همین الان داری به چی فکر میکنی؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما ازین فامیل ها دارید سالی یکبار تماس میگیرن انگار یه لیست سوال آماده کردند آمار که تکمیل شد قطع میکنن.به این فکر میکردم اینکار چه لذتی داره؟
من حتی در مورد نزدیک ترین آدم زندگیم هم کنجکاوی نمیکنم .آیا من مشکل دارم یا اونا🤔🤔

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
شما ازین فامیل ها دارید سالی یکبار تماس میگیرن انگار یه لیست سوال آماده کردند آمار که تکمیل شد قطع میکنن.به این فکر میکردم اینکار چه لذتی داره؟
من حتی در مورد نزدیک ترین آدم زندگیم هم کنجکاوی نمیکنم .آیا من مشکل دارم یا اونا🤔🤔
من این مشکل رو چند سال قبل خیلی داشتم ولی الان کمتره.
ما یه فامیلی داریم که اوضاع مالی خیلی خوبی داره، خدا بهش پول داده ولی طبع بلند نداده.
من و شوهرم 23 و 25 ساله بودیم که ازدواج کردیم، شوهرم دانشجوی دکترا و من دانشجوی فوق لیسانس بودم اون زمان، با اینکه خانواده ها خیلی کمکمون بودن ولی طبیعیه که ممکنه شرایط مالی خیلی اوکی ای نداشته باشیم.
این فامیلمون هر زمانی که منو میدید میخواست ته و توی شرایط ما رو در بیاره،منم بچه بودم، نمیتونستم یه جوابی بدم که دیگه این سوال کردنهاش رو تکرار نکنه.
الان 13 سال گذشته و ما به هرحال تونستیم تا حدودی خودمون رو جمع کنیم و خداروشکر میکنم بابتش، حالا همون فامیلمون وقتی منو میبینه نه تنها هیچ سوالی دیگه ازم نمیپرسه که اگه یه وقتی صحبتی هم توی جمع پیش بیاد، خودش رو میزنه به نشنیدن😕
این جریان دوتا علت داره.
اول اینکه الان احساس میکنه که اگه ازم سوالی بپرسه ممکنه خودش مغموم واقع بشه و پس دوست نداره چیزی بشنوه، با اینکه هنوز هم اونا خیلی خیلی شرایط بهتری دارن ولی انگار دوست داشت ما هنوز توی همون شرایط قبلی بمونیم. با اینکه هر کدوم زندگی خودمون رو داشتیم و داریم و میزان دارایی هامون به هیچ کدوممون ربطی نداره.
دوم اینکه من دیگه اون آدم سابق نیستم که به هر سوالش جواب بدم حتی اگه باعث ناراحتیم میشه، پس دیگه جرعت نمیکنه که بپرسه.
منظورم ازین حرفها این بود که آدمها هی میخوان سوال بپرسن و در مورد زندگیت پرس و جو کنند، تا مطمئن بشن که تو هنوز همون آدم گذشته با مشکلاتِ گذشته هستی و اگه ببینن تو حالت خوبه و داره بهتر هم میشه دیگه ازت چیزی نمیپرسن.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من این مشکل رو چند سال قبل خیلی داشتم ولی الان کمتره.
ما یه فامیلی داریم که اوضاع مالی خیلی خوبی داره، خدا بهش پول داده ولی طبع بلند نداده.
من و شوهرم 23 و 25 ساله بودیم که ازدواج کردیم، شوهرم دانشجوی دکترا و من دانشجوی فوق لیسانس بودم اون زمان، با اینکه خانواده ها خیلی کمکمون بودن ولی طبیعیه که ممکنه شرایط مالی خیلی اوکی ای نداشته باشیم.
این فامیلمون هر زمانی که منو میدید میخواست ته و توی شرایط ما رو در بیاره،منم بچه بودم، نمیتونستم یه جوابی بدم که دیگه این سوال کردنهاش رو تکرار نکنه.
الان 13 سال گذشته و ما به هرحال تونستیم تا حدودی خودمون رو جمع کنیم و خداروشکر میکنم بابتش، حالا همون فامیلمون وقتی منو میبینه نه تنها هیچ سوالی دیگه ازم نمیپرسه که اگه یه وقتی صحبتی هم توی جمع پیش بیاد، خودش رو میزنه به نشنیدن😕
این جریان دوتا علت داره.
اول اینکه الان احساس میکنه که اگه ازم سوالی بپرسه ممکنه خودش مغموم واقع بشه و پس دوست نداره چیزی بشنوه، با اینکه هنوز هم اونا خیلی خیلی شرایط بهتری دارن ولی انگار دوست داشت ما هنوز توی همون شرایط قبلی بمونیم. با اینکه هر کدوم زندگی خودمون رو داشتیم و داریم و میزان دارایی هامون به هیچ کدوممون ربطی نداره.
دوم اینکه من دیگه اون آدم سابق نیستم که به هر سوالش جواب بدم حتی اگه باعث ناراحتیم میشه، پس دیگه جرعت نمیکنه که بپرسه.
منظورم ازین حرفها این بود که آدمها هی میخوان سوال بپرسن و در مورد زندگیت پرس و جو کنند، تا مطمئن بشن که تو هنوز همون آدم گذشته با مشکلاتِ گذشته هستی و اگه ببینن تو حالت خوبه و داره بهتر هم میشه دیگه ازت چیزی نمیپرسن.
من کلا سربالا جواب میدم یا حرفو عوض میکنم یکی از سوالاش خیلی باحال بود .فاصله خونتون تا دانشگاه چقدره دخترت چطور رفت و آمد می‌کنه .حالا قیافه من🙄😳
اونوقت من هنوز به خودم اجازه نمیدم حتی حقوق پسرم و بپرسم چون میگم حریم خصوصیش باید حفظ بشه

شاعر سایت

کاربر بیش فعال
بیشتر وقت میذارم برای خودم دوستانم
تلاشم می کنم روزام قشنگ تره
همین و دوست دارم لبخند میارم به لب دوستانم خوشحال میشم وخوش حال میشن
چند وقتی چیزی باعث ناراحتی ام نشده
واینو دوست دارم. همه چیز قشنگه

IMG_20250405_181059_110.jpg

eterno

کاربر ممتاز
من کلا سربالا جواب میدم یا حرفو عوض میکنم یکی از سوالاش خیلی باحال بود .فاصله خونتون تا دانشگاه چقدره دخترت چطور رفت و آمد می‌کنه .حالا قیافه من🙄😳
اونوقت من هنوز به خودم اجازه نمیدم حتی حقوق پسرم و بپرسم چون میگم حریم خصوصیش باید حفظ بشه
بهار جون، دخترت دانشجو شد؟😍
من فکر میکردم هنوز دبیرستانه😁
مبارک باشه عزیزم، ایشالله همیشه موفق باشه🤲❤️

eterno

کاربر ممتاز
از اینا بخر ببین چقدر خوشگله:

مشاهده پیوست 24094114
شاید باور نکنی ولی من واقعا طرح های قدیمی تر رو بیشتر از این طرح های جدید دوست دارم، چون خیلی زنده تر و شادتر هستن👍
جالبه که شوهرم هم میگه ولش کن آرکوپال رو، بیا بریم ازین ملامین قشنگ ها بخریم😂
آخه ملامین های الان انقدر قشنگن و رنگ هاشون متنوع هست که واقعا آدم هوس میکنه که بخره اونا رو😂

eterno

کاربر ممتاز
یک بخشی از خاطرات دوران بچگی من عکس و طرحهای کاسه بشقاب های ملامین و قاشق و چنگال های اون وقت ها بود. یادش به خیر
من هفته ی قبل که خونه ی مامانم اینا بودم رفتم توی انباریشون و رفتم سر وقت صندوق قدیمی مامانم که برای عروسیش بود.
مامانم سال ها قبل، ظرفهای ملامین که برای عروسیش بود رو گذاشته بود توی اون صندوق.
رفتم سر وقتشون، دیدم چقدر همه شون قشنگن و همونجوری سالم و تمیز موندن😍
خیلی لذت بردم، یه سریشون رو آوردم خونه ی خودم و گذاشتم توی سبد پیک نیک مون تا اونجا ازش استفاده کنم.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهار جون، دخترت دانشجو شد؟😍
من فکر میکردم هنوز دبیرستانه😁
مبارک باشه عزیزم، ایشالله همیشه موفق باشه🤲❤️
بله عزیزم سال سوم دانشگاهه
انقدر کوچولو هر کی میبینه فکر می‌کنه دبیرستانیه😁

ممنون عزیزم انشاالله همه بچه ها موفق بشن همچنین پسر گلت

eterno

کاربر ممتاز
بله عزیزم سال سوم دانشگاهه
انقدر کوچولو هر کی میبینه فکر می‌کنه دبیرستانیه😁

ممنون عزیزم انشاالله همه بچه ها موفق بشن همچنین پسر گلت
وای جدی میگی؟
آخه یادم بود که یکی دو سال قبل خودت میگفتی که دبیرستانیه، فکر کردم تازه امسال دانشگاه قبول شده😁
پس خیلی نمونده تا مادرخانوم بشی، یهو دیدی قبل از عروس دار شدن، داماد دار شدی😍😍😍

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای جدی میگی؟
آخه یادم بود که یکی دو سال قبل خودت میگفتی که دبیرستانیه، فکر کردم تازه امسال دانشگاه قبول شده😁
پس خیلی نمونده تا مادرخانوم بشی، یهو دیدی قبل از عروس دار شدن، داماد دار شدی😍😍😍
نههه خیلی زوده خودش که مخالف ازدواجه منم دوست ندارم پایین ۲۵سال ازدواج کنه
کلا همه کارهاش باید با برنامه‌ریزی قبلی باشه فعلا ازدواج تو برنامش نیست😁

eterno

کاربر ممتاز
نههه خیلی زوده خودش که مخالف ازدواجه منم دوست ندارم پایین ۲۵سال ازدواج کنه
کلا همه کارهاش باید با برنامه‌ریزی قبلی باشه فعلا ازدواج تو برنامش نیست😁
کار خوبی میکنه، باریکلا بهش که دختر خوش فکریه👏👏👏👏

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه بچه م بیست روز خونه بود تنبل شده، مدرسه خسته ش میکنه😁
دیروز و امروز میره مدرسه و میاد خونه، خسته میشه تا ناهار میخوره، فوری میره دراز میکشه، یعنی این از عجایب روزگاره😮😂

eterno

کاربر ممتاز
من الان دارم به نغمه فکر میکنم. رفت آزمایش بده که بیاد بهمون خبر بده، ولی رفت و ازش خبری نشد.
اتفافا اینبار بیشتر دوست دارم یه مدت ازش خبری نشه، چون بیاد و این حجم بالای اسپم توی تاپیک ها رو ببینه، همه از دم اخراج میشیم🥺🥺🥺🤣🤣🤣🤣