موضوع تکراری ولی مهم من و مطب!

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع تکراری ولی مهم من و مطب!

توو مدرکش ذکر میشه ک بین الملل یا پردیس بوده!!!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مثه اینکه هیچ وقت نمیتونم در رشته دندان پزشکی تحصیل کنم :(

طبق قانون فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صرفا میتونن در دانشگاه های بین الملل به اخذ مدرک دندان پزشکی اقدام کنند. شهریه هر ترم تحصیل در رشته دندان پزشکی در دانشگاه بین الملل چیزی حدود 15-23 میلیون تومان هست که خب پرداختش از عهده من خارجه :(
واااا... واقعا؟ فارغ التحصیل های روزانه یا کلا هرکی ارشد داره؟؟؟ ولی من یه جایی خونده بودم که شهریه شبانه رو می گیرن!
.
.
چرا پست من حذف شده ؟ !
چیز غیرقانونی لابد نوشته بودی خانم محترم! :w02:
.
.
وقتی درست کار می کنی متاسفانه سوبرداشت می کنن

متاسفانه در این جامعه هر کس درست رفتار و کار و زندگی کنه فکر می کنن په په است !!

برای گرفتن حقتون باهوش باشید . تمام چم و خم قانون رو بلد باشید . قرار داد و... رو درست تنظیم کنید . ضمانت درست حسابی برای گرفتن حقتون داشته باشید و نهایتا همیشه یه پلن بی برای گرفتن حقتون در نظر بگیرید ! خوشبختانه دست مهندسای برق در این مورد باز هست . بستگی به درستی طرف مقابلتون داره . اگه انسان شریفی باشه نیازی به این کار نیست . در غیر این صورت یا کار باهاش نگیرید یا از روش خودش استفاده کنید
:D
من همون آدم په په ام:w05: :w09:
.
.
حالا پزشک و دندان پزشک خوبه!!میشه بگی خب خیلی زحمت کشیدنو درس خوندن تا قبول شدن بعدم خب دانشگاه همینجور چند سال باید بخونن!!

این پرستارهایی ک بتازگی استخدام شدن نزدیک به 2تومن حقوقشونه!...

طرف میشناسم از لحاظ درسی خیلی ضعیف تر از من بوده بزور یجا پرستاری قبول شد!!...اون وقت مهندس مملکت اونم با فوقش بیکاره این خانم سریع تو بیمارستان استخدام شد!!!!!!تازه هنوز سرکار نرفته 9ماه مرخصی زایمانم گرفته!!
بعضیا شاید بگن پرستاری خب سخته و ازاین حرفا!! منم نمیخام جسارت کنم به جامعه پرستارانمون!دست همشونم می بوسم!ولی شاید فقط2شیفتشون شب می افته !اونم بقول خودشون میگن میگیریم میخابیم هروقت کار باشه بیدارمون میکنن!!یا نوبتی بین خودمون بیدار می مونیم!!

چرا بفکر مهندسانشون نیستن؟؟!!!!!!!!!!!!ما اینهمه درسای سخت سخت میخونیم ک چی بشه؟؟
والا به خدا!!! ما بهمون می گفتن پرستاری بخون در حکم فوش حساب می کردیم! :confused:.... حالا بیا ببین!! طرف ساعت 8-9 شب میاد دوتا قرص می ده دستت می گه یکیو 12 شب به مریض بده یکی 6 صب!!!:eek: ینی رسما همراه مریض خودش موظف به پرستاری هست! تازه خدا نکنه مریض یوقت حالش بد شه یا به چیزی نیاز داشته باشه بری به اینا بگی! فقط لطف می کنن فحش ناموسی نمی گن بهت!!!:confused: من که چیزی که دیدم کل پروسه ی پرستاری مریض توی یمارستانها بدست همراه مریض و با کمک بهیار ها انجام می شه!!!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااا... واقعا؟ فارغ التحصیل های روزانه یا کلا هرکی ارشد داره؟؟؟ ولی من یه جایی خونده بودم که شهریه شبانه رو می گیرن!

والا به خدا!!! ما بهمون می گفتن پرستاری بخون در حکم فوش حساب می کردیم! :confused:.... حالا بیا ببین!! طرف ساعت 8-9 شب میاد دوتا قرص می ده دستت می گه یکیو 12 شب به مریض بده یکی 6 صب!!!:eek: ینی رسما همراه مریض خودش موظف به پرستاری هست! تازه خدا نکنه مریض یوقت حالش بد شه یا به چیزی نیاز داشته باشه بری به اینا بگی! فقط لطف می کنن فحش ناموسی نمی گن بهت!!!:confused: من که چیزی که دیدم کل پروسه ی پرستاری مریض توی یمارستانها بدست همراه مریض و با کمک بهیار ها انجام می شه!!!

نه بابا شبانه چیه!!!!!!!؟؟؟؟!!!!. گولت زدن:D. بین الملل چندین برابر آزاد درمیاد..!!!.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا شبانه چیه!!!!!!!؟؟؟؟!!!!. گولت زدن:D. بین الملل چندین برابر آزاد درمیاد..!!!.
نه نوشته بود اگه کسی روزانه قبول شه باید شهریه شبانه رو بپردازه! شاید هم با چیز دیگه ای قاطی کردم!!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یکی از فامیلامون دندونپزشکی بین الملل می خونه
یکی دو سال اول رو کیش بودن اونجا درس می خوندن، الان اومدن دانشگاه تهران می خونن و آخرش هم مدرک دانشگاه تهران رو می گیرن
یعنی اونی که کلی خونده و زحمت کشیده و رتبه تک رقمی یا دو رقمی آورده تو کنکور و اومده دانشگاه تهران دندون می خونه با اینی که رتبش 4 رقمی بوده و با دعا و ثنا و به لطف نظام آموزشی کشور (با این بین الملل آوردنش) قبول شده یکی هستن !

کلا خیلی هر کی هرکیه تو مملکت ما...
اگه بخوای بین الملل بخونی که بری خارج از کشور درس بخونی بهتره، مدرکشم معتبرتره...این مدرک بین الملل رو فکر نمی کنم دانشگاه های اونور قبول داشته باشن همون جور که مدرک دانشگاه آزاد رو قبول ندارن
من میگم اگه میخوای باز درس بخونی اینجا نخون، برو خارج از کشور، خیلی بهتره
اييييي گفتي بين الملل
تو دانشگاه ما الان ٣ ساله بين الملل و سراسري رو قاطي كردن سر يه كلاس! البته كد واحد هاي اونا با ما فرق داره ولي كلاس و استادش يكيه!
بين الملل (يا به قول خودشون بِينُل) رو از يك كيلومتري ميشه تشخيص داد :d طرز لباس پوشيدن و آرايش و حركاتشون كلاً خاصه :d
اغلب دختراشونم از همون ترم اول علاقه ي شديد به ازدواج دارن و توي هر وروديشون حداقل ٣،٤تا ني ني دارن:d يعني ازدواج ميكنن و وسط درس و بدبختي بچه دار هم ميشن:d بهشون ميگن نوه هاي كلاس :biggrin:
رقابت خيلي شديدي هم با بچه هاي سراسري دارن! انگار هنوز كنكوره!! بابا ! تو بشين درستو بخون چيكار داري به نمره بقيه :huh:
از اون طرف هم اساتيد گرام زياد از خجالتشون در ميان :d مثلاً مورد داشتيم همين دو هفته پيش يكي از اساتيد جراحي سر كلاس بهشون گفت شما IQتون ميكشه سر اين كلاس ميشينيد؟! جلسه بعدشم گفت گاو و گوسفنداشونو فروختن بيان خانوم دكتر بشن :biggrin:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
اييييي گفتي بين الملل
تو دانشگاه ما الان ٣ ساله بين الملل و سراسري رو قاطي كردن سر يه كلاس! البته كد واحد هاي اونا با ما فرق داره ولي كلاس و استادش يكيه!
بين الملل (يا به قول خودشون بِينُل) رو از يك كيلومتري ميشه تشخيص داد :d طرز لباس پوشيدن و آرايش و حركاتشون كلاً خاصه :d
اغلب دختراشونم از همون ترم اول علاقه ي شديد به ازدواج دارن و توي هر وروديشون حداقل ٣،٤تا ني ني دارن:d يعني ازدواج ميكنن و وسط درس و بدبختي بچه دار هم ميشن:d بهشون ميگن نوه هاي كلاس :biggrin:
رقابت خيلي شديدي هم با بچه هاي سراسري دارن! انگار هنوز كنكوره!! بابا ! تو بشين درستو بخون چيكار داري به نمره بقيه :huh:
از اون طرف هم اساتيد گرام زياد از خجالتشون در ميان :d مثلاً مورد داشتيم همين دو هفته پيش يكي از اساتيد جراحي سر كلاس بهشون گفت شما IQتون ميكشه سر اين كلاس ميشينيد؟! جلسه بعدشم گفت گاو و گوسفنداشونو فروختن بيان خانوم دكتر بشن :biggrin:

بچه های تاپ تجربی و پزشکی در برابر بچه های ریاضی حرفی واسه گفتن ندارن از نظر هوش و استعداد و دقت ! ولی متاسفانه شرایط شغلی مهندسا جوری شده مجبورن مثه من بعد از فارغ التحصیلی برن کنکور بدن بشن دانشجوی بین الملل رشته های تجربی :(

salar1998

عضو جدید
بچه های تاپ تجربی و پزشکی در برابر بچه های ریاضی حرفی واسه گفتن ندارن از نظر هوش و استعداد و دقت ! ولی متاسفانه شرایط شغلی مهندسا جوری شده مجبورن مثه من بعد از فارغ التحصیلی برن کنکور بدن بشن دانشجوی بین الملل رشته های تجربی :(

داشتیم مهندس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهندسارو بردی زیر ؟

salar1998

عضو جدید
یه استادی داشتیم نزدیک80سالشه تحصیل کرده انگلیس بود میگفت ایران بیسواد بیکار زیاد داره باسواد بیکار کم اما متخصص دود چراغ خورده دیگه نداره واس همین وضعمون شده این. بازم تدریس میکنه به پولش نیازی نداره عاشق کارشه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من از آخر خوندم رفتم اول سرگیجه گرفتم:confused:
آخرم هیچی دستگیرم نشد
جز اینکه باز برام تکرار شد که حیف خیلی چیزا که به هدر رفت تو این سالها

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین که میخوای کنکور تجربی بدی یعنی ما مهندسا زیر ؟
شما معلومه خیلی در رفاهی :D
همین که در دانشگاه ها مثل طویله باز شده و در هر دهاتی یه دانشگاه غیر انتفاعی و پیام نور باز شده و تمام رشته های مهندسی رو بدون آزمون بر میداره یهنی مهندسی رفته زیر!
همین که دانشجویی که هر رو از بر تشخیص نمیده شده استاد دانشگاه یعنی مهندسی زیر
همین که در هر بقالی و تاکسی ای ( و هر شغل غیر مرتبط) رو باز کنی بری داخل میبینی طرف مهندسه یعنی مهندسی زیر
همین که همین که هر دیپلمه و سیکلی رو هم مهندس صدا میکنن یعنی مهندسی زیر!!!
خیلی وقته مهندسی رو بردن زیر ماها در خواب خوش بودیم برادر!!!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما معلومه خیلی در رفاهی :D
همین که در دانشگاه ها مثل طویله باز شده و در هر دهاتی یه دانشگاه غیر انتفاعی و پیام نور باز شده و تمام رشته های مهندسی رو بدون آزمون بر میداره یهنی مهندسی رفته زیر!
همین که دانشجویی که هر رو از بر تشخیص نمیده شده استاد دانشگاه یعنی مهندسی زیر
همین که در هر بقالی و تاکسی ای ( و هر شغل غیر مرتبط) رو باز کنی بری داخل میبینی طرف مهندسه یعنی مهندسی زیر
همین که همین که هر دیپلمه و سیکلی رو هم مهندس صدا میکنن یعنی مهندسی زیر!!!
خیلی وقته مهندسی رو بردن زیر ماها در خواب خوش بودیم برادر!!!
یه متدی بود زمان مدرسه ما معلما واس اینکه کارشونو راحتتر کنن بچه های معدل پایین رو گروه بندی می کردن هر گروهو باید یه شاگرد ممتاز باهاشون درساشونو کار می کرد. حالا ما هی زور می زدیم مگه این ریاضی و علوم تو مخ اینا می رفت؟؟؟!!! حالا همه ی شاگردام مهندس شدن. اصلا مدیونین فک کنین کار دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعیه... نتیجه ی تلاشهای بی وقفه ی من برای یاد دادن ریاضی راهنمایی و دبیرستان به این دوستان هست!!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا رشته های مهندسی ستمه....من اگه زمان برگرده میرم به رشته های انسانی یا تجربی.....

من خودم رشته ام برقه با هزار بدبختی یه کار پیدا کردم مونتاژ کار الکترونیک...اونم با هزار بدبختی و منت....

تازه تهرانم هستیم...حالا وای بحال اونایی که شهرستانند...خیلی سخته کار پیدا کنند....شرکت ها ی خصوصی هم

اندازه خر از آدم کار میکشند و حقوق ناچیزی به آدم میدند.....من مونتاژکار ساعت 3 تومن میگیرم....8 ساعت کار کنم میشه

24 تومن...یه جوون 25 ساله روزی 24 هزار تومن با این همه گرونی و بدبختی و بنزین 1000 تومنی رو به کجای زندگیش بزنه؟؟

خداییش انصافه؟؟؟چندسال درس بخون...یا بیکار باش یا با حقوق چندرغاز کار کن.....

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا پزشکی...همین دفتر اسناد رسمی...یه حق امضا بگیری 40 تومن..روزی 10 تا حق امضا بگیر میشه 400 تومن

به علاوه کارهای دیگه..سند زدن و اینا...

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه ترمی 4 تومن نیست؟؟؟؟

نه عمو واحدهای نظری 460 تومنه
واحدهای عملی 770 تومن
2 میلیون و نهصد هزار تومن هم شهریه ثابته
اگه 20 واحد برداری میشه حدود 15 تومن واسه هر ترم. تازه هزینه اسکان و ایاب و ذهاب و تحصیل بماند

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکرار میکنم فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد فقط میتونن بین الملل بخونن واسه رشته های پزشکی و دندان و داروسازی. ولی اگه کارشناسی دارین و مشکل خدمت ندارین میتونین دانشگاه های دولتی با پرداخت شهربه که خیلی کمتر از بین الملل هست درحد نوبت شبانه در رشته های مذکور به تحصیل بپردازید.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکرار میکنم فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد فقط میتونن بین الملل بخونن واسه رشته های پزشکی و دندان و داروسازی. ولی اگه کارشناسی دارین و مشکل خدمت ندارین میتونین دانشگاه های دولتی با پرداخت شهربه که خیلی کمتر از بین الملل هست درحد نوبت شبانه در رشته های مذکور به تحصیل بپردازید.

یعنی میشه من کنکور سراسر امتحان بدم؟؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا پس شما نمیتونی!
حالا پس کدوم گزینه پست اول رو انتخاب کردی