M☼HAMMAD
عضو جدید
درود
همه از خداییم و به سوی او باز میگردیم
امروز صبح متاسفانه 1 کی از سرویس های دانشگاه که از 4راه ادبیات به سمت دانشگاه در حال حرکت بوده، تصادفی کرده که منجر به فوت تعدادی از عزیزان هم دانشگاهی ما ( حدودا" 6 نفر ) ، راننده سرویس و جرح شدید سایرین شده
ظاهرا" در برخورد با 1 اتوبوس مسافری این حادثه تاسف بار رخ داده، اتوبوس مقصر، از سمت کرج به سمت شیراز در حال حرکت بوده که سر پیچ باجگاه یا به علت خواب آلودگی یا سرعت غیر مجاز کنترل خودرو رو از دست میده و با انحراف چپ ، چند عدد از ستونهای برق و گاردیل وسط رو از جا میکنه و به سرویس دانشگاه ما برخورد میکنه.
هنوز اطلاعات بیشتری در این مورد ندارم
دوستان اگر چیزی فهمیدین همینجا بگین لطفا"
در آخر برای عزیزان از دست رفته طلب آمرزش، برای خانواده و دوستانشون طلب صبر و شکیبایی و برای دوستانی که آسیب دیدن شفای عاجل از درگاه خداوند بزرگ درخواست میکنم
آپدیت 1 : راننده سرویس : آقای نوروزی بودن
آپدیت 2 : در تماسی که با اورژانس داشتم، مصدومین رو به بیمارستان های نمازی، رجائی انتقال دادند
آپدیت 3 :
درود
من از آخرین پستی که در اینجا زدم، از خونه زدم بیرون و الان رسیدم !
بیمارستان های رجایی و نمازی رفتم شخصا
خانوم مخترع گفتن که دانشگاه احتمال خیلی زیاد فردا و پس فردا تعطیل هست و اینکه آمار کشته ها بیشتر از چیزی هست که اعلام شده
چرا ؟!
لیست دو بیمارستان رو جمع بزنید، تعدادی هستند که اسمشون توی لیست نیست !
چی شدن !؟
ما هم نمیدونستیم تا خبر رسید که 1 نفر دارالرحمه هست، اونجا بود که فهمیدیم بله، افرادی که در دم رفتند رو اصلا بیمارستان نیاوردند و مستقیم رفتند سردخانه !
تا زمانی که من رجایی بودم، 1 نفر اونجا فوتی داشتیم ( که بعدا به 2 نفر رسید ) بعدش هم توی نمازی 2 فر فوتی بود، که متاسفانه 1 نفرشون رو هیشکی نمیشناخت ( عکسش رو دیدیم )
1 کی از دوستان هم بد جور بود حالش نمازی ( کما )
خلاصه اینکه اوضاع افتضاح
قرار هست پس از مراسم یادبود عزیزان از دست رفته، تجمع و تحصن انجام بشه که از همین سایت اعلام میکنم خودم
( این پست در آپدیت جدید پست اول قرار گرفت ... )
هر خبر جدیدی اومد، این پست رو آپدیت میکنم
این پست 3 بار آپدیت شده
همه از خداییم و به سوی او باز میگردیم
ظاهرا" در برخورد با 1 اتوبوس مسافری این حادثه تاسف بار رخ داده، اتوبوس مقصر، از سمت کرج به سمت شیراز در حال حرکت بوده که سر پیچ باجگاه یا به علت خواب آلودگی یا سرعت غیر مجاز کنترل خودرو رو از دست میده و با انحراف چپ ، چند عدد از ستونهای برق و گاردیل وسط رو از جا میکنه و به سرویس دانشگاه ما برخورد میکنه.
هنوز اطلاعات بیشتری در این مورد ندارم
دوستان اگر چیزی فهمیدین همینجا بگین لطفا"
در آخر برای عزیزان از دست رفته طلب آمرزش، برای خانواده و دوستانشون طلب صبر و شکیبایی و برای دوستانی که آسیب دیدن شفای عاجل از درگاه خداوند بزرگ درخواست میکنم
آپدیت 1 : راننده سرویس : آقای نوروزی بودن
آپدیت 2 : در تماسی که با اورژانس داشتم، مصدومین رو به بیمارستان های نمازی، رجائی انتقال دادند
آپدیت 3 :
درود
من از آخرین پستی که در اینجا زدم، از خونه زدم بیرون و الان رسیدم !
بیمارستان های رجایی و نمازی رفتم شخصا
خانوم مخترع گفتن که دانشگاه احتمال خیلی زیاد فردا و پس فردا تعطیل هست و اینکه آمار کشته ها بیشتر از چیزی هست که اعلام شده
چرا ؟!
لیست دو بیمارستان رو جمع بزنید، تعدادی هستند که اسمشون توی لیست نیست !
چی شدن !؟
ما هم نمیدونستیم تا خبر رسید که 1 نفر دارالرحمه هست، اونجا بود که فهمیدیم بله، افرادی که در دم رفتند رو اصلا بیمارستان نیاوردند و مستقیم رفتند سردخانه !
تا زمانی که من رجایی بودم، 1 نفر اونجا فوتی داشتیم ( که بعدا به 2 نفر رسید ) بعدش هم توی نمازی 2 فر فوتی بود، که متاسفانه 1 نفرشون رو هیشکی نمیشناخت ( عکسش رو دیدیم )
1 کی از دوستان هم بد جور بود حالش نمازی ( کما )
خلاصه اینکه اوضاع افتضاح
قرار هست پس از مراسم یادبود عزیزان از دست رفته، تجمع و تحصن انجام بشه که از همین سایت اعلام میکنم خودم
( این پست در آپدیت جدید پست اول قرار گرفت ... )
هر خبر جدیدی اومد، این پست رو آپدیت میکنم
این پست 3 بار آپدیت شده
آخرین ویرایش: