هدفتون از دیدن سریال های ماهواره ای چیه؟؟

هدفتون از دیدن سریال های ماهواره ای چیه؟؟

• بله ... به صورت جدی

رای: 4 11.8%
  • بله ... گهگاهی

رای: 10 29.4%
  • خیر .. اصلا حوصلشونو ندارم

رای: 5 14.7%
  • خیر .. از موضوع و محتواشون خوشم نمیاد

رای: 15 44.1%

• مجموع رای دهندگان
    34
  • نظرسنجی بسته .

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان ک بیشتر سال شهرستانم.اینجام ک هستم ن وقتشو دارم ن امکانتشو
اما درکل سریالارو میخرم یا دانلود میکنم و طبق زمانبندی خودم میبینمشون
بیشترم آمریکایی و کره ای!!
راستی بچه ها breakin bad چی شد؟؟ تا کجا اومده؟؟؟ من خیلی وقته ندیدمش:D
دو سال پیش تموم شد عمو کجایی؟
تا سیزن 3 که هیچ،سیزن 4 و 5 رو ببین و تمام میشه و چقد زیبا!! آجیم سریال اینجوری نمیبینه بیشتر طنز و خونوادگی دوس داره ولی گف عالیییییه

تو جیب جا میشه؟:D
فک کنم زندگیمون خلاصه میشه به نت دانشگاه غذا دسشویی
من فکر هم نمیکنم،یقین دارم به این موضوع :D

بی تاثیر نییستن اتفاقا خیلی هم تاثیر داره ..روتم تاثیر گذاشته و تو اینده خیلی هم بدتر میشه ...... من دیدم که میگم خونواده ها رو میپاشونه ............... درستش کن خوب
اگه این سریالا قرار بود رو من تاثیر داشته باشه
1)شخصا تا الآن 5 کیلوگرم شیشه درست میکردم
2) 25بار ایدز میگرفتم از 14راه ممکنه
3)دو بار آدم میخوردم (هانیبال میگه گوشت ران آدم خوشمزس :| )
4)با پسرا هم روبوسی نمیکردم :D

تا سیزن 3 که هیچ،سیزن 4 و 5 رو ببین و تمام میشه و چقد زیبا!! آجیم سریال اینجوری نمیبینه بیشتر طنز و خونوادگی دوس داره ولی گف عالیییییه

ببین من کاری به شما ندارم ولی ما خیلی از فامیلامون تو دستگاه قضا هستن از وکیل بگیر تا اون بالاها ...... من خودم دیگه فوت ابم از بس از این پرونده ها دیدمو میشنوم .... در ضمن معمولا فیلم رو ضمیر ناخوداگاه ادما تاثیر میزاره . با روان ادما کار داره ... نه اینکه یه طوری باشه که هر کی اون فیلمو ببینه دقیقا عینا شبیه همون شخصیت ها بشه ...ادم خوری و شیشه و... خنده داره؟؟ جک خوبی بود

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

من تا3 دیدم
اونم 1.5 سال پیش ینی اولای ترم 1 ک بیکار بودم:D واقعا قشنگع!!
عمو هم خودتی:) خوبه من بت بگم عمه؟؟:cool::D

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من کاری به شما ندارم ولی ما خیلی از فامیلامون تو دستگاه قضا هستن از وکیل بگیر تا اون بالاها ...... من خودم دیگه فوت ابم از بس از این پرونده ها دیدمو میشنوم .... در ضمن معمولا فیلم رو ضمیر ناخوداگاه ادما تاثیر میزاره . با روان ادما کار داره ... نه اینکه یه طوری باشه که هر کی اون فیلمو ببینه دقیقا عینا شبیه همون شخصیت ها بشه ...ادم خوری و شیشه و... خنده داره؟؟ جک خوبی بود
ببین میدونی مشکلت کجاست؟
اینکه انتظار داری با یه نسخه همه رو درمون کنی!

ببین یکی سریع تاثیر پذیره یکی نیس

معمولا تو علم روانشناسی کسیکه سریعا به محیط اطرافش واکنش نشون بده ،تاثیر پذیری سریع،انتقاد پذیری سریع،تغییر رفتار و کرداد چه از خوب به بد چه از بد به خوب، به اینها به اصطلاح خودم میگن "واکنش دهنده"
یه سری از افراد هم هستن که تو این مورد خیلی محتاط تر،خیلی با غرور بیشتر هستن و تاثیر ناپذیر تر،انتقاد ناپذیرتر،تغییر رفتار و کرداد بشدت کند و طی سالیان دراز،بوجود میاد.به اینها هم به اصطلاح خودم میگن "غیر واکنشی"

افراد واکنش دهنده » اینها تاثیر پذیر و سریع واکنش دهنده هستن،اینها انتقاد پذیر تر هستند.یه عده به این ها میگن سست عنصر چون دنیا رووشون سریع تاثیر میزاره ولی در واقع اینها کسایی هستن که سریعتر مشکلات رو ارزیابی میکنن و به حلش میرن.
افراد غیر واکنشی » بله یه سری از افراد هم هستند که تقریبا چیزی رووشون تاثیر نمیزاره یا به قولی خیییییلی دیر واکنش نشون میدن،اینها بزور انتقاد رو قبول میکنن،تغییراتشون کند ولی عمیق و باطنی هست،تو دنیا به اینجور آدما میگن مغرور و سرکش ولی در واقع اینها کسایی هستند که مشکلات رو با قدرت و بنیادی و از ریشه،ولی کند رفع میکنن.

همه ی اینها یه سری بالانس ها هستن تو ذات انسان که خدا آفریده

مثلا همین مشکل ساده که میگی "ماهواره و فیلم و دشمن و و و و" ببین این روی مثلا من که از نوع افراد غیر واکنشی هستم،هیچ تاثیری نمیزاره.هیچی صفر! چون برای اینکه یک چیز بخواد روی من تاثیر بزاره باید از بیخ و بُن و از ریشه تمام افکار و عقایدم رو ببره زیر سوال سپس شروع کنه در زمین بکر مغز من،یه فکر (جوانه) بکاره و رشد کنه.با صدتا فیلم و هزارتا داستان و غیره،چون حالت تغییر ناپذیری دارم (که هم خوبه و هم بدی های خودشو داره) رووم جداً تاثیر نمیزاره.من راه خودمو میرم.

ولی همین مورد جدی میگم همین ماهواره واقعا برخی شبکه هاش میتونه رو بعضی آدما تاثیر بزاره.یه سری آدم ها واقعا تاثیر پذیرن،واقعا با 4تا حرف تغییر میکنن.ممکنه 4تا داستان بخونن و ده تا فیلم ببینن و همونا تو زندگیشون نمایان بشن.
بله
برای اینها میتونه تاثیر پذیر و حتی مهلک باشه.

ولی دقیقا میتونه خوب و مفید و کارا هم باشه.بستگی به استفاده،مشکلات و عقده ها و کمبود های ذات اون شخص و خیلی مسائل دور و بر باشه.

مثلا این ـو ببین »
ولمون کو دادا دشمن کجا بود ، دشمن ، تلوزیونیه که شب تا صب دروغ تحویل مردمش میده
نت و ماهواره چشم و گوش مردمن ..
من حاظرم قسم بخورم مدل این شخصیت از نوع "غیر واکنشی" و تاثیر پذیری بسیار بسیار کم هستش.ممکنه حالت مغروری داشته باشه ولی همین تاثیر ناپذیر بودنش هم خیلی فواید و سود ها داره که بهش اجازه میده هر ریسکی رو بپذیره.

ببین خدا آدم ها رو متفاوت ساخته.از عمد! هر کدوم خوبی و بدی های خاص خودشونو دارن به قول خودم همین واکنشی و غیر واکنشی،هیچ برتری ای نسبت به هم ندارن فقط مدل های متفاوتی از آدم ها هستند!
همین تفاوت ها باعث میشن که هیچکس نتونه یه نسخه ی واحد رو برای مردم جهان یا یک سرزمین،بپیچه.لذا واسه همین ـه که یک صدای واحد،هیچوقت نمیتونه کافی و درست باشه.
مثل صدای "جمع کردن ماهواره ها"

قربونت.مسئله حل شد :D
سوالی نیس؟ در خدمتیم ـا! از وجود پر برکت من استفاده کنید حیفه من تو باشگاه خشک بشم :D
خخخخخخخخ :D
=======================================

من تا3 دیدم
اونم 1.5 سال پیش ینی اولای ترم 1 ک بیکار بودم:D واقعا قشنگع!!
عمو هم خودتی:) خوبه من بت بگم عمه؟؟:cool::D
عا بگو عمه،ولی فحش ندی ـا :D
نگاش کن اتفاقا 3تا سیزن کسل کنندشو دیدی،سیزن 4 و 5 بیست برابر زیباتر میشه و واقعا سیزن 5 تمام میشه خیالت راحت میشه،زیبا!

=========
ادیت» محمودپور خواستم بندازمت صفحه قبل خخخخخخ :D چقد من زرنگ و باهوشم واقعا

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما ممکنه تغییرات تدریجی در وجودت رخ داده باشه که روحتم ازش خبر نداره!.
ضمیر ناخودآگاه رو خوب اومدی.

سلام ابلیسک..:Dخخخخخخخخ

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما ممکنه تغییرات تدریجی در وجودت رخ داده باشه که روحتم ازش خبر نداره!.
حتما تو ضمیر ناخود آگاه ؟! :D خخخخخخخخ
کجاس این ضمیر ـه؟ آهای ضمـــیــــره؟ ضمیـــــــــــره؟ پس شام ما کو...

برو واکنشی،برو،شما به ما نمیخوری خخخخ
واکنش دهنده های سریع التغییر،والا :D

بی شوخی اگر قرار باشه آدم تغییر کنه و روحشم خبر نداشته باشه،به این میگن "تغییر شخصیت" سپس این تغییر شخصیت رو با خانوادش و اطرافیانش محک میزنه و ازونا میپرسه(یا اونا میپرسن) من تغییر کردم آیا؟ میگن "نه" یا "آره" سپس بیشتر در مورد حد و مرز ها و غیرش فکر میکنه

اگر یک انسان مشورت کننده باشی،هیچ مشکلی واست پیش نمیاد.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

بی شوخی اگر قرار باشه آدم تغییر کنه و روحشم خبر نداشته باشه،به این میگن "تغییر شخصیت" سپس این تغییر شخصیت رو با خانوادش و اطرافیانش محک میزنه و ازونا میپرسه(یا اونا میپرسن) من تغییر کردم آیا؟ میگن "نه" یا "آره" سپس بیشتر در مورد حد و مرز ها و غیرش فکر میکنه

لطفاً درمورد من که هررررگگگزززز هیچ تغییر منفی که نمیپذیرم،،، بلکه هرچی ازاین چیزا متوجه بشم، بدتر و بیشتر به موضع مثبت گرایش می یابم..... تهمت نزن !!!
:D

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

اول اولی رو بخون.... حالا دومی!؛ منظورت چه نوع مشکلیه؟؟ تا مشکل فکری از نظر شما چی باشه....

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
به طورکلی رسانه هاروی آدم تاثیرمیزارن که حتماهم ماهواره نیست!
ممکنه دیرمتوجه بشیم ولی بعدازمدتی میبینم افکارمون تحت تاثیررسانه ای که ازش تغذیه میکنیم قرارگرفته

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفاً درمورد من که هررررگگگزززز هیچ تغییر منفی که نمیپذیرم،،، بلکه هرچی ازاین چیزا متوجه بشم، بدتر و بیشتر به موضع مثبت گرایش می یابم..... تهمت نزن !!!
خو تغییر پذیری دیگه خیلی هم سریع،واکنشی
ولی تو حالت مثبتش
ذاتت خوبه،مث سعید که نیستی ذاتش خرابه همه تغییراتش در جهت منفی ـه

عمههههههههههههه
بیا پایین از رو منبرررررررررررررر
هوا بهتر شد؟؟؟
جان عمه؟! عمه قربونت بشه :D
اومدم پائین خوب بگو...
شب میرم بیرون،اگر آخر شب پستی از من تو تالار ندیدید خیالتون راحت تو تخت بیمارستان اکسیژن تو سوراخ دماغمه آی لاو یو باشگاه!

اول اولی رو بخون.... حالا دومی!؛ منظورت چه نوع مشکلیه؟؟ تا مشکل فکری از نظر شما چی باشه....
چون گفتی،نمیخونم!
مشکل دیگه.مشکل :D سعید :D

ببین،هرچی!هرچی که تورو در جهت مضر تر بودن قرار بده بهش میگن "مشکل" ! حتی اگر یه نماز تورو در جهت منفی و پست و مقام و غیره قرار بده ، بده (ب ـــَــ ده!)
من تعریفم از خوب و بد خیلی سادس،و قشنگه :D واسه همینم کم پیش میاد اشتباه کنم.اون موقعی هم که اشتباه میکنم یا خدا یا خونوادم هستن که یجوری گوشزد میکنن
گوشزد های خدا رو هم اصن دوست ندارم خخخ:D خیلی محکم و خشن و با قدرت گوشزد میکنه که قشنگ شیر فهم شی این کارت اشتباه بود :D

به جان خودم تا الآن پیش نیومده یه کار اشتباه کنم ولی همون یه ساعت بعدش،چوب خدا رو نخورم!غیر ممکنه.البته مطمئنم چون خدا دوسم داره اینجوریه :D دم خدا هم گرم :gol:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ولی تو حالت مثبتش

اومدم پائین خوب بگو...
شب میرم بیرون،اگر آخر شب پستی از من تو تالار ندیدید خیالتون راحت تو تخت بیمارستان اکسیژن تو سوراخ دماغمه آی لاو یو باشگاه!

چون گفتی،نمیخونم!

ببین،هرچی!هرچی که تورو در جهت مضر تر بودن قرار بده بهش میگن "مشکل" ! حتی اگر یه نماز تورو در جهت منفی و پست و مقام و غیره قرار بده ، بده (ب ـــَــ ده!)
من تعریفم از خوب و بد خیلی سادس،و قشنگه :D واسه همینم کم پیش میاد اشتباه کنم.اون موقعی هم که اشتباه میکنم یا خدا یا خونوادم هستن که یجوری گوشزد میکنن
گوشزد های خدا رو هم اصن دوست ندارم خخخ:D خیلی محکم و خشن و با قدرت گوشزد میکنه که قشنگ شیر فهم شی این کارت اشتباه بود :D

به جان خودم تا الآن پیش نیومده یه کار اشتباه کنم ولی همون یه ساعت بعدش،چوب خدا رو نخورم!غیر ممکنه.البته مطمئنم چون خدا دوسم داره اینجوریه :D دم خدا هم گرم :gol:

:confused: این همه حرف زدی آخرش نفهمیدم هوا چطوره اونجا:|:D

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
:confused: این همه حرف زدی آخرش نفهمیدم هوا چطوره اونجا:|:D
خوب نیس
بابا ابر که نیس بیاد بره

خاک ـه،میاد میمونه رو زمین دوباره یه باد میخوره از رو زمین بلند میشه یکم حرکت میکنه دوباره میشینه
تنبله

جدی جدی حداقل یه هفته کم و بیش خاک ـه،روزایی که باد هست خیلی بیشتره
اگر دو سه هفته باد نیاد،آروم خاکا شسته میشن میرن

اسپم نیستا!همش جواب سواله!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

اگه دیدن یه شبکه هیچ تاثیری رو آدما نداره،اون مدیر شبکه و ذینفعانی که راهش انداختن،مریضن پول خرج کنن واسه کاری که بی تاثیره؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی تو حالت مثبتش

اومدم پائین خوب بگو...

چون گفتی،نمیخونم!

-:w22:.

-اینو که همه انسان ها دارن... مطمئن باش.... البته واسه کسانی که خدا دوستشون داره بهتر و بیشتر احتمالاً. من خودمم همینجوری که میگی هستم. و قانون طبیعی دنیاست.چون دنیا نظم داره.
قانون عمل و عکس العمل.

اینم میدونم که حتی چیزای به ظاهر مثبت ممکنه ازش منفی دربیاد! حوصله لفظ قلم حرف زدن ندارم بنابراین به این چندجمله ساده قناعت میکنم فعلا.. وبتدریج دوست دارم بحث کنم/

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دیدن یه شبکه هیچ تاثیری رو آدما نداره،اون مدیر شبکه و ذینفعانی که راهش انداختن،مریضن پول خرج کنن واسه کاری که بی تاثیره؟
شما فکر میکنی پونصد تا آدم جمع شدن یه جا پول میگیرن کار میکنن که مغز هم نوع خودشون رو بشورن مثلا تاثیرات بزارن؟
این طرز فکر کم و بیش ایراد داره و یا من قبول ندارم،بگذریم،بحث در موردش بی فایدس

ولی

نگفتم هیچ تاثیری نداره گفتم "ظرفیت تاثیر" آدما ها "متفاوت"ـه و با یه نسخه نمیشه کل آدم ها رو مجاب به فلان کار کرد یا فلان کار رو بهتر دونست نسبت به فلان کار ها.

m.abedi1986 گفت:
به طورکلی رسانه هاروی آدم تاثیرمیزارن که حتماهم ماهواره نیست!
ممکنه دیرمتوجه بشیم ولی بعدازمدتی میبینم افکارمون تحت تاثیررسانه ای که ازش تغذیه میکنیم قرارگرفته

درسته در بالا گفتم
به علاوه »
رسانه یعنی چیزی که انسان میشنوه و میبینه.
نتیجه گیری ها از این ها روی مغز و شخصیت آدم تاثیر میزاره که میتونه خوب یا بد باشه (نتیجش ـو از نقل قول پایین بخون)
حالا حرف من فقط این بود که نمیشه بل اجبار بگیم این خوب یا بد هست یا ببین یا نبین و غیره(نسخه پیچیدن!)
و ازونجا (همون نسخه هه!) غلط هستش که مدل و ظرفیت و شخصیت آدم ها توی پذیرش چیزایی که میبینن و میشنون متفاوت هست.من تاثیر میپذیرم،تو تاثیر نمیپذیری (منظورم اینه کم تاثیر میپذیری)
مدل رفتاری متفاوته

میکی گفت:
اینم میدونم که حتی چیزای به ظاهر مثبت ممکنه ازش منفی دربیاد!
همون منفی مگه بهت نگفتم هر موقع که مضر باشی یعنی مشکل داری؟ مگه منفی تورو مشکل دار و مضر نمیکنه؟
خو هر موقع که مضر بودی ولی نفهمیدی که مضر هستی یعنی مغروری،با یه پا گذاشتن روی غرور و مشورت و سوال،مشکلاتت حل میشه

چیزی در این جهان نیس که انسان (همین خود تو یا هر کسی دیگه) ازش سر در نیاره،چون اگر قرار بود قوانین دنیا رو ما نفهمیم،خوب و بد رو از هم تشخیص ندیم،نفهمیم کی مضر و کی پر سود هستیم،عملا آدم نیستیم و اصلن آفریده شدنمون بیخود میشد که!!

در آخر بگم» دوست دارم با این سوالای شما و تاپیکا و غیره، ذهنم ـو درگیر کنم،من حتی اگر اشتباه هم بکنم (مثل پستهایی که میزنم و میگم و میرم جلو) ولی دوست دارم بازخورد شما رو ببینم چجوریه و این واسم مهمه که بفهمم کجای حرفم درست یا غلط ـه،بلاخره به نفعم میشه پس فردا شما (همه ی دوستان) میتونی از صد تا شبکه بیشتر روی من تاثیر مثبت بزاری.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فکر میکنی پونصد تا آدم جمع شدن یه جا پول میگیرن کار میکنن که مغز هم نوع خودشون رو بشورن مثلا تاثیرات بزارن؟
این طرز فکر کم و بیش ایراد داره و یا من قبول ندارم،بگذریم،بحث در موردش بی فایدس

ولی

نگفتم هیچ تاثیری نداره گفتم "ظرفیت تاثیر" آدما ها "متفاوت"ـه و با یه نسخه نمیشه کل آدم ها رو مجاب به فلان کار کرد یا فلان کار رو بهتر دونست نسبت به فلان کار ها.

درسته در بالا گفتم
به علاوه »
رسانه یعنی چیزی که انسان میشنوه و میبینه.
نتیجه گیری ها از این ها روی مغز و شخصیت آدم تاثیر میزاره که میتونه خوب یا بد باشه (نتیجش ـو از نقل قول پایین بخون)
حالا حرف من فقط این بود که نمیشه بل اجبار بگیم این خوب یا بد هست یا ببین یا نبین و غیره(نسخه پیچیدن!)
ولی ازونجا غلط هستش که مدل و ظرفیت و شخصیت آدم ها توی پذیرش چیزایی که میبینن و میشنون متفاوت هست.من تاثیر میپذیرم،تو تاثیر نمیپذیری یا کم تاثیر میپذیری
مدل رفتاری متفاوته

همون منفی مگه بهت نگفتم هر موقع که مضر باشی یعنی مشکل داری؟ مگه منفی تورو مشکل دار و مضر نمیکنه؟
خو هر موقع که مضر بودی ولی نفهمیدی که مضر هستی یعنی مغروری،با یه پا گذاشتن روی غرور و مشورت و سوال،مشکلاتت حل میشه

چیزی در این جهان نیس که انسان (همین خود تو یا هر کسی دیگه) ازش سر در نیاره،چون اگر قرار بود قوانین دنیا رو ما نفهمیم،خوب و بد رو از هم تشخیص ندیم،نفهمیم کی مضر و کی پر سود هستیم،عملا آدم نیستیم و اصلن آفریده شدنمون بیخود میشد که!!

در آخر بگم» دوست دارم با این سوالای شما و تاپیکا و غیره، ذهنم ـو درگیر کنم،من حتی اگر اشتباه هم بکنم (مثل پستهایی که میزنم و میگم و میرم جلو) ولی دوست دارم بازخورد شما رو ببینم چجوریه و این واسم مهمه که بفهمم کجای حرفم درست یا غلط ـه،بلاخره به نفعم میشه پس فردا شما (همه ی دوستان) میتونی از صد تا شبکه بیشتر روی من تاثیر مثبت بزاری.

آره چرا که نه!!. شما بااینهمه فیلم دیدن، بااینهمه تجربیات مختلف به قول خودتون...هنوز این نکات رو متوجه نشدین مگه؟که هدف پشت این فیلما هست؟!..البته قصدی ندارم. ولی سواله برام...

- نکته دیگه اینکه من متوجه شدم شما گاهی حرفای من رو برعکس تعبیر میکنید.. یعنی من الان گفتم چیزای مثبت و تاثیر منفی....چون شما گفتین نماز... منم میگم آره! ممکنه بعضیا نماز بخونن فقط برا ریاکاری...یا اون نماز واقعی تر که رو آدم تاثیر مثبت میذاره رو نداشته باشن!. چون از اساس خرابن.
این نماز بدتر باعث میشه آدمای بدتری بشن چون دارن ازش سوءاستفاده میکنن....این نماز قبول نیست و بار گناهشون رو بیشتر میکنه درحالیکه خود نماز یه فریضه عالی هستش...

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره چرا که نه!!. شما بااینهمه فیلم دیدن، بااینهمه تجربیات مختلف به قول خودتون...هنوز این نکات رو متوجه نشدین مگه؟که هدف پشت این فیلما هست؟!..البته قصدی ندارم. ولی سواله برام...

- نکته دیگه اینکه من متوجه شدم شما گاهی حرفای من رو برعکس تعبیر میکنید.. یعنی من الان گفتم چیزای مثبت و تاثیر منفی....چون شما گفتین نماز... منم میگم آره! ممکنه بعضیا نماز بخونن فقط برا ریاکاری...یا اون نماز واقعی تر که رو آدم تاثیر مثبت میذاره رو نداشته باشن!. چون از اساس خرابن.
این نماز بدتر باعث میشه آدمای بدتری بشن چون دارن ازش سوءاستفاده میکنن....این نماز قبول نیست و بار گناهشون رو بیشتر میکنه درحالیکه خود نماز یه فریضه عالی هستش...
ببین من تجربم تو زندگی زیاد نیس ـا ادعایی ازین بابت ندارم من فقط تجربم تو دیدن فیلم و مستند و خارجی و ایرانی و غیره هستش مث همه آدما،فقط من شورش ـو در آوردم دیگه :D

والا اگر نظام سرمایه داری ـه که منطق و هدف یک شخص بدست آوردن پول و شهرت ـه،نه بدست آوردن 4تا مغز بدردنخور واسشون، 10هزار کیلومتر اون سمت تر!!
خودمونی بگم » اونا ذره ای اهمیت نمیدن تو کی هستی،ذره ای اهمیت نمیدن تو چی دوست داری یا بزار یه کاری کنیم شبیه ما بشی یه کاری کنیم فلان چیزها بهت تلقین بشه،اونا داستان سرایی میکنن،میسازن،اخبار رو میگن که فقط شهرت و پول بدست بیارن نه اینکه اعتقادات و فلان و بیسار یه جامعه رو نشونه بگیرن و ازین خزعبلات ! من که شخصا قبول ندارم هر کی قبول داره نوش جونش،مراقبت بیشتری کنه.من شخصا قبول ندارم.
یه مثال میزنم دوست داشتی بخون»مثلا شبکه بیبیسی،من 2سال کامل بصورت 24/7 (شبانه روز!!!) میشستم نگاه میکردم،اول اینکه بگم وجدانا مستنداش توپن فوق العادست خیلی دوست داشتم :D (تبلیغ!!!!) ولی به جز بخش "نقد" اخبارش،هیچ کدوم از اخبارش با اخبار 90% مجلات ایران هیچ فرقی نداشت.
کی میگه حرف در میارن و مغز میشورن و اینا؟ والا من کامل که دیدمش،اصن کار هم ندارم و واسم مهم نیست کی هستن چون دیگه مدتی ـه نمیبینم حوصله اخبار رو ندارم،ولی هیچ تفاوتی با اخبار خود ایران نداره یکم اب و تاب میدن اونجایی که دوس دارن مثل خود ایران که یه جاهایی که دوس داره نشونه ی بیشتری میگیری.همین!4تا هم متخصص و روانشناس و سیاست مدار و اقتصاد دان فلان دانشگاه WEFqwffrwwe میارن که مثلا ازینا نظر بخوان!!همین.
و خیلی مثال های دیگه برای هر شبکه ای...ولی بگذریم بحثش الکی میشه تو هم میدونم دوست نداری

آره ببخشید یه لحظه الآن با دقت خوندمش،متوجه شدم برعکس گرفتم.بلاخره هدفم این بود که بگم نمیشه انسان نفهمه اشتباه کرده یا ضمیر ناخودآگاهش یه تاثیراتی بپذیره آدم نفهمه.منظورم این بود.
ولی درست میگی ببخشید :redface:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به اندازه موهای سرم سریال دیدم

ولی خودم گلچین میکنم

مثلا از سریال هایی مثل Friends و Breaking Bad و The Wire عاشقشون بودم
ولی مثلا یه سری سریال ها هستن مثل How i met your mother یا 99درصد سریالای ترکی و مکیزیکی و غیره اینا متنفرم

فقط کوزی گونی خیلی دوست داشتم بیشتر مواقع نگاه میکردم چون کلا متفاوت بود و حس خانواده دوستی داشت
کلا ماهواره سریالاش باحال نیست،خودم دانلود میکنم نگاه میکنم

ا

کسی مشاوره سریال خواست، لب تر کنه فقط

ین سریال های ماهواره همش چرته همشون میخوان ما رو به فساد بکشونن
کوزی کونی که همش به هم خیانت میکردن- وایییییی شما دانلود میکنی؟ دیگه بدتر اونا همشون باعث میشن شما غرب زده بشی-ما مگه شبکه کم داریم-مستند میخای داریم-شبکه سینمایی داریم-این همه سریال-اصلا سریال به چه دردت میخوره -اون وقتی که میزاری واسه دیدن سریال ها بشین ذکر بگو-درس بخون -زبان عربیت رو قوی تر بکن

خاک بر سرم مشاوره هم میخای بدی -برو مشاوره بده جوونا ازدواج کنند نه اینکه تشویقشون کنی برن سریال ببیند

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوزی کونی که همش به هم خیانت میکردن- وایییییی شما دانلود میکنی؟ دیگه بدتر اونا همشون باعث میشن شما غرب زده بشی-ما مگه شبکه کم داریم-مستند میخای داریم-شبکه سینمایی داریم-این همه سریال-اصلا سریال به چه دردت میخوره -اون وقتی که میزاری واسه دیدن سریال ها بشین ذکر بگو-درس بخون -زبان عربیت رو قوی تر بکن

خاک بر سرم مشاوره هم میخای بدی -برو مشاوره بده جوونا ازدواج کنند نه اینکه تشویقشون کنی برن سریال ببیند

آخرش بنویس »
الکی مثلا من خیلی بارمه

خخخخ:D

براساس کدوم استدلال شما میگین تمام حرفای صدا و سیمای ایران دروغه و تمام حرفای ماهواره همش عین حقیقته ...... بابا مثلا بزرگ شدین ها یه ذره در مورد چیزایی که به خوردتون میدن بدد نیست یه کمم فک کنید ................... نمیگم این خودمون همه چیزو میگن ..بله دروغ هم داره ولی خیلی خیلی کم و در بعضی مواق هم یه چیزایی رو که با صلاح مردم و کشور نیست رو نمیگن و در بعضی موارد چیزایی که برا مرددم عادی مث من و شما نامفید باشه رو نمیگن ......... .. همه اینا میشن حداکثر 20 درصد و نه 100 درصد....... در ضمن شما یی که چشم و گوشتون همیناست به کجا رسیدی؟ جز بدبخت کردن ملت کاری کردین؟؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من تجربم تو زندگی زیاد نیس ـا ادعایی ازین بابت ندارم من فقط تجربم تو دیدن فیلم و مستند و خارجی و ایرانی و غیره هستش مث همه آدما،فقط من شورش ـو در آوردم دیگه :D

والا اگر نظام سرمایه داری ـه که منطق و هدف یک شخص بدست آوردن پول و شهرت ـه،نه بدست آوردن 4تا مغز بدردنخور واسشون، 10هزار کیلومتر اون سمت تر!!
خودمونی بگم » اونا ذره ای اهمیت نمیدن تو کی هستی،ذره ای اهمیت نمیدن تو چی دوست داری یا بزار یه کاری کنیم شبیه ما بشی یه کاری کنیم فلان چیزها بهت تلقین بشه،اونا داستان سرایی میکنن،میسازن،اخبار رو میگن که فقط شهرت و پول بدست بیارن نه اینکه اعتقادات و فلان و بیسار یه جامعه رو نشونه بگیرن و ازین خزعبلات ! من که شخصا قبول ندارم هر کی قبول داره نوش جونش،مراقبت بیشتری کنه.من شخصا قبول ندارم.
یه مثال میزنم دوست داشتی بخون»مثلا شبکه بیبیسی،من 2سال کامل بصورت 24/7 (شبانه روز!!!) میشستم نگاه میکردم،اول اینکه بگم وجدانا مستنداش توپن فوق العادست خیلی دوست داشتم :D (تبلیغ!!!!) ولی به جز بخش "نقد" اخبارش،هیچ کدوم از اخبارش با اخبار 90% مجلات ایران هیچ فرقی نداشت.
کی میگه حرف در میارن و مغز میشورن و اینا؟ والا من کامل که دیدمش،اصن کار هم ندارم و واسم مهم نیست کی هستن چون دیگه مدتی ـه نمیبینم حوصله اخبار رو ندارم،ولی هیچ تفاوتی با اخبار خود ایران نداره یکم اب و تاب میدن اونجایی که دوس دارن مثل خود ایران که یه جاهایی که دوس داره نشونه ی بیشتری میگیری.همین!4تا هم متخصص و روانشناس و سیاست مدار و اقتصاد دان فلان دانشگاه WEFqwffrwwe میارن که مثلا ازینا نظر بخوان!!همین.
و خیلی مثال های دیگه برای هر شبکه ای...ولی بگذریم بحثش الکی میشه تو هم میدونم دوست نداری

آره ببخشید یه لحظه الآن با دقت خوندمش،متوجه شدم برعکس گرفتم.بلاخره هدفم این بود که بگم نمیشه انسان نفهمه اشتباه کرده یا ضمیر ناخودآگاهش یه تاثیراتی بپذیره آدم نفهمه.منظورم این بود.
ولی درست میگی ببخشید :redface:

ببین اینا این کارارو میکنن چون میخوان خودشون کدخدای دهکده جهانی(!) باشن!!!!. و این میسر نیست جز به فساد کشیدن مغزایی که ممکنه مخالفتشون رو بکنن، یا به راه علم و آگاهی و دین پا بذارن...!

موش ندوون!

سلام، دوست من فکر می کنم شاید شما ماهواره ندارید و با توجه به شنیده ها نظر میدید. ولی اگر نظر شخصی بنده رو بخواهید مشاهده سریال های تلویزیون رسمی بیشتر بنیان خانواده رو به هم میزنه.

متاسفانه متاسفانه ما هم ماهواره داریم . پس هم دیدم و هم شنیدم ................... در ضمن شنیده ها شنیده هایی است که تو دادگاه اتفاق میفته ..معتبره که براتون..................................... قبول دارم سریال های داخلی هم بعضی هاشون انحرافاتی دارن ولی خداوکیلی نه دیگه تا این حد .......... بابا این سریال ها همشون ترویج فساده . تا اخر فیلم اصلا معلوم نیست کی شوهر کیه و این بچه مال کیه./