همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من با خوندن این بوکمارک یاد یه خاطره افتادم🤣🤣🤣
تنها کسی که تاحالا واسم جنگیده
گلبول‌های سفیدم بودن !
.
یاد این افتادم که برای منم تنها باری که دو نفر با هم دعوا کردن، راننده ی دوتا اتوبوس بودن که قرار بود از بابل منو بیارن گرگان🤣🤣🤣🤣
من اول سوار یه اتوبوس که برای مشهد بود شدم، اتوبوس های مشهد خیلی آروم آروم میرن و طولش میدن ولی از بابل که میخوایم بیایم گرگان،اگه اتوبوس گرگان یا گنبد رو سوار بشیم، چون آخر مسیرشونه سریعتر میان.
منم که توی ماشین مشهد نشستم، قبل از اینکه راه بیفته، دیدم اتوبوس گرگان اومد، منم از اتوبوس قبلی پیاده شدم و سوار اتوبوس گرگان شدم.
آقا این دوتا راه افتادن، ولی چه راه افتادنی🤣🤣🤣
همش داشتن از همدیگه سبقت میگرفتن و به هم بد و بیراه میگفتن سر من😂😂😂
آخرش هم ماشین مشهد، اومد با سرعت و خیلی سریع از لب به لب ماشین ما رد شد و زد آینه بغل ماشین ما رو شکوند و رفت😮😮😮🤣🤣🤣

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گلبول‌های سفیدم بودن !
.
یاد این افتادم که برای منم تنها باری که دو نفر با هم دعوا کردن، راننده ی دوتا اتوبوس بودن که قرار بود از بابل منو بیارن گرگان🤣🤣🤣🤣
من اول سوار یه اتوبوس که برای مشهد بود شدم، اتوبوس های مشهد خیلی آروم آروم میرن و طولش میدن ولی از بابل که میخوایم بیایم گرگان،اگه اتوبوس گرگان یا گنبد رو سوار بشیم، چون آخر مسیرشونه سریعتر میان.
منم که توی ماشین مشهد نشستم، قبل از اینکه راه بیفته، دیدم اتوبوس گرگان اومد، منم از اتوبوس قبلی پیاده شدم و سوار اتوبوس گرگان شدم.
آخرش هم ماشین مشهد، اومد با سرعت و خیلی سریع از لب به لب ماشین ما رد شد و زد آینه بغل ماشین ما رو شکوند و رفت😮😮😮🤣🤣🤣
منم یه خاطره مشابه دارم ولی با این تفاوت که انقدر دعوا بالا گرفت هیچ کدوم سوارم نکردن:LOL:

eterno

کاربر ممتاز
منم یه خاطره مشابه دارم ولی با این تفاوت که انقدر دعوا بالا گرفت هیچ کدوم سوارم نکردن:LOL:
من تموم مدت توی ماشین جیکم در نیومد، اگه چیزی میگفتم احتمالا میخواست خسارت آینه بغل رو از من بگیره🤣

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گلبول‌های سفیدم بودن !
.
منم یه خاطره دارم شهر ری بودیم رفتیم ایستگاه تاکسی اینا متوجه شدن ما غریبیم.خلاصه دو تا راننده تاکسی سر نوبت دعواشون شد چون ما دربست خواسته بودیم.ما هم خیلی ریلکس سوار یه تاکسی دیگه شدیم🤣

eterno

کاربر ممتاز
منم یه خاطره دارم شهر ری بودیم رفتیم ایستگاه تاکسی اینا متوجه شدن ما غریبیم.خلاصه دو تا راننده تاکسی سر نوبت دعواشون شد چون ما دربست خواسته بودیم.ما هم خیلی ریلکس سوار یه تاکسی دیگه شدیم🤣
وای این خیلی نامردی بود🤣🤣🤣🤣🤣

eterno

کاربر ممتاز
:ROFLMAO::ROFLMAO:بس که ساده ام
این رفتاراش برا اینه که سینگل مونده، بره سر خونه زندگیش کرک و پرش میریزه
منکه بهش شک دارم، توی مجرد بودنش شک و شبهه زیاده(پس زمینه این متن آهنگ کارآگاه گجت رو توی ذهنتون پلی کنین) 😏😏😂😂

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منکه بهش شک دارم، توی مجرد بودنش شک و شبهه زیاده(پس زمینه این متن آهنگ کارآگاه گجت رو توی ذهنتون پلی کنین) 😏😏😂😂
اشکال نداره، خودش گفت تا 4 تا جا داره
مگر اینکه 4 تا رو پر کرده باشه
در اون صورت به خاطر هدر دادن وقتم از مراجع قانونی پیگیری میکنم

eterno

کاربر ممتاز
با اون عقاید عهد دقیانوسی که داره، بعید نیست 4تا رو هم پر کرده باشه😒
کلا بهت توصیه میکنم که خودت رو ازینکار بکشی کنار😎

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نگران نباش من به قوانین احترام میزارم
فقط 4 تا نه بیشتر

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه مهمونی عید تمومی نداره
موندم ۱۵ روز تعطیلی چکار میکنن مسافرت هم نبودن آدم بگه وقت نداشتن
امشب مهمون دارم😏

eterno

کاربر ممتاز
به این خانومِ گنداخلاق همسایه مون، شیطونه میگه برم حالش رو بگیرم و بهش بگم بخاطر ماشینی که این همه سال مفت و مجانی دارن توی پارکینگ سوم ما پارک میکنند، باید ماهانه اجاره بهمون بدن تا حالش گرفته بره😒😒😒
زنِ تعادل رفتاری نداره، شوهرش چجوری تحملش میکنه😒😒😒