای که الان هستیم رو خریدیم، قیمتها بالا نرفته بود.
یادمه ما خونه رو 93 تومن خریدیم و نوساز بود و حدود 12 تومن خرج تجهیزاتش کردیم، آخرش هم 111 اونو فروختیم. هفتاد تومن گذاشتیم روی اون پول و این خونه رو خریدیم.
از سال 97 که قیمتها شروع کرد به افزایش، همینجووووووور داره بالا میره.
داشتم فکر میکردم کاش الان خونه مون همون قیمت بود، چقدر استرس کمتر بود، انگار قبلا یه قانونی برای قیمتها بود، تو تکلیفت رو میدونستی و میتونستی تصمیم بگیری ولی الان هیچ قانونی برای قیمتها وجود نداره، هر کسی هرچقدر دلش میخواد قیمت میگه، یه صفحه تغییرات آنلاین قیمت دلار و طلا رو روی موبایلش باز نگه داشته و هی به اون صفحه نگاه میکنه و قیمت میگه:w19::w05:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بمن چه من ک علم غیب ندارم ، بدرک
تنهایی شیک تره !

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فکر میکنم بعضیا مریضند و مشکل روانی دارن ! خب طرف اگه حرفی داره بیاد بخودم بگه دیگه اه ... چطور ادمو عروس میکنن عقد میکنن شوهر میدن خودم خبر ندارم !
من ک کسی رو ندیدم چجوری این کارو کردن ؟
تازه باطله دو طرف باید راضی باشند !!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به مامان یکی از بچه ها، هیچ کس ازش خوشش نمیاد ولی مجبوریم تحملش کنیم. با 36،37 سال سن عقلش نمیرسه که ادب و نزاکت توی جمع چیه🙄