اون که بلههههههههه ولی این یکی از اون با مراماش بود ....چون سره یه امتحان دیگه هم حسابی هوامو داشت کلا فک کنم میخواسته عمل قبیح منو هی به رخم بکشه و بگه که ببین من چقد خوبمیاد بگیر....:دیپسرا همشون با مرامن....
یه بار با دوستم پاشدیم رفتیم یه مغازه لوازم تحریر از اون با کلاس بالا شهریاش که یه پسره توپ هم صاحابش بود....خلا صه رفتیم تو دوست یکم عشوه و اینا اومد دهنشو شل کرد گفت ببخشید آقا مقوا faber castel دارین....پسره رو میبین یکم مارو بر انداز کرد منم اینطوریدوستمو نگاه میکردم ......دوستم یه صدایی صاف کردو گفت نشنیدین.....
پسره خندش گرفت گفت منظورتون فابریانوئه؟
مارو میبینی داشتیم از خجالت میمردیم....سرمونو انداختیم پایین بدون اینکه چیزی بگیم اومدیم بیرون......ولی خدایی پامونو گذاشتیم بیرون صدای خنده پسره تا دوتا خیابون بالاتر میومد![]()
حالا خوبه بچه بودیبچه بودم رفتم تو لوازم تحریری گفتم خودکار فایبر کلاس می خوام......یارو زد رو پیشونیش گفت هه هه فایبر کلاس ندارم اما فابر کاستل دارم...منم خودمو از تک و تا ننداختم...گفتم نه اقا جدیدا خودکار ژله ای فایبر کلاس اومده ...شمام به جا مسخره کردن برو واسه مغازت جنس جدید بگیر جلو مشتری کنف نشی![]()
الهی راس میگی اینجوری خیلی ضایست.یه بار با دوستم پاشدیم رفتیم یه مغازه لوازم تحریر از اون با کلاس بالا شهریاش که یه پسره توپ هم صاحابش بود....خلا صه رفتیم تو دوست یکم عشوه و اینا اومد دهنشو شل کرد گفت ببخشید آقا مقوا faber castel دارین....پسره رو میبین یکم مارو بر انداز کرد منم اینطوریدوستمو نگاه میکردم ......دوستم یه صدایی صاف کردو گفت نشنیدین.....
پسره خندش گرفت گفت منظورتون فابریانوئه؟
مارو میبینی داشتیم از خجالت میمردیم....سرمونو انداختیم پایین بدون اینکه چیزی بگیم اومدیم بیرون......ولی خدایی پامونو گذاشتیم بیرون صدای خنده پسره تا دوتا خیابون بالاتر میومد![]()
اره منم وقتی از این سوتیا میدم میگم این جدید اومده شما نشنیدی,برو یه ذره تو جامعه بگردبچه بودم رفتم تو لوازم تحریری گفتم خودکار فایبر کلاس می خوام......یارو زد رو پیشونیش گفت هه هه فایبر کلاس ندارم اما فابر کاستل دارم...منم خودمو از تک و تا ننداختم...گفتم نه اقا جدیدا خودکار ژله ای فایبر کلاس اومده ...شمام به جا مسخره کردن برو واسه مغازت جنس جدید بگیر جلو مشتری کنف نشی![]()
دوم دبیرستان ک بودم،یه بار قبل امتحان رو تمام کف دست چپم تقلب عربی نوشتم،بعد تو ی سوالی مونده بودم،همون دستمو بردم بالا ک سواله رو بپرسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اون امتحان ک مرحوم شدم هیچ،معلممون از اون ب بعد تمام هیکل بچه ها رو قبل امتحان میدید!!!!!!!!!!!
خانوم!معلم خانم بود بود یا آقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.ما که ندیدیم....![]()
.
.
.
. عینک مطالعه ات رو بزن و دوباره ببین ..هست !!! :دی!
.لابد شووووووما؟!؟!؟! :دی
.
.
.
.
من پاییزان ..هستم ... مردی برای تمام فصول ... :دی!
یادش بخیر...خردادپارسال بود با جمیع کلاسمون رفته بودیم اردو....شب بود ازخوابگاه اومدیم بیرون بریم یه گشتی بزنیم ، اونجا چنتا شتر بسته بودن واسه سواری...رفتیم پیش شترها...هوا خیلی سرد بود و اون مکانم تاریک بود....
با بچه ها وایساده بودیم به قیافه شترها می خندیدیم،یدفعه یکی از بچه ها گفت همه جای بدنم سرده بجزء پاهام !.... میگفت تا مچ یکی ازپاهاش گرمه!....
سریع گوشیمو درآوردم فلاششو روشن کردم.....جاتون خالی...پایینو که نگاه کردیم دیدیم ..اَه اَه....نمی دونم کار کدوم شترها بود ولی معلوم بود کلی غذا خورده....بیچاره دوستم نزدیک بود همونجا......
خلاصه اونشب نخوابیدیمتا صبح به این دوستمون می خندیدیم!
عوضش فرداش کلاً خواب بودیم
ولی صحنش و قیافه دوست بد بختم هنوز تو ذهنم زندست....
.واقعا؟؟؟ پاییز تمام فصوله؟؟؟؟ :دی
.
.
.
نخیر.... تمام فصول ...نلیپر=نیلز .. با اسم کاربریت یاد فیلم کارتون نیلز می افتم.... همون پسرکی که سوار غاز ها میشد و پرواز میکرد...
سوتی یک از دوستام ...
دو تا از دوستام داشتن در مورد دختری حرف میزدن که داشت از تو خیابون رد میشد .... بعد فهمید که دختره ابجی همون دوستش بوده که داشت پیش اون ازش تعریف میکرد ....
بیچاره ..داداشش ..هیچی نگفت تا همه حرفای دوستش تموم بشه... بعد گفت اون آبجی منه .....
.اومدم واسه خواهرم یه پ ن پ تعریف کنم این شد:
رفتم پمپ بنزین گفتم 40 تا بزن,یارو گفت: 40 لیتر؟ ن پ ن ........................................................ خواهرم پا شد رفت....گند زدم با تعریف کردنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |