O . P . O . S
عضو جدید
مرحله8-سوال18
اجزای قوس؟؟؟
اجزای قوس؟؟؟
هر قوس از قسمت های مختلف شامل دهانه ، افراز ، شلال ( راستین قوس ) ، پارکار ، شانه و تیزه تشکیل میشه...مرحله8-سوال18
اجزای قوس؟؟؟
با تشکر از art-s عزیز نکته اول اینکه اون فضای خالی یعنی همون باقی مانده 69.7 متر باید کدوم طرف زمین باشه؟ضلع شمال ، جنوب ؟
نکته دوم درز انقطاع رو با خط چین مشخص کردم!
و سوم اینکه خوب تو 69 متر که هیچی در نمیاد! پس چیکار میشه کرد؟
راستی مقدار جریمه این کنسول و 100 درصد بنارو میدونید؟
بازم ممنون از رااهنماییت!
اخه بحث تنبیه و تشویق نیست ظاهرا این کار قراره اجرا شه و کار دانشجویی نیست اگه قرار بر اجراش شه واقعا نمیدونم ساکنینش چجوری میخوان توش زندگی کنن
بله حرفتون میتنه والله چی بگم من تو معماریه این پلان اصلا موندم حالا سازش به کنار!!خب قطعا اگه بخواد اجرا بشه باید به تایید شهرداری برسه دیگه.شهرداری هم بعد از نقشه های معماری نقشه های سازه رو میخواد.
بله حرفتون میتنه والله چی بگم من تو معماریه این پلان اصلا موندم حالا سازش به کنار!!
به نظر شما هم فقط همون اشکالاتی که art-s گفت داره؟
سلامجسارتا میگم اگه کار اجراییه!!حتما حتما و حتما به چندین و چند مهندس دیگه نشونش بدین که لااقل اصلاحش کنه براتون چون ایراداش یکی 2 تا نیست و باید به فکر کسی که میخواد اینجا زندگی کنه هم باشید
بله کاملا درست میگید.
من دقت نکردم رو پلان ولی نمیدونم این اختلاف سطح واسه چیه.آیا پزئی از طرح بوده؟یا مجبور بودیم اینطوری باشه؟آخه بعضی وقتا ما برای رعایت 3.5 متر ارتفاع کنسولمون مجبوریم یه اختلاف سطحی فقط تو طبقه اول داشته باشیم.
بهر حال اگه جزئی از معماریه که بنظر من نباشه بهتره چون هم این سبکی دیگه طراحی نمیشه هیچ جا هم از لحاظ سازه ای دردسر زیادی داره.
منم همينو ميگم.كارت مثه اين كتابا كه پلان آماده دارنه!البته ببخشيدا.من از نظر اينكه يه عمراني طراحي كرده ميگم.شماكه ديگه بهتر بايد بلد باشيد كه دهنه ها تا چقد بر اساس سازت كشش داره وسيع باشه كه.اما از جسارتت خوشم اومد.معمارا خودشون وقتي فارغ التصيل ميشنو ضوابط شهرداريو ميخونن تازه ميفهمن تو دانشگا بيشتر خط خطي ميكردن!والااااااا!!!!! برو جلو هواتو دارم.به كسي لطفا برنخوره هممون ميدونيم پرزانته خوب يعني نمره خوب تو دانشگاه.بابا يكم تشويقش كنيد
منم همينو ميگم.كارت مثه اين كتابا كه پلان آماده دارنه!البته ببخشيدا.من از نظر اينكه يه عمراني طراحي كرده ميگم.شماكه ديگه بهتر بايد بلد باشيد كه دهنه ها تا چقد بر اساس سازت كشش داره وسيع باشه كه.اما از جسارتت خوشم اومد.معمارا خودشون وقتي فارغ التصيل ميشنو ضوابط شهرداريو ميخونن تازه ميفهمن تو دانشگا بيشتر خط خطي ميكردن!والااااااا!!!!! برو جلو هواتو دارم.به كسي لطفا برنخوره هممون ميدونيم پرزانته خوب يعني نمره خوب تو دانشگاه.بابا يكم تشويقش كنيد
اخه بحث تنبیه و تشویق نیست ظاهرا این کار قراره اجرا شه و کار دانشجویی نیست اگه قرار بر اجراش شه واقعا نمیدونم ساکنینش چجوری میخوان توش زندگی کنن
خدایی نکرده اصلا قصدم ناراحت کردن شما نبود اگه کار دانشجوییه و اولین کاره که خیلی هم خوب اما چون فرمودید اجراییه برام سوال شد چون همیشه طراح باید خودشو مسئوله زندگیه اون شخصی بدونه که میخواد اونجا ساکن شه مساله فقط جاسازی چند تا فضا تو یه مکان که بشه گفت بهش خونه نیستسلام
آقا من که گفتم اولین کارمه !خوب شما که ماشالا حرفه ای هستید لطفا بگید روی یه همچین زمینی چیکار باید کرد؟
من اینو همینجوری کشیدم تا به قول شما به چندتا مهندس دیگه هم نشون بدم ببینم چیکار باید بکنم؟
یه مهندس باتجربه ای مثل شما!
![]()
یعنی کجا نورگیر بزنم؟ شما پلانو دیدی؟سلام دوست عزیز.
شما میتویند واسه اینکه جریمه ندید برای کنسولتون به ازای مساحتی که خلاف کردید از نورگیر استفاده کنید.(البته اگه نیاز هست)
جای فضای خالی خب باید سمت جنوب باشه دیگه.
بازم حق با شماست ولی کارفرما با این موضوع به این راحتی کنار نمیاد!میگه تو 70متر چیزی در نمیاد!زمین تو شهرستانه میگه همه همسایه ها 100 درصد ساختن!
شما اون قانون 60 درصد مساحت و 60 درصد + 2 متر اضلاع رو حلش کنید حتما پلانتون تغییر اساسی میکنه.
من واقعا ازتون تشکر میکنم !خدایی نکرده اصلا قصدم ناراحت کردن شما نبود اگه کار دانشجوییه و اولین کاره که خیلی هم خوب اما چون فرمودید اجراییه برام سوال شد چون همیشه طراح باید خودشو مسئوله زندگیه اون شخصی بدونه که میخواد اونجا ساکن شه مساله فقط جاسازی چند تا فضا تو یه مکان که بشه گفت بهش خونه نیست
خب من اشکالات معماریشو صرفا از نقطه نظر خودم میگم:
ببینید از همون نقطه ای که وارد خونه میشیم اولا هیچ فضای خوش امدگویی نداریم مثلا یه جا برا در اوردن کفش و لباس و... و بعد اون سرویس مهمان خودتون فک کنید با مبلمانی که کردین با چه مشقتی از سمت روشویی باید رفت سمت دستشویی که چسبیدن به هم و اشپزخونه که ابدا درست مبله نشده و اصلا وجود یه کانتر و اپن(منحنی)دلیلی براش وجود نداره(متاسفانه یه باور عمومی وجود داره که هر چی خونه بشه یه جاهاییشو گرد کرد خوشگلتره )در صورتی که هیچ لزومی نیست به این شکل از انحنا تو خونه استفاده شه( یعنی اپن منحنی یا پله داخلی منحنی )که بازم فقط ایجاد پرتی کرده و هیچ زیبایی هم ایجاد نکرده کلا خونه قسمتهای مختلفش اصلا از هم جدا نشده و نشمین که کلا نداره که اگه جای اشپزخونه عوض میشد امکان داشت بشه خیلی خوب محرمیت ها رو ایجاد کردو فضای خصوصی نشیمن رو هم داشت
اتاق ها هم که جا برا نفس کشیدن ندارن به زور توشون یه تخت جا شده و حمام مستر به زور یه دوش داره و حتی روشویی توش جا نشده
اینا نظرات من بود موفق باشید![]()
یعنی کجا نورگیر بزنم؟ شما پلانو دیدی؟
بازم حق با شماست ولی کارفرما با این موضوع به این راحتی کنار نمیاد!میگه تو 70متر چیزی در نمیاد!زمین تو شهرستانه میگه همه همسایه ها 100 درصد ساختن!![]()
شما اول یه استعلام در باره زمین بگیر که چقدر مجازی و عقب نشینی داری یا نه . بعد از ابتدا شروع کن. چرا نشه تو 70 متر فضای مطلوب درآورد؟ طراح اونه که بتونه تو همچین محدودیت هایی فضای زندگی مناسب طراحی کنه والا تو زمین غیر محدود که ساده ست کار!
هر قوس از قسمت های مختلف شامل دهانه ، افراز ، شلال ( راستین قوس ) ، پارکار ، شانه و تیزه تشکیل میشه...
مخلص شما ، خب حالا چه اشکال داره 20 نگیرم ، همون نمره پاسی کافیه...دوست عزیز اینایی ک گفتی همه ی اجزای قوس نیستند.
اجزا قوس
تيزه قوس: به رأس قوس و باﻻترين نقطه قوس گفته می شود.- افريز: به دهانه قوس گويند، فاصله بين دو پاکار.- افراز: به خيز قوس گفته می شود، فاصله بين پاکار ﺗﺎ تيزه.- شکرگاه: به زاويه .۵٢٢ درجه قوس شکرگاه گفته می شود، اولين شکافتها و خرابی ها در اين نقطه مشخص می شود، در شکرگاه بيشترين نيروی رانشی را داريم.- ايوارگاه: به زاويه .۵٧۶ درجه قوس ايوارگاه می گويند، ايوارگاه نقطه ای است که بيشترين نيروی فشاری قوس را داريم.- شانه: به فاصله بين شکرگاه ﺗﺎ ايوارگاه شانه می گوييم.- ﺑﺎﻟِﻧﺞ يا کناله: به بخش ميان پاکار ﺗﺎ شکرگاه را گويند.-پاکار: به پای چفد گويند، جايی که قوس از آنجا شروع می شود.-کلکن - کﻼله - رخ (پيشان)- خاستگاه - پاراستی (شﻼل)- چانه - هويه
اشنایی بامعماری اسلامی-کاوه فتاحی
سوال بعدی با شما....
مرحله 8 - سوال 19
پدستال چیست و در کدام قسمت ساختمان اجرا میشود؟؟؟
دلايل استفاده:پدستالها عبارتند از ستونهای بتنی کوتاه و کم آرماتور و حتیگاهی بدون آرماتور که عموما روی پی های بتنی اجرا شده و روی آنها صفحه زير ستوننصب شده و سپس ستونهای فلزی روی صفحه نصب ميگردد. اين ستونها بدليل ابعاد نسبتازياد( از نظر عرضی زياد و ارتفاعی کم) جزو ستونهای لاغر محسوب ميشوند و لذا تحملمقاومت فشاری آنها بسيار زياد ميباشد.
۱)زمانيکه بخشی از ستون فلزی داخل خاک مدفون باشد که به جهت پوسيدگی آن از پدستال ها در همان بخش استفاده می کنند.
۲)زمانيکه ارتفاع ستون فلزی زياد باشد و به جهت مهار کردن لاغری آن در بخشی از آن به طرف پی از پدستال استفاده می کنند.
۳)زمانيکه لنگر در پای ستون يا نباشد يا کم باشد.
۴) زمانيکه در بخش زير زمين ساختمان با ارتفاع حدود۳ متر بخواهيم فضای قابل استفاده داشته باشيم.
۵) زمانيکه بخواهيم بخش زير زمين ساختمان را بجای ستونهای فلزی با پدستالهای بتنی اجرا و در حقيقت پدستالها با پی توليد يک پی جديد بنمايد و در محاسبات سازه به صورت پی وارد شود.
۶)زمانيکه بخواهيم ستونهای اکسپوز ( در نما و ديد) فلزی از کف به بالا باشد.
من میخواستم اخرین سوال سال 91 رو پاسخ بدهم ولی متاسفانه جوابش رو نمیدونممرحله8-سوال20
در چه سیستم سازه ای جهت ومسیر حرکت نیروهااز نوع فرم خاص طراحی شده متاثر است؟؟
مرحله8-سوال20
در چه سیستم سازه ای جهت ومسیر حرکت نیروهااز نوع فرم خاص طراحی شده متاثر است؟؟