ناصر حجازی همیشه در قلب مردم خواهد ماندقلعه نوعی لازم نکرده بخاطر ناصرخان بغض کنه از قلعه نوعی حتی وقتی استقلال رو قهرمان کرد متنفر بودم چون با حجازی مشکل داشت آقای قلعه نوعی تا وقتی ناصر خان بود بارها تاکید کرد حتی همین چند روز پیش تاکید کرد که این هنر نیست یه تیم با بهترین مدیر و بهترین بازیکنا رو بگیری و قهرمان کنی ناصرخان هیچ میونه ی خوبی با شما نداشتن و حتی اخرین روزها هم اینو بیان کردن به طعنه
همه می دونن و یادشون هست شما چطور با ناصرخان بزرگ برخورد می کردی تا بزرگ بشی حالا که نیست عزیز شده؟؟؟!!!
واسم عجیبه هنوز چند ساعت از مرگ ناصرخان نگذشته ولی ملت چه زود رنگ عوض کردن تلویزیون عکس با کراوات ناصرخان رو نشون میده!!! امیر قلعه نوعی از ناصرخان میگه و بغض می کنه ...
چقدر راحت عده ای توهین میکنن .......... بعدم توقع دارن حرفاشونو باور کنیم
امیر قلعه نویی شخصیت بسیار بزرگیس .......مشکل شماها اینه که فرق بین انتقاد و دعوا رو نمیدونین ........... همین
یه موقع با هم اختلاف سلیقه داشتن بعد برطرف شد ........حالا چه ظاهری چه واقعی
کلا خیلی دیدتون یک جانبه است ........اصلاح کنید خودتونو
در قبال وب سایت ..........الآن که ناصرخان نیست .........پس هر چیزی ممکنه توش گفته بشه .......که دروغ باشه .......... این کاملا مشخصه .............خبرگزاریها از همه صادق ترند ........مثلا این مطلب خبرآنلاین
فردوسی پور:کاش امشب 90 نداشتیم/ هر کسی راست بگه و بله قربان گو نباشه محبوب می شه مثل حجازی
ورزش > چهرهها - عادل فردوسی پور 90 این هفته را به احترام ناصر حجازی به روح این عزیز تازه در گذشته اختصاص داد.
به گزارش خبرآنلاین؛ فردوسی پور در این برنامه مسابقه پیامکی اش را تغییر داده بود و از مردم خواست تا به یاد ناصر حجازی ، عدد یک را برای برنامه اش بفرستند. غیر از این او آیتم های مختلفی را برای تجلیل و گرامیداشت یاد حجازی تدارک دید. در پایان پخش این برنامه ها ، عادل دقایقی درباره حجازی حرف زد. او که صدایش می لرزید ، درباره حجازی گفت:« می دانم که او خوشحال بود و با رضایت از پیش ما رفت. این اواخر بسیاری از دوستان و آنهایی که با او خوب نبودند ، به دیدنش رفتند. دو هفته قبل که ما برای ایشان مسابقه پیامکی گذاشتیم و وقتی جواب حضور میلیونی شما را دیده بودند ، من خودم با آتیلا حرف زدم و می گفت صبح آن روز خیلی خوشحال بوده و راضی. ایشان را نه فقط پرسپولیسی ها و استقلالی ها که اصلا غیر فوتبالی ها هم دوست دارند. این ویژگی همه آنهایی است که رک حرف می زنند و صادق هستند و سر تعظیم فرود نمی آورند و حقیقت را می گویند. واقعا همه ما متاثر هستیم و خود من که اصلا روحیه خوبی برای حرف زدن ندارم. من خودم که احساسم این است کاش امشب این برنامه را در این شرایط نداشتیم.»
ناصر حجازی پرکشید
حالا یادش افتادن !!!!!!!!
یه اسطوره رفت ........... ای کاش درس بگیریم از این بی محبتی به اسطوره ها
اسطوره بعدی که خواهد بود ................[/QUOTE]
این حرفیه که ما داریم ...؟ وقتی زنده بود و تو بیمارستان ..........
موافقـــــــــــــــــــــــــم مردیم ازین همه مرده پرستی اما آیا شما هم........؟!
من هم واقعا متا سفم از شما با این طرز بیان و عقیده..........واقعا متاسفم که به خاطر منافع یه عده این مسئله رو دارن سیاسی میکنن و میخوان از اسطوره ایران نیز برداشت سیاسی به نفع خودشون کنن
خانم محترم ........منبعی که شما ازش اخبار گذاشتی سایتهایی هستن چون بالاترینها که دروغیاتشون مشخص و محرزهست و نوع نگاه کینه جویانه و منفعت طلبانشون
از شما انتظار این اقدامات رو ندارم
خجالت بکشه هر کی میخواد از این قضیه بهره برداری سیاسی کنه
فقط برای این قبیل افراد بایستی تاسف خورد
شماهایی که هیچ از ورزش نمیدونین بی جا میکنین که مسائل رو به سیاست ربط میدین
با چندین و چند دروغ واهی .......یه عده رو احساسی میکنین و میخواین مراسم تشییع ایشون رو هم خراب کنید
خداوند خود به حساب شما میرسد
انشاالله
مخاطب اصلی حرفهای من خانم استارتر نبود ..........بلکه افرادی بود که صاحب عنوان دروغ گوترین سایتهای دنیا هستن ........میگن فارس گفته .....میری تو فارس میبینی همچین چیزی نیست
فقط بایستی به حالشون تاسف خورد
خنده دار تر از حضور مردم میترسن ...............انقدر ترسو شدین که رو به دروغ واهی اوردین
خدا عقلتون بده
سلاممن هم واقعا متا سفم از شما با این طرز بیان و عقیده..........
قصد من از این تایپیک سیاسی نبود فقط یادی بود از ناصری که به خاطر مردم حرف میزد و مقام خودشو به خاطر مردم از پایین آورد
منم از شما انتظار جبهه گرفتن نسبت به تایپیکم رو نداشتم فکر میکردم قبلا مسیله ی بین ما تموم شده باشه!؟!! هان
شما فقط از ورزش می دونین ؟!
لطفا بسته این همه انکار دیگران!!! بحث قبلیمون راجع به تاریخ بود اونجا هم گفتین شما که از تاریخ نمی دونین.....؟!! این حرفای من تنها مختص به من نیست بقیه هم دل خوشی از زبون تیز شما ندارن.؟
خجالت بکشه هرکی بخواد ناصر عزیزمون رو وارد این بازی کثیف سیاست کنه که معلوم نیست چشه؟!
تاسف بخور که تاسف داره دیشب عزیز شدن یکباره ی ناصرو به چشم خودم دیدم
مخاطب اصلی حرفای من شما هستین من منبع فارس و .......... همینایی که قبول دارین و قبول دارید رو قبول ندارم........... چی کار کنم؟ هان !! همونجوری که شما منابع مارو قبول ندارین بابا بسته دیگه!!!
خودتونم نمی دونین چی کار دارین میکنین چرا باید از حضور مردم واسه ناصر ترسید هان؟؟!!
خوبی ؟ من طرف شما رو نفهمیدم ........! اومدی از کسی که حرف ما رو زده ...............
خدا عقل به شما بده که همش تا کم میارید اسمشو میارید تا با دینتون بزنید تو فرق سر بقیه که نمی فهمید
وای به حالتون..... که هیچ جایگاهی ندارید همش بغض و کینه و دعوا و جبهه گیری و......... اونم با کیا؟
به خاطر کی؟
متاسفم
والسلام
آدم باهوش تو اینو بفهم ........سایت ایشون ابتدا ناصرحجازی داد کام بود ...........چطور شد تغییر یافت
در ضمن روی صحبتم به شما نبود ...........به قول خودتون به اراجیفتون بود
دلم نمیخواد تاپیکهای ناصرخان و در کل اسطوره های کشور رو پر از چرندیات و حرفهای به درد نخور در قبال اراجیف شما کنم
پس سعی کنید اراجیف نبافید تا بنده پاسخ ندم ................کراوات و ........
خودت خندت نمیگیره
کراوات نماد سرمایه داریه ...........مخصوصا تو ایران حال اینکه اکثر عاشقان ناصرخان مردم ساده هستن ........مردم ساده ای که به عشق ناصرخان و دیدن فوتبال میرفتن ورزشگاه نه به عشق قمار در اون سالها !!!!!!
اینکه تلویزیون بیشتر بدون کراوات نشون میده چون نمیخواد یه اسطوره رو بد نشون بده .........البته خوب نگفتم ولی امیدوارم یه بارم متوجه شده باشی
کراوات شخصیت نمیاره .........در کشور ما نماد غربگرایی و سلطه پذیریس ......مگر در محافل جشن و ........ زده بشه
در ضمن کم پروفوسورهایی نداریم تو کشور که از خارج میان و کراوات زده هستن و تلویزیونم بارها نشون داده
کسی که ورزشکار باشه جوانمرد هست .........قطعا ناصرخان حجازی هم بود روزی اختلاف نظرهاشو با امثال امیرخان فراموش میکرد
اینکه به یه اسطوره توهین میکنی چون از دید تو اسطوره نیست نشون میده ..........نشون میده بعضا چه هدفهایی دنبال میکنی یا خیلی خوش بینانه ناخواسته چه جهتی میری
در ضمن پیشنهاد دادن و انتقاد کردن دخالت نیست ..........
"دوست دارم با كسايي هم صحبت باشم كه قد شعورشون كمي بلندتر باشه"کلی حرف نوشتم که پاک شد الان باید برم که راه بیوفتم تهران و فردا به مراسم برسم اصلا وقت ندارم. واسه همین عذرمی خوام که از این بیشتر نمی تونم وقت صرفت کنم.
آره شما حق داری ولی من فقط ازت خواستم یه کمی فکر کنی و بعد حرف بزنی بارها خواستم ولی دریغ ... اینبارم خواستم که بری بگردی ببینی مسئولیت سایت ناصرحجازی با کیه بعد نظر بیخود خودت رو بیان کنی
کوتوله جان حرفام در مورد سایت و کراوات و یارانه و کاندید شدن برای ریاست جمهوری و رد صلاحیتش و ... همه حرفهایی بود ناصرحجازی خودش بیان کرده بود.
ناصرحجازی به صراحت گفت که خیلی خوشحاله که گزینه ی سوم برنامه نود رو مردم رای دادن یعنی دلیل محبوبیتش صراحت بیانش بوده همه می دونن که برخورد مسئولین سیاسی و دولتی با ناصرحجازی چطور بوده شما هم می دونی ولی حالا چون نیست حرفی بزنه و امثال تورو از دور و بر خودش بپرونه همه اومدین شدین طرفدارش متاسفم برای وجود امثال تو.ببین هرجا بخاطر یاسی و بقیه جلوت کوتاه اومدم اینجا نمیام مطمئنم خود ناصرحجازی از داشتن طرفداری شبیه تو بسیار ناراحت میشد.
خودتم قبول داری حرفات چرند و بدرد نخوره شما کلا مریضی یه نگاه به کاری که در تاپیک نگین خانم کردی بنداز نگین خانم هم بهتون گفته که شما کلا همه چیزو می دونید و محشر هستید پس تورو خدا بی خیال
من به یه اسطوره توهین نکردم گفتم وقتی به علی دایی میگی اسطوره و همزمان به ناصر حجازی هم میگی اسطوره یه کم فکر کن ببین تفاوت علی دایی و ناصر حجازی از کجا تا کجاست آیا این دو شایسته یه عنوان مشترک هستن یا ناصرخان چیزی فراتر از اسطوره هست و یا ... بهرحال من فقط می خوام کلمه اسطوره رو هدر ندیم اسطوره باید در قلب مردم باشه علی دایی چنین خصوصیتی نداره.
شما نمی خواد تو فراموش کردن یا نکردن ناصرحجازی دخالت بکنی همین که تو همه تاپیکها اظهار فضل های بیخود می کنی کافیه نیازی نیست در این مورد که این بزرگوار امیر قلعه نوعی رو فراموش می کرد یا نه نظر بدی
خود ناصرخان باز هم چند روز پیش گفت که این هنر نیست یه تیم خوب رو با بهترین بازیکنا قهرمان کنی و ...
بگذریم که امیر قلعه نوعی اصلا در حدی نیست که مقابل ناصرخان قرار بگیره اما حتی اگه ناصرحجازی هم توهین های قلعه نوعی رو فراموش کنه هواداران ناصرخان فراموش نمی کنن.
باز دارم خواهش می کنم که در مورد من دیگه حرف نزن حالا چه پیشنهاد چه انتقاد بابای من اینقدر حرص مدیر شدن من تو دنیای واقعی رو نمی خوره که تو اینقدر بالا و پایین میری و فضولی می کنی !!!
ناصرحجازی در مراسم افتتاحیه سایت رسمی خودش تاکید بسیاری روی این جمله داشت:
عقاب هیچ وقت از اینکه در قفس باشد و عقاب های دیگر پرواز کنند ، ناراحت نمی شود. دردش این است که کلاغ های بی مقدار در هوای او بپرند و جولان بدهند
این جملش برای کسی که می فهمه خیلی چیزا داره ولی خب کسی که می فهمه ...
حضور یکی مثل تو در تاپیک های ناصرحجازی جز بهم زدن جو و اراجیف پراکنی هیچ سودی نداره خبر دادن راجع به ناصرخان و خوندن خبرگزاری و خبررسانی برای مراسم ختم ناصرخان هم نیازی به لینک های جنابعالی نداره ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
همه چیز درباره زندگی شخصی عادل! | فوتبال ایران | 2 |