همین الان داری به چی فکر میکنی؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا اینقدر تو گوشی و خط های همدیگه برام تصمیم‌گیری و برنامه ریزی میکنن ؟ دیگه خسته شدم تموم درب و داغونم !
گفته باشم من مثل خودشون استراق سمع نمیکنم ... یا فوروارد !

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه چرا من هیچی نمیپسندم؟ 😔
آخه به نظرم خیلی متفاوت با چیزی که خودم دارم نیستند، یا یه سری طرح هایی دارن که من اصلا خوشم نمیاد.
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اصلا نخرم ولی به قول شوهرم که میگه الان اگه نخری باز شش ماهه دیگه دلت میخواد بخری، اونوقت باید دوبرابر پول بدی، راست میگه دیگه🙄

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه کسی اینجا این آرکوپال های لومینارک تک رنگ که رنگ های مختلف داره رو داره؟ یه کسی رو میشناسه که داشته باشه؟
میخوام ببینم توی دراز مدت بخاطر برخورد قاشق و چنگال به بشقاب، خط و خش نمیفته؟ 🤔

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه کسی اینجا این آرکوپال های لومینارک تک رنگ که رنگ های مختلف داره رو داره؟ یه کسی رو میشناسه که داشته باشه؟
میخوام ببینم توی دراز مدت بخاطر برخورد قاشق و چنگال به بشقاب، خط و خش نمیفته؟ 🤔
عزیزم عکسشو میشه بزاری من چند مدل دارم خوبه ببینم همونه یا نه

eterno

کاربر ممتاز

پیوست ها

• Screenshot_20250405_230958.jpg
    Screenshot_20250405_230958.jpg
    156.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سلامتی، مبارک باشه.
سفید همین مدلی ساده یا اون مدل هارنا که شیار شیار داره؟
مرسی عزیزم نه ساده گرفتم
چند سال پیش آرکوپال برای دم دستی گرفته بودم بچه ها گفتن تکراری شده عوض کن منم ساده گرفتم

eterno

کاربر ممتاز
اینا جنسای خوبی هستن فکر نکنم خش بردارند
من دیروز سفیدشو خریدم
اون سفیدها خش برنمیدارن، اگه بردارن هم سفید هستند و معلوم نمیشه ولی این رنگی ها اگه خش بردارن، نشون میده.
آخه توی دیجیکالا نظرات مردم رو میخوندم، یکی گفته بود که خش برمیداره

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون سفیدها خش برنمیدارن، اگه بردارن هم سفید هستند و معلوم نمیشه ولی این رنگی ها اگه خش بردارن، نشون میده.
آخه توی دیجیکالا نظرات مردم رو میخوندم، یکی گفته بود که خش برمیداره
اره خوبه نظرات و می‌خونی
من سفید و ترجیح دادم به نظرم غذا توش جذابه

eterno

کاربر ممتاز
مرسی عزیزم نه ساده گرفتم
چند سال پیش آرکوپال برای دم دستی گرفته بودم بچه ها گفتن تکراری شده عوض کن منم ساده گرفتم
آره دیگه آرکوپال دم دستی منم برای جهازمه، ده سال شده دیگه، دلم میخواد عوض کنم.
ولی انقدر جنسش خوبه که دلم نمیاد بفروشمش، میخوام بزارمش کنار تا خدا بخواد ویلایی چیزی که ساختیم اونجا استفاده کنم.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره دیگه آرکوپال دم دستی منم برای جهازمه، ده سال شده دیگه، دلم میخواد عوض کنم.
ولی انقدر جنسش خوبه که دلم نمیاد بفروشمش، میخوام بزارمش کنار تا خدا بخواد ویلایی چیزی که ساختیم اونجا استفاده کنم.
انشالله
من کلا دوست دارم هر چند وقت یه بار ظرفها عوض بشه .خوبی باغ همینه میبرم اونجا

eterno

کاربر ممتاز
اره خوبه نظرات و می‌خونی
من سفید و ترجیح دادم به نظرم غذا توش جذابه
منم اون سفید هارنا که شیار شیار داره رو دوست دارم ولی شوهرم میگه نه، خیلی سفیده دلمون رو میزنه.
آخه سرویس چینی جدیدی که گرفتم اینه، انقدر که هر سری ازش استفاده میکنیم، به وجد میایم و ازش لذت میبریم، شوهرم میگه آرکوپال رو هم یه چیزی بگیر که لذتش رو ببریم. از سفید ساده لذت نمیبریم😕

پیوست ها

• 0028602_-6-29-.jpg
    0028602_-6-29-.jpg
    378.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اون سفید هارنا که شیار شیار داره رو دوست دارم ولی شوهرم میگه نه، خیلی سفیده دلمون رو میزنه.
آخه سرویس چینی جدیدی که گرفتم اینه، انقدر که هر سری ازش استفاده میکنیم، به وجد میایم و ازش لذت میبریم، شوهرم میگه آرکوپال رو هم یه چیزی بگیر که لذتش رو ببریم. از سفید ساده لذت نمیبریم😕
مبارک باشه واقعا شیکه

eterno

کاربر ممتاز
انشالله
من کلا دوست دارم هر چند وقت یه بار ظرفها عوض بشه .خوبی باغ همینه میبرم اونجا
منم کلا دست به تعویض خوبه، قبلی ها رو میفروشم و یه چیز جدید میخرم. توی این چند سال خیلی چیزها رو عوض کردم

eterno

کاربر ممتاز
مبارک باشه واقعا شیکه
قربونت برم، یعنی واقعا قشنگه، وقتی داشتم میخریدمش، دوسال پیش، مامانم هی میگفت طرح هایی که طلایی داره بگیر، یا طرح هایی که همه گیر تره، ولی من گفتم آخه اونا رو بگیرم اصلا به وجد نمیام ازش، ولی با دیدن این واقعا ذوق میکنم.
شوهرم هم که اینو شنید، گفت شک نکن، حتما همینو بگیر.
خداییش هم اصلا از خریدم ناراضی نیستم، خیلی دوستش دارم.
برای همینه که آرکوپال ها رو میبینم، هیچ کدوم منو به وجد نمیاره و راضیم نمیکنه، اصلا برام متفاوت نیستن، برای همین نمیتونم تصمیم بگیرم🙄

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قربونت برم، یعنی واقعا قشنگه، وقتی داشتم میخریدمش، دوسال پیش، مامانم هی میگفت طرح هایی که طلایی داره بگیر، یا طرح هایی که همه گیر تره، ولی من گفتم آخه اونا رو بگیرم اصلا به وجد نمیام ازش، ولی با دیدن این واقعا ذوق میکنم.
شوهرم هم که اینو شنید، گفت شک نکن، حتما همینو بگیر.
خداییش هم اصلا از خریدم ناراضی نیستم، خیلی دوستش دارم.
برای همینه که آرکوپال ها رو میبینم، هیچ کدوم منو به وجد نمیاره و راضیم نمیکنه، اصلا برام متفاوت نیستن، برای همین نمیتونم تصمیم بگیرم🙄
الان تو دیجی کالا سرچ کردم قرمزش خیلی جذابه ببین شاید خوشت بیاد

eterno

کاربر ممتاز
الان تو دیجی کالا سرچ کردم قرمزش خیلی جذابه ببین شاید خوشت بیاد
قرمزِ همین طرح لومینارک منظورته؟
من آبی و قرمز نمیخوام بگیرم.
چون آبی رو سرویس چینیم آبیه.
قرمز هم که سرویس آرکوپال قبلیم، گلش قرمزه.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قرمزِ همین طرح لومینارک منظورته؟
من آبی و قرمز نمیخوام بگیرم.
چون آبی رو سرویس چینیم آبیه.
قرمز هم که سرویس آرکوپال قبلیم، گلش قرمزه.
آهان اره منظورم همون بود
به نظرم عجله نکن خوبی فروشگاه های اینترنتی تنوع بالاشه.کامل ببین اونی که حسابی به دلت نشست و بخر

eterno

کاربر ممتاز
آهان اره منظورم همون بود
به نظرم عجله نکن خوبی فروشگاه های اینترنتی تنوع بالاشه.کامل ببین اونی که حسابی به دلت نشست و بخر
نه متاسفانه من نمیخوام اینترنتی بخرم.
میخوام حضوری بخرم که ببینم.
الان همین لومینارک سبز که عکسش رو گذاشتم، توی ترب قیمتش رو زده 4 میلیون و صد و پنجاه که 150 هزار تومان هم باربری میخوره برای ارسالش، میشه حدودا 4 و 300، امروز که رفتم بازار دوتا مغازه بهم قیمت 4 میلیون و 800 رو دادن و گفتن که تخفیف هم داره، به نظرم حدود یک تومن بیشتر پول میدم ولی ارزشش رو داره که بی دردسرتر خرید کنم.
شما سفیدش رو چه قیمتی گرفتین؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه متاسفانه من نمیخوام اینترنتی بخرم.
میخوام حضوری بخرم که ببینم.
الان همین لومینارک سبز که عکسش رو گذاشتم، توی ترب قیمتش رو زده 4 میلیون و صد و پنجاه که 150 هزار تومان هم باربری میخوره برای ارسالش، میشه حدودا 4 و 300، امروز که رفتم بازار دوتا مغازه بهم قیمت 4 میلیون و 800 رو دادن و گفتن که تخفیف هم داره، به نظرم حدود یک تومن بیشتر پول میدم ولی ارزشش رو داره که بی دردسرتر خرید کنم.
شما سفیدش رو چه قیمتی گرفتین؟
من از برادر شوهرم برداشتم بشقاب ها دونه ای ۵۰حساب کرد

eterno

کاربر ممتاز
فکر کردی چطوری هر بار سرویس عوض میکنم پارتی دارم 😁
حالا راه حل من برای تعویض وسایل میدونی چیه؟
من معمولا برای وسایلی که میخرم از حساب پول نمیدم، یا اگه بدم هم خیلی جزیی.
حالا چیکار میکنم، معمولا در طول سال مناسبتهای مختلف پیش میاد که کادو بگیریم ما، مثل تولدها و عیدی، یا کلا پول هایی که از یه جای غیر از منبع درآمدمون اومده، من این پول ها رو اصلا خرج یومیه نمیکنم یا توی حساب نمیزارم. باهاش یه چیزی میخرم، اون وسیله قبلی که دارم رو میفروشم، این پول کادو رو هم میزارم روش و باهاش خرید جدید میکنم.
مثلا امسال کل سرویس خواب پسرم رو عوض کردم بدون یک هزار تومنی از جیب.
همش از فروش سرویس خواب قبلیش و یه سری اسباب بازی هایی که داشته و دیگه استفاده نمیکرده که قیمتی هم بودن، ازینا جور شد😁
کلا من دست به فروشم خوبه😂

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا چیکار میکنم، معمولا در طول سال مناسبتهای مختلف پیش میاد که کادو بگیریم ما، مثل تولدها و عیدی، یا کلا پول هایی که از یه جای غیر از منبع درآمدمون اومده، من این پول ها رو اصلا خرج یومیه نمیکنم یا توی حساب نمیزارم. باهاش یه چیزی میخرم، اون وسیله قبلی که دارم رو میفروشم، این پول کادو رو هم میزارم روش و باهاش خرید جدید میکنم.
همش از فروش سرویس خواب قبلیش و یه سری اسباب بازی هایی که داشته و دیگه استفاده نمیکرده که قیمتی هم بودن، ازینا جور شد😁
چه خوب اینطوری خیلی به صرفه میشه

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تو فکر اینم وسایلی که نمیخام رو بفرستم واسه شما برام بفروشی :d

eterno

کاربر ممتاز
تو فکر اینم وسایلی که نمیخام رو بفرستم واسه شما برام بفروشی :d
همه ی اطرافیانم همینو بهم میگن😂
خوب مسئله اینه که من وسایلم رو خوب نگه میدارم، همه وسایل ما با اینکه ممکنه سالها ازش استفاده کرده باشیم، ولی همشون کاملا سالم هستند، برای همین خوب میخرن ازمون.
دوستهای من میگن هر چیزی میخوای بفروشی، اول به ما بگو، میگن آدم از تو باید وسیله بخره😂