قبل از اینکه حرفی بزنم
بر خودم لازم میدونم از استارتر این تاپیک که تاپیکشون بر مبنای اخبار صادقانه بنا نهاده شده بود و روح رفیع ناصر خان حجازی معذرت خواهی کنم
شاید اولین اشتباه در بیراهه رفتن این تاپیک از جانب من باشه
البته چندان بی علت نبود ............تاپیکی زده شده بود که به شخصه دوست نداشتم خبرهای جعلی اون خبرگزاریهای ضد انقلاب بیاد بالا و سبب برهم زدن آرامش بشه ............خبرهای این قبیل رسانه ها فکر نمیکنم بر کسی پوشیده باشه که نمیتونن بدون غرض ورزی و بزرگنمایی خبری رو بیان کنن ........البته بنده مطمئنم با توجه به شناختی که به استارتر اون تاپیک دارم و اتفاقا از دوستان بنده هستن ایشون هیچ قصد و غرضی رو از این خبر نداشتن
این تاپیک هم فکر میکنم مربوط به یکی دیگر از دوستان خوبم هست و به همین دلیل ترجیح دادم جواب اون تاپیک رو به اینجا بکشونم ........ اگر ایشون رو نمیشناختم هرگز این کار رو نمیکردم .......... به هر حال نون و نمک دوستیهامون بعضا اینگونه جاها باید بخوریم
با این حال بازم این دوست خوبم معذرت میخوام
جالبه خبری رو که در اصل راسته با چندتا دروغ و بزرگنمایی طوری مخلوط میکنن و میدن به خورد مردم که یکی ندونه و نخواد در مورد وان تحقیق کنه فکر میکنه راست راسته
خبر از این قرار بود که یکی از این خبرگزاریهای ضد انقلاب فرموده بودن که برخلاف همه اسطوره ها جسد ناصرخان حجازی به ورزشگاه شید شیرودی برده نمیشه( به این گونه که شورای تامین شهر تهران اجازه نداده !!!!!!!) و مراسم ایشون بدون حضور مردم خواهد بود و این چنین تحلیل کرده بودن که دولت جمهوری اسلامی از همچین تجمعی هم هراس داره ..........این خبر رو به گونه ای دیگه خانم استارتر گذاشتن .......البته اینکه خودشون تغییر داده بودن یا اینکه از یه سایتی گرفته بودن که خبر اون خبرگزاری رو برای اینکه مسدود نشن تغییر داده بودن شک دارم و بیشتر بنا رو میذارم رو دومیه
من این خبر رو شنیدم جا خوردم ......... ابتدا رفتم سایت مربوطه( تامین ....که آقای تمدناستاندار .... سکاندارش هستن ) چیزی مبنی بر اون پیدا نکردم ......سایت فارسم چیزی نبود و اتفاقا گفته بود مراسم در ورزشگاه آزادی برگزار میشه ......به خبرگزاری فارسم اعتنا نکردم ...........عنوان تاپیک رو سرچ کردم ........دیدم به به چه میبینی !!!!!
چه خبرگزاریهایی این خبر رو پوشش دادن ............نمیدونم واقعا کی میتونه
به اینا بگه بی طرف ........
بالاترینی که دشمن انقلاب و ایرانه و زیر دست اسرائیل ..........جرس ، آزادگی که مدیر مسئولانشون افرادی هستن که در حال حاضر حقوق بگیر دشمن ایران........ آمریکا هستن و جالبه به کشور خیانت کردن و از کشور گریختن
واقعا چطور اینا میتونن خبر بی طرفانه بدن ..........وی اُ ای که این خبر رو گذاشت ...... کارکنانش حقوق بگیر کجا هستن ............ دشمن ملت ایران .......واقعا چرا ما باید خبر اونا رو بی طرفانه بدونیم البته یه عده این چنینن
اکثر ملت که خوب جوابی به این حرفا دادن
یک دوست در اون تاپیک
پرتال ناصرخان حجازی رو معرفی کرد و فکر میکرد من مدیر مسئولش نمیشناسم !!!!!
تا موقعی که ناصر خان بود اون خبرگزاری قطعا حرفاش حرفهای ناصرخان بود ............ولی خوبه ببینیم چه افرادی که طرفداری از
امام خمینی میکردن وقتی رفت
چه رنگها که عوض نکردن
نمیخوام به جناب رفیعی توهین کنم ............ولی منظورم اینه که بشر وقتی نظارت کافی روش نباشه ..........ممکنه مواضعی رو نشون بده که بیا و ببین ........نمونشم عرض کردم ..........اون موقع هم فکر نمیکنم حتی خود آتیلا میتونس بر اون سایت نظارت کنه
تاریخ همینش خوبه که چشم انسان رو باز میکنه
البته در این پرتال خبری مبنا بر چیزی که گفته شده بود ندیدم ...... مشابهش بود که مراسم تغییر کرد .........که خبرگزاریها به گونه دیگر گذاشته بودن
در ضمن چرا خبرگزاریهایی که در زمان بستری شدن ناصر خان وب سایت ایشون رو تبلیغ میکردن .......خبر چندانی از اونجا مخابره نکردن
اگر بحث دشمنی بود ........از همون اول سایت رو تبلیغ نمیکردن........
مخصوصا سایت تقریبا بی طرف خبرآنلاین .......... که بارها خبر صادقانه بر اساس انتقاد به دولت نوشته
بازم از همه معذرت میخوام که این تاپیک به اینجاها کشیده شد ........
حقیقتا هم فکر نمیکردم بحث من و این آقا تا اینجاها دنباله دار باشه
در مورد حرفهایی که گفته شد ..........قضاوت رو به خوانندگان واگذار میکنم .............خیلی هم از انتقادات نه توهین و تهمت استقبال میکنم
البته دیگه نه اینجا ........بلکه پروفیل من و البته پیام خصوصی من که همیشه به روی کاربران عزیز باشگاه باز است و انشاالله خواهد بود
پاینده و سرفراز باشید