سلام.من دارم فوق می خونم.ولی مثل اینکه تو داری واسه کنکور می خونی.....دقیقا اسم منابع رو می خوای یا کلا می خوای بدونی؟؟اصولا منابع اکثرا کتابای معماری اسلامی اند..مثل کتابای "حسین سلطان زاده" و "معماری اسلامی آ.پوپ"..."فضا زمان معماری" هم که مهمه.
salam be hameye fareghottahsilan
سازمان نوسازی مدارس سعید جان.رضا جان الان کجا مشغول به کاری ؟؟؟؟؟
می خوام که بچه های فارغ التحصیل معماری اینجا جمع شیم تا از اطلاعات هم استفاده کنیم.
راجع به کار _ ادامه تحصیل _ کتاب ها _ مجلات و ...
سلام من قصد ادامه تحصیل دارم راستی کسی هست اسکیس های من را نقد کنه
اینم تهویلسلام
آقا ما دانشجوهارو تهویل بگیرید .
![]()
سلام
آقا ما دانشجوهارو تهویل بگیرید .
![]()
شوخی می کنی ؟سيمين نمرت ميشه 19
تهويل....!!!!!!!....تحويل....
شوخی می کنی ؟![]()
یعنی می خوای بگی نمی دونستی املای تهویل عوض شده؟
![]()
شما چه سالی فارق التحصیل شدی
می خوا م که بچه های فارغ التحصیل اینجا بیان تا بیشتر بتونیم از اطلاعات هم استفاده کنیم
هر سوالی که داریم از هم بپرسیم.راجع به کار _ ادامه تحصیل _ کتاب ها _ مجلات و ...
![]()
میشه اسم کتاب هایی که منابع معماری/معماری هستند رو معرفی کنید؟(البته تو تاپیک ارشد دوستان گفتندولی شما هم بگید)سلام.من دارم فوق می خونم.ولی مثل اینکه تو داری واسه کنکور می خونی.....دقیقا اسم منابع رو می خوای یا کلا می خوای بدونی؟؟اصولا منابع اکثرا کتابای معماری اسلامی اند..مثل کتابای "حسین سلطان زاده" و "معماری اسلامی آ.پوپ"..."فضا زمان معماری" هم که مهمه.
من بهمن 85 فارغ التحصیل شدم.شما چه سالی فارق التحصیل شدی
از بس بچه ها دنبال طرح و پلان و ... افتادن دیگه املای فارسی شون از یاد بردن....اين كه چيزي نيست! من اغده(عقده) اثتثنا(استثنا) مسطتيل(مستطيل)بزار(بذار=فعل امر گذاشتن) و... توي پست هاي بچه ها ديدم!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ناظرین معماری | مهندسی معماری | 0 | |
S | کتاب فرم ، فضا و نظم در معماری [ pdf ] | مهندسی معماری | 2 | |
![]() |
عکاسی معماری | مهندسی معماری | 305 | |
![]() |
[ گفتگوی معماری]تا به حال این سوال در ذهن شما آمده که"طرح را از کجا شروع کنم ؟ "،" چی بکشم ؟" | مهندسی معماری | 127 | |
![]() |
یاد خاطرات : چرا معماری رو انتخاب کردین ؟ | مهندسی معماری | 66 |