واقعا کهمهم اسمته که زیباست
این همه زحمت کشیدم نیام خواستگاری این دو گل نو شکفته؟
واقعا کهمهم اسمته که زیباست
بیا اما یه کم خودتو ژولیده پولیده کن تا من تشخیص بدمواقعا که
این همه زحمت کشیدم نیام خواستگاری این دو گل نو شکفته؟
باشه خیالت راحتبیا اما یه کم خودتو ژولیده پولیده کن تا من تشخیص بدم
منم یه خاطره مشابه دارم ولی با این تفاوت که انقدر دعوا بالا گرفت هیچ کدوم سوارم نکردنمن با خوندن این بوکمارک یاد یه خاطره افتادم
تنها کسی که تاحالا واسم جنگیده
گلبولهای سفیدم بودن !
.
یاد این افتادم که برای منم تنها باری که دو نفر با هم دعوا کردن، راننده ی دوتا اتوبوس بودن که قرار بود از بابل منو بیارن گرگان
من اول سوار یه اتوبوس که برای مشهد بود شدم، اتوبوس های مشهد خیلی آروم آروم میرن و طولش میدن ولی از بابل که میخوایم بیایم گرگان،اگه اتوبوس گرگان یا گنبد رو سوار بشیم، چون آخر مسیرشونه سریعتر میان.
منم که توی ماشین مشهد نشستم، قبل از اینکه راه بیفته، دیدم اتوبوس گرگان اومد، منم از اتوبوس قبلی پیاده شدم و سوار اتوبوس گرگان شدم.
آقا این دوتا راه افتادن، ولی چه راه افتادنی
همش داشتن از همدیگه سبقت میگرفتن و به هم بد و بیراه میگفتن سر من
آخرش هم ماشین مشهد، اومد با سرعت و خیلی سریع از لب به لب ماشین ما رد شد و زد آینه بغل ماشین ما رو شکوند و رفت![]()
نه عروس باید اصل باشه تا بفهمم و سرم کلاه نرهباشه خیالت راحت
عروسا هم میگم ژیگول کنن که دیگه اصلا من به چشم نیام
من تموم مدت توی ماشین جیکم در نیومد، اگه چیزی میگفتم احتمالا میخواست خسارت آینه بغل رو از من بگیرهمنم یه خاطره مشابه دارم ولی با این تفاوت که انقدر دعوا بالا گرفت هیچ کدوم سوارم نکردن![]()
منم یه خاطره دارم شهر ری بودیم رفتیم ایستگاه تاکسی اینا متوجه شدن ما غریبیم.خلاصه دو تا راننده تاکسی سر نوبت دعواشون شد چون ما دربست خواسته بودیم.ما هم خیلی ریلکس سوار یه تاکسی دیگه شدیممن با خوندن این بوکمارک یاد یه خاطره افتادم
تنها کسی که تاحالا واسم جنگیده
گلبولهای سفیدم بودن !
.
یاد این افتادم که برای منم تنها باری که دو نفر با هم دعوا کردن، راننده ی دوتا اتوبوس بودن که قرار بود از بابل منو بیارن گرگان
من اول سوار یه اتوبوس که برای مشهد بود شدم، اتوبوس های مشهد خیلی آروم آروم میرن و طولش میدن ولی از بابل که میخوایم بیایم گرگان،اگه اتوبوس گرگان یا گنبد رو سوار بشیم، چون آخر مسیرشونه سریعتر میان.
منم که توی ماشین مشهد نشستم، قبل از اینکه راه بیفته، دیدم اتوبوس گرگان اومد، منم از اتوبوس قبلی پیاده شدم و سوار اتوبوس گرگان شدم.
آقا این دوتا راه افتادن، ولی چه راه افتادنی
همش داشتن از همدیگه سبقت میگرفتن و به هم بد و بیراه میگفتن سر من
آخرش هم ماشین مشهد، اومد با سرعت و خیلی سریع از لب به لب ماشین ما رد شد و زد آینه بغل ماشین ما رو شکوند و رفت![]()
باشه داداش، تیک هم میگیرم که دیگه تکمیل باشهنه عروس باید اصل باشه تا بفهمم و سرم کلاه نره
تو خودتو حسابی کج و مووج کن که معلوم بشی
وای این خیلی نامردی بودمنم یه خاطره دارم شهر ری بودیم رفتیم ایستگاه تاکسی اینا متوجه شدن ما غریبیم.خلاصه دو تا راننده تاکسی سر نوبت دعواشون شد چون ما دربست خواسته بودیم.ما هم خیلی ریلکس سوار یه تاکسی دیگه شدیم![]()
چیه خودت رو سپردی دست این بچه؟باشه داداش، تیک هم میگیرم که دیگه تکمیل باشه
چیه خودت رو سپردی دست این بچه؟
همینجوری باهاش راه بیای، کم کم ازت میخواد که قطع نخاع هم بشی![]()
حسادت نکن خانم مهندسچیه خودت رو سپردی دست این بچه؟
همینجوری باهاش راه بیای، کم کم ازت میخواد که قطع نخاع هم بشی![]()
منکه بهش شک دارم، توی مجرد بودنش شک و شبهه زیاده(پس زمینه این متن آهنگ کارآگاه گجت رو توی ذهنتون پلی کنین)بس که ساده ام
این رفتاراش برا اینه که سینگل مونده، بره سر خونه زندگیش کرک و پرش میریزه
تو کاریت به کار من نباشه، گیر آوردی دختر مردم رو، دارم آگاهش میکنمحسادت نکن خانم مهندس
بزار بچه کارشو انجام بده
دختر نیست کهتو کاریت به کار من نباشه، گیر آوردی دختر مردم رو، دارم آگاهش میکنم![]()
اشکال نداره، خودش گفت تا 4 تا جا دارهمنکه بهش شک دارم، توی مجرد بودنش شک و شبهه زیاده(پس زمینه این متن آهنگ کارآگاه گجت رو توی ذهنتون پلی کنین)![]()
باشه گول خوردمدختر نیست که
یه خانم متشخص و فهمیده هستش
با اون عقاید عهد دقیانوسی که داره، بعید نیست 4تا رو هم پر کرده باشهاشکال نداره، خودش گفت تا 4 تا جا داره
مگر اینکه 4 تا رو پر کرده باشه
در اون صورت به خاطر هدر دادن وقتم از مراجع قانونی پیگیری میکنم
نگران نباش من به قوانین احترام میزارماشکال نداره، خودش گفت تا 4 تا جا داره
مگر اینکه 4 تا رو پر کرده باشه
در اون صورت به خاطر هدر دادن وقتم از مراجع قانونی پیگیری میکنم
علیرضا اف 1988 چی میگن این خانومای محترم؟با اون عقاید عهد دقیانوسی که داره، بعید نیست 4تا رو هم پر کرده باشه
کلا بهت توصیه میکنم که خودت رو ازینکار بکشی کنار![]()
نمیدونمعلیرضا اف 1988 چی میگن این خانومای محترم؟
نمیدازن یه پولی در بیارمنمیدونم
دارن سنگ میندازن جلوی پای من و شما
فراموشکار شدی؟نمیدازن یه پولی در بیارم
شاید چششون 55 رو گرفته
فکراتو بکن کارت ریسکیه یکم مبلغ رو ببر بالا
عه وا آرهفراموشکار شدی؟
من که گفتم 2 میلیون میدم
یادت رفت؟
این خانومای محترم یه دعوت ساده نمیگیرن میخای 2 میلیون بدن؟؟؟؟؟عه وا آره
باشه، دخترا شما اگه مبلغ بالاتری میدین من بیخیال شم
وگرنه بگردم سرو سامونش بدم بره پی زندگیش
منم مشکوکممنکه بهش شک دارم، توی مجرد بودنش شک و شبهه زیاده(پس زمینه این متن آهنگ کارآگاه گجت رو توی ذهنتون پلی کنین)![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1436 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2398 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |