موضوع پايان نامه ي من پارک مدرسه دخترانه اس،مقطع ابتدايي،رويکرد اجتماعي دارم...
خلاصه ای از پایان نامه عرفان در معماری و طراحی مقبره شمس تبریزی بر اساس عرفان
عالی بود مرسی...به نظر شما از این موضوعات به چه صورت میتونم توی خانه شعر استفاده کنم و کمک بگیرم....موضوع من خانه شعر سهرابه خیلی دوست دارم نظر بقیه رو بدونم....
سلام دوست خوبم، من چون میخواستم طرح مقبره شمس حس عرفان رو تداعی کنه از مراحل عرفان تو طراحی استفاده کردم و اون حسو تو فضا ایجاد کردم طوری که فرد با عبور از یه مسیر پر پیچو خم در انتها به مقبره یاهمون هدفش که در عرفان خداست میرسه البته اینجا منظور مقبرس..حالا شما باید کارتو بر اساس ریتم شعرگونه جلو ببری ،افراد زیادی نظرات زیادی در مورد شعر در معماری و استفاده از اون گفتن، شخصیت خود سهرابم خیلی مهمه..حالا من اگه در مورد این موضوع چیزی داشتم واستون میزارم![]()
واقعا ازتون ممنونم دوست خوبم مرسی از نظرتونسلام دوست خوبم، من چون میخواستم طرح مقبره شمس حس عرفان رو تداعی کنه از مراحل عرفان تو طراحی استفاده کردم و اون حسو تو فضا ایجاد کردم طوری که فرد با عبور از یه مسیر پر پیچو خم در انتها به مقبره یاهمون هدفش که در عرفان خداست میرسه البته اینجا منظور مقبرس..حالا شما باید کارتو بر اساس ریتم شعرگونه جلو ببری ،افراد زیادی نظرات زیادی در مورد شعر در معماری و استفاده از اون گفتن، شخصیت خود سهرابم خیلی مهمه..حالا من اگه در مورد این موضوع چیزی داشتم واستون میزارم![]()
سلام..موضوع من مدرسه ی معماری تو همدانه...کسی هست کمکم کنه؟؟
اره خب.من ضوابطو یه سری از مطالعتشو تهیه کردم ولی دیگه نمیدونم باید از چه منبعی استفاده کنم..گیر زدم..جدای از طراحی برای رساله اطلاعاتی جمع آوری کردین؟
سلام
پايان نامه من مجتمع هاي مسكوني دارم رساله تنظيم ميكنم ، در اين مورد رساله داري ؟؟
سلام موضوع پايان نامه من موزه رقص هاي سنتي ايرانه كسي ميتونه راهنماييم كنه.؟
سلام .من چند تا کتاب بهت معرفی میکنم امیدوارم بدردت بخوره. اخه موضوع منم همینه .تارخچه رقص در ایران نویسنده (نصر اشرافی) تاریخ رقص در ایران(یحیی ذکا) ایین ونمایش در ایران مترجم(داود حاتمی)
من خودم دفاع کردم........ولی یکی از دوستام موضوعش موزه مرگه.کسی هست بتونه کمک کنه