اگر مطالب منو دقیق بخونی میبینی که نه اصلا ..........هر جا درست بوده حمایت کردم ........هر جا نه هم خب نه ........راستی گفت : ضرغامی ناصرخان رو ممنوع التصویر کرده بوده !!!!!!!!!
آهان برنامه نود جز صدا و سیما نیست و از همه مهمتر عادل فردوسی پور و ضرغامی هیچ نسبتی ندارن !!!!!!!
گفتم بزرگ فوتبال نه .......... تا اسطوره یه خورده فاصله داره
خدا رو شکر که پروین رو اسطوره میدونن بعضیها ..........بازم خدا رو شکر
بعد میگه من خنده دار حرف میزنم!!!بعد می گم نمی فهمی قبول نمی کنی متاسفانه کنایه داخل حرف آتیلا واسه بچه ها هم قابل فهم بود ولی خب من همیشه معتقد بودم یه بچه ی 5 ساله می تونه فهمیده تر از یه پیرمرد 79 ساله باشه چه برسه به یکی در اندازه ی تو.
ناصرحجازی تا قبل از اون تاریخی که بعد از بازی منچستر و چلسی مسئولین صدا و سیما رفتن به عیادتش ممنوع التصویر بود اینو آقای ضرقامی اعلام کرده بود این ممنوع التصویری هم به خاطر یه سری حرف بود که ناصرخان زده بود و از اون روز به بعد علنا با نشون دادن ایشون و عیادت از ایشون ممنوع التصویری ایشون لغو شد و الان آتیلا با همون کنایه پرسیده آیا هنوزم ممنوع التصویر هست که بهش نمی پردازید!!؟
امیدوارم فهم این مطلب براتون دشوار نباشه نمی فهمم واقعا چقدر فکر می کنی و بعد حرف میزنی یعنی دیروز آتیلا احساسی بوده و معتقد بوده که صدا و سیما خوب کار نکرده و تاریخ مراسم رو پخش نکرده ولی امروز رفته نشسته فکر کرده دیده باید بره به بیست و سی بگه که نه صدا و سیما همه رو اعلام کرده بود و کارش عالی بوده و ...
در مورد سیروس قایقران هم مقایسه ی بیموردی بود که کردی سیروس قایقران هر سال در انزلی مراسمش برگزار میشه و به نظرت خیلی کوته فکرانه نیست که تلویزیون سراسری مراسمش رو اعلام کنه؟؟؟ تلویزیون استانی تقریبا تمام روز رو با زیر نویس و ... اعلام می کنه اما تلویزیون سراسری فقط دربرنامه نود اعلام می کنه این فکر می کنم عاقلانه تر باشه
اما در مورد ناصرخان که مراسمش در مرکز استان برگزار میشد انتظار می رفت که یک بار هم که شده زیر نویس انجام میگرفت با حرفای کودکانه اشتباهات بزرگ توجیه پذیر نیستن