موضوع تکراری ولی مهم من و مطب!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای سربازی تحقیق کن میتونی معافیت بگیری یا نه !!
تاپیک بزن ببین تبصره ای چیزی داره یا نه !
عمومی بشی روزی 20 تا بیمار ببینی میشه روزی 20*30 = 600 تومن --- ماهی در میاد 18 تومن غیر از پول بیمارستان و.....
بعدش هم میتونی تخصص بگیری اون که دیگه پولش یه چیز دیگس !!!!!
دندون پزشکی هم که بری هر بیمار بیاد کمتر از 100 تومن نیست

دیدی چقد رشته های تجربی خوبند؟ دندون پزشکی بیماری 100 تومن؟ شوخی میکنی؟ کم کمش 400 تومنه

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
حداقل رو گفتم !!
یه دندون کشیدن که فقط یه آمپول بی حسی میزنی و با انبردست دندونو میکشی و برات هیچ هزینه ای نداره 100 تومنه !!
20 تا 100 تومن * 30 = ماهی 60تومن !!!!

حیف ، این پیشنهاد به فکر خودمم رسیده بودا ولی گوش به حرف یه سری احمق دادم ، میگفتن ارشدت رو بگیر، ارشد به چه درد میخورد؟! یه سال واسه کنکورش وقت گذاشتم الانم 3 سال شده تازه این ترم دفاع میکنم. یعنی 4 سال عمرم واسه یه مدرک بی ارزش کارشناسی ارشد که به درد هیچ جا نمیخوره گذشت :(
تو این 4 سال می تونستم هم سربازیم رو تموم کنم، هم دو سال از پزشکی یا دندون رو خونده بودم!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف ، این پیشنهاد به فکر خودمم رسیده بودا ولی گوش به حرف یه سری احمق دادم ، میگفتن ارشدت رو بگیر، ارشد به چه درد میخورد؟! یه سال واسه کنکورش وقت گذاشتم الانم 3 سال شده تازه این ترم دفاع میکنم. یعنی 4 سال عمرم واسه یه مدرک بی ارزش کارشناسی ارشد که به درد هیچ جا نمیخوره گذشت :(
تو این 4 سال می تونستم هم سربازیم رو تموم کنم، هم دو سال از پزشکی یا دندون رو خونده بودم!

فقط بعدش باید نام کاربریم رو عوض کنم، بذارم پزشک.پولدار! یا اصلا برم تو سایت باشگاه پزشکان ایران عضو بشم! خخخخ

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
من درسم عالی بود. صد در صد پزشکی قبول بودم. تلاشهای شبانه روزی رو ما هم داشتیم ولو بیشتر...
والا اگه انتخاب خودم بوده باشه، من و دو سه نفر دیگه می خواستیم بریم تجربی، مدیر و معلم ریاضی و چند نفر دیگه جلومونو گرفتن گفتن مگه خل شدین؟ با این معدل خوب میخواین برین تجربی؟ برین ریاضی کلی صحبت کردن و ما هم خوشحال رفتیم ریاضی ولی زهی خیال باطل!
تو بگو، من بعنوان یه آدم، یه ایرانی یه شهروند چی کار باید میکردم در تحقق عدالت که نکردم، حق کسی رو خوردم؟ یا کسی رو مورد تعرض قرار دادم؟؟؟ مطمئنم خیلیای دیگه هم مثه من آدمای خوب و بی آزار و مطیع قانون هستن.

بله درسته. خب در حق شما جفا شده که بنده نیز مشابه پست هایی که براتون گذاشتن، پیشنهاد می کنم حتما برید و بخونید تا ان شاءلله به پزشکی دست پیدا کنید.
البته صحبت کردن با یک مشاور تحصیلی هم می تونه تا حدودی مفید باشه!
ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است. انسان یک بار به دنیا می آد و نسبت به علایقش باید مسئولیت نشون بده! پیشنهاد می کنم حتما پزشکی رو تجربه کنید.

و در خصوص عدالت. بنده به شخص شما اشاره نکردم! صحبتم به جامعه کنونی هست که بیش از پیش شاهد تمام ناعدالتی ها هستم.
نا عدالتی تعریف خاصی نداره که بگیم حتما ما حق کسی رو خوردیم، اختلاس کردیم، پول مردمو از جیب شون در آوردیم و مال خودمون کردیم. ببیند یک به یک مثال مختصر بسنده می کنم: بجای اینکه تو صف بایستیم تا نوبتمون بشه، زرنگی کردیم و زدیم تو صف! به این در صحبت عام حق الناس میگن که انتهاش بی عدالتی بوجود می آد. (مباحث پیچیده که لازم به بحث نداره)
یک نفر این کار رو کرد، 2 تای دیگه یاد می گیرند بدون اینکه بهش توجه داشته باشند که این کار خوبه یا بد و 2 جای دیگه این کار رو می کنند و میشه به وفور دیدن همچین مبحثی در جامعه، حالا برید تو بخش های مهم تر و تاثیرگذار و بزرگتر همچین مثالی رو بینید، که میشه اختلاس و دزدی و ... | اینکه افراد به اون مرتبه ای که هستند، راضی نیستند و همیشه مرغ همسایه غازه رو می بینند. اینکه افراد تلاش نمی خواهند کنند و برسند به پول هنگفت! اینکه طرف که دزدی می کنه، فکر نمی کنه حق چند تای دیگه رو داره می خوره و میشه ناعدالتی ...
خب ناخواسته این ناعدالتی گریبانگیر من هم که کاری به هیچ کجای جامعه دارم می رسه.:warn:
پس اگر هر کس بتونه به محوی در تحقق عدالت کوششی بکنه و از بخش کوچک به سمت بخش بزرگ این عدالت برقرار بشه شاهد هیچ گونه ناراحتی نخواهیم شد. (البته بحثش خیلی طولانی است و از حوصله قلم خارج)

عزیزم منم قطعا پزشکی قبول میشدم ....چون با اینکه مدرسه دولتی تو یه شهر کوچیک رفتم هیچ کلاس کنکوریم نرفتم و کتابامم کتابای قدیمی خواهرو برادرم بود رتبم خوب شد ....یعنی اگه تجربی میرفتم پزشکی میاوردم ولی اینکه میتونستم ادامش بدم یا نه دیگه فک کنم دلشو نداشتم ....واسه پزشکی قبول شدن تلاش زیادی لازمه ولی نه اینکه بگیم همه ی مهندسا کمتر از پزشکا زحمت میکشن...:smile:
بقیه حرفاتونم که درباره عدالت و ناحقیه رو قبول دارم:smile:

نه جسارت نباشه خدمت دوستان از این جهت که گفتم
تلاشی که اون بچه ها می کنند قطعا خیلی بیشتر از تلاش هایی است که بچه های مهندسی برای قبول شدن در کنکور دارند
...
ببینید پزشک شدن 2 مرحله سخت داره! یکی قبول شدن در پزشکی و دیگری دوام آوردن در این رشته! البته در ایران مرحله اول بسیار سخت تر بوده و با فیلتر سختی بچه ها ورود می کنند.
البته من درس خوندن الان پزشکان رو نمی دونم ولی طبق بیست یا بیست و خورده ای سال پیش که در واقع خودم هم ندیدم، چون سن کمی داشتم یا هنوزم به دنیا نیامده بودم احتمالا : ) ولی تعریفش رو شنیدم، قبول شدن یک نفر در کنکور خیلی سخت بود و چون دانشگاه آزاد هم هنوز به اون صورت وجود نداشت، قطعا کسی که پزشک می شد از مرتبه بالایی برخوردار بود.

من خودم شخصا از ایشون سوال پرسیدم و در خصوص قبول شدن در کنکورشون پرسیدم و گفتند: من روز کنکور وقتی برای خوندن نداشتم (چون امتحانات پایان ترم بوده) و فقط کتابای سال های قبل رو باز کردم و مرور کردم. ببین چقدر آماده بودند! بعد هم با رتبه عالی قبول شدند.
اون موقع ا این کلاس های تست زنی و قلم چی و نمی دونم مدرسه غیر انتفایی و ... هم خبری نبوده! و حالا موارد دیگری که در زمان تحصیل شون هم وجود داشته و بعد هم طرح و هزاران چیز دیگر.

من این چیزها رو که دیدم تصورم به این رسیده که اونها حتما تلاش مضاعف تری باید داشته باشند و سوم هم اشاره کنم به وقتی تمام اینها تمام شد استرس ها و کشیک ها و شب بیداری ها! بیماران بدحال و هزار خاطرات دیگه ای که هست و هنوز هم ادامه داره!

ولی با این اوصاف خواستن توانستن است، شما هم اگر فکر می کنید حق تون به نحوی پایمال شده دست از تلاش نکشید. :)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله درسته. خب در حق شما جفا شده که بنده نیز مشابه پست هایی که براتون گذاشتن، پیشنهاد می کنم حتما برید و بخونید تا ان شاءلله به پزشکی دست پیدا کنید.
البته صحبت کردن با یک مشاور تحصیلی هم می تونه تا حدودی مفید باشه!
ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است. انسان یک بار به دنیا می آد و نسبت به علایقش باید مسئولیت نشون بده! پیشنهاد می کنم حتما پزشکی رو تجربه کنید.

و در خصوص عدالت. بنده به شخص شما اشاره نکردم! صحبتم به جامعه کنونی هست که بیش از پیش شاهد تمام ناعدالتی ها هستم.
نا عدالتی تعریف خاصی نداره که بگیم حتما ما حق کسی رو خوردیم، اختلاس کردیم، پول مردمو از جیب شون در آوردیم و مال خودمون کردیم. ببیند یک به یک مثال مختصر بسنده می کنم: بجای اینکه تو صف بایستیم تا نوبتمون بشه، زرنگی کردیم و زدیم تو صف! به این در صحبت عام حق الناس میگن که انتهاش بی عدالتی بوجود می آد. (مباحث پیچیده که لازم به بحث نداره)
یک نفر این کار رو کرد، 2 تای دیگه یاد می گیرند بدون اینکه بهش توجه داشته باشند که این کار خوبه یا بد و 2 جای دیگه این کار رو می کنند و میشه به وفور دیدن همچین مبحثی در جامعه، حالا برید تو بخش های مهم تر و تاثیرگذار و بزرگتر همچین مثالی رو بینید، که میشه اختلاس و دزدی و ... | اینکه افراد به اون مرتبه ای که هستند، راضی نیستند و همیشه مرغ همسایه غازه رو می بینند. اینکه افراد تلاش نمی خواهند کنند و برسند به پول هنگفت! اینکه طرف که دزدی می کنه، فکر نمی کنه حق چند تای دیگه رو داره می خوره و میشه ناعدالتی ...
خب ناخواسته این ناعدالتی گریبانگیر من هم که کاری به هیچ کجای جامعه دارم می رسه.:warn:
پس اگر هر کس بتونه به محوی در تحقق عدالت کوششی بکنه و از بخش کوچک به سمت بخش بزرگ این عدالت برقرار بشه شاهد هیچ گونه ناراحتی نخواهیم شد. (البته بحثش خیلی طولانی است و از حوصله قلم خارج)

نه جسارت نباشه خدمت دوستان از این جهت که گفتم ...
ببینید پزشک شدن 2 مرحله سخت داره! یکی قبول شدن در پزشکی و دیگری دوام آوردن در این رشته! البته در ایران مرحله اول بسیار سخت تر بوده و با فیلتر سختی بچه ها ورود می کنند.
البته من درس خوندن الان پزشکان رو نمی دونم ولی طبق بیست یا بیست و خورده ای سال پیش که در واقع خودم هم ندیدم، چون سن کمی داشتم یا هنوزم به دنیا نیامده بودم احتمالا : ) ولی تعریفش رو شنیدم، قبول شدن یک نفر در کنکور خیلی سخت بود و چون دانشگاه آزاد هم هنوز به اون صورت وجود نداشت، قطعا کسی که پزشک می شد از مرتبه بالایی برخوردار بود.

من خودم شخصا از ایشون سوال پرسیدم و در خصوص قبول شدن در کنکورشون پرسیدم و گفتند: من روز کنکور وقتی برای خوندن نداشتم (چون امتحانات پایان ترم بوده) و فقط کتابای سال های قبل رو باز کردم و مرور کردم. ببین چقدر آماده بودند! بعد هم با رتبه عالی قبول شدند.
اون موقع ا این کلاس های تست زنی و قلم چی و نمی دونم مدرسه غیر انتفایی و ... هم خبری نبوده! و حالا موارد دیگری که در زمان تحصیل شون هم وجود داشته و بعد هم طرح و هزاران چیز دیگر.

من این چیزها رو که دیدم تصورم به این رسیده که اونها حتما تلاش مضاعف تری باید داشته باشند و سوم هم اشاره کنم به وقتی تمام اینها تمام شد استرس ها و کشیک ها و شب بیداری ها! بیماران بدحال و هزار خاطرات دیگه ای که هست و هنوز هم ادامه داره!

ولی با این اوصاف خواستن توانستن است، شما هم اگر فکر می کنید حق تون به نحوی پایمال شده دست از تلاش نکشید. :)

درسته، ولی من میگم اینجا رو باختیم، عمری که رفته نمیاد... افسوس.
این تاپیک فقط هم برای خودم نیست، شاید یکی بخونه و متوجه حال روز نزار و بد مهندسها بشه، شاید یکی دو به شک باشه که ارشد بخونه یا نه، اگه این تاپیک رو بخونه بتونه بهتر تصمیم بگیره.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
راستش بین مهندسین و جامع پزشکین یک تفاوت عمده هستش

و اون در این هستش که پزشک ها باید بیمار بهشون رجوع کنه و در واقع اونا خودشون زمینه ساز شغل نیستند...

ولی مهندسین می تونند کار افرین باشند و اشتغال ایجاد کنند... البته قبول دارم خیلی کمه این چنین بشند همه ی مهندس ها ...

ولی میگم حالا که ما مهندسی خوندیم و پزشک نشدیم... بهتره خوشبین باشیم و امیدوار و تلاش کنیم که کارافرینی موفق بشیم از اون کارافرین هایی که چند برابر یک پزشک هم درامد وهم ثروت دارند.

یک وقت می بینید یک مهندس توی سن 40 سالگی یک دفعه ایدش می گیره و اندازه کل ثروتی که یک پزشم کار کرده پل و ثروت و موقعیت و.. کسب می کنه.

چون یک مهندس می تونه کار افرین باشه و ایجاد شغل کنه چیزی که از دست هیچ پزشکی بر نمیاد.

(بازم میگم شاید اینا صرفا یک رویا باشه که هیچ وقت محقق نشه ولی اگه بشه که برای خیلی ها هم شده چی میشه)

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راستش بین مهندسین و جامع پزشکین یک تفاوت عمده هستش

و اون در این هستش که پزشک ها باید بیمار بهشون رجوع کنه و در واقع اونا خودشون زمینه ساز شغل نیستند...

ولی مهندسین می تونند کار افرین باشند و اشتغال ایجاد کنند... البته قبول دارم خیلی کمه این چنین بشند همه ی مهندس ها ...

ولی میگم حالا که ما مهندسی خوندیم و پزشک نشدیم... بهتره خوشبین باشیم و امیدوار و تلاش کنیم که کارافرینی موفق بشیم از اون کارافرین هایی که چند برابر یک پزشک هم درامد وهم ثروت دارند.

یک وقت می بینید یک مهندس توی سن 40 سالگی یک دفعه ایدش می گیره و اندازه کل ثروتی که یک پزشم کار کرده پل و ثروت و موقعیت و.. کسب می کنه.

چون یک مهندس می تونه کار افرین باشه و ایجاد شغل کنه چیزی که از دست هیچ پزشکی بر نمیاد.

(بازم میگم شاید اینا صرفا یک رویا باشه که هیچ وقت محقق نشه ولی اگه بشه که برای خیلی ها هم شده چی میشه)
چرا پزشک هام میتونن کارآفرین باشن ها
مثل ساختن یا طراحی یا حداقل دادن ایده ی طراحی خیلی از ابزارهای پزشکی
یا کشف روش جدید جراحی به صورت کمخطر تر یا حتی پیداکردن روشی برای جراحی طوری که تا به حال انجام نمیشده
ساخت دارو
و ...
در هرصورت مهندس هم اگه واقعا مهندس باشه همینطوره که شما گفتین
و توکشور ما چوون تو زمینه طراحی مهندسی ضعیف هستیم و غالبا مصرف کننده مهندسا حتی اگه مهندس م باشن خ جای مانور دادن ندارن مگه اینکه مستقل کار کنن.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واقعا پزشکی و رشته های وابسته به چه قیمتی؟ همین الانش هر وقت میرم مطب دکترم تنشش رو حس میکنم تا جایی که یکبار سردرددل میگفت حس میکنم برای بچه م هیچوقت مادر خوبی نبودم در صورتی که برای من پزشک خوبی هست!!!
هر جامعه تعریف شده ای به همه اقشار شغلی نیاز داره
از طرفی مباحث مادی طبیعی هست که برای اقایون اهمیت بیشتری دارند ( و واقعا هم مهمه) بخصوص برای مملکت ما. دندونپزشکی میشناسم که کرج 50 هزار تومن میگیره برای لمینت دندان و تو شهر خودم 1.200 هم قیمت دادن!! خب چقدر اختلاف قیمت متریال دارن؟؟؟ دستمزدهای کذایی که برای پزشکی باب شده ناشی از همین مشکلات مدیریت ایران هست
ختی این قضیه از همون دوران تحصیل خودش رو نشون میده.
اما توی رشته خودم وقتی برای ادامه تحصیل در خارج اقدام کنیم کلا برای مستر معماری توی آمریکا فاند کم هست.اما هر چی به رشته های علوم انسانی نزدیک تر بشه (مثل شهرسازی) یا اینکه به مباحث تکنولوژیک و فنی و مهندسی نزدیک تر بشه براش فاندهای بهتری در نظر میگیرن این درشرایطیه که دقیقا توی ایران نه ما مباحث تئوریمون به روز و اصیل هست و نه با تغییر تکنولوژی همراهیم.
بعد اینجا شما کافیه سمت رشته های تئوری یا علوم انسانی بری که کلاسهاشم تو دانشکده فنی برگزار میشه! نهایتش استاد دانشگاهی هست که اگر از بعد مادی بهش نگاه کنیم یک جور کارمندی رده بالا محسوب میشه
. یا کافیه لیسانستون ذکر بشه تکنولوژی معماری اونوقت حق امضا هم ندارین (اینم عاقبت 2 ایتم مهم تحصیلات خارج که به این روز افتاده اینجا) رشته های مهندسی هم که قربونشون برم باید از 20 نفر ریز و درشت بشنوی تو بعضی رشته ها هم مثل معماری که کلا همه خودشون رو علامه دهر میدونن و مشکلات چند برابر...
اما شما قبل از اینکه به فکر تغییر رشته بیفتین ببینین در ازای چیزی که از دست خواهید داد (منطقی نگاه کنید نه اینکه بگین الان هیچی ندارم شما الان حداقل سلامتی، جوانی، یک تخصص مهندسی و ... دارین) چه چیزی بدست میارین؟ روحیه این رشته رو دارین؟ اگر با یه شرایط نرمال به اون موقعیت خانوم دکتر امروز رسیدین گذشته تون چیزی هست که برای فرزندتون تعریف کنید و بهش افتخار کنید؟ فقط بعد مادی قضیه ایقدر پررنگه یا در کنارش خطرات و مشکلات دیگه رو هم میبینید (البته من کلا فوبیای پزشکی دارم) ؟

الان من حاضرم با مشقت به همین معماری فکر کنم تا اینکه تا اثنی عشر مراجع رو ببینم و بعد 40-50 سال از عمرم بگم احساس میکنم بچه م از اینکه من تو لحظه های خوب زندگیش نبودم ناراحته(هرچند در واقعیت این نباشه) ... این همون رضایت قلبی هست
امیدوارم انتخاب درستی داشته باشین.

آخرین ویرایش:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
جوانی در هر حال میره چه دکترا مهندسی بخونه چه پزشکی !! یک تخصص مهندسی داره اینو که از دست نمیده !! سلامتی رو هم چرا باید از دست بده مگه الان همه دکترای ما مریضن؟؟؟

مادر یا پدر خوب ربط زیادی به شغل نداره چون در هر حال مشغولی و وقت نداری ولی وقتی پزشک باشی و پول پارو کنی میتونی وقت بیشتری بزاری و همچنین از لحاظ مادی میتونی رسیدگی بیشتری کنی!!

وقتی معماری باشی 24 ساعته پیش بچه ات هستی ولی وقتی دکتر باشی نه؟؟

شما از حرف من اون چیزی رو برداشت کردین که دلتون میخواست نه چیزی که من گفتم.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا پزشکی و رشته های وابسته به چه قیمتی؟ همین الانش هر وقت میرم مطب دکترم تنشش رو حس میکنم تا جایی که یکبار سردرددل میگفت حس میکنم برای بچه م هیچوقت مادر خوبی نبودم در صورتی که برای من پزشک خوبی هست!!!
هر جامعه تعریف شده ای به همه اقشار شغلی نیاز داره
از طرفی مباحث مادی طبیعی هست که برای اقایون اهمیت بیشتری دارند ( و واقعا هم مهمه) بخصوص برای مملکت ما. دندونپزشکی میشناسم که کرج 50 هزار تومن میگیره برای لمینت دندان و تو شهر خودم 1.200 هم قیمت دادن!! خب چقدر اختلاف قیمت متریال دارن؟؟؟ دستمزدهای کذایی که برای پزشکی باب شده ناشی از همین مشکلات مدیریت ایران هست
ختی این قضیه از همون دوران تحصیل خودش رو نشون میده.
اما توی رشته خودم وقتی برای ادامه تحصیل در خارج اقدام کنیم کلا برای مستر معماری توی آمریکا فاند کم هست.اما هر چی به رشته های علوم انسانی نزدیک تر بشه (مثل شهرسازی) یا اینکه به مباحث تکنولوژیک و فنی و مهندسی نزدیک تر بشه براش فاندهای بهتری در نظر میگیرن این درشرایطیه که دقیقا توی ایران نه ما مباحث تئوریمون به روز و اصیل هست و نه با تغییر تکنولوژی همراهیم.
بعد اینجا شما کافیه سمت رشته های تئوری یا علوم انسانی بری که کلاسهاشم تو دانشکده فنی برگزار میشه! نهایتش استاد دانشگاهی هست که اگر از بعد مادی بهش نگاه کنیم یک جور کارمندی رده بالا محسوب میشه
. یا کافیه لیسانستون ذکر بشه تکنولوژی معماری اونوقت حق امضا هم ندارین (اینم عاقبت 2 ایتم مهم تحصیلات خارج که به این روز افتاده اینجا) رشته های مهندسی هم که قربونشون برم باید از 20 نفر ریز و درشت بشنوی تو بعضی رشته ها هم مثل معماری که کلا همه خودشون رو علامه دهر میدونن و مشکلات چند برابر...
اما شما قبل از اینکه به فکر تغییر رشته بیفتین ببینین در ازای چیزی که از دست خواهید داد (منطقی نگاه کنید نه اینکه بگین الان هیچی ندارم شما الان حداقل سلامتی، جوانی، یک تخصص مهندسی و ... دارین) چه چیزی بدست میارین؟ روحیه این رشته رو دارین؟ اگر با یه شرایط نرمال به اون موقعیت خانوم دکتر امروز رسیدین گذشته تون چیزی هست که برای فرزندتون تعریف کنید و بهش افتخار کنید؟ فقط بعد مادی قضیه ایقدر پررنگه یا در کنارش خطرات و مشکلات دیگه رو هم میبینید (البته من کلا فوبیای پزشکی دارم) ؟

الان من حاضرم با مشقت به همین معماری فکر کنم تا اینکه تا اثنی عشر مراجع رو ببینم و بعد 40-50 سال از عمرم بگم احساس میکنم بچه م از اینکه من تو لحظه های خوب زندگیش نبودم ناراحته(هرچند در واقعیت این نباشه) ... این همون رضایت قلبی هست
امیدوارم انتخاب درستی داشته باشین.

شما میگید یه پزشک نگران اینه که نتونست مدت زمانی که نیاز بوده رو پیش بچه اش باشه،
من میگم اگه من به این مهندسی و درآمدش دلخوش کنم اصلا هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم که بچه ای داشته باشم که نگرانش باشم وقتمو باهاش بگذرونم!
من یه مرد هستم، خودم باید درآمد ایجاد کنم، یک دختر نیستم که منتظر یه خواستگار با وضع مالی مناسب بمونم. من و دوستم یکسال در رشته مهندسی عمران مشغول به کار هستیم، در دو زمینه مختلف. هر دومون به این نیجه رسیدیم با این درآمد به هیچ جا نمیرسیم. البته تا بحث مهندسی عمران میشه یه سری به اشتباه یاد بساز و بفروش ها میوفتن، نخیر اون بساز و بفروش ها پولدارها و پزشکان هستند که با پولشون بازی میکنند، یه مهندس عمران فقط پول محاسبه اش رو میگیره که مبلغ بسیار ناچیزی هست، تازه اگه با این خیل عظیم جمعیت مهندسی کار و پروژه بهش برسه.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شما چیزی که دلتون میخواد در مورد این 3 موضوع رو برداشت کنید و اینجا بنویسید !!
این مهندس برع دکترا مهندسی بگیره هم جوانیش رو از دست داده هم پولی به دست نیاورده هم افسوس پزشک شدن رو میخوره هم افسردگی میگیره !!
من که آیه نازل نکردم!
مگه من این رو گفتم؟؟؟رفتن جوونی که مهم نیست چجوری رفتنش مهمه. تخصص مهندسی داشتن مثل اینه بگین شما ماتریس خوندید دیگه دبیرستان از دستش که ندادین و تو زندگی دارین بهره میبرید!!! عرض کردم ناله و شکایت از شرایط فعلی به این معنی نیست که هیچی ندارن و دنیای پزشکی یعنی رسید به هر انچه که الان ندارن.

فرمایشتون اساسا بی ارتباط با متن من هست! پاسخش رو نمیدم

من در باره رضایت قلبی شخص خودم صحبت کردم (بنظرم ضمیر "من" که اول جمله به کار بردم مشخص میکرد)

چه اصراری به تعمیم قضیه دارین؟
من فقط چیزی رو که با دید محدود خودم در اطرافم دیدم مطرح کردم.
امیدوارم من، خود شما یا هر انسان دیگه ای به بهترین نحو ممکن در زندگیش عمل کنه. حرف اصلی من این بود که انسان ممکن الخطاست و هیچ چیز 100 درصد درست نیست بحث درباره الویت هاست که بر مبنای هدف ما شکل میگیره.
کم ندیدم اطرافیانم با تغییر به رشته پزشکی در مقاطع تحصیلی بالا موفق شدند و برعکس مهندسین زیادی میشناسم که چندبرابر پزشک در ماه درامد دارند. همه چیز تلاش و علاقه ادم هاست. ظرفیت انسان بی نهایته.
ادامه بحث رو هم صحیح نمیدونم چون باعث میشه تاپیک از حالت گفتگوی جمعی به مناظره 2نفره تبدیل بشه و بحث منحرف بشه.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شما میگید یه پزشک نگران اینه که نتونست مدت زمانی که نیاز بوده رو پیش بچه اش باشه،
من میگم اگه من به این مهندسی و درآمدش دلخوش کنم اصلا هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم که بچه ای داشته باشم که نگرانش باشم وقتمو باهاش بگذرونم!
من یه مرد هستم، خودم باید درآمد ایجاد کنم، یک دختر نیستم که منتظر یه خواستگار با وضع مالی مناسب بمونم. من و دوستم یکسال در رشته مهندسی عمران مشغول به کار هستیم، در دو زمینه مختلف. هر دومون به این نیجه رسیدیم با این درآمد به هیچ جا نمیرسیم. البته تا بحث مهندسی عمران میشه یه سری به اشتباه یاد بساز و بفروش ها میوفتن، نخیر اون بساز و بفروش ها پولدارها و پزشکان هستند که با پولشون بازی میکنند، یه مهندس عمران فقط پول محاسبه اش رو میگیره که مبلغ بسیار ناچیزی هست، تازه اگه با این خیل عظیم جمعیت مهندسی کار و پروژه بهش برسه.
خب اگه با سنجیدن همه مسائل به این نتیجه قطعی رسیدین ادامه مهندسیتون جایز نیست. انشالله یکی از پزشکان موفق اینده شما هستین.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزارید درد دل دوستان رو تازه کنم !
حالا این خوبه که برید یه شرکت اخر ماه چندغاز پول میندازن کف دست ادم :دی
وقتی پروژه ای کار می کنید به احتمال زیاد برای گرفتن حقتون ، باید به هزار روش متوسل بشید !

مثلا طرف میره فلان کارخونه کار رو که انجام میده حق و زحمش مثلا 5 میلیونه ، اگه یه کارایی اونجا نکنه که بعد یه ماه کارخونه دار زنگ نزنه نمی تونه پولش رو بگیره !

مهندس شدن دقیقا یعنی کارگری ! :D

والا
باز خوش بحال شما که می تونی ازین یه کارایی بکنی... من که تا دلت بخواد سرم کلاه رفته... یا من باهوش نیستم یا سر باهوشا هم کلاه می ره :دییییییییییییییییی
.
.

منم یکی از آشناهامون تو شرکت مایکروسافت هست خیلی حقوق میگیره
یکی دیگه هم داریم تو شرکت گوگل چند تا کار کوچیک انجام میده حقوقش خیلی خوبه
تازه یکی دیگه از فامیلامون تو شرکت اوراکل هست پول پارو میکنه
یکی دیگه هم هست نمیخواستم بگم ولی حالا میگم تو شرکت intel هست اونم عالیه حقوقش

خلاصه همش که دندون پزشکی نیست که :smile:
قربونت برم این که همش شد ممالک خارجه که! :D
.
.
.
من با حرف شما همه موافقم... پول درآوردن هزارتا راه داره. اما مسئله اینجاست که تو دنیا درصد بسیار کمی کارآفرینن و درصد بسیار زیادی کارگر... درواقع مقایسه ای که نگاه بکنیم کارآفرین ها بیشتر استثنا بنظر میان... الان همین افرادی که دوستمون vinca گفتن درواقع مهندس ماهری ان که بابت مهارتشون استخدام شدن و حقوق خوب می گیرن... خب خیلی هم عالی... اما اینها کارآفرین نیستن درسته؟ چیزی هم که استارتر عزیز دارن می گن همینه... حقوق با کار تناسب نداره تو مهندسی... یعنی تو بازار کار ایران بخوای استخدام باشی کلاهت پس معرکه س... بخوای هم کارآفرین باشی که خب مسائل خودشو داره تازه بگذریم ازینکه شخصیتت هم باید شخصیت یه کارآفرین باشه که احتمالا خیلی ها نیستن... اینه که بچه های مهندسی همینجور دور خودشون می چرخن ... حتی تحت فشار روانی همین مسئله خیلی از ایده هاشونو هم شاید جرات اجرا پیدا نکنن... در نهایت اینکه من هم کارآفرینای بزرگ رو تحسین می کنم... مثلا کسی که بدون تحصیلات عالی با یک برند لباس میلیاردر شده... من واقعا عاشق اینجور آدم هام :)... اما خب تعدادشون کمه

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه مشکل معافیت سربازیتو حل کنی و 30 تومن پول برای تحصیل داشته باشی و حوصله ی خوندن و چند سال خدمت در مناطق محروم رو داشته باشی جدی گفتم !
شبانه هم می تونن برن بچه های دولتی... ولی خب اونم اندازه آزاد دیگه پول می گیره... :confused:

EECi

مدیر بازنشسته
باز خوش بحال شما که می تونی ازین یه کارایی بکنی... من که تا دلت بخواد سرم کلاه رفته... یا من باهوش نیستم یا سر باهوشا هم کلاه می ره :دییییییییییییییییی

وقتی درست کار می کنی متاسفانه سوبرداشت می کنن

متاسفانه در این جامعه هر کس درست رفتار و کار و زندگی کنه فکر می کنن په په است !!

برای گرفتن حقتون باهوش باشید . تمام چم و خم قانون رو بلد باشید . قرار داد و... رو درست تنظیم کنید . ضمانت درست حسابی برای گرفتن حقتون داشته باشید و نهایتا همیشه یه پلن بی برای گرفتن حقتون در نظر بگیرید ! خوشبختانه دست مهندسای برق در این مورد باز هست . بستگی به درستی طرف مقابلتون داره . اگه انسان شریفی باشه نیازی به این کار نیست . در غیر این صورت یا کار باهاش نگیرید یا از روش خودش استفاده کنید
:D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مثه اینکه هیچ وقت نمیتونم در رشته دندان پزشکی تحصیل کنم :(

طبق قانون فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صرفا میتونن در دانشگاه های بین الملل به اخذ مدرک دندان پزشکی اقدام کنند. شهریه هر ترم تحصیل در رشته دندان پزشکی در دانشگاه بین الملل چیزی حدود 15-23 میلیون تومان هست که خب پرداختش از عهده من خارجه :(

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مثه اینکه هیچ وقت نمیتونم در رشته دندان پزشکی تحصیل کنم :(

طبق قانون فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صرفا میتونن در دانشگاه های بین الملل به اخذ مدرک دندان پزشکی اقدام کنند. شهریه هر ترم تحصیل در رشته دندان پزشکی در دانشگاه بین الملل چیزی حدود 15-23 میلیون تومان هست که خب پرداختش از عهده من خارجه :(

سلام. فقط دندانپزشکی یا همه رشته ها باید بین الملل باشه؟ :eek:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. فقط دندانپزشکی یا همه رشته ها باید بین الملل باشه؟ :eek:

اگه کسی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد باشه، یا فارغ التحصیل یکی از رشته های مجموعه پزشکی مانند پزشکی، دندان پزشکی ، دارو سازی و ... باشه و بخواد دوباره در یکی از رشته های دندان پزشکی ، پزشکی و داروسازی تحصیل بکنه ( مثلا فوق لیسانس مهندسی برق باشه بخواد بره داروسازی بخونه یا دندان پزشک باشه بخواد بره پزشکی بخونه) تنها و فقط و صرفا میتونه در دانشگاه های بین الملل تحصیل بکنه.

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا پزشک و دندان پزشک خوبه!!میشه بگی خب خیلی زحمت کشیدنو درس خوندن تا قبول شدن بعدم خب دانشگاه همینجور چند سال باید بخونن!!

این پرستارهایی ک بتازگی استخدام شدن نزدیک به 2تومن حقوقشونه!...

طرف میشناسم از لحاظ درسی خیلی ضعیف تر از من بوده بزور یجا پرستاری قبول شد!!...اون وقت مهندس مملکت اونم با فوقش بیکاره این خانم سریع تو بیمارستان استخدام شد!!!!!!تازه هنوز سرکار نرفته 9ماه مرخصی زایمانم گرفته!!
بعضیا شاید بگن پرستاری خب سخته و ازاین حرفا!! منم نمیخام جسارت کنم به جامعه پرستارانمون!دست همشونم می بوسم!ولی شاید فقط2شیفتشون شب می افته !اونم بقول خودشون میگن میگیریم میخابیم هروقت کار باشه بیدارمون میکنن!!یا نوبتی بین خودمون بیدار می مونیم!!

چرا بفکر مهندسانشون نیستن؟؟!!!!!!!!!!!!ما اینهمه درسای سخت سخت میخونیم ک چی بشه؟؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کسی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد باشه، یا فارغ التحصیل یکی از رشته های مجموعه پزشکی مانند پزشکی، دندان پزشکی ، دارو سازی و ... باشه و بخواد دوباره در یکی از رشته های دندان پزشکی ، پزشکی و داروسازی تحصیل بکنه ( مثلا فوق لیسانس مهندسی برق باشه بخواد بره داروسازی بخونه یا دندان پزشک باشه بخواد بره پزشکی بخونه) تنها و فقط و صرفا میتونه در دانشگاه های بین الملل تحصیل بکنه.
وا....:confused:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته؟
کجا؟
چرا؟

کی گفته؟ قانون جدید
کجا؟ سایت سنجش
چرا؟ چون 1- بعد از اینکه پزشکها پولدار شدن این خطر رو حس کردن که با ورود تعداد زیادی از متقاضیان رشته های علوم پزشکی این رشته ها همچون رشته های مهندسی اشباع بشه و از ارزش بیوفته در نتیجه قوانین تحصیل در این رشته ها رو سخت تر کردند. نه اینکه مثه مهندسی روزانه، شبانه، غیرانتفاعی، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی، نیمه حضوری، غیرحضوری، مجازی ، بین الملل، پردیس و ... ملت بتونن مهندسی بگیرن :(
2- دانشگاه های بین الملل مشتری چندانی نداشتند، اینجوری راحتتر میتونن جیب ملت رو خالی کنن.

منبع

آخرین ویرایش:

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از فامیلامون دندونپزشکی بین الملل می خونه
یکی دو سال اول رو کیش بودن اونجا درس می خوندن، الان اومدن دانشگاه تهران می خونن و آخرش هم مدرک دانشگاه تهران رو می گیرن
یعنی اونی که کلی خونده و زحمت کشیده و رتبه تک رقمی یا دو رقمی آورده تو کنکور و اومده دانشگاه تهران دندون می خونه با اینی که رتبش 4 رقمی بوده و با دعا و ثنا و به لطف نظام آموزشی کشور (با این بین الملل آوردنش) قبول شده یکی هستن !

کلا خیلی هر کی هرکیه تو مملکت ما...
اگه بخوای بین الملل بخونی که بری خارج از کشور درس بخونی بهتره، مدرکشم معتبرتره...این مدرک بین الملل رو فکر نمی کنم دانشگاه های اونور قبول داشته باشن همون جور که مدرک دانشگاه آزاد رو قبول ندارن
من میگم اگه میخوای باز درس بخونی اینجا نخون، برو خارج از کشور، خیلی بهتره