milad.jalalvand
عضو جدید
موضوع پایان نامه شما چیست؟
سلام من تازه واردم موضوع من خوابگاه دخترانه است .چون کار باید محرمیت وتا حدی درونگرا باشه توی فرم و چیدمان حجم موندم کسی هست راهنمایی وکمک کنه لطفا
موضوع یکی از دوستای منم مث شماست.بهش میگم که در ارتباط باشید و به هم کمک کنید...سلام
من موضوع پایان نامم تئاتر شهره که البته توی برنامه ریزی فیزیکی یه سری کلاس و گالری هم در نظر گرفتم یه جورایی کارم ترکیبی از فرهنگسرا و تیاتر شهر میشه.
خودتون بهتز میدونید ولی به نظر من اگه کارتون ارگانیک باشه جالب میشه.مث کارای رایت...مرکز تحقیقات سنگ !![]()
برای دانشکده معماریم نمونه دارم ولی آپلود کردنشون سخته.سعیمو میکنم تو بخش پایان نامه بذارم اگه وقت شد...
پارک موزه ی نجوم
پارک موزه ی نجوم
سلام.میتونید از آکرو پولیوس الهام بگیرید که معبدهای بزرگی داشت برا خدایان مختلف.اول دنبال نمونه های مشابه کارتون باشید.پیدا که کنید بقیه کارا دستتون میاد.ولی به نظرم مذاهبی که چند تا خدا داشتن و برا هر خدایی یه معبد میساختن میتونه کمکتون کنه.فک کنم مذهب ذن تو هند و نمونه بهترش مذهب شینتو تو ژاپن مناسب کارتون باشه.یه معبد به نام ایزه هست...با سلام موضوع پایان نامه من مرکز تجمع ادیان مختلفه -(زرتشتی یهودی مسیحی اسلام) برای طراحی اتشکده و کلیسا نمیدونم از کجا شروع کنم.......
سلام.ریز فضاهاشو که ندارم ولی شما باید برید همون چند آیین رو ببینید که چی دارن.مثل مسجد,کلیسا و معابد و آتشکده.وقتی ریز فضاهای اینا مشخص شد.باید ریز فضاهای مجتمع فرهنگیم درارید بش اضافه کنید.در کل به نظر من علاوه بر ساختار کلی مکان های عبادت.باید یه سری کلاس آموزشی برای ادیان بزارید یه آمفی تاتر و...سلامی دوباره- اگه ریز فضاهای ثناکده (مرکز تجمع ایین ها) یا نمونه ی داخلی میشناسین لطفا بگین .......... من چیزی پیدا نکردم_ممنون
سلام کتاب ابنیه سنتی قبادیان خیلی خوب توضیح داده که خونه های این مناطق چه ویژگی باید داشته باشن همچنین کتاب خانه های سنتی برونگرای ایران نوشته معماریان کتاب عالیه در همین رابطه..........موضوع من طراحی یه خونه ویلایی تو منطقه معتدل و مرطوبه.
سلام.به نظر من بهترین کاری که میتونید انجام بدید دیدن یه یتیم خونه تو نزدیکترین مکان بهتونه....ولی اگه مطلبی پیدا کردم حتما خبرتون میدمسلام .موضوع پایان نامه من مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست .کسی می تونه به من کمک کنه؟؟؟
نمونه خارجی ،پایان نامه یا مطالبی در این مورد اگه دارین،ممنون می شم به من کمک کنید![]()