اشکال نداره فکر کن حرف هام حساب نشدس مهم اینه بازخورد تو رو به حرفهام ببینم،من هدفم اینه و دوست دارم بدونم تو در مورد من چی فکر میکنی با این طرز فکرم؟
قربون اینسپشن که هرچی منطق زیباس درش گنجونده بودن
برو فیلم MeMenTo هم ببین که قشنگ به راه راست هدایت شی

مال همون کارگردان و نویسندس،نه وجدانن فیلمش زیباس ببین بی شوخی نه سیاسی ـه نه مورد دار،واقعا عاشقانه و دیوانه کننده.
ببخشید زیاد مینویسم،امیدوارم بخونیش »
ببین تصور میکنی یه نفر تو روستا رفته فلان کرده؟ فلانی تو چادر فلان کرده؟ از ماهوارس؟
انسان خودش با دستای خودش ذاتشو میسازه.طرف از 15سالگی دم مدرسه دخترونه وای میسته،بعد بزرگ میشه هزار کار با دخترا مردم میکنه بعد هم میشه پدر یا شوهر یه نفر دیگه فک کردی از ماهوارس؟
خو شخصیت این پسر رو کی آفریده؟ پدر همین پسر که یا اهمیتی بش نمیداده یا تو روستا کار کشاورزی میکرده مثلا اهمیت نمیداده بهش یا میلیارد میلیارد مورد دیگه شاید مورد اخلاقی از خانوادش به ارث رسیده به قولی
تو فکر میکنی ماهواره اینجوری شخصیت و روان تو تاثیر میزاره؟
تو فکر میکنی من بچمو تربیت کنم،24 ساعت روز بزارمش جلو فیلمای بسیار بد ماهواره،فوقش چارتا چیز یاد میگیره ولی میره عمل کنه؟
عمل با یاد گرفتن یا دونستن میلیارد ها میلیارد کیلومتر فرق داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد مثلا بی غیرتی،واقعا نباید قضاوت کنی.چکار به کار خانواده داری من شخصا با چشمام تو پارک دیدم یه دعوایی شد چنان زنش رو میزد چون چی بود؟
بخون »
شب ساعت 3 شب بود مرد ـه بیرون خوابیده بود،زن ـه و بچه هاش داخل چادر خوابیده بودن،بعد پسر فامیل نمیدونم کی کیشون سردش شد رفت تو چادر بیچاره خوابید،مرد ـه صبح بیدار شد واسه نماز (من تمام مدت بیدار بودم چون خوابم نمیبره تو جاهای عمومی) اینا رو دید تو چادرن (ناموسن تو چادر 14نفر بودن چادر ـه ازین 5متری گنده ها بود) بلند شد اینقدر زنش رو جلو همه زد
خو این خوبه؟!؟!!؟
غیرت رو بره بزار لب کوزه آبشو بخوره
مثلا این الآن با غیرت ـه؟ مفید بود؟
خیلی حال داد؟
الآن مرد شد؟
جمع کنه بره بمیره با این مرد بودنش،خاک بر سرش،جوری زنش رو میزد من اینقدر ناراحت شدم اینقدر غــُــصه خوردم تا مدت ها اون صحنه تو ذهنم بود.بیچار پسر فامیل چقدر شرمنده شده بود بخاطر هیچ
اینکه میگن خارجی ها غیرت ندارن ما داریم یه حرف فوق العاده زشت،نژاد پرستانه،توهین آمیز و بی اساس ـه
غیرت رو ما توی شلوار معنی کردیم متاسفانه غیرت یه چیز کلی و پایه دار و اساسی ـه یعنی هم خون ـی و عشق خالص نسبت به خوبی یک نفر.
ولی وقتی برادر مثلا فلان دختر میبینه خواهرش احساس میکنه با فلانی به خوشبختی میرسه ،جلوگیری نمیکنه از این حس خواهرش.و اسمشو میزاره "احترام به خواهرم"
بعد هم غیرت رو پسر و هم رو دختره مثلا همین حس رو خواهر هم نسبت به برادرش داره و ازش حمایت میکنه مثل ما
خیلی جاها تو همین خارج تو همون ایالت تگزاس،از ما صد برابر غیرتی ترن
طرف سر میبره،میکشه اگر فلانی دست به خواهرش بزنه
مثلا میزنم ها
شما نباید احساس کنی مثلا خارج فلان فرهنگ رو بزور میخواد به ما بقبولونه،طرف فیلمسازه تو این جامعه بزرگ شده همین رو از خودش معرفی میکنه.ما هم فیلم ساختیم جدایی نادر از سیمین ،همه رو محجبه و جامعه ی خودمون نشون دادیم.
در مورد مورد هایی که گفتی شبکه ها پول میگیرن،بخدا تا این حد نیست شاید 5% باشه ولی کل شبکه بیبیسی رو که من تاریخچشو زیر و رو میکردم،مال عهد عتیقه حمایت مالیش هیچ دخل و تصرفی روی محتوای کاربردیش نداره واصلا محتوا نداره،بخدا محتوا نداره این شبکه ، این شبکه شامل مجموعه ای از زیر شبکه ها و فیلم ها و مستند ها هستن که نود در صد بدون محتوای سیاسی و فرهنگی هستن!!
مثلا همون فارسی وان ، والا من قبول دارم کثیف ترین مدل فیلما رو میزاره شخصا همین الآن کانال ششم تو ماهواره تو اتاقم،فارسی وان هست ولی 2بار به مدت 5 دقیقه بیشتر نیگاش نکردم
اینا شبکه های ارزون هستن یه سری فیلم های فوق قدیمی یا تمام شده یا مال مکزیک و فیلمای ارزون که محتوا ندارن و غیره میان میدن به خورد ملتی که دوست دارن اینجور چیزا رو
خو دوست دارن خانواده هایی که ته ذاتش این جور رفتارا و خیانت و احساسات ـو دوست داره.
پ من میشینم نگاه میکنم؟
کسیکه دوست داره میشینه نگاه میکنه
مثلا الآن گفتی اینسپشن میبینی،تابلوئه ازون مدلا هستی که میشینی فیلم منطقی و پر از معنی نیگاه میکنی،خو تو جذب این فیلما میشی مث من،ولی جذب فیلم های مسخره و بی مفهوم ترکی و مزکیکی و کوالالامپوری و صثقصثقثبق هم میشی که پر از عشوه و خیانت و مسخره بازی هست؟
من که نمیشم چون هیچ جذابیتی واسم نداره میدونم تو هم خوشت نمیاد
ولی اونیکه خوشش میاد میره میبینه.
میخوام بگم» یه نفر بخواد یه کاری بکنه،خدا هم میزنه کنار و کارشو انجام میده،یه فیلم و شبکه شاید یه کاتالیزور باشه واسش ولی تا طرف خودش مشکل نداشته باشه اصلن جذب این مدل فیلم و بدبختیا نمیشه.
وهابیت و اسرائیل و غیره،ما اومدیم با همین حرفا ازشون غول ساختیم.بخدا اینا نه فرهنگ و نه سطحشون در حدی هست که بتونن با 4تا شبکه و فیلم تغییری در ما ایجاد کنن.شخصا کانال اسرائیلی هم دیدم،کانال با محتوای جنگ طلبی محض هم دیدم.کانال وهابی هم میشستم میدیدم و افکار رو چک میکردم.در حدی نبودن که تاثیری بزارن.
بخدا اگر بحث فرهنگ غالب و برتر،بحث تاثیر گذاری باشه،بقرآن مجید اگر به فیلم سازای ایرانی اجازه میدادن هر چی میخوان بسازن،چنان تاثیری میتونست روی هالیوود بزاره که اون سرش ناپیدا
همین فیلم جدائی نادر از سیمین،میدونم ممکنه قبولش نداشته باشید،امتیاز 96 از صد منتقد جهان گرفته و رتبش در متاکریتیک جزء 50 فیلم برتر جهان OF ALL TIME شده.در لیستی از بهترین های جهان (پدر خوانده،پالپ فیکشن و.....!!)
میخوام بگم ما اومدیم گندشون کردیم الکی میگیم تاثیر گذارن،بخدا نیستن.در حدی نیستن که تاثیر بزارن.و واقعا محتواشون ضعیفه.اصلن شبکه ها محتوا ندارنننننننننننننننن!!
بازم ببخشید زیاد شد.
خخخخخخ

همینه دیگه
بشین زلال احکام ببین که قشنگ شونصد کیلو کم کنی والا
اختراعاتم در روش های بدست آوردن فیلم و سریال رایگان،میتونه زبان زد خاص و عام باشه
آقا وجدانن بزارید برم جهنم ببینم چطوره؟ترو خدا....
تروو خخخخخدا