من این مشکل رو چند سال قبل خیلی داشتم ولی الان کمتره.شما ازین فامیل ها دارید سالی یکبار تماس میگیرن انگار یه لیست سوال آماده کردند آمار که تکمیل شد قطع میکنن.به این فکر میکردم اینکار چه لذتی داره؟
من حتی در مورد نزدیک ترین آدم زندگیم هم کنجکاوی نمیکنم .آیا من مشکل دارم یا اونا![]()
من کلا سربالا جواب میدم یا حرفو عوض میکنم یکی از سوالاش خیلی باحال بود .فاصله خونتون تا دانشگاه چقدره دخترت چطور رفت و آمد میکنه .حالا قیافه منمن این مشکل رو چند سال قبل خیلی داشتم ولی الان کمتره.
ما یه فامیلی داریم که اوضاع مالی خیلی خوبی داره، خدا بهش پول داده ولی طبع بلند نداده.
من و شوهرم 23 و 25 ساله بودیم که ازدواج کردیم، شوهرم دانشجوی دکترا و من دانشجوی فوق لیسانس بودم اون زمان، با اینکه خانواده ها خیلی کمکمون بودن ولی طبیعیه که ممکنه شرایط مالی خیلی اوکی ای نداشته باشیم.
این فامیلمون هر زمانی که منو میدید میخواست ته و توی شرایط ما رو در بیاره،منم بچه بودم، نمیتونستم یه جوابی بدم که دیگه این سوال کردنهاش رو تکرار نکنه.
الان 13 سال گذشته و ما به هرحال تونستیم تا حدودی خودمون رو جمع کنیم و خداروشکر میکنم بابتش، حالا همون فامیلمون وقتی منو میبینه نه تنها هیچ سوالی دیگه ازم نمیپرسه که اگه یه وقتی صحبتی هم توی جمع پیش بیاد، خودش رو میزنه به نشنیدن
این جریان دوتا علت داره.
اول اینکه الان احساس میکنه که اگه ازم سوالی بپرسه ممکنه خودش مغموم واقع بشه و پس دوست نداره چیزی بشنوه، با اینکه هنوز هم اونا خیلی خیلی شرایط بهتری دارن ولی انگار دوست داشت ما هنوز توی همون شرایط قبلی بمونیم. با اینکه هر کدوم زندگی خودمون رو داشتیم و داریم و میزان دارایی هامون به هیچ کدوممون ربطی نداره.
دوم اینکه من دیگه اون آدم سابق نیستم که به هر سوالش جواب بدم حتی اگه باعث ناراحتیم میشه، پس دیگه جرعت نمیکنه که بپرسه.
منظورم ازین حرفها این بود که آدمها هی میخوان سوال بپرسن و در مورد زندگیت پرس و جو کنند، تا مطمئن بشن که تو هنوز همون آدم گذشته با مشکلاتِ گذشته هستی و اگه ببینن تو حالت خوبه و داره بهتر هم میشه دیگه ازت چیزی نمیپرسن.
بهار جون، دخترت دانشجو شد؟من کلا سربالا جواب میدم یا حرفو عوض میکنم یکی از سوالاش خیلی باحال بود .فاصله خونتون تا دانشگاه چقدره دخترت چطور رفت و آمد میکنه .حالا قیافه من
اونوقت من هنوز به خودم اجازه نمیدم حتی حقوق پسرم و بپرسم چون میگم حریم خصوصیش باید حفظ بشه
شما یه دختر تر وتمیز نتونستی برای من پیدا کنی حالا میخای باشگاه را حک کنی؟تو فکر اینم باشگاه رو هک کنم![]()
شاید باور نکنی ولی من واقعا طرح های قدیمی تر رو بیشتر از این طرح های جدید دوست دارم، چون خیلی زنده تر و شادتر هستن
من هفته ی قبل که خونه ی مامانم اینا بودم رفتم توی انباریشون و رفتم سر وقت صندوق قدیمی مامانم که برای عروسیش بود.یک بخشی از خاطرات دوران بچگی من عکس و طرحهای کاسه بشقاب های ملامین و قاشق و چنگال های اون وقت ها بود. یادش به خیر
بله عزیزم سال سوم دانشگاههبهار جون، دخترت دانشجو شد؟
من فکر میکردم هنوز دبیرستانه
مبارک باشه عزیزم، ایشالله همیشه موفق باشه![]()
وای جدی میگی؟بله عزیزم سال سوم دانشگاهه
انقدر کوچولو هر کی میبینه فکر میکنه دبیرستانیه
ممنون عزیزم انشاالله همه بچه ها موفق بشن همچنین پسر گلت
نههه خیلی زوده خودش که مخالف ازدواجه منم دوست ندارم پایین ۲۵سال ازدواج کنهوای جدی میگی؟
آخه یادم بود که یکی دو سال قبل خودت میگفتی که دبیرستانیه، فکر کردم تازه امسال دانشگاه قبول شده
پس خیلی نمونده تا مادرخانوم بشی، یهو دیدی قبل از عروس دار شدن، داماد دار شدی![]()
کار خوبی میکنه، باریکلا بهش که دختر خوش فکریهنههه خیلی زوده خودش که مخالف ازدواجه منم دوست ندارم پایین ۲۵سال ازدواج کنه
کلا همه کارهاش باید با برنامهریزی قبلی باشه فعلا ازدواج تو برنامش نیست![]()
خودت سخت گیری کردی وگرنه کیس خوبی بود، حالا بذار هک کنم سر در باشگاه برات اطلاعیه بزنمشما یه دختر تر وتمیز نتونستی برای من پیدا کنی حالا میخای باشگاه را حک کنی؟
به اینکه باشگاه دیگه کسی را ندارهخودت سخت گیری کردی وگرنه کیس خوبی بود، حالا بذار هک کنم سر در باشگاه برات اطلاعیه بزنم
دیگه برگشتم سرکار خودم، تو مترو موقع رفت و برگشت میخوای بگردم؟به اینکه باشگاه دیگه کسی را نداره
همون توی بازار بگردی بهترهدیگه
کار خودت چیه مگه؟ دکه سیگار فروشی داری؟دیگه برگشتم سرکار خودم، تو مترو موقع رفت و برگشت میخوای بگردم؟
نه عمده فروشمکار خودت چیه مگه؟ دکه سیگار فروشی داری؟
به اینکه کی بالاخره خانم زیبا یه دختر زیبا پیدا میکنه و تحویل میده
دیدم ، خیلی خوبهنه عمده فروشم
یه عکس دیگه برا ایتات فرستادم چک کن ببین میپسندی؟؟
باشه، ادرس بده با گل و شیرینی بیاد.دیدم ، خیلی خوبه
بگو بیاد خواستگاری
حالا یه کم دیگه بگرد شاید بهتر پیدا بشهباشه، ادرس بده با گل و شیرینی بیاد.
اون پیرهن گل گلیتو بپوش
خودمم میام این وصلت رو جوش بدم تموم شه بره
دیگه دیر گفتی من تو راهم دارم میام با عروس خانومحالا یه کم دیگه بگرد شاید بهتر پیدا بشه
خودت نیا ، یوقت اشتباهی میگیرمدیگه دیر گفتی من تو راهم دارم میام با عروس خانوم
نه خودم که زشتم، عروس خوشگلهخودت نیا ، یوقت اشتباهی میگیرم
مهم اسمته که زیباستنه خودم که زشتم، عروس خوشگله
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1345 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2083 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |