هر کی سوتی داده تعریف کنه!

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
من گاهی دچار تپق میشم وقتی بحث تعارف و این چیزا پیش میاد
یبار با پسر داییم رفته بودیم درخونه ی بنده خدایی.بهمون گفتم بفرمایین داخل.من گفتم:خواهش میکنم:D

:biggrin: منم تپق در موراد تعارف زیاد میزنم

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اولين بار كه فحش ياد گرفتم..7 يا 8 سال بيشتر نداشتم بابام يه جا كار ميكرد كه راننده داشت راننده ميامد و ما را اونور ميبرد....(ماشين پيكان بودا برا بيش از 20 سال پيشه داستان).....اسمش اقاي جعفري بود ..يك روز با خودم فكز كردم كلمات(گاز بي صدا و جعفري را با هم تركيب كنم) را با هم تركيب كنم. تقريبا رسيده بوديم خونمون ..رومو كردم بهش گفتم مرسي اقاي ج.س.فري با سرعت تمام و تغسي تمام
اينو گفتم... مامانم نه گذاشت نه برداشت ...محكم باپشت دست زد تو دهنم...منم در رفتم با اشك تو چشمام كه انگار جاييش نشتي داشت...نميخواستم گريه كنم...ولي از شدت ضزبه اشكم در ميامد..بعدا از اقاي جعفري معذرت خواستم.......چند سال پش اقاي جعفري را ديدم...هنوزم منو خيلي دوست داشت..هميديگرو بغل كرديم..ولي ازين موضوع روم نشد حرف بزنم وبهش بخندم.....موضوعات زياد ديگري اتفاق اقتاد بود كه به اونا خنديديم....

mech.shima

کاربر ممتاز
من اولين بار كه فحش ياد گرفتم..7 يا 8 سال بيشتر نداشتم بابام يه جا كار ميكرد كه راننده داشت راننده ميامد و ما را اونور ميبرد....(ماشين پيكان بودا برا بيش از 20 سال پيشه داستان).....اسمش اقاي جعفري بود ..يك روز با خودم فكز كردم كلمات(گاز بي صدا و جعفري را با هم تركيب كنم) را با هم تركيب كنم. تقريبا رسيده بوديم خونمون ..رومو كردم بهش گفتم مرسي اقاي ج.س.فري با سرعت تمام و تغسي تمام
اينو گفتم... مامانم نه گذاشت نه برداشت ...محكم باپشت دست زد تو دهنم...منم در رفتم با اشك تو چشمام كه انگار جاييش نشتي داشت...نميخواستم گريه كنم...ولي از شدت ضزبه اشكم در ميامد..بعدا از اقاي جعفري معذرت خواستم.......چند سال پش اقاي جعفري را ديدم...هنوزم منو خيلي دوست داشت..هميديگرو بغل كرديم..ولي ازين موضوع روم نشد حرف بزنم وبهش بخندم.....موضوعات زياد ديگري اتفاق اقتاد بود كه به اونا خنديديم....

:biggrin:شبیه کلید اسرار بود بیشتر

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بچه که بودم داداشم فرستادم در خونه دوستش که کتاب جغرافیاش رو ازش بگیرم

منم در اومدم گفتم داداشم میگه جرفاغیات رو بده

اونموقعه خیلی کوچیک بودم

دوستش کلی بم خندید

mech.shima

کاربر ممتاز
میخواستم پول پاره بدم به راننده تاکسی اینقد نگران بودم نگه این چیه چرا پارست که خاستم پیاده بشم گفتم ببخشید من همین بغل پاره میشم :redface:
(این نقل قول بودا من کلا سوتی نمیدممم)

:w15::w15::w15:

f.babaei

عضو جدید
یادمه بچه که بودیم توی خونه با داداشم فوتبال بازی میکردیم آقا بازی خیلی حساس شده بود وسط بازی یکدفعه جوگیر شدمو تف کردم روی فرش وهمون لحظه مادرم رسید بقیشو خودتون دیگه میدونید:cry::w43:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخواستم پول پاره بدم به راننده تاکسی اینقد نگران بودم نگه این چیه چرا پارست که خاستم پیاده بشم گفتم ببخشید من همین بغل پاره میشم :redface:
(این نقل قول بودا من کلا سوتی نمیدممم)

وای تا حالا به پست هیشکی اینجوری نخندیده بودم :biggrin: آفرین آدم سوتی هم میده سوتی اساسی بده :biggrin:

mahaya67

عضو جدید
وای تا حالا به پست هیشکی اینجوری نخندیده بودم :biggrin: آفرین آدم سوتی هم میده سوتی اساسی بده :biggrin:

آره دیگه ، ببین سوتی یعنی از این سوتیا من دوبار تو این تاپیک پست گداشتم(یکی هم اون جریان چوب پنبه و اینا :cry: ) هر دوبارش حداقل تکش رو میدونم فرش رو قورت داده تا خندش بند بیاد :smile:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاغا من هر وقت آب میذارم جوش بیاد که چایی دُرُس کنم یادم میره برم برش دارم تا جایی که آب تبخیر میشه و کتری میسوزه!

چن تا ست قوری کتری مامانمو تا حالا به فنا دادم!!! خخخخخ....
اما تازگیا هر وقت فراموش میکنم دوستم یادشه میره کتری رو میاره! :redface:
فک کنم نیمه گمشده من این دوستمه! منو کامل میکنه...

f.babaei

عضو جدید
عاغا من هر وقت آب میذارم جوش بیاد که چایی دُرُس کنم یادم میره برم برش دارم تا جایی که آب تبخیر میشه و کتری میسوزه!

چن تا ست قوری کتری مامانمو تا حالا به فنا دادم!!! خخخخخ....
اما تازگیا هر وقت فراموش میکنم دوستم یادشه میره کتری رو میاره! :redface:
فک کنم نیمه گمشده من این دوستمه! منو کامل میکنه...
خب این ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد که حواس پرتیه.:surprised: خودم بدتربدتر از این داشتم!
پس حسابی هوای دوستت رو داشته باش که نیمه گمشده دیگه گیر نمیاد فکر کنم یارانه ای شده:biggrin:
در زمن اینم بگم که عاغا رو اینجوری نمی نویصند که اینجوری (عاقا) می نویصند بحرهال گفتم درجریان باشی یه وغطایی جایی اشطباه ننویصی!

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب این ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد که حواس پرتیه.:surprised: خودم بدتربدتر از این داشتم!
پس حسابی هوای دوستت رو داشته باش که نیمه گمشده دیگه گیر نمیاد فکر کنم یارانه ای شده:biggrin:
در زمن اینم بگم که عاغا رو اینجوری نمی نویصند که اینجوری (عاقا) می نویصند بحرهال گفتم درجریان باشی یه وغطایی جایی اشطباه ننویصی!
دوس دارم عاغا بنویسم! :) آخه میخوام غ تلفظ کنید نه ق !

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا یه سوتی دست اول تعریف کنم دیروز پیش دوستم دادم.
با دوستم بودم حرف از عروس شد برگشتم گفتم یکی از آشنایان رفته بوده عروسی برام تعریف میکرد که عروس تو لباس عروس زیاد چاق نباشه بهتره.لباس عروس بیشتر به خانمایی که چاق نیستن میاد ...همینجور داشتم تعریف میکردم و حرف اون آشنامونو تایید میکردم وسطش یادم افتاد خواهر دوستم چاقه و چند ماه دیگم عروسیشه.خخخخخخخ
هیچی دیگه اخرشو یه جوری جمع کردم ولی باز حرف اون آشنامونو تایید میکردم.

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره دیگه ، ببین سوتی یعنی از این سوتیا من دوبار تو این تاپیک پست گداشتم(یکی هم اون جریان چوب پنبه و اینا :cry: ) هر دوبارش حداقل تکش رو میدونم فرش رو قورت داده تا خندش بند بیاد :smile:

کدوم چوف پنبه ؟ لینکشو بده :دی

میخندم ولی دیه نه در این حدا که شوما گفتی :دی
در کل آفرین

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یه سوتی دست اول تعریف کنم دیروز پیش دوستم دادم.
با دوستم بودم حرف از عروس شد برگشتم گفتم یکی از آشنایان رفته بوده عروسی برام تعریف میکرد که عروس تو لباس عروس زیاد چاق نباشه بهتره.لباس عروس بیشتر به خانمایی که چاق نیستن میاد ...همینجور داشتم تعریف میکردم و حرف اون آشنامونو تایید میکردم وسطش یادم افتاد خواهر دوستم چاقه و چند ماه دیگم عروسیشه.خخخخخخخ
هیچی دیگه اخرشو یه جوری جمع کردم ولی باز حرف اون آشنامونو تایید میکردم.

:biggrin:..................

mahaya67

عضو جدید
کدوم چوف پنبه ؟ لینکشو بده :دی

میخندم ولی دیه نه در این حدا که شوما گفتی :دی
در کل آفرین
page 352 :D سوتیا مال دیگرانه که از شانسم من در اون لحظه در محل سوتی حضور دارم و مورد عنایت قرار میگیرممم

parichehr.F

عضو جدید
ما خانوادگی اهل ورزشیم مخصوصا فوتبال
چند مدت پیش رفته بودیم خونه ی یکی از خاله هام اونام کلا به جز شوهر خالم فوتبالی سرسختن!
خلاصه اخبار ورزشی شروع شد یه گزارش داشت کی روش داشت درمورد اردوی تیم ملی صحبت میکرد و امادگی بچه ها و... یه هو شوهر خالم تشریف اورد گفت من نمیدونم اخه وقتی میخوان جام جهانی رو اینجا برگزار کنن اخه اینا چرا میرن شهرای خارجی اردو میزارن
الکی بیخود پول بیت المالو هدر میدن!
:eek:
که دیگه کل جمع در افق محو شدن یه هو

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند مدت پیش رفته بودیم خونه ی یکی از خاله هام اونام کلا به جز شوهر خالم فوتبالی سرسختن!
خلاصه اخبار ورزشی شروع شد یه گزارش داشت کی روش داشت درمورد اردوی تیم ملی صحبت میکرد و امادگی بچه ها و... یه هو شوهر خالم تشریف اورد گفت من نمیدونم اخه وقتی میخوان جام جهانی رو اینجا برگزار کنن اخه اینا چرا میرن شهرای خارجی اردو میزارن

لدفا نخسه ترجمه شده این ارسال رو دوستان قرار بدهند ما بفهمیم چی شد :D

misento

عضو جدید
اونروزم داداش منم گفت جام جهانی تو تهرانه ...:w22::w18::w15::w15::w15:

R@ha1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه چند سال پیش دوستم یه برگه ای بهم داده بود که توش نماز هفت بانو رو نوشته بود ( این نماز برا گشایش بخت دخترخانوما و آقا پسراس) من به لطف خدا این برگه رو گمش کردم و هیچ وقت قسمتم نشد این نمازو بخونم .چند روز پیش یکی از همکارام که کتاب ازم خواست منم کتابه رو بهشون دادم امروز اول صبح میدونین تو ایمیلم چی دیدم. اسکن شده همون برگ گم شدمو که پاورقی اون برگه دوستم کلی چرت پرت نوشته بوده و من خبر نداشتم . امروز از خجالت آب شدم پیش همکارم

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر مالی ام زنگ زد تلفن داخلی اتاقم پرسید : امسال چه سالیه ؟
منم سریع و سرخوش : سال اسب !:redface:
در حالی که قهقه میزد : نه منظورم اینه چی نام گذاری شده ... می خوام به اداره آب و فاضلاب نامه بنویسم !
فک کن سال فرهنگ ملی و عزم و جزم و اراده ی جهادی و این حرفا رو بنویسی به مناسبت سال اسب !!:biggrin:

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
حراست دانشگاه بهم گير داد بعد من محل ندادم رفتم...برگشتن از دانشگاه نگهم داشت گفت شماره دانشجويي؟ منم شماره دانشجويي يكي از پسراي كلاسو دادم.نامرد همون موقع زد تو كامپيوتر ديد مرده..اومد جلو گفت كارت...و.....ديگه بقيشو خودتون حدس بزنيد..
از اون موقع به بعد تا كارتمو نبينه اثر انگشت چك نكنه و با سيتم ليزري مردمك چشممو نبينه ولم نميكنه....

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حراست دانشگاه بهم گير داد بعد من محل ندادم رفتم...برگشتن از دانشگاه نگهم داشت گفت شماره دانشجويي؟ منم شماره دانشجويي يكي از پسراي كلاسو دادم.نامرد همون موقع زد تو كامپيوتر ديد مرده..اومد جلو گفت كارت...و.....ديگه بقيشو خودتون حدس بزنيد..
از اون موقع به بعد تا كارتمو نبينه اثر انگشت چك نكنه و با سيتم ليزري مردمك چشممو نبينه ولم نميكنه....

دانشگات کجاس ؟
کابل مقر فرماندهی کل نیروهای ناتو میری مگه ؟ :/

یا خودت شبیه بن لادنی همچین سیستمی برات تعبیه کردن :biggrin:

misento

عضو جدید
:surprised: اونجا دیگه کجاست ؟ :eek: