من در کل بچه سر به زیر یم.کلاسو نمیشد نگه داری پسرا با صدای بم دخترام با صدای زیر مث گروه سرود میخندیدن.دیگه منم مجبور شدم نیکا کنم.باور کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!استاد درس میده تخته رو نگاه نمیکنن ولی برمیگرده...... از دست این پسرای شیطون!
با لطفنش کاری ندارم، ولی اون "جان" رو هم گفتن؟![]()
همین الان یه سوتی دادم نام کاربریتو پیر زن می خوندم.واسم سوال شده بد چراااااااااا که دیدم اوه اوه خوبه نپرسیدملایک zahra 1368
همین الان یه سوتی دادم نام کاربریتو پیر زن می خوندم.واسم سوال شده بد چراااااااااا که دیدم اوه اوه خوبه نپرسیدم
....چه صحنه تصادف شیرینی ..... شیطون...
اواخر اسفند پارسال اسکیت پوشیده بودم داشتم توی پیاده روی خلوت واسه خودم عجیب میروندم و MP3 گوش میدادم،هر لحظه سرعتم بیشتر میشد که از دستم خارج شد کنترلم،سه تا دخترم یه دفعه از آسمون افتادند پایین،من هر کاری کردم نتونستم ترمز کنم(نمیدونم چرا؟)
خلاصه دخترهای نامرد هم اومدند جلوی من،منم نمیدونستم چیکار کنم و دیگه نزدیک لحظات برخورد بود که نفهمیدم چی شدش و همینطور که دستام باز بود دختر مردم بیچاره اومد توی بغل من منم محکم گرفتمش که نیفتم چون اگه میافتادم ماجرا صحنه دار میشدش
اون چند تای دیگه هم فقط به ما میخندیدند،منم از خجالت داشتم میترکیدم.چندتا عابر جمع شدند فکر کردند گیر دادم به دختره و خلاصه من از صحنه ی جرم فرار کردم زودی،دیگه تا چند وقت از اون طرف رووم نمیشد رد بشم![]()
چون شما دوس داری این جوری ببینیچرا اکثر سوتی ها مال خانوماست؟
اواخر اسفند پارسال اسکیت پوشیده بودم داشتم توی پیاده روی خلوت واسه خودم عجیب میروندم و MP3 گوش میدادم،هر لحظه سرعتم بیشتر میشد که از دستم خارج شد کنترلم،سه تا دخترم یه دفعه از آسمون افتادند پایین،من هر کاری کردم نتونستم ترمز کنم(نمیدونم چرا؟)
خلاصه دخترهای نامرد هم اومدند جلوی من،منم نمیدونستم چیکار کنم و دیگه نزدیک لحظات برخورد بود که نفهمیدم چی شدش و همینطور که دستام باز بود دختر مردم بیچاره اومد توی بغل من منم محکم گرفتمش که نیفتم چون اگه میافتادم ماجرا صحنه دار میشدش
اون چند تای دیگه هم فقط به ما میخندیدند،منم از خجالت داشتم میترکیدم.چندتا عابر جمع شدند فکر کردند گیر دادم به دختره و خلاصه من از صحنه ی جرم فرار کردم زودی،دیگه تا چند وقت از اون طرف رووم نمیشد رد بشم![]()
سوتی من :
داشتم مسج مینوشتم .... موبایلم گ . چ پ ژ ..رو نداشت .... خواستم به یکی بگم .... "گیر نده ... دیگه..حوصلتو ندارم" ...... از حرف ماقبلش به جای "گ" استفاده کردم ... و ارسال....
اره .. اما عوضش الان یه گوشی دارم که اصلا زبان فارسی نداره ..همش انگلیش![]()
یه بار مغازه پسر داییم بودم یهو یکی از مشتریاش که یه آقای مسنی بود اومد...بعد از یکم احوال پرسی گفتش وای بچه ها اگه امسال چهار شنبه سوری بیفته جمعه من پسرمو چطوری خونه نگه دارم......![]()
.همین الان paeeizan سوتی داد تو یه تاپیکی نوشت اذهار عمومی!
ببخشین paeeizan جان...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |