توو مدرکش ذکر میشه ک بین الملل یا پردیس بوده!!!
واااا... واقعا؟ فارغ التحصیل های روزانه یا کلا هرکی ارشد داره؟؟؟ ولی من یه جایی خونده بودم که شهریه شبانه رو می گیرن!خب مثه اینکه هیچ وقت نمیتونم در رشته دندان پزشکی تحصیل کنم
طبق قانون فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صرفا میتونن در دانشگاه های بین الملل به اخذ مدرک دندان پزشکی اقدام کنند. شهریه هر ترم تحصیل در رشته دندان پزشکی در دانشگاه بین الملل چیزی حدود 15-23 میلیون تومان هست که خب پرداختش از عهده من خارجه![]()
چیز غیرقانونی لابد نوشته بودی خانم محترم!چرا پست من حذف شده ؟ !
من همون آدم په په اموقتی درست کار می کنی متاسفانه سوبرداشت می کنن
متاسفانه در این جامعه هر کس درست رفتار و کار و زندگی کنه فکر می کنن په په است !!
برای گرفتن حقتون باهوش باشید . تمام چم و خم قانون رو بلد باشید . قرار داد و... رو درست تنظیم کنید . ضمانت درست حسابی برای گرفتن حقتون داشته باشید و نهایتا همیشه یه پلن بی برای گرفتن حقتون در نظر بگیرید ! خوشبختانه دست مهندسای برق در این مورد باز هست . بستگی به درستی طرف مقابلتون داره . اگه انسان شریفی باشه نیازی به این کار نیست . در غیر این صورت یا کار باهاش نگیرید یا از روش خودش استفاده کنید
![]()
والا به خدا!!! ما بهمون می گفتن پرستاری بخون در حکم فوش حساب می کردیم!حالا پزشک و دندان پزشک خوبه!!میشه بگی خب خیلی زحمت کشیدنو درس خوندن تا قبول شدن بعدم خب دانشگاه همینجور چند سال باید بخونن!!
این پرستارهایی ک بتازگی استخدام شدن نزدیک به 2تومن حقوقشونه!...
طرف میشناسم از لحاظ درسی خیلی ضعیف تر از من بوده بزور یجا پرستاری قبول شد!!...اون وقت مهندس مملکت اونم با فوقش بیکاره این خانم سریع تو بیمارستان استخدام شد!!!!!!تازه هنوز سرکار نرفته 9ماه مرخصی زایمانم گرفته!!
بعضیا شاید بگن پرستاری خب سخته و ازاین حرفا!! منم نمیخام جسارت کنم به جامعه پرستارانمون!دست همشونم می بوسم!ولی شاید فقط2شیفتشون شب می افته !اونم بقول خودشون میگن میگیریم میخابیم هروقت کار باشه بیدارمون میکنن!!یا نوبتی بین خودمون بیدار می مونیم!!
چرا بفکر مهندسانشون نیستن؟؟!!!!!!!!!!!!ما اینهمه درسای سخت سخت میخونیم ک چی بشه؟؟
واااا... واقعا؟ فارغ التحصیل های روزانه یا کلا هرکی ارشد داره؟؟؟ ولی من یه جایی خونده بودم که شهریه شبانه رو می گیرن!
والا به خدا!!! ما بهمون می گفتن پرستاری بخون در حکم فوش حساب می کردیم!.... حالا بیا ببین!! طرف ساعت 8-9 شب میاد دوتا قرص می ده دستت می گه یکیو 12 شب به مریض بده یکی 6 صب!!!
ینی رسما همراه مریض خودش موظف به پرستاری هست! تازه خدا نکنه مریض یوقت حالش بد شه یا به چیزی نیاز داشته باشه بری به اینا بگی! فقط لطف می کنن فحش ناموسی نمی گن بهت!!!
من که چیزی که دیدم کل پروسه ی پرستاری مریض توی یمارستانها بدست همراه مریض و با کمک بهیار ها انجام می شه!!!
نه نوشته بود اگه کسی روزانه قبول شه باید شهریه شبانه رو بپردازه! شاید هم با چیز دیگه ای قاطی کردم!!!نه بابا شبانه چیه!!!!!!!؟؟؟؟!!!!. گولت زدن. بین الملل چندین برابر آزاد درمیاد..!!!.
اييييي گفتي بين المللیکی از فامیلامون دندونپزشکی بین الملل می خونه
یکی دو سال اول رو کیش بودن اونجا درس می خوندن، الان اومدن دانشگاه تهران می خونن و آخرش هم مدرک دانشگاه تهران رو می گیرن
یعنی اونی که کلی خونده و زحمت کشیده و رتبه تک رقمی یا دو رقمی آورده تو کنکور و اومده دانشگاه تهران دندون می خونه با اینی که رتبش 4 رقمی بوده و با دعا و ثنا و به لطف نظام آموزشی کشور (با این بین الملل آوردنش) قبول شده یکی هستن !
کلا خیلی هر کی هرکیه تو مملکت ما...
اگه بخوای بین الملل بخونی که بری خارج از کشور درس بخونی بهتره، مدرکشم معتبرتره...این مدرک بین الملل رو فکر نمی کنم دانشگاه های اونور قبول داشته باشن همون جور که مدرک دانشگاه آزاد رو قبول ندارن
من میگم اگه میخوای باز درس بخونی اینجا نخون، برو خارج از کشور، خیلی بهتره
اييييي گفتي بين الملل
تو دانشگاه ما الان ٣ ساله بين الملل و سراسري رو قاطي كردن سر يه كلاس! البته كد واحد هاي اونا با ما فرق داره ولي كلاس و استادش يكيه!
بين الملل (يا به قول خودشون بِينُل) رو از يك كيلومتري ميشه تشخيص دادطرز لباس پوشيدن و آرايش و حركاتشون كلاً خاصه
اغلب دختراشونم از همون ترم اول علاقه ي شديد به ازدواج دارن و توي هر وروديشون حداقل ٣،٤تا ني ني دارنيعني ازدواج ميكنن و وسط درس و بدبختي بچه دار هم ميشن
بهشون ميگن نوه هاي كلاس
رقابت خيلي شديدي هم با بچه هاي سراسري دارن! انگار هنوز كنكوره!! بابا ! تو بشين درستو بخون چيكار داري به نمره بقيه
از اون طرف هم اساتيد گرام زياد از خجالتشون در ميانمثلاً مورد داشتيم همين دو هفته پيش يكي از اساتيد جراحي سر كلاس بهشون گفت شما IQتون ميكشه سر اين كلاس ميشينيد؟! جلسه بعدشم گفت گاو و گوسفنداشونو فروختن بيان خانوم دكتر بشن
![]()
بچه های تاپ تجربی و پزشکی در برابر بچه های ریاضی حرفی واسه گفتن ندارن از نظر هوش و استعداد و دقت ! ولی متاسفانه شرایط شغلی مهندسا جوری شده مجبورن مثه من بعد از فارغ التحصیلی برن کنکور بدن بشن دانشجوی بین الملل رشته های تجربی![]()
داشتیم مهندس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهندسارو بردی زیر ؟
کجا بردم زیر، آوردم بالا که
همین که میخوای کنکور تجربی بدی یعنی ما مهندسا زیر ؟
شما معلومه خیلی در رفاهیهمین که میخوای کنکور تجربی بدی یعنی ما مهندسا زیر ؟
یه متدی بود زمان مدرسه ما معلما واس اینکه کارشونو راحتتر کنن بچه های معدل پایین رو گروه بندی می کردن هر گروهو باید یه شاگرد ممتاز باهاشون درساشونو کار می کرد. حالا ما هی زور می زدیم مگه این ریاضی و علوم تو مخ اینا می رفت؟؟؟!!! حالا همه ی شاگردام مهندس شدن. اصلا مدیونین فک کنین کار دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعیه... نتیجه ی تلاشهای بی وقفه ی من برای یاد دادن ریاضی راهنمایی و دبیرستان به این دوستان هست!!شما معلومه خیلی در رفاهی
همین که در دانشگاه ها مثل طویله باز شده و در هر دهاتی یه دانشگاه غیر انتفاعی و پیام نور باز شده و تمام رشته های مهندسی رو بدون آزمون بر میداره یهنی مهندسی رفته زیر!
همین که دانشجویی که هر رو از بر تشخیص نمیده شده استاد دانشگاه یعنی مهندسی زیر
همین که در هر بقالی و تاکسی ای ( و هر شغل غیر مرتبط) رو باز کنی بری داخل میبینی طرف مهندسه یعنی مهندسی زیر
همین که همین که هر دیپلمه و سیکلی رو هم مهندس صدا میکنن یعنی مهندسی زیر!!!
خیلی وقته مهندسی رو بردن زیر ماها در خواب خوش بودیم برادر!!!
اگه سنت پایینه و مقداری پول داری برو پزشکی بخون مثل پیشنها مون به مهندس متفکر
20 تومن 30 تومن نداری بری بین الملل؟؟
زمینی ، ماشینی چیزی نداری ؟ بفروش برو پزشک شو بعد یه ساله همه شو در میاری
بدو برو دیگه
فقط برای سربازیت هم یه کاری بکن
بدو برو
مگه ترمی 4 تومن نیست؟؟؟؟
تکرار میکنم فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد فقط میتونن بین الملل بخونن واسه رشته های پزشکی و دندان و داروسازی. ولی اگه کارشناسی دارین و مشکل خدمت ندارین میتونین دانشگاه های دولتی با پرداخت شهربه که خیلی کمتر از بین الملل هست درحد نوبت شبانه در رشته های مذکور به تحصیل بپردازید.
کنکور رو که همه باید بدنیعنی میشه من کنکور سراسر امتحان بدم؟؟
ای بابا پس شما نمیتونی!تکرار میکنم فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد فقط میتونن بین الملل بخونن واسه رشته های پزشکی و دندان و داروسازی. ولی اگه کارشناسی دارین و مشکل خدمت ندارین میتونین دانشگاه های دولتی با پرداخت شهربه که خیلی کمتر از بین الملل هست درحد نوبت شبانه در رشته های مذکور به تحصیل بپردازید.
آره نمیتونمای بابا پس شما نمیتونی!
حالا پس کدوم گزینه پست اول رو انتخاب کردی
ای باباآره نمیتونم
کدوم گزینه؟ منظورت یه تاپیک دیگس؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | طرح موضوع یا همین تاپیک زدن ........ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
موضوع انشا : کشور خارج کجاست... | گفتگوی آزاد | 13 | |
N | موضوع جالب برای درس شیوه ارائه(غیر تخصصی) | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
موضوع كليشه ايه اما بهش دقت كنين | گفتگوی آزاد | 203 | |