نمی دونم شما چجوری 7000 و یا 4200 و یا حداقل 3600 ساله رو 1400 تعبیر میکنید./
من خیلی از تاریخ سر رشته ندارم اما به سخنان امام جمعه کشورم کاملا اعتماد دارم حجت الاسلام خاتمی خودشون گفتند تو نماز جمعه
نمی دونم شما چجوری 7000 و یا 4200 و یا حداقل 3600 ساله رو 1400 تعبیر میکنید./
جدیدترین ورژن شوهره ک اومده به بازار![]()
از موقعی ک ماهواره نگاه کردماز دستم در میره رو پسرا تیکه میندازم خخخ به همین برکت
تقصیر ماهواره هستا
شما نمیخای بفرست اینور
چند نفر؟
هنو امار نگرفتم
دمت گرم توضیحت خیلی خوب بود و استفاده کردم ولی....................... اولش لعنت به این فیلم اینسپشن که واقعا تاثیرات بدش خیلی بیشتر از ماهواره است ( بحثش بماند . چون من خودم بد ازش تاثیر گرفتم..بماند) ............ ببینید یه نمونش مثلا اینه .. از بس تو فیلم هاشون بی بند و باری رو ترویج میکنن و خیلی راحت باهاش برخورد میکنن که اصلا انگار هیچ مشکلی نداره .. حالا پیامد این چی میشه >>>> یه پرونده بود برا یه روستایی بود ( روستایی مثال زدم که بفهمی عمق تاثیر رو ) ( خودمم دقیقا متوجه نشدم مال کجا بودن..لطفا در مورد مکان و شهر اون روستا نپرسید) یه مرده بود که با خواهر زنش رابطه داشت و حاملشم کرده بود و بچه هم بدنیا اومده بود .. اینا تو دادگاه که اومده بودن من فک کردم الان که خونواده دختره فهمیدن حداقل 10 نفرو میکشن .. در کمال تعجب و خونسردی گفتن اشکال نداره تو شوهر اون دخترمون بودی با اینم رابطه داشتی .حالا کاریه که شده یه 1 تومن بده و برو .. بعد داماده میگفت نمیدم این مادره خودش با فلان شخص رابطه داره و منم دیدم هر کی هرکیه این کارو کردم و اصلنم پشیمون نیستم<<<< ............................... دیدی این یه نمونه خیلی خیلی ساده بود
اشکال نداره فکر کن حرف هام حساب نشدس مهم اینه بازخورد تو رو به حرفهام ببینم،من هدفم اینه و دوست دارم بدونم تو در مورد من چی فکر میکنی با این طرز فکرم؟من چند صفحه گذشته هر چند زیاد مینوشتی ولی تا اخر متن هاتو میخوند چون فک میکردم تمام حرفات حساب شده است . حالا جوابم به این پستت ...............................................>>> ببین 1- که تمام شبکه های فارسی زبان خیلی سرشناس که زد حکومت ایران هستتن مستقیما بودجشونو از همون دولت میگیرن .. 2- این فیلم هایی که میلیاردی هزینه میکنن با قدرت رسانه ای که دستشونه 100 برابرشو در میارن و بفروش میرسونن .. 3- فیلم هایی هم که مستقیما علیه ما میسازن تامین کننده مالی شون دقیقا از ادما یا موسسات و شرکت های مورد دارهو و یا دولت 4- پروژه هایی که اونا دارن مث پروژه های ما برا 5 سال نیست که هی میگن برنامه توسعه N ام . برنامه اونا بلند مدت و اهسته است برا همینه خیلی ها متوجه نمیشن .نمونه خیلی خیلی بارزش >> وهابیت .... 5-بد نیست یه نگاهی به هرم قدرتی که خودشون منتشر کردن بندازین 6-پروژه خاورمیانه جدیدم که جای خود 7- ظهور اسرائیل و محبوبیتش چجوری شد؟؟ ...قدرت رسانه
خخخخخخمن یه مدت فکر کردم گفتم چرا اینا این همه هزینه میکنند و برای ما سریال درست میکنند فهمیدم اینا هدفشون اینه من رو چاق کنند و متاسفانه به هدفشون رسیدن-اما من پی به نقشه کثیفشون بردم اما دیر الان فقط آی فیلم نگاه میکنم و از وزنم راضی ام
کی گفته دشمن وجود نداره؟ پس کی من رو چاق کرد؟ هان؟
جون من نیار پایین من میترسم -گوشتم ریخت اصلا
اختراعاتم در روش های بدست آوردن فیلم و سریال رایگان،میتونه زبان زد خاص و عام باشه7 سال؟!!!!!!! تو این 7 سال میدونی چند تا اختراع میتونستی بکنی؟ چند تا زن میتونستی بگیری؟ دیوونه تا 4 تا مجازه![]()
آقا وجدانن بزارید برم جهنم ببینم چطوره؟ترو خدا....من باید این اقای m.a رو به اغوش اسلام برگردونم -به زور شمشیر میخوام بفرستمش بهشت
من سریال میخوااااممم....![]()
امگه بالم داری
تو عکست اصن معلوم دار نی
ادم خودش ذاتش خراب باشه
از ماهواره بدترم هست
من که جدیدا حال ای فیلما رو ندارم همش معلومه اخرش چی میشه
دو هفته م که نبینی میفهمی
خخخخ
ادم خودش ذاتش خراب باشه
از ماهواره بدترم هست
من که جدیدا حال ای فیلما رو ندارم همش معلومه اخرش چی میشه
دو هفته م که نبینی میفهمی
خخخخ
منظورم همین جمله بود ـاااااااا ! راحت تر و خلاصه تر تو 5 خط گفته من پدرم در اومد تا بگمخخخخخخخ
کسی سری کامل sherlock و داره؟
سریال arrow ارزش دیدن دارد یا خیر؟
منظورم همین جمله بود ـاااااااا ! راحت تر و خلاصه تر تو 5 خط گفته من پدرم در اومد تا بگمخخخخخخخ
کسی سری کامل sherlock و داره؟
سریال arrow ارزش دیدن دارد یا خیر؟
آخر جاده بی انتها کجاست؟دوره باو بنزین ندارم -خودم تنهایی میبینم برات تعریف میکنمشب بیا خونمون با هم ببینیم
تخمش با من خخخ
Hector.And.The.Search.For.Happiness.2014 رو الان زدم دان بشه به نظر فیلم خاصی باشه![]()
راجبش ک نوشته بود درام کمدی
خوب بود خبرشو بده برم بخرم
شرلوک رو ببین فوق العادست.عالی عالی عالی.
نه Arrow اصلا لحظه ای رو وقفش نکن،فوق العاده بی محتوا و بی سر و ته هست
هرکسی تو فیلم میبینی مُرد،پس فرداش زنده میشه
همه هم آخر سر میمیرن
تا این حد چرته
بعد ازون مدلاس که 5دقیقه اول رو میبینی،یه سیزن رو میتونی حدس بزنی :|
پس آدرس بده خودم بیام
من برم لالا
این موقع شب خوابم گرفته
یحتمل اثرات ماهواره ملئون و خبیثه
شب همگی خوش
آقای محسن ما هم تک بعدی نیستیم. حرفایی که تو میزنی رو میدونیم و خیلیاشو قبول داریم. و میدونیم برا کسانیکه سطح فکرشون پایینه، بستن چشم و گوش فایده نداره که بدتره!. ولی راهش این نیست که هرکی هرچی رو 24 ساعته ببینه... باید آموزش توامان باشه. باید از راه های خاص خودش وارد بشیم .
تو فکر میکنی عمل کردن فقط انجام واقعی یه سر یکاره؟؟. خبر داری از پدیده خانمان برانگیز خودارضائی که بین کودک و جوون رایجه؟!!!!!!!.... میدونی تاثیرات جسمی و روحی و مغذیش چیاست؟؟؟؟؟!!!!....
من فیلمای ماجراجویی رو خیلی دوس دارم این سبک فیلما کلا کم ساخته میشن-تو ژانر های دیگه هر چی میخای بگو بهترین هایی رو که دیدم معرفی کنم
بخری؟ خو برو دان کن-بخری سانسور شدشه؟
اومدم
اره شرلوک و خیلی دوس دارم
فک کنم تا سری 7 یا 8 شو دیدم محشر بود
از این سریالای توهمی بدم میاد
سریال رمانتیک و قشنگ سراغ نداری؟ به همون قشنگی بازی تاج و تخت و چگونه مادرت را ملاقات کردم و اینا
نه وقت و نه حوصله ی دانلود و ندارم
من بدون سانسور اورجینال میخرماونم چ کیفیتی اینه خخخ
یه لیست پس از فیلمایی که دیدی و قشنگ بوده و حتما امریکن یا برتیش باشه بفرس برام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هدفتون از اومدن به باشگاه چیه؟ | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
بزرگترین هدفتون چیه؟ | گفتگوی آزاد | 9 | |
H | هدفتون چیه؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
هدفتون برای ادامه زندگی چیه؟ | گفتگوی آزاد | 29 | |