لیختن اشتای.فاز4
عضو جدید
..........
........
..........
دو سال پیش تموم شد عمو کجایی؟الان ک بیشتر سال شهرستانم.اینجام ک هستم ن وقتشو دارم ن امکانتشو
اما درکل سریالارو میخرم یا دانلود میکنم و طبق زمانبندی خودم میبینمشون
بیشترم آمریکایی و کره ای!!
راستی بچه ها breakin bad چی شد؟؟ تا کجا اومده؟؟؟ من خیلی وقته ندیدمش![]()
من فکر هم نمیکنم،یقین دارم به این موضوعتو جیب جا میشه؟
فک کنم زندگیمون خلاصه میشه به نت دانشگاه غذا دسشویی
اگه این سریالا قرار بود رو من تاثیر داشته باشهبی تاثیر نییستن اتفاقا خیلی هم تاثیر داره ..روتم تاثیر گذاشته و تو اینده خیلی هم بدتر میشه ...... من دیدم که میگم خونواده ها رو میپاشونه ............... درستش کن خوب
دو سال پیش تموم شد عمو کجایی؟
تا سیزن 3 که هیچ،سیزن 4 و 5 رو ببین و تمام میشه و چقد زیبا!! آجیم سریال اینجوری نمیبینه بیشتر طنز و خونوادگی دوس داره ولی گف عالیییییه
من فکر هم نمیکنم،یقین دارم به این موضوع
اگه این سریالا قرار بود رو من تاثیر داشته باشه
1)شخصا تا الآن 5 کیلوگرم شیشه درست میکردم
2) 25بار ایدز میگرفتم از 14راه ممکنه
3)دو بار آدم میخوردم (هانیبال میگه گوشت ران آدم خوشمزس :| )
4)با پسرا هم روبوسی نمیکردم![]()
تا دردو نفهمیم چجوری درمونش کنیم؟!درسته ضعیفه ولی ما نباید هی تو سرش بزنیم .. باید بیاییم بسازیمش
متاسفانه الان هیچ کی زیر بار این مشکل نمیره .. همه هیچ مشکلی ندارنتا دردو نفهمیم چجوری درمونش کنیم؟!
دو سال پیش تموم شد عمو کجایی؟
تا سیزن 3 که هیچ،سیزن 4 و 5 رو ببین و تمام میشه و چقد زیبا!! آجیم سریال اینجوری نمیبینه بیشتر طنز و خونوادگی دوس داره ولی گف عالیییییه
کسی هم ک میره شما میگی هیس!ب زبون نیار!! اوف میشه:|متاسفانه الان هیچ کی زیر بار این مشکل نمیره .. همه هیچ مشکلی ندارن
کسی هم ک میره شما میگی هیس!ب زبون نیار!! اوف میشه:|
ولمون کو دادا دشمن کجا بود ، دشمن ، تلوزیونیه که شب تا صب دروغ تحویل مردمش میدههمین که نگاه کنی تو زمین دشمنی .....
ببین میدونی مشکلت کجاست؟ببین من کاری به شما ندارم ولی ما خیلی از فامیلامون تو دستگاه قضا هستن از وکیل بگیر تا اون بالاها ...... من خودم دیگه فوت ابم از بس از این پرونده ها دیدمو میشنوم .... در ضمن معمولا فیلم رو ضمیر ناخوداگاه ادما تاثیر میزاره . با روان ادما کار داره ... نه اینکه یه طوری باشه که هر کی اون فیلمو ببینه دقیقا عینا شبیه همون شخصیت ها بشه ...ادم خوری و شیشه و... خنده داره؟؟ جک خوبی بود
من حاظرم قسم بخورم مدل این شخصیت از نوع "غیر واکنشی" و تاثیر پذیری بسیار بسیار کم هستش.ممکنه حالت مغروری داشته باشه ولی همین تاثیر ناپذیر بودنش هم خیلی فواید و سود ها داره که بهش اجازه میده هر ریسکی رو بپذیره.ولمون کو دادا دشمن کجا بود ، دشمن ، تلوزیونیه که شب تا صب دروغ تحویل مردمش میده
نت و ماهواره چشم و گوش مردمن ..
عا بگو عمه،ولی فحش ندی ـامن تا3 دیدم
اونم 1.5 سال پیش ینی اولای ترم 1 ک بیکار بودمواقعا قشنگع!!
عمو هم خودتیخوبه من بت بگم عمه؟؟
![]()
شما ممکنه تغییرات تدریجی در وجودت رخ داده باشه که روحتم ازش خبر نداره!.دو سال پیش تموم شد عمو کجایی؟
ضمیر ناخودآگاه رو خوب اومدی.ببین من کاری به شما ندارم ولی ما خیلی از فامیلامون تو دستگاه قضا هستن از وکیل بگیر تا اون بالاها ...... من خودم دیگه فوت ابم از بس از این پرونده ها دیدمو میشنوم .... در ضمن معمولا فیلم رو ضمیر ناخوداگاه ادما تاثیر میزاره . با روان ادما کار داره ... نه اینکه یه طوری باشه که هر کی اون فیلمو ببینه دقیقا عینا شبیه همون شخصیت ها بشه ...ادم خوری و شیشه و... خنده داره؟؟ جک خوبی بود
ولمون کو دادا دشمن کجا بود ، دشمن ، تلوزیونیه که شب تا صب دروغ تحویل مردمش میده
حتما تو ضمیر ناخود آگاه ؟!شما ممکنه تغییرات تدریجی در وجودت رخ داده باشه که روحتم ازش خبر نداره!.
حتما تو ضمیر ناخود آگاه ؟!خخخخخخخخ
کجاس این ضمیر ـه؟ آهای ضمـــیــــره؟ ضمیـــــــــــره؟ پس شام ما کو...
برو واکنشی،برو،شما به ما نمیخوری خخخخ
واکنش دهنده های سریع التغییر،والا
بی شوخی اگر قرار باشه آدم تغییر کنه و روحشم خبر نداشته باشه،به این میگن "تغییر شخصیت" سپس این تغییر شخصیت رو با خانوادش و اطرافیانش محک میزنه و ازونا میپرسه(یا اونا میپرسن) من تغییر کردم آیا؟ میگن "نه" یا "آره" سپس بیشتر در مورد حد و مرز ها و غیرش فکر میکنه
اگر یک انسان مشورت کننده باشی،هیچ مشکلی واست پیش نمیاد.
بی شوخی اگر قرار باشه آدم تغییر کنه و روحشم خبر نداشته باشه،به این میگن "تغییر شخصیت" سپس این تغییر شخصیت رو با خانوادش و اطرافیانش محک میزنه و ازونا میپرسه(یا اونا میپرسن) من تغییر کردم آیا؟ میگن "نه" یا "آره" سپس بیشتر در مورد حد و مرز ها و غیرش فکر میکنه
خو تغییر پذیری دیگه خیلی هم سریع،واکنشیلطفاً درمورد من که هررررگگگزززز هیچ تغییر منفی که نمیپذیرم،،، بلکه هرچی ازاین چیزا متوجه بشم، بدتر و بیشتر به موضع مثبت گرایش می یابم..... تهمت نزن !!!
![]()
جان عمه؟! عمه قربونت بشهعمههههههههههههه
بیا پایین از رو منبرررررررررررررر
هوا بهتر شد؟؟؟
چون گفتی،نمیخونم!اول اولی رو بخون.... حالا دومی!؛ منظورت چه نوع مشکلیه؟؟ تا مشکل فکری از نظر شما چی باشه....
خو تغییر پذیری دیگه خیلی هم سریع،واکنشی
ولی تو حالت مثبتش
ذاتت خوبه،مث سعید که نیستی ذاتش خرابه همه تغییراتش در جهت منفی ـه
جان عمه؟! عمه قربونت بشه
اومدم پائین خوب بگو...
شب میرم بیرون،اگر آخر شب پستی از من تو تالار ندیدید خیالتون راحت تو تخت بیمارستان اکسیژن تو سوراخ دماغمه آی لاو یو باشگاه!
چون گفتی،نمیخونم!
مشکل دیگه.مشکلسعید
ببین،هرچی!هرچی که تورو در جهت مضر تر بودن قرار بده بهش میگن "مشکل" ! حتی اگر یه نماز تورو در جهت منفی و پست و مقام و غیره قرار بده ، بده (ب ـــَــ ده!)
من تعریفم از خوب و بد خیلی سادس،و قشنگهواسه همینم کم پیش میاد اشتباه کنم.اون موقعی هم که اشتباه میکنم یا خدا یا خونوادم هستن که یجوری گوشزد میکنن
گوشزد های خدا رو هم اصن دوست ندارم خخخخیلی محکم و خشن و با قدرت گوشزد میکنه که قشنگ شیر فهم شی این کارت اشتباه بود
به جان خودم تا الآن پیش نیومده یه کار اشتباه کنم ولی همون یه ساعت بعدش،چوب خدا رو نخورم!غیر ممکنه.البته مطمئنم چون خدا دوسم داره اینجوریهدم خدا هم گرم
![]()
خوب نیساین همه حرف زدی آخرش نفهمیدم هوا چطوره اونجا:|
![]()
خو تغییر پذیری دیگه خیلی هم سریع،واکنشی
ولی تو حالت مثبتش
ذاتت خوبه،مث سعید که نیستی ذاتش خرابه همه تغییراتش در جهت منفی ـه
جان عمه؟! عمه قربونت بشه
اومدم پائین خوب بگو...
شب میرم بیرون،اگر آخر شب پستی از من تو تالار ندیدید خیالتون راحت تو تخت بیمارستان اکسیژن تو سوراخ دماغمه آی لاو یو باشگاه!
چون گفتی،نمیخونم!
مشکل دیگه.مشکلسعید
ببین،هرچی!هرچی که تورو در جهت مضر تر بودن قرار بده بهش میگن "مشکل" ! حتی اگر یه نماز تورو در جهت منفی و پست و مقام و غیره قرار بده ، بده (ب ـــَــ ده!)
من تعریفم از خوب و بد خیلی سادس،و قشنگهواسه همینم کم پیش میاد اشتباه کنم.اون موقعی هم که اشتباه میکنم یا خدا یا خونوادم هستن که یجوری گوشزد میکنن
گوشزد های خدا رو هم اصن دوست ندارم خخخخیلی محکم و خشن و با قدرت گوشزد میکنه که قشنگ شیر فهم شی این کارت اشتباه بود
به جان خودم تا الآن پیش نیومده یه کار اشتباه کنم ولی همون یه ساعت بعدش،چوب خدا رو نخورم!غیر ممکنه.البته مطمئنم چون خدا دوسم داره اینجوریهدم خدا هم گرم
![]()
شما فکر میکنی پونصد تا آدم جمع شدن یه جا پول میگیرن کار میکنن که مغز هم نوع خودشون رو بشورن مثلا تاثیرات بزارن؟اگه دیدن یه شبکه هیچ تاثیری رو آدما نداره،اون مدیر شبکه و ذینفعانی که راهش انداختن،مریضن پول خرج کنن واسه کاری که بی تاثیره؟
m.abedi1986 گفت:به طورکلی رسانه هاروی آدم تاثیرمیزارن که حتماهم ماهواره نیست!
ممکنه دیرمتوجه بشیم ولی بعدازمدتی میبینم افکارمون تحت تاثیررسانه ای که ازش تغذیه میکنیم قرارگرفته
همون منفی مگه بهت نگفتم هر موقع که مضر باشی یعنی مشکل داری؟ مگه منفی تورو مشکل دار و مضر نمیکنه؟میکی گفت:اینم میدونم که حتی چیزای به ظاهر مثبت ممکنه ازش منفی دربیاد!
شما فکر میکنی پونصد تا آدم جمع شدن یه جا پول میگیرن کار میکنن که مغز هم نوع خودشون رو بشورن مثلا تاثیرات بزارن؟
این طرز فکر کم و بیش ایراد داره و یا من قبول ندارم،بگذریم،بحث در موردش بی فایدس
ولی
نگفتم هیچ تاثیری نداره گفتم "ظرفیت تاثیر" آدما ها "متفاوت"ـه و با یه نسخه نمیشه کل آدم ها رو مجاب به فلان کار کرد یا فلان کار رو بهتر دونست نسبت به فلان کار ها.
درسته در بالا گفتم
به علاوه »
رسانه یعنی چیزی که انسان میشنوه و میبینه.
نتیجه گیری ها از این ها روی مغز و شخصیت آدم تاثیر میزاره که میتونه خوب یا بد باشه (نتیجش ـو از نقل قول پایین بخون)
حالا حرف من فقط این بود که نمیشه بل اجبار بگیم این خوب یا بد هست یا ببین یا نبین و غیره(نسخه پیچیدن!)
ولی ازونجا غلط هستش که مدل و ظرفیت و شخصیت آدم ها توی پذیرش چیزایی که میبینن و میشنون متفاوت هست.من تاثیر میپذیرم،تو تاثیر نمیپذیری یا کم تاثیر میپذیری
مدل رفتاری متفاوته
همون منفی مگه بهت نگفتم هر موقع که مضر باشی یعنی مشکل داری؟ مگه منفی تورو مشکل دار و مضر نمیکنه؟
خو هر موقع که مضر بودی ولی نفهمیدی که مضر هستی یعنی مغروری،با یه پا گذاشتن روی غرور و مشورت و سوال،مشکلاتت حل میشه
چیزی در این جهان نیس که انسان (همین خود تو یا هر کسی دیگه) ازش سر در نیاره،چون اگر قرار بود قوانین دنیا رو ما نفهمیم،خوب و بد رو از هم تشخیص ندیم،نفهمیم کی مضر و کی پر سود هستیم،عملا آدم نیستیم و اصلن آفریده شدنمون بیخود میشد که!!
در آخر بگم» دوست دارم با این سوالای شما و تاپیکا و غیره، ذهنم ـو درگیر کنم،من حتی اگر اشتباه هم بکنم (مثل پستهایی که میزنم و میگم و میرم جلو) ولی دوست دارم بازخورد شما رو ببینم چجوریه و این واسم مهمه که بفهمم کجای حرفم درست یا غلط ـه،بلاخره به نفعم میشه پس فردا شما (همه ی دوستان) میتونی از صد تا شبکه بیشتر روی من تاثیر مثبت بزاری.
ببین من تجربم تو زندگی زیاد نیس ـا ادعایی ازین بابت ندارم من فقط تجربم تو دیدن فیلم و مستند و خارجی و ایرانی و غیره هستش مث همه آدما،فقط من شورش ـو در آوردم دیگهآره چرا که نه!!. شما بااینهمه فیلم دیدن، بااینهمه تجربیات مختلف به قول خودتون...هنوز این نکات رو متوجه نشدین مگه؟که هدف پشت این فیلما هست؟!..البته قصدی ندارم. ولی سواله برام...
- نکته دیگه اینکه من متوجه شدم شما گاهی حرفای من رو برعکس تعبیر میکنید.. یعنی من الان گفتم چیزای مثبت و تاثیر منفی....چون شما گفتین نماز... منم میگم آره! ممکنه بعضیا نماز بخونن فقط برا ریاکاری...یا اون نماز واقعی تر که رو آدم تاثیر مثبت میذاره رو نداشته باشن!. چون از اساس خرابن.
این نماز بدتر باعث میشه آدمای بدتری بشن چون دارن ازش سوءاستفاده میکنن....این نماز قبول نیست و بار گناهشون رو بیشتر میکنه درحالیکه خود نماز یه فریضه عالی هستش...
من به اندازه موهای سرم سریال دیدم
ولی خودم گلچین میکنم
مثلا از سریال هایی مثل Friends و Breaking Bad و The Wire عاشقشون بودم
ولی مثلا یه سری سریال ها هستن مثل How i met your mother یا 99درصد سریالای ترکی و مکیزیکی و غیره اینا متنفرم
فقط کوزی گونی خیلی دوست داشتم بیشتر مواقع نگاه میکردم چون کلا متفاوت بود و حس خانواده دوستی داشت
کلا ماهواره سریالاش باحال نیست،خودم دانلود میکنم نگاه میکنم
ا
کسی مشاوره سریال خواست، لب تر کنه فقط![]()
ین سریال های ماهواره همش چرته همشون میخوان ما رو به فساد بکشونن
کوزی کونی که همش به هم خیانت میکردن- وایییییی شما دانلود میکنی؟ دیگه بدتر اونا همشون باعث میشن شما غرب زده بشی-ما مگه شبکه کم داریم-مستند میخای داریم-شبکه سینمایی داریم-این همه سریال-اصلا سریال به چه دردت میخوره -اون وقتی که میزاری واسه دیدن سریال ها بشین ذکر بگو-درس بخون -زبان عربیت رو قوی تر بکن
خاک بر سرم مشاوره هم میخای بدی -برو مشاوره بده جوونا ازدواج کنند نه اینکه تشویقشون کنی برن سریال ببیند
ولمون کو دادا دشمن کجا بود ، دشمن ، تلوزیونیه که شب تا صب دروغ تحویل مردمش میده
ببین من تجربم تو زندگی زیاد نیس ـا ادعایی ازین بابت ندارم من فقط تجربم تو دیدن فیلم و مستند و خارجی و ایرانی و غیره هستش مث همه آدما،فقط من شورش ـو در آوردم دیگه
والا اگر نظام سرمایه داری ـه که منطق و هدف یک شخص بدست آوردن پول و شهرت ـه،نه بدست آوردن 4تا مغز بدردنخور واسشون، 10هزار کیلومتر اون سمت تر!!
خودمونی بگم » اونا ذره ای اهمیت نمیدن تو کی هستی،ذره ای اهمیت نمیدن تو چی دوست داری یا بزار یه کاری کنیم شبیه ما بشی یه کاری کنیم فلان چیزها بهت تلقین بشه،اونا داستان سرایی میکنن،میسازن،اخبار رو میگن که فقط شهرت و پول بدست بیارن نه اینکه اعتقادات و فلان و بیسار یه جامعه رو نشونه بگیرن و ازین خزعبلات ! من که شخصا قبول ندارم هر کی قبول داره نوش جونش،مراقبت بیشتری کنه.من شخصا قبول ندارم.
یه مثال میزنم دوست داشتی بخون»مثلا شبکه بیبیسی،من 2سال کامل بصورت 24/7 (شبانه روز!!!) میشستم نگاه میکردم،اول اینکه بگم وجدانا مستنداش توپن فوق العادست خیلی دوست داشتم(تبلیغ!!!!) ولی به جز بخش "نقد" اخبارش،هیچ کدوم از اخبارش با اخبار 90% مجلات ایران هیچ فرقی نداشت.
کی میگه حرف در میارن و مغز میشورن و اینا؟ والا من کامل که دیدمش،اصن کار هم ندارم و واسم مهم نیست کی هستن چون دیگه مدتی ـه نمیبینم حوصله اخبار رو ندارم،ولی هیچ تفاوتی با اخبار خود ایران نداره یکم اب و تاب میدن اونجایی که دوس دارن مثل خود ایران که یه جاهایی که دوس داره نشونه ی بیشتری میگیری.همین!4تا هم متخصص و روانشناس و سیاست مدار و اقتصاد دان فلان دانشگاه WEFqwffrwwe میارن که مثلا ازینا نظر بخوان!!همین.
و خیلی مثال های دیگه برای هر شبکه ای...ولی بگذریم بحثش الکی میشه تو هم میدونم دوست نداری
آره ببخشید یه لحظه الآن با دقت خوندمش،متوجه شدم برعکس گرفتم.بلاخره هدفم این بود که بگم نمیشه انسان نفهمه اشتباه کرده یا ضمیر ناخودآگاهش یه تاثیراتی بپذیره آدم نفهمه.منظورم این بود.
ولی درست میگی ببخشید![]()
ین سریال های ماهواره همش چرته همشون میخوان ما رو به فساد بکشونن
کوزی کونی که همش به هم خیانت میکردن- وایییییی شما دانلود میکنی؟ دیگه بدتر اونا همشون باعث میشن شما غرب زده بشی-ما مگه شبکه کم داریم-مستند میخای داریم-شبکه سینمایی داریم-این همه سریال-اصلا سریال به چه دردت میخوره -اون وقتی که میزاری واسه دیدن سریال ها بشین ذکر بگو-درس بخون -زبان عربیت رو قوی تر بکن
خاک بر سرم مشاوره هم میخای بدی -برو مشاوره بده جوونا ازدواج کنند نه اینکه تشویقشون کنی برن سریال ببیند
سلام، دوست من فکر می کنم شاید شما ماهواره ندارید و با توجه به شنیده ها نظر میدید. ولی اگر نظر شخصی بنده رو بخواهید مشاهده سریال های تلویزیون رسمی بیشتر بنیان خانواده رو به هم میزنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هدفتون از اومدن به باشگاه چیه؟ | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
بزرگترین هدفتون چیه؟ | گفتگوی آزاد | 9 | |
H | هدفتون چیه؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
هدفتون برای ادامه زندگی چیه؟ | گفتگوی آزاد | 29 | |
![]() |
بزرگترين هدفتون چيه؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 0 |