عزیزم عکسشو میشه بزاری من چند مدل دارم خوبه ببینم همونه یا نهبه اینکه کسی اینجا این آرکوپال های لومینارک تک رنگ که رنگ های مختلف داره رو داره؟ یه کسی رو میشناسه که داشته باشه؟
میخوام ببینم توی دراز مدت بخاطر برخورد قاشق و چنگال به بشقاب، خط و خش نمیفته؟![]()
من امروز اینو دیدم، بدم نیومد ازش، ولی هنوز دو دلم.عزیزم عکسشو میشه بزاری من چند مدل دارم خوبه ببینم همونه یا نه
اینا جنسای خوبی هستن فکر نکنم خش بردارندمن امروز اینو دیدم، بدم نیومد ازش، ولی هنوز دو دلم.
به سلامتی، مبارک باشه.اینا جنسای خوبی هستن فکر نکنم خش بردارند
من دیروز سفیدشو خریدم
مرسی عزیزم نه ساده گرفتمبه سلامتی، مبارک باشه.
سفید همین مدلی ساده یا اون مدل هارنا که شیار شیار داره؟
اون سفیدها خش برنمیدارن، اگه بردارن هم سفید هستند و معلوم نمیشه ولی این رنگی ها اگه خش بردارن، نشون میده.اینا جنسای خوبی هستن فکر نکنم خش بردارند
من دیروز سفیدشو خریدم
اره خوبه نظرات و میخونیاون سفیدها خش برنمیدارن، اگه بردارن هم سفید هستند و معلوم نمیشه ولی این رنگی ها اگه خش بردارن، نشون میده.
آخه توی دیجیکالا نظرات مردم رو میخوندم، یکی گفته بود که خش برمیداره
آره دیگه آرکوپال دم دستی منم برای جهازمه، ده سال شده دیگه، دلم میخواد عوض کنم.مرسی عزیزم نه ساده گرفتم
چند سال پیش آرکوپال برای دم دستی گرفته بودم بچه ها گفتن تکراری شده عوض کن منم ساده گرفتم
انشاللهآره دیگه آرکوپال دم دستی منم برای جهازمه، ده سال شده دیگه، دلم میخواد عوض کنم.
ولی انقدر جنسش خوبه که دلم نمیاد بفروشمش، میخوام بزارمش کنار تا خدا بخواد ویلایی چیزی که ساختیم اونجا استفاده کنم.
منم اون سفید هارنا که شیار شیار داره رو دوست دارم ولی شوهرم میگه نه، خیلی سفیده دلمون رو میزنه.اره خوبه نظرات و میخونی
من سفید و ترجیح دادم به نظرم غذا توش جذابه
مبارک باشه واقعا شیکهمنم اون سفید هارنا که شیار شیار داره رو دوست دارم ولی شوهرم میگه نه، خیلی سفیده دلمون رو میزنه.
آخه سرویس چینی جدیدی که گرفتم اینه، انقدر که هر سری ازش استفاده میکنیم، به وجد میایم و ازش لذت میبریم، شوهرم میگه آرکوپال رو هم یه چیزی بگیر که لذتش رو ببریم. از سفید ساده لذت نمیبریم![]()
منم کلا دست به تعویض خوبه، قبلی ها رو میفروشم و یه چیز جدید میخرم. توی این چند سال خیلی چیزها رو عوض کردمانشالله
من کلا دوست دارم هر چند وقت یه بار ظرفها عوض بشه .خوبی باغ همینه میبرم اونجا
به نظرم وسایل بعد از چند وقت میمیرن حتما باید تعویض بشن منم همینطورم .منم کلا دست به تعویض خوبه، قبلی ها رو میفروشم و یه چیز جدید میخرم. توی این چند سال خیلی چیزها رو عوض کردم
قربونت برم، یعنی واقعا قشنگه، وقتی داشتم میخریدمش، دوسال پیش، مامانم هی میگفت طرح هایی که طلایی داره بگیر، یا طرح هایی که همه گیر تره، ولی من گفتم آخه اونا رو بگیرم اصلا به وجد نمیام ازش، ولی با دیدن این واقعا ذوق میکنم.مبارک باشه واقعا شیکه
الان تو دیجی کالا سرچ کردم قرمزش خیلی جذابه ببین شاید خوشت بیادقربونت برم، یعنی واقعا قشنگه، وقتی داشتم میخریدمش، دوسال پیش، مامانم هی میگفت طرح هایی که طلایی داره بگیر، یا طرح هایی که همه گیر تره، ولی من گفتم آخه اونا رو بگیرم اصلا به وجد نمیام ازش، ولی با دیدن این واقعا ذوق میکنم.
شوهرم هم که اینو شنید، گفت شک نکن، حتما همینو بگیر.
خداییش هم اصلا از خریدم ناراضی نیستم، خیلی دوستش دارم.
برای همینه که آرکوپال ها رو میبینم، هیچ کدوم منو به وجد نمیاره و راضیم نمیکنه، اصلا برام متفاوت نیستن، برای همین نمیتونم تصمیم بگیرم![]()
قرمزِ همین طرح لومینارک منظورته؟الان تو دیجی کالا سرچ کردم قرمزش خیلی جذابه ببین شاید خوشت بیاد
آهان اره منظورم همون بودقرمزِ همین طرح لومینارک منظورته؟
من آبی و قرمز نمیخوام بگیرم.
چون آبی رو سرویس چینیم آبیه.
قرمز هم که سرویس آرکوپال قبلیم، گلش قرمزه.
نه متاسفانه من نمیخوام اینترنتی بخرم.آهان اره منظورم همون بود
به نظرم عجله نکن خوبی فروشگاه های اینترنتی تنوع بالاشه.کامل ببین اونی که حسابی به دلت نشست و بخر
من از برادر شوهرم برداشتم بشقاب ها دونه ای ۵۰حساب کردنه متاسفانه من نمیخوام اینترنتی بخرم.
میخوام حضوری بخرم که ببینم.
الان همین لومینارک سبز که عکسش رو گذاشتم، توی ترب قیمتش رو زده 4 میلیون و صد و پنجاه که 150 هزار تومان هم باربری میخوره برای ارسالش، میشه حدودا 4 و 300، امروز که رفتم بازار دوتا مغازه بهم قیمت 4 میلیون و 800 رو دادن و گفتن که تخفیف هم داره، به نظرم حدود یک تومن بیشتر پول میدم ولی ارزشش رو داره که بی دردسرتر خرید کنم.
شما سفیدش رو چه قیمتی گرفتین؟
آها، دستی 300 تومن، یعنی عالی حساب کرد براتمن از برادر شوهرم برداشتم بشقاب ها دونه ای ۵۰حساب کرد
فکر کردی چطوری هر بار سرویس عوض میکنم پارتی دارمآها، دستی 300 تومن، یعنی عالی حساب کرد برات
بگو برای منم همینجوری حساب کنه، دوتا سرویس ازش بگیرم![]()
حالا راه حل من برای تعویض وسایل میدونی چیه؟فکر کردی چطوری هر بار سرویس عوض میکنم پارتی دارم![]()
چه خوب اینطوری خیلی به صرفه میشهحالا راه حل من برای تعویض وسایل میدونی چیه؟
من معمولا برای وسایلی که میخرم از حساب پول نمیدم، یا اگه بدم هم خیلی جزیی.
حالا چیکار میکنم، معمولا در طول سال مناسبتهای مختلف پیش میاد که کادو بگیریم ما، مثل تولدها و عیدی، یا کلا پول هایی که از یه جای غیر از منبع درآمدمون اومده، من این پول ها رو اصلا خرج یومیه نمیکنم یا توی حساب نمیزارم. باهاش یه چیزی میخرم، اون وسیله قبلی که دارم رو میفروشم، این پول کادو رو هم میزارم روش و باهاش خرید جدید میکنم.
مثلا امسال کل سرویس خواب پسرم رو عوض کردم بدون یک هزار تومنی از جیب.
همش از فروش سرویس خواب قبلیش و یه سری اسباب بازی هایی که داشته و دیگه استفاده نمیکرده که قیمتی هم بودن، ازینا جور شد
کلا من دست به فروشم خوبه![]()
حالا راه حل من برای تعویض وسایل میدونی چیه؟
من معمولا برای وسایلی که میخرم از حساب پول نمیدم، یا اگه بدم هم خیلی جزیی.
حالا چیکار میکنم، معمولا در طول سال مناسبتهای مختلف پیش میاد که کادو بگیریم ما، مثل تولدها و عیدی، یا کلا پول هایی که از یه جای غیر از منبع درآمدمون اومده، من این پول ها رو اصلا خرج یومیه نمیکنم یا توی حساب نمیزارم. باهاش یه چیزی میخرم، اون وسیله قبلی که دارم رو میفروشم، این پول کادو رو هم میزارم روش و باهاش خرید جدید میکنم.
مثلا امسال کل سرویس خواب پسرم رو عوض کردم بدون یک هزار تومنی از جیب.
همش از فروش سرویس خواب قبلیش و یه سری اسباب بازی هایی که داشته و دیگه استفاده نمیکرده که قیمتی هم بودن، ازینا جور شد
کلا من دست به فروشم خوبه![]()
همه ی اطرافیانم همینو بهم میگنتو فکر اینم وسایلی که نمیخام رو بفرستم واسه شما برام بفروشی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1352 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2088 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |