همایش ها و کنفرانس های معماری

سـعید

مدیر بازنشسته
نخستین همايش ملی دانشجويی معماری..

نخستین همايش ملی دانشجويی معماری..

نخستین همايش ملی دانشجويی معماری

به همت انجمن عملی معماری دانشگاه کاشان، نخستین همایش ملی دانشجویی معماری،با محوریت حلقه گمشده معماری ایرانی، آبان ماه سالجاری در شهر تاریخی کاشان برگزار می شود.
دبیر علمی همایش، هدف از برگزاری این همایش را، ارتقای وضع کنونی طراحی معماری و شهرسازی در زمینه های نظری و عملی همچنین ایجاد فرصتی برای تبادل نظر دانشجویان و آشنایی آنها با دیدگاههای اساتید و تجربیات صاحب نظران در حوزه های مختلف معماری ذکر کرد.
لذا بر اساس اعلام، دبیرخانه همایش، از اساتید، دانشجویان، معماران، طراحان محیطی، سازندگان و مدیران شهری و سایر متخصصان و دست اندرکاران که در زمینه های پژوهشی، دانشگاهی و اجرایی مربوطه فعالیت دارند برای شرکت در این همایش دعوت بعمل آورده است.

محورهای کلی همایش :

1- معماری و شهرسازی
2- معماری و سازه
3- معماری و منظر
4- معماری و مرمت
5- معماری و تكنولوژی ساخت
6- معماری و انرژی

معماری و شهر سازی:
1- بررسی سیر تحول مفاهیم و فضاهای شهری ایران در دوران های مختلف
2- بررسی عوامل امتداد و انقطاع تاریخی در شهرسازی ایران
3- تحلیل زمینه های ارتباطی شهرسازی گذشته با شهرسازی معاصر ایران
4- معرفی و تحلیل تجربه های خلاقانه ی طراحی فضاهای شهری در شهرسازی سنتی ایران
5- شهر شهروندگرا و شهرسازی واقع گرا و ردپای آن در شهرسازی ایران
6- زمینه های پویایی و تداوم در ساختار شهرهای کهن ایران مطابق با تغییرات جهان امروز
7- شهرسازی و الگوهای توسعه پایدار و زمینه های آن در شهرسازی گذشته ایران
8- تجارب تداوم در شهرسازی ایران و جهان؛ گذشته و حال
9- آرمانشهر ایرانی
10- معماری در خدمت شهر و شهر در خدمت معماری
11- چگونگی تاثیر فضاها و عناصر شهری در فرهنگ معنویت ساکنان شهر
12- سانحه های طبیعی و غیر طبیعی در بافت های شهری قدیم و جدید
13- خدمات، تاسیسات و بافت قدیم شهری
14- مسائل و راهکارهای طراحی و ساخت در بافت های تاریخی شهرها
15- بررسی مدیریت شهری در ایران و چگونگی استفاده از تجربه گذشتگان
16- مسائل اجتماعی و زیربنایی در معماری و شهرسازی ایران
17- چگونگی حل مسائل زیست محیطی ترافیک، حمل ونقل در شهرها
18- پروژه ها و تجربیات موردی در معماری و شهرسازی ایران

معماری و انرژی
1- تبیین نقش انرژی و اقلیم در شکل دهی به فضای معماری و فضای شهری ایران
2- تحلیل اقلیمی معماری و شهرسازی سنتی ایران بر اساس مفاهیم علمی معاصر
3- بررسی عوامل تاثیر گذار در عدم تداوم معماری و شهرسازی اقلیمی در ایران
4- رویکردها و تعامل راهکارهای اقلیمی معماری سنتی و تکنولوژی معاصر
5- معماری و شهرسازی پایدار با تکیه بر عوامل اقلیمی
6- زیست سالم و الگوهای توسعه پایدار اقلیمی در اقلیم های مختلف ایران و روندهای تداوم یا عدم تداوم آن
7- تجارب و روندهای طراحی اقلیمی در کشورهای در حال توسعه
8- طراحی اقلیمی از منظر معماران و شهرسازان کهن ایران
9- تداوم و پویایی معماری با تکیه بر رویکردهای اقلیمی و بوم شناختی
10- تجربیات و مطالعات و پروژه های موردی مربوطه

معماری و منظر
1- سیر تحول تاریخی فعالیت های مربوط به معماری منظر در ایران
2- بررسی مبانی نظری معماری منظر ایرانی
3- تحلیل معماری منظر در باغ سازی ایرانی
4- چگونگی بهره گیری از الگوهای باغ سازی ایرانی در طراحی منظر امروز
5- مبانی و شیوه های طراحی پارکها و پردیس ها
6- بررسی جایگاه میان رشته ای منظر در معماری گذشته و معاصر ایران
7- ارتباط محیط طبیعی با معماری و فضای شهری
8- تجلی اعتقاد در طراحی معماری منظر
9- ایده ها و روشهای طراحی مکان های باز و تفریحی
10- فضاهای باز و مکان های تفریحی، باغ، محیط طبیعی و نقش آنها در تبیین معماری منظر ایرانی؛ گذشته و حال و آینده
11- پروژه ها و تجربیات موردی

معماری و مرمت
1- بررسی جایگاه مرمت و تحلیل شیوه های مرمت در معماری سنتی ایران
2- بررسی چگونگی ارتباط مرمت معماری و مرمت شهری سنتی درایران
3- تبیین نقش مرمت در معماری و شهرسازی ایران در ارتباط با شکل گیری مفاهیم مرمتی در غرب
4- بررسی عوامل اثر گذار در تقویت فعالیت های مرمتی در معماری سنتی ایران و دلایل عدم تداوم آن
5- معرفی و تحلیل نمونه های خلاقانه ی مرمت در مرمت شهری سنتی ایران در تطبیق با سرزمین های دیگر
6- مشکلات و روشهای احیای بافت های فرسوده شهری
7- چگونگی پایداری بافت های تاریخی شهری به کمک تکنیک ها و روش های مدرن
8- مدیریت شهری و سامان دهی بافت های شهری تاریخی در گذشته و اکنون ایران و تطبیق با مفاهیم معاصر
9- بررسی وضعیت معماری و بافت شهرهای تاریخی در مواجهه با سانحه های طبیعی و غیر طبیعی
10-مفهوم خیابان در روند مرمت شهری
11-معماری محله ای؛ ویژگیها و ارزشها
12-تجربیات، مطالعات و پروژه های موردی مربوطه

معماری و سازه
1- تحلیل علمی سیستم های سازه ای در معماری گذشته ایران و ابتکارات سازه ای ایرانیان
2- نقش سازه در ارتقا عملکرد و معماری
3- فناوریها، مصالح جدید و سازه های نوین
4- تاثیر متقابل فرم، سازه و معماری
5- تجربیات، مطالعات و پروژه های موردی مربوطه
زمان دریافت چکیده مقالات، دهم مرداد سالجاری ذکر شده است.علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت همایش: http://www.1nasc.com مراجعه نمایند.
آدرس دبیرخانه: کاشان، انتهای خیابان طالقانی، دانشکده معماری و هنر، دبیرخانه همایش نخستین همايش ملی دانشجويی معماری

منبع : http://www.irac.ir/webui/subject_show.aspx?s_id=108&c_id=1&p_id=2

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسابقه بین المللی طراحی یادمان شهدای حمله به هواپیمای مسافربری ایران

مسابقه بین المللی طراحی یادمان شهدای حمله به هواپیمای مسافربری ایران

معاونت مهندسی و امور یادمان های بنیاد حفظ آثار و نشرارزشهای دفاع مقدس در نظر دارد طراحی یادمان شهدای حمله به هواپیمای مسافربری ایران را به مسابقه بگذارد . لذا از كلیه هنرمندان با هر عقیده و ملیتی دعوت به عمل می آید با توجه به عمق این فاجعه انسانی در این مسابقه شركت نمایند . ضروری است كلیه شركت كنندگان به نكات زیر توجه نمایند .
1- یادمان می تواند در قالب های : بنای یادبود ، حجم ، هنر مفهومی و چیدمان طراحی شود . 2- طرح باید در بردارنده مفاهیم : مظلومیت،‌ غربت و درعین حال پایداری شهدای این فاجعه باشد . 3- طرح در زمینی به مساحت 6000 متر مربع در پارک ساحل شهر بندر عباس جانمایی شده است . 4- طرح مورد نظر باید دارای پیام جهانی بوده و با همه اقوام و ملیت های دنیا قابلیت برقراری ارتباط را داشته باشد . 5- طرح بایستی متناسب با فضای سایت باشد و محدودیت بیشتری مدنظر نمی باشد. 6- سازه یادمانی باید قابلیت ماندگاری در شرایط اقلیم گرم و مرطوب داشته باشد و دستخوش خوردگی، تغییر رنگ و ... نگردد. 7- طراحی نور و روشنائی طرح جهت دید در شب نیز جزء طراحی و از موارد سابقه می باشد . 8- طرح باید از چهار جهت و بالا نمای مناسب داشته باشد . شرایط شركت در مسابقه :
هر هنرمند باید به صورت زیر طرح خود را به دبیرخانه مسابقه ارسال نماید:

1. ‌فایل مدلسازی شده طرح به همراه پرینت رنگی نمای طرح از چهار جهت اصلی بهمراه معرفی اجمالی خود، سوابق هنری و توضیحات طرح و نحوه اجرا به صورت تایپ شده .
2. ارائه کار باید در 2 شیت به ابعاد 70*50 سانتیمتربوده و به صورت لمینت شده به دبیرخانه مسابقه ارسال گردد.
3. هر فرد یا گروه فقط می توانند با ارائه یک طرح در مسابقه شرکت نمایند.
4. روی شیت های ارسالی نباید هیچ مشخصاتی اعم از نام ویا علامتی که معرف طراح باشد در ج گردد. معرفی طراح و مشخصات طرح به پیوست ارسال گردد.
5. مهلت ارسال آثار به دبیرخانه تا تاریخ 21 شهریورماه 1387 شمسی (دوازدهم سپتامبر 2007 میلادی /یازدهم رمضان 1429 قمری) است .
6. به طرح برگزیده جوائزی شامل تندیس مسابقه و مبلغ 4000 یورو پرداخت خواهد شد . به صاحبان طرح های دوم و سوم نیز تندیس مسابقه و به ترتیب مبلغ 2000یورو و 1000 یورو تقدیم خواهد شد . به صاحبان طرح های چهارم و پنجم نیز تندیس مسابقه و به ترتیب 5 و 3 سكه بهار آزادی (یا معادل ارزی آن برای شركت كنندگان خارجی) تقدیم خواهد شد . به تمامی شركت كنندگان لوح تقدیر و گواهی شركت در مسابقه اهداء می گردد .
7. متقاضیان شركت در مسابقه می توانند جهت كسب اطلاعات بیشتر به سایت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس به آدرس Bonyadedefa.ir مراجعه نمایند .

خیابان شهید بهشتی - خیابان شهید سر افراز - کوچه شهید حق پرست - پلاک 33 - بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس - طبقه 2 – معاونت مهندسی

شماره تلفن دبیرخانه مسابقه 88535495 و 88535498

International Competition for Designing Memorial of Martyrs of Iran’s Passenger Plane

Engineering and Memorials Affairs Department of the Foundation for Safeguarding and Disseminating the Sacred Defense Values intends to hold an international competition on designing a memorial for the martyrs of the Iranian passenger plane.
All the interested artists from across the globe are hereby invited to participate in the competition to mark the tragic event.
Participants should pay attention to the following notes:
* The memorial can be in the form of: a structure, a body, conceptual art, or a setting.
* The design should transfer the concepts of innocence, oppression and courage of the martyrs.
* The design site lies on a 6,000 sq.m. land in the Sahel park of Bandar Abbas.
* The design should contain a global message and can be perceivable for all nations of the world.
* The design should be proportional to the site are and no more limitation is considered.
* The memorial can endure the hot and humid climate of the region and should not be eroded or discolored.
* Proper lighting of the memorial for night should be taken into account
* The memorial should have a good view from all of sides.

Terms for Participation:
* The designs should be sent to the secretariat of the competition as follows:
* The computer-aided design of the model should be sent along with a color print of the model from the four sides and a brief introduction of the artist, his/her background, description of the work and the method of rendering the model as printed
* Designs should be presented in two 50x70 cm laminated sheets and sent to the secretariat of the competition.
* Each single individual or group is allowed to participate in the competition with only one design.
* No name or sign indicating the designer should be mentioned on the sheets. The designer’s particulars and the work description should be sent separately.
* The deadline for sending the works to the secretariat is 21st of Shahrivar 1387 Iranian calendar (September 12, 2008 / Ramadhan 11, 1429 lunar calendar).
* The superior designer will be granted the competition memento and 4,000 euro cash prize. The second and the third winners will be granted the competition memento as well as 2,000 euro and 1,000 euro respectively. The fourth and the fifth winners will also be granted the competition memento as well as 5 and 3 Azadi gold coins (or its equivalent in euro) respectively. All the participants will be granted plaques of honor and certificate of participation at the competition.
* For further information, interested individuals can visit the website of the Foundation for Safeguarding and Disseminating the Sacred Defense Values at www.bonyaddefa.ir.

Foundation of Effects Protection and Publication Valve of Holy Defence
#33 hagh parast alley, sarafraz st, shahid beheshti st.
2nd flour
engineering Department​

پوستر فراخوان یادمان به زبان فارسیEnglish text of competitionاستدعاء بلعة العربیه

nino

مدیر بازنشسته
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
برای ارتقا همه جانبه تالار از دوستا عزیز خواهشمندم انتقادات و پیشنهادات خودشون رو اینجا مطرح کنند . منتظر نظرات شما در مورد تاپیکها و بخش ها و مطالب و نحوه مدیریت و قوانین هستم
با تشکر :gol:

به منظور آشنایی با قوانین و همچینین اطلاع در رابطه با بخش بندی های تالار معماری به لینک اطلاعیه زیر مراجعه بفرمائید

اطلاعيه:
آشنایی با قوانین و بخش های تالار معماری

• مديران اين تالار
DDDIQ, E . H . S . A . N

• همکاران این تالار
mpb.

• دستیاران این تالار

• مدیران و همکاران مدیر پیشین تالار معماری :

آخرین ویرایش توسط مدیر:

pishy

عضو جدید
سلام منم كم كم فارغ التحصيل مي شم يعني دارم رو پايان نامه ام كار مي كنم سر كارم ميرم فعلا واسه فوق تصميمي ندارم

poroushat

عضو جدید
salam man kardani gereftam taze mitunam tu goroohe shoma basham? darzemn ye kelase khube tarahio dekorasion dakheli mikham,komakam mikonid?

mehraz-archi

عضو جدید
فراخوان مسابقه عكاسي "معنويت در معماري"

دفتر آرمانشهر حوزه هنري، مسابقه عكاسي معماري را با موضوع "معنويت در معماري" آذرماه امسال برگزار مي كند. به گزارش روابط عمومي دفتر آرمانشهر حوزه هنري، اين مسابقه با همكاري خانه عكاسان ايران، سازمان زيباسازي شهر تهران و سازمان فرهنگي، هنري شهرداري تهران، با هدف "شناسايي و جذب استعدادهاي توانمند در حوزه معماري" و "معرفي ارزش هاي معنوي موجود در فضاهاي معماري"، "شناخت و علل ايجاد محيطي معنوي در كالبد فضا"، "كنكاش در آثار به جا مانده از معماري معنوي"، "بررسي تاثير فضاي معنوي معماري بر انسان"، "توسعه كمي و كيفي گرايش عكاسي معماري" و نيز "مستند سازي ميراث بصري" برگزار مي شود. دبيرخانه اين مسابقه حداكثر مهلت براي ارسال آثار 30 آبان و زمان ارزيابي آنها را نيز هفتم آذرماه اعلام كرده است. آثار اين مسابقه را هيئتي متشكل از افشين بختيار، امير محمدخاني و سعيد محمودي ازناوه، ارزيابي و از نفرات اول تا سوم با اهداي شش، چهار و دو سكه طلاتقدير مي كنند. همچنين از دو عكاس برتر اين رقابت به انتخاب مخاطبان تقدير مي شود. بر اساس اعلام دفتر آرمانشهر حوزه هنري، منتخب آثار ارسالي در نمايشگاهي از 10 تا 21 آذرماه در معرض ديد عموم قرار خواهد گرفت. علاقمندان آثار خود را به نشاني تهران، تقاطع حافظ و سميه، حوزه هنري، دفتر آرمانشهر ارسال و براي دريافت اطلاعات بيشتر به سايت www.armanshahr.org مراجعه كنند يا با شماره 88896934 تماس بگيرند.

فهیمه م

عضو جدید
سلام دوستان.
من کم کم دارم به فارغ التحصیلان معماری دانشگاه شیراز می پیوندم. الان در حال کار روی پایان نامه ام هستم.
راستی، چون دانشجوی ممتاز ورودی بودم، بدون کنکور و با مصاحبه فوق لیسانس شیراز هم قبول شدم، اما منتظرم نتیجه ی کنکورم رو ببینم. :)

pegasus aromazi

عضو جدید
عرض ادب

عرض ادب

سلام.من فارغ التحصیل کاردانی هستم.یعنی اینجا که همه فوق هستن یا دارن میشن جای من نیست.اما 2 جا کار میکنم.نمیدونم.کاری باری داشتین منم هستم.

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام دوستان.
من کم کم دارم به فارغ التحصیلان معماری دانشگاه شیراز می پیوندم. الان در حال کار روی پایان نامه ام هستم.
راستی، چون دانشجوی ممتاز ورودی بودم، بدون کنکور و با مصاحبه فوق لیسانس شیراز هم قبول شدم، اما منتظرم نتیجه ی کنکورم رو ببینم. :)

سلام خوش آمدی
امیدوارم نتیجه خوبی بگیری از ارشد..ولی دانشگاه شیراز هم که خیلی خوبه :D

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام.من فارغ التحصیل کاردانی هستم.یعنی اینجا که همه فوق هستن یا دارن میشن جای من نیست.اما 2 جا کار میکنم.نمیدونم.کاری باری داشتین منم هستم.

سلام خوش آمدی.. مدرک مهم نیست..معلومات نقش مهم تری را بازی می کنه ;)

pegasus aromazi

عضو جدید
بابا لنگ دراز.....دارم به پولت نیاز....

بابا لنگ دراز.....دارم به پولت نیاز....

عجب!حالا ما باید تو چی نقش بازی کنیم؟بابا لنگ دراز؟در کل مرسی از پذیرشتون.ما در خدمتیم.

فهیمه م

عضو جدید
سلام خوش آمدی
امیدوارم نتیجه خوبی بگیری از ارشد..ولی دانشگاه شیراز هم که خیلی خوبه :D
[FONT=&quot]آره، دانشگاه شیراز نسبت به خیلی جاهای دیگه خوبه، اما زمانی که روش و صحبت اساتید تکراری می شه، مرغ همسایه غاز می شه ! [/FONT]

فهیمه م

عضو جدید

[FONT=&quot]اگه این طور فکرمی کنید، این طوری هم می شه گفت:[/FONT]​
[FONT=&quot]اینجا جای فارغ التحصیلاست، من و شما که حالا حالا ها می خوایم درس بخونیم، جامون اینجا نیست!;)[/FONT]​

a young Architect

عضو جدید
تمدید مهلت ارسال مقاله ی نخستین همایش ملی دانشجویی معماری ایرانی

تمدید مهلت ارسال مقاله ی نخستین همایش ملی دانشجویی معماری ایرانی

نخستین همایش ملی دانشجویی معماری ایرانی(حلقه گمشده معماری ایرانی)؟
نخستین همایش ملی دانشجویی معماری ایرانی(حلقه گمشده معماری ایرانی)؟
دانشگاه کاشان-آبان ماه 87
محور های همایش:شهرسازی-سازه-منظر-مرمت-تکنولوژی و انرژی-اقلیم
برای اطلاع از ریز محور های همایش به سایت
http://www.1nasc.com
مراجعه کنید
ارسال چکیده ی مقالات تا 20 مرداد ماه 87
آدرس دبیر خانه:کاشان-خ طالقانی-دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان-دبیرخانه همایش معماری ایرانی

November 2008-kashan university
subjects:civil-structure-tecnology and energy-climate-landscape-renewas
dead line for abstract 10th July
secretary congress of iranian architecture:Architecture seculty kashan university-taleghani street-kashan
for information pleas visit the congress website
http://www.1nasc.com

مهلت ارسال مقالات تا 10 شهريور ماه تمديد شد .

rozhann

مدیر بازنشسته
سلام.بچه هایی که تو تاپیک (كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )) هستن در جریانن .منم 10 روز دیگه میام تو جمعتون:).منتظرم باشین.بیشتر برام دعا کنین بتونم خوب تمومش کنم.موفق باشین.;)

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مسابقع عکاسی معماری

دفتر آرمان شهر حوزه هنری با همکاری خانه عکاسان ایران، سازمان زیباسازی شهر تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در راستای اهداف خود و به منظور توسعه کمی و کیفی گرایش عکاسی معماری، مستندسازی میراث بصری و تقدیر از آفرینندگان این تصاویر مسابقه عکاسی معماری را با موضوع "معنویت در معماری" برگزار می کند.

اهداف:
- کنکاش در آثار بجا مانده از معمار معنوی
- بررسی تأثیـر فضای معنوی معماری بر انسـان
- معرفی ارزشهای معنوی موجود در فضاهای معماری
- شناخت و معرفی علل ایجاد محیطی معنوی در کالبد فضا

آیین نامه:
۱- شرکت در این مسابقه برای همه علاقه مندان آزاد است.
۲- هر شرکت کننده می تواند حداکثر 10 عکس را به دبیرخانه مسابقه ارسال نماید.
۳- عکس ها می تواند اسلاید، دیجیتال و آنالوگ، رنگی و سیاه - سفید باشد.
۴- عکس ها باید تنها با فرمت Jpeg ، کیفیت ، 300 dpi و اندازه 40×30 سانتیمتر و روی CD ارسال شود.
5- شرکت کنندگان باید فایل عکسها را به همراه نام و نام خانوادگی خود و شماره ردیف با حروف انگلیسی نام گذاری کنند. (مانند Fatemi-01 و Fatemi-02)
6- شرکت کنندگان باید فرم ثبت نام در مسابقه را از سایت http://www.armanshahr.org تهیه کرده و پس از تکمیل بر روی CD ذخیره نمایند. (CD آثار ارسالی عودت نمی شود.)
7- به ازای هر اثر برگزیده و راه یافته به مسابقه مبلغ 300,000 ریال به عنوان حق التألیف به عکاس اثر پرداخت می شود.
8- ارسال عکسها توسط شرکت کنندگان به منزله قبول مقررات است.
تصمیم گیری در مورد مسائل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده بوده و متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.
9- ارسال عکس توسط شرکت کنندگان به منزله اعلام مالکیت عکس است.
در صورت اثبات عدم صحت این موضوع، شرکت کننده مورد نظر از مراحل مسابقه حذف شده و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
10- به آثاری که پس از مهلت مقرر به دبیرخانه مسابقه ارسال شود به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
11- برگزارکننده مجاز است آثار منتخب را به هر شیوه ای که صلاح بداند در نقاط مختلف اعم از داخل و خارج از کشور به نمایش گذاشته و یا به روشهایی مانند: کتاب، مجله تصویری، برنامه تلویزیونی و . . . با ذکر نام عکاس منتشر سازد و چنانچه این امر منجر به کسب در آمدی شود، برگزارکننده مطابق تعرفه خود هزینه استفاده از عکس را به صاحب اثر پرداخت خواهد کرد.
12- عکس های ارسالی باید مستند بوده و در آنها از هر گونه دستکاری، حک، اصلاح و . . . که جنبه استنادی عکس را مخدوش می نماید پرهیز گردد.
13- برگزارکننده هیچگونه مسئولیتی در قبال آسیب دیدگی ناشی از ارسال نامطلوب ندارد.
14- شرکت کنندگان می بایست بابت ثبت نام و بخشی از هزینه های دبیرخانه ای مبلغ دوازده هزار تومان به شماره حساب 37679-595 نزد بانک تجارت، شعبه سمیه غربی کد 180 (قابل واریز در کلیه بانکهای تجارت سراسر کشور) واریز نمایند.

هیأت داوری:
- افشين بختيار
- امیر محمد خانی
- سعید محمودی ازناوه

گاهشمار:
- آخرین مهلت شرکت در مسابقه: 30 آبان ماه 1387
- داوری آثار: 7 آذرماه 1387
- زمان برپایی نمایشگاه: 10 الی 21 آذرماه 1387

جوایز:
- نفر اول: لوح تقدیر به همراه 6 سکه تمام بهار آزادی
- نفر دوم: لوح تقدیر به همراه 4 سکه تمام بهار آزادی
- نفر سوم: لوح تقدیر به همراه 2 سکه تمام بهار آزادی
- اهدای لوح تقدیر و دو نیم سکه بهار آزادی به 2 عکس برتر از نگاه مخاطبان

فرم ثبت نام:
دانلود فرم ثبت نام شماره 1 (کلیک کنید)
دانلود فرم ثبت نام شماره 2 (کلیک کنید)

آدرس دبیرخانه جشنواره:
تهران- خیابان حافظ - تقاطع خیابان سمیه - حوزه هنری- دفتر آرمان شهر- دبیر خانه مسابقه عکاسی معماری

- کد پستی: 1599719513
- تلفکس: 34 69 89 88
- آدرس الکترونیک: http://www.armanshahr.org

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیزم

از اینکه مجبورم بعضی مسائل رو علنا بازگو کنم متاسفم ولی چون آغاز بحث اینجاست من سعی می کنم همینجا خاتمش بدم .

از همه دوستان عزیزم در تالار معماری درخواست می کنم مطالب رو متناسب با تاپیک بفرستن و چنانچه اختلاف نظر یا سوء تفاهمی هست از طریق پیام خصوصی حل کنن . در غیر اینصورت با احترام به نظرات همه دوستان پستهای اضافی و اسپم بلافاصله پس از رویت حذف خواهند شد .

ضمن اینکه کلیه بحثهای غیر ضروری تاپیکها ، اعم از مسائل شخصی و موضوعات غیر مرتبط نهایتا تا 1 هفته پس از ارسال از تاپیک حذف خواهند شد .

قبلا از اینکه با رعایت موازین اخلاق و کردار مناسب با شئونات این تالار ، فضا رو برای هر چه پربار تر کردن اون آماده می کنید از همه شما سپاسگزارم و امید و آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز و فهیمم در تالارمعمار دارم.

آخرین ویرایش:

erfan4877

عضو جدید
سلام من 2 ماهه که درسم تموم شده کاردانی ولی تا سربازی نرم از مدرک خبری نیست دارم واسه کارشناسی آزاد میخونم

rana.7

عضو جدید
مسابقه عکاسی معماری

مسابقه عکاسی معماری

دفتر آرمان شهر حوزه هنری با همکاری خانه عکاسان ایران، سازمان زیباسازی شهر تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در راستای اهداف خود و به منظور توسعه کمی و کیفی گرایش عکاسی معماری، مستندسازی میراث بصری و تقدیر از آفرینندگان این تصاویر مسابقه عکاسی معماری را با موضوع "معنویت در معماری" برگزار می کند.

اهداف:
- کنکاش در آثار بجا مانده از معمار معنوی
- بررسی تأثیـر فضای معنوی معماری بر انسـان
- معرفی ارزشهای معنوی موجود در فضاهای معماری
- شناخت و معرفی علل ایجاد محیطی معنوی در کالبد فضا

آیین نامه:
۱- شرکت در این مسابقه برای همه علاقه مندان آزاد است.
۲- هر شرکت کننده می تواند حداکثر 10 عکس را به دبیرخانه مسابقه ارسال نماید.
۳- عکس ها می تواند اسلاید، دیجیتال و آنالوگ، رنگی و سیاه - سفید باشد.
۴- عکس ها باید تنها با فرمت Jpeg ، کیفیت ، 300 dpi و اندازه 40×30 سانتیمتر و روی CD ارسال شود.
5- شرکت کنندگان باید فایل عکسها را به همراه نام و نام خانوادگی خود و شماره ردیف با حروف انگلیسی نام گذاری کنند. (مانند Fatemi-01 و Fatemi-02)
6- شرکت کنندگان باید فرم ثبت نام در مسابقه را از سایت http://www.armanshahr.org تهیه کرده و پس از تکمیل بر روی CD ذخیره نمایند. (CD آثار ارسالی عودت نمی شود.)
7- به ازای هر اثر برگزیده و راه یافته به مسابقه مبلغ 300,000 ریال به عنوان حق التألیف به عکاس اثر پرداخت می شود.
8- ارسال عکسها توسط شرکت کنندگان به منزله قبول مقررات است.
تصمیم گیری در مورد مسائل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده بوده و متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.
9- ارسال عکس توسط شرکت کنندگان به منزله اعلام مالکیت عکس است.
در صورت اثبات عدم صحت این موضوع، شرکت کننده مورد نظر از مراحل مسابقه حذف شده و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
10- به آثاری که پس از مهلت مقرر به دبیرخانه مسابقه ارسال شود به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
11- برگزارکننده مجاز است آثار منتخب را به هر شیوه ای که صلاح بداند در نقاط مختلف اعم از داخل و خارج از کشور به نمایش گذاشته و یا به روشهایی مانند: کتاب، مجله تصویری، برنامه تلویزیونی و . . . با ذکر نام عکاس منتشر سازد و چنانچه این امر منجر به کسب در آمدی شود، برگزارکننده مطابق تعرفه خود هزینه استفاده از عکس را به صاحب اثر پرداخت خواهد کرد.
12- عکس های ارسالی باید مستند بوده و در آنها از هر گونه دستکاری، حک، اصلاح و . . . که جنبه استنادی عکس را مخدوش می نماید پرهیز گردد.
13- برگزارکننده هیچگونه مسئولیتی در قبال آسیب دیدگی ناشی از ارسال نامطلوب ندارد.
14- شرکت کنندگان می بایست بابت ثبت نام و بخشی از هزینه های دبیرخانه ای مبلغ دوازده هزار تومان به شماره حساب 37679-595 نزد بانک تجارت، شعبه سمیه غربی کد 180 (قابل واریز در کلیه بانکهای تجارت سراسر کشور) واریز نمایند.

هیأت داوری:
- افشين بختيار
- امیر محمد خانی
- سعید محمودی ازناوه

گاهشمار:
- آخرین مهلت شرکت در مسابقه: 30 آبان ماه 1387
- داوری آثار: 7 آذرماه 1387
- زمان برپایی نمایشگاه: 10 الی 21 آذرماه 1387

جوایز:
- نفر اول: لوح تقدیر به همراه 6 سکه تمام بهار آزادی
- نفر دوم: لوح تقدیر به همراه 4 سکه تمام بهار آزادی
- نفر سوم: لوح تقدیر به همراه 2 سکه تمام بهار آزادی
- اهدای لوح تقدیر و دو نیم سکه بهار آزادی به 2 عکس برتر از نگاه مخاطبان

فرم ثبت نام:
دانلود فرم ثبت نام شماره 1 (کلیک کنید)
دانلود فرم ثبت نام شماره 2 (کلیک کنید)

آدرس دبیرخانه جشنواره:
تهران- خیابان حافظ - تقاطع خیابان سمیه - حوزه هنری- دفتر آرمان شهر- دبیر خانه مسابقه عکاسی معماری

- کد پستی: 1599719513
- تلفکس: 34 69 89 88
- آدرس الکترونیک: http://www.armanshahr.org
منبع:www.bastami.ir

• Like
واکنش ها: cute

rana.7

عضو جدید
همایش دانشجویی معماری

همایش دانشجویی معماری

نخستین همایش ملی دانشجویی معماری به منظور درک و ارتقاي وضع کنوني طراحي معماري و شهرسازي در زمينه هاي نظري و عملي همچنين ايجاد فرصتي براي تبادل نظر براي دانشجويان و آشنايي با ديدگاههاي اساتيد و تجربيات صاحب نظران در حوزه هاي مختلف معماري انجمن علمي دانشجويان معماري دانشگاه کاشان در صدد برگزاري کنگره ملي

دانشجويي در شهر تاريخي کاشان مي باشد. لذا بدين وسيله از سوي شوراي هدايت علمي دانشکده معماري و هنر از همه اساتيد، دانشجويان، معماران، طراحان محيطي، سازندگان و مديران شهري و ساير متخصصان و دست اندرکاران که در زمينه هاي پژوهشي، دانشگاهي و اجرايي مربوطه فعاليت دارند براي شرکت در اين همايش دعوت بعمل مي آيد .
مهندس حميدرضا فرشچي ( دبير کميته هدايت علمي و فني همايش ملي دانشجويي معماري )

محورهاي همايش
1. معماري و شهرسازي
2. معماري و سازه
3. معماري و منظر
4. معماري و مرمت
5. معماري و تكنولوژي ساخت
6. معماري و انرژي

ريز محورهاي همايش:

معماري و شهر سازي:
1. بررسي چگونگي امتداد و انقطاع تاريخي در شهرسازي ايران
2. نگاه به عوامل تاريخي تاثيرگذار در عدم تداوم مسائل شهرسازي ايران
3. بررسي سير تحول مفاهيم و فضاهاي شهري ايران
4. تحليل زمينه هاي ارتباط و نسبت شهرسازي گذشته ايران به شهرسازي معاصر
5. معرفي و تحليل تجربه هاي خلاقانه ي طراحي فضاهاي شهري در شهرسازي سنتي ايران در تطابق با معماري سرزمين هاي ديگر
6. راهبرد توسعه فضاهاي شهري
7. شهر شهروندگرا و شهرسازي واقع گرا
8. زمينه هاي پويايي و تداوم در ساختار شهرهاي کهن ايران
9. شهرسازي و الگوهاي توسعه پايدار
10. تجارب شهرسازي در ايران و جهان؛ گذشته و حال
11. به سوي آرمانشهر ايراني

معماري و انرژي
1. تبيين نقش انرژي و اقليم در شکل دهي به فضاي معماري و فضاي شهري ايران
2. تحليل اقليمي معماري و شهرسازي سنتي ايران بر اساس مفاهيم علمي معاصر
3. بررسي عوامل تاثير گذار در عدم تداوم معماري و شهرسازي اقليمي در ايران
4. معرفي و تحليل نمونه هاي خلاقانه ي طراحي اقليمي در شهرسازي سنتي ايران در تطبيق با سرزمين هاي ديگر
5. ويژگيهاي اکولوژي (بوم شناختي معماري سنتي)
6. اقليم و معماري بومي
7. نحوه و چگونگي استفاده از راهکارهاي اقليمي سنتي در معماري امروز
8. رويکردهاي نوين در تعامل بين راهکارهاي اقليمي معماري سنتي و تکنولوژي امروز
9. رويکردهاي نوين در بومي سازي فناوريهاي اقليمي
10. معماري و شهرسازي پايدار
11. زيست سالم و الگوهاي توسعه پايدار اقليمي
12. طراحي اقليمي از تئوري تا عمل
13. تجارب طراحي اقليمي در کشورهاي در حال توسعه
14. طراحي اقليمي از منظر معماران و شهرسازان کهن ايران
15. تداوم و پويايي معماري با تکيه بر رويکردهاي اقليمي و بوم شناختي

معماري و منظر
1. نگاهي به شکل گيري مفهوم منظر به معناي امروزي آن در تاريخ معماري ايران
2. سير تحول تاريخي فعاليت هاي مربوط به معماري منظر در ايران
3. بررسي مباني نظري معماري منظر ايراني
4. بررسي جايگاه ميان رشته اي منظر در گذشته معماري ايران در ارتباط با مفاهيم معاصر
5. معرفي و تحليل تجربه هاي خلاقانه ي طراحي منظر در باغ سازي سنتي ايران در تطبيق با سرزمين هاي ديگر
6. پارک ها و پرديس ها
7. فضاهاي باز و مکان هاي تفريحي، باغ، محيط طبيعي
8. پروژه ها و مطالعات ورودي پارک ها و باغ ها
9. معماري در خدمت شهر و شهر در خدمت معماري
10. مفاهيم و مباني معماري منظر از گذشته تا حال با رويکردي به آينده
11. تجلي نظم آب وگياه در طراحي فضاهاي شهري
12. معماري منظر و جايگاه آن در درک سواد بصري از محيط

معماري و مرمت
1. بررسي جايگاه مرمت و تحليل شيوه هاي مرمت در معماري سنتي ايران
2. بررسي چگونگي ارتباط مرمت معماري و مرمت شهري سنتي درايران
3. تبيين نقش مرمت در معماري و شهرسازي ايران در ارتباط با شکل گيري مفاهيم مرمتي در غرب
4. بررسي عوامل اثر گذار در تقويت فعاليت هاي مرمتي در معماري سنتي ايران و دلايل عدم تداوم آن
5. معرفي و تحليل نمونه هاي خلاقانه ي مرمت در مرمت شهري سنتي ايران در تطبيق با سرزمين هاي ديگر
6. روش ها و مشکلات احياي بافت هاي فرسوده شهري
7. چگونگي پايداري بافت هاي تاريخي شهري به کمک تکنيک ها و روش هاي مدرن
8. مديريت شهري و سامان دهي بافت هاي شهري تاريخي
9. ابنيه و بافت هاي تاريخي در مواجهه با سانحه و بحران
10. از مرمت کالبدي تا مرمت شهري
11. بافت تاريخي؛ بافت فرسوده: مفاهيم و رويکردها
12. مرمت شهري و احيا و باز پيرايي باقت هاي تاريخي
13. مفهوم خيابان در روند مرمت شهري
14. معماري محله اي؛ ويژگيها و ارزشها

معماري و سازه
1. تحليل علمي سيستم هاي سازه اي در معماري گذشته ايران و ابتکارات سازه اي ايرانيان
2. بررسي سير تحول سيستم هاي سازه اي
3. نقش سازه در ارتقا عملکرد و معماري
4. فناوريها، مصالح جديد و سازه هاي نوين
5. تاثير متقابل فرم، سازه و معماري

معماري و تکنولوژي ساخت
1. مبادي تکنولوژي و ساخت در معماري ايراني
2. تکنولوژي سازه در معماري ايراني
3. تکنولوژي و ساخت تاسيساتي در شهر ايراني
4. تکنولوژي تاسيساتي در معماري ايراني
5. تکنولوژي هواسازي و تهويه در معماري ايراني
6. تکنولوژي و ساخت در پايدارسازي معماري ايراني
7. تکنولوژي محيطي در ساختار شهر ايراني
8. جستجوي آرمانهاي شهري در ساخت معماري ايراني
9. تکنولوژي مرمت و بازسازي فضاهاي معماري ايراني

نحوه تنظيم و ارسال مقالات:
نحوه ي تنظيم چکيده و اصل مقالات مطابق با دستورالعمل مربوطه در سايت خواهد بود.

زمانبندي همايش:
دريافت چکيده مقالات 20/5/87 (تا تاریخ10/6/87 تمدید شد)
پذيرش چکيده مقالات 31/6/87
دريافت اصل مقاله 20/7/87
پذيرش مقاله 20/8/87

نشاني دبير خانه : کاشان- انتهای خیابان طالقانی - دانشکده معماري هنر-دبير خانه همايش ملي معماري ايراني
نشانی سایت اینترنتی همایش : www.1nasc.com
شماره تلفکس دبیرخانه: 03614460333
منبع:www.bastami.ir

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام دوستان.

نظر به این که اینجانب تصمیم به طراحی "مسجد" در پایان نامه کارشناسی خود دارم، لذا خواهشمند است در صورت امکان و تمایل به چند سؤال در این زمینه پاسخ گویید:
و یا هر مطلبی که به نظرتان آمد و خلاصه هر چه دل تنگتان خواست، چون من نیز به امید مرهمی بر همین دلتنگی ها بود که چنین تصمیمی گرفتم.
·آیا شما در مسجد نماز می خوانید؟ چرا؟
·آیا مساجد قدیمی را ترجیح می دهید یا جدید؟ چرا؟
·به نظر شما انجام چه فعالیت هایی در مسجد امکان پذیر است و آیا از شأن ملکوتی آن کم نخواهد شد؟ (محل برگذاری مراسم ختم، کتابخانه، اینترنت، کلاسهای آموزشی، باشگاه ورزشی، ...)
·دوست دارید مسجد محله تان به چه امکاناتی مجهز باشد؟
·مساجد پر تزئین و تجملاتی (مثل مسجد نصیرالملک شیراز) را می پسندید یا ساده و خودمانی (مثل خیلی از مساجد بافت قدیم شهر)
·آیا تا به حال به کلیسا یا معبد رفته اید؟ چه چیزی در آن شما را جذب کرد و چه وجه اشتراکاتی در آن با مسجد دیدید؟

در پایان در صورتی که سایت یا فرد متخصصی در این زمینه می شناسید، متشکر می شم اگر آدرسش را به من و سایر دوستان علاقه مند مرحمت فرمایید.
سلام
پایان نامه منم مسجده 18 شهریور دفامه
به این سایت سر بزن
mosques.ir
مسابقه ای که گذاشتی تموم شده ولی برو فایلاشو بگیر اسکن کتابیه که گیر نمیاد.

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
فراخوان دومين همايش سينما و معماري

فرهنگستان هنر جمهوري اسلامي ايران به منظور گسترش برنامه‌هاي علمي و پژوهي در جامعة هنري ايران و پرداختن به مباحث بين‌رشته‌اي هنر، دومين همايش سينما و معماري را 28 و 29 آبان‌ماه 1387 برگزار مي‌كند.
محورهاي پژوهشي
چارچوب كلي همايش، بررسي نسبت و داد و ستد سينما و معماري و انواع پيوندهايي است كه بين اين دو به صورت ماهوي،‌ فني،‌ ابزاري و يا كاربردي، برقرار مي‌شود. براي ايجاد آمادگي ذهني بيش‌تر،‌ سرفصل‌هاي پيشنهادي همايش به قرار زير اعلام مي‌شود:
- مكان در سينما و معماري
- زمان در سينما و معماري
- هويت مكان و نقش آن در ساختارهاي سينمايي
- سينما و معماري؛ شكل‌گيري خاطره‌هاي جمعي و تاريخي
- تشابه سينما و معماري؛ مفهومي
- معماري و سينما؛‌ بازتاب تاثيرگذاري يك روحيه و حال و هوا
* در اين همـايش تاكيـد بـر درون‌مـاية زنـدگي شهـري از نگاه سينمـا و معماري خواهد بود.

ضوابط مقاله
- رعايت موازين پژوهشي در مقاله (چكيده فرضيات، نتيجه‌گيري، ارجاعات، فهرست منابع و...) الزامي است.
- دبيرخانة همايش از پذيرفتن مقاله‌هايي كه پيش از اين ارائه يا منتشر شده‌اند معذور است.
- مقاله‌هاي پذيرفته شده در كتاب مجموعه مقالات همايش چاپ خواهد شد.
- دبيرخانة همايش در انتخاب و ويرايش مقاله‌هاي ارسالي آزاد است.
- هر مقاله بايد در 12 الي 20 صفحة (A4 ) دست كم در محيط ( 2000 Word ) همراه با ديسكت تنظيم شود.
- مقالات پذيرفته شده براي ارائه در همايش به صورت انحصاري براي چاپ درنظر گرفته مي‌شوند.
- دبيرخانة همايش از محققاني كه مقاله‌هاي آنان پذيرفته‌شده، مايل به حضور در همايش هستند دعوت به عمل خواهد آورد.

فعاليت‌هاي ديگر
- نمايش فيلم‌هايي در حوزة سينما و معماري
- برگزاري گفت‌وگو با محور اشتراكات يا تفاوت‌هاي شكلي سينما و معماري،‌نقش چينش اشيا در فضا‌سازي، فرآيند ‌تكوين ايده و توليد اثر
- گزارشي از نشست‌هاي «نقد فضاي شهري» توسط معمـاران و فيلم‌سـازان
- برگزاري نمايشگاهي از ماكت دكور برخي فيلم‌ها و هم‌چنين فضاهاي فرهنگي - هنري

رئيس گروه علمي
سيدمحمد بهشتي
اعضاي گروه علمي
- سيدمحمد بهشتي
- محمدمهدي حيدريان
- شهرام جعفري‌نژاد
- ‌ محمـدعلي حسين‌نـژاد
- شـادمهر راستين
- ايـرج كلانتـري
- مهـران مخبـر
- سجاد محمد يارزاده

دبير گروه علمي
شهرام جعفري‌نژاد
دبير اجرايي همايش
سجادمحمد يارزاده
مهلت ارسال مقالات
مهلت ارسال چكيده مقاله:‌ 1/7/1387 مهلت ارسال اصل مقاله: 15/8/1387
نشاني دبيرخانه
خيابان ولي‌عصر،‌ ضلع جنوب‌غربي پارك ساعي، پلاك 1101، فرهنگستان هنر، مركز هنر پژوهي نقش‌جهان
تلفن: 14-88553912
دورنگار: 88553915
محل برگزاري: تهران، خيابان شهيد فلاحي(زعفرانيه)، نبش فيروزكوه، شمارة‌ 69، مؤسسة فرهنگي هنري آسمان

Alireza00

عضو جدید
مهلت ارسال جکیده تمدید شد .

مهلت ارسال جکیده تمدید شد .

مهلت ارسال چکیده ی مقاله به همایش ملی دانشجویی معماری ایرانی تمدید شد .

زمان ارسال چکیده مقالات : 10/شهريورماه/1387

بنا به درخواست عده ای از دانشجویان و دانش پژوهان محترم کشور ، مبنی بر تمدید تاریخ اتمام تحویل مقالات ، ضمن بررسی این درخواست ، علارغم وجود مشکلات ، درخواست این عده از دانشجویان ارجمند را محترم شمرده و این تاریخ تا 15 شهریور ماه تمدید گردید . لذا این تاریخ به هیچ عنوان تمدید نخواهد گردید و تحویل مقالات تا تاریخ 15 شهریور ماه از طریق آدرس پست الکترونیک دبیرخانه خواهد بود .

منبع :http://www.1nasc.com

aliyekta

عضو جدید
آزمون نظام مهندسی شهریور 87 رشته معماری

آزمون نظام مهندسی شهریور 87 رشته معماری

در این قسمت از دوستانی که در آزمون شرکت کرده اند خواهشمندم نظراتشان را درباره سوالات آزمون بنویسند .
در ضمن اگر سوالات را دارید برای دانلود اینجا بذارید.

hajarmlk

عضو جدید
سلام. من هاجرم . فارغ التحصیل لیسانس از شیراز و دانشجوی ارشدم .... اما راستش خیلی واسه کار نا امید شدم.

farhad az

عضو جدید
در این قسمت از دوستانی که در آزمون شرکت کرده اند خواهشمندم نظراتشان را درباره سوالات آزمون بنویسند .
در ضمن اگر سوالات را دارید برای دانلود اینجا بذارید.
سلام امتحان آسون در عین حال مزخرفی بود من نمیدونم چرا پزشکها بعد از فارغ التحصیلی وقتی که هنوز یک آمپول زدن درست وحسابی هم بلد نیستند مجوز کار میگیرند اما ما باید یه امتحان دیگه اونم 8ساعت پشت سرهم بدیم بهرحال تو استان ما که دارن امضا جمع میکنند که امتحان حذف بشه

farhad az

عضو جدید
سلام. من هاجرم . فارغ التحصیل لیسانس از شیراز و دانشجوی ارشدم .... اما راستش خیلی واسه کار نا امید شدم.
سلام امتحان نظام مهندسی آسون در عین حال مزخرفی بود من نمیدونم چرا پزشکها بعد از فارغ التحصیلی وقتی که هنوز یک آمپول زدن درست وحسابی هم بلد نیستند مجوز کار میگیرند اما ما باید یه امتحان دیگه اونم 8ساعت پشت سرهم بدیم بهرحال تو استان ما که دارن امضا جمع میکنند که امتحان حذف بشه