http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=13233&stc=1&d=1252835162
گویا دیگه لازم نیست برای باز شدن سامانه ی دانشگاه وقت بذاریم و این طور که از شواهد پیداست سایت هر کس در روز و زمانبندی مربوط به خودش باز میشه حالا دیگه ما چطور از ظرفیت باقیمانده ی کلاسا باخبر بشیم نمی دونم ....
البته من طبق مشاهداتم (عکس بالا) گفتم حالا اگر از دوستان کسی خبری داره بیشتر توضیح بده ...
ممنونمن امروز از صبح دانشگاه بودم، بعلت حضور بیش از 1000 نفری دانشجویان در سایت و بالا رفتن ترافیک سایت مجبور به بستن سایت برای کسانی که ساعت انتخاب واحدشان نیست شدند، اون دوستی هم که مشکل ثبت نهایی داره، یا برازرش رو عوض کنه، یا کوکی هاش رو پاک کنه، مشکل خاصی نیست، قرار از امشب ساعت 12 تا 6 صبح نیز دوباره فایلها باز بشوند.
ما كه تا يادمون هست همين بودهمرسی از اطلاع رسانی...این ترم خیلی داغونه...اصلا معلوم نی چه خبره...من که فکر کنم به زور بتونم 10 واحد بگیرم...
شاید از مرورگر باشد.دوستان یکی به من کمک کنه من اصلآ نمی تونم وارد سامانه بشم ! روی گزینه ورود به سیستم کلیک می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته! یعنی اون قسمتی که باید نام کاربری و رمز عبورو بدم نمیاد ! فقط هم با سامانه دانشگاه خودمون این مشکلو دارم !
یکی بگه این یعنی چه:" دانشجویان عزیر با توجه به اینکه نرم افزار سیدا نیازمند انتقال نزدیک به 800kb اطلاعات از سرور به کامپیوتر کاربرد در اولین برقراری ارتباط می باشد. لذا استفاده از کافی نت با توجه به جدید بودن سیستمها سبب کندی کار می گردد. بنابراین استفاده از سیستم هایی که حداقل یکبار از آن کامپیوتر برای ورود به سیستم استفاده شده است (مثلا در منزل خود) سرعت بهتر از کافی نت خواهد بود"
دوست عزیز
منظورم از باز شدن سایت، واسه کسایی بود که امروز انتخاب واحد داشتند، ورودیهای 84 و 85 نه سالهای دیگه!
در ضمن دوستان از بیرون سایت هم میتونند وضعیت درسها رو چک کنید:
امور آموزشی- - - گروههای درسی ارائه شده
البته تعداد افرادی که این درسها رو اخذ کردند رو نشون نمیده، ولی بچه ها می تونند از ساعت و روز درسها با خبر شوند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
باز هم بی مسولیتی مسولان | علوم و تحقيقات فارس | 0 | ||
همه از خداییم و به سوی او باز میگردیم ... تصادف سرویس دانشگاه | علوم و تحقيقات فارس | 242 |