M☼HAMMAD
عضو جدید
فرید چی !؟من الان از بیمارستان میام .
فوت شدگان : افشین عظیمی - رضا زارع و محمد صدیقی . روحشان شاد
هر سوالی بود بپرسید
فرید مشکسار !
چطور بود حالش ؟
فرید چی !؟من الان از بیمارستان میام .
فوت شدگان : افشین عظیمی - رضا زارع و محمد صدیقی . روحشان شاد
هر سوالی بود بپرسید
من که نمیرم !!!تا تکلیف سرویسا روشن بشه به نظر شما باید با همینا بریم؟
مهم نیست فردا کجا باشیم
دانشگاه یا مراسم ختم یا بیمارستان یا....
مهم اینه که هر جا هستیم با هم باشیم.
لطفا مشخص کنید که تکلیفمون رو برای فردا بدونیم
تا تکلیف سرویسا روشن بشه به نظر شما باید با همینا بریم؟
مهم نیست فردا کجا باشیم
دانشگاه یا مراسم ختم یا بیمارستان یا....
مهم اینه که هر جا هستیم با هم باشیم.
لطفا مشخص کنید که تکلیفمون رو برای فردا بدونیم
دوست من گفتین بیمارستان بودینالان اساسی ترین کار ممکن عیادت و دلجویی هست از خونواده های داغدار . کسانی که جهت مراسم ختم میان آمادگیشون رو اعلام کنن
عزیزان اگر نسبت به خون دوستان و عزیزان و هموطنان خود بی غیرت باشیم فردا نسبت به خون ما بی غیرت خواهند شد
همه سیاه پوش باشیم
عزیزان اگر نسبت به خون دوستان و عزیزان و هموطنان خود بی غیرت باشیم فردا نسبت به خون ما بی غیرت خواهند شد
همه سیاه پوش باشیم
************دوست من گفتین بیمارستان بودین
از فرید مشکسار چه خبر ؟
دوست من گفتین بیمارستان بودین
از فرید مشکسار چه خبر ؟
عزیز من حرف شما رو تا حدودی قبول دارم در اون مورد که باید ان خانواده ها را تسکین داد ولی باید تا خون انها داغ است و خشک نشده تصمیم بگیریم چون عزیز بعضی افراد که انقدر هم زیاد نیستند بعد از یک هفته ویا چند روز یادشان میرود و می گویند به من چه ما میخواهیم حداقل همان انان که الان یک مقداری روحشان جریحه دار شده با ما همراه شوند**************
مبهوت:دوستان این حرفمو به عنوان کسی که چند ساله تو این مکان درس خونده وهمه راهی رو رفته از افراط تا تفریط رو باور کنین
اگه بخوایم بهترین نتیجه رو بگیریم وخون دوستانمون هم پایمال نشه احساسی تصمیم گرفتن بی نتیجه است من نمیگم خاموش باشین میکم بذارین همه رو جمع کنیم به خانواده های عزادار تسکین بدیم بعد تو این جمع شدنها همه متحد تصمیم برای تحصن بگیریم..همه رو باید تو صحنه آورد الان کسی تو این آشفتگی تو صحنه تحصن نمیاد...
مرسی************
مبهوت:راستش من تا ظهر که بیمارستان بودم گفتن تو آی سی یو هست و وضعش وخیمه واسش دعا کنید..
من که نمیرم !!!
اینجا نهایتا" 20 نفر باشیم ( که نیستیم )
این 20 نفر دردی رو دوا نمیکنه
اگه قراره دانشگاه، اوکی میایم دانشگاه
87ی هستین شما ؟!
اینو جدی میگم، به شخصه تابع حرف 85یی ها هستم، هرچی باشه بیشتر از ما تو دانشگاه بودنخب یکی بگه برای فردا قراره چی کار کنیم
آره 87ی هستم
تا کی سکوت هرچه بیشتر سکوت کردیم بیشتر زدن تو سرمون اب که سر گذشت چه یه وجب چه 100 مترسلام دوستان
من شنیدم عده ای میخوان فردا تو دانشگاه برای سرویس ها تحسن کنن و خواستار سرویس های نو بشن
این کار حماقت محض هست.ما الان 4 سال این دانشگاه ها هستیم.سال 86 بود یه چند تا از سرویس ها رو بخاطر مشکل بیمه از رده خارج کردن اما جاش هیچ سرویسی نیاوردن و بچه ها 1 ترم رو با درد سر و اکثرا سر پایی یا با شخصی رفتن
اگر همچین کاری بکنین خیلی از سرویس های رو رد میکنن بره بعدش هیچ جایگزینی نمیذارن هر وقت هم که ازشون میپرسین میگن آگهی دادیم یا با پیمان کار صحبت کردیم یا مزایده هست و .... که برای ما سرویس نمیشه
اگر هم به صحبت های اسدی گوش کرده باشید یا خونده باشید گفته این سرویس ها ماله پیمان کار بوده
یعنی دانشگاه هیچ مسئولیتی در این قبال نداره
روی کارتون با بچه های ترم بالایی مشورت کنید و همه رو به درد سر ندازید
ببینید با کیا طرفین
خیال کردی اسدی براش مهمه ؟!عزیز اون موقع هم با جون یک عده سرو کار داشتن وچند کشته داده بودند؟
عزیز شما بفرما چه کار کنیم دست بزاریم رو دست بشینیم نگاه کنیمببین دوست عزیز شما نمیدونید کجا هستید اگه میدونستید کجایید و با میا طرفید میفهمیدید الان باید چکار کرد
این آقا توی مصاحبش با ایسنا گفته سرویس ماله پیمان کاره یعنی چی؟ فردا اعتراض کردید پیمان کار فقط عوض میشه خیلی ناراحت هستید بفرمایید شخصی برید کسی شما رو مجبور نکرده با اتوبوس برید یا اینجا بیاید
از آقای بینش بپرسید بهتون میگه اینا کین
ما سال 85 اعتصاب کردیم از 1200 تا دانشجو 900 نفر توی تظاهرات بودن از تهران هم نماینده دادن اما اخرش این شد که سال به سال این دانشگاه بدتر شد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
باز هم بی مسولیتی مسولان | علوم و تحقيقات فارس | 0 | ||
F | سامانه باز نمی شه | علوم و تحقيقات فارس | 48 |