موضوع تکراری ولی مهم من و مطب!

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون مهندسا شاید تک و توک باشن که ماهی 10 تومن درامد داشته باشن. اما یه دندونپزشک عمومی حداقل ماهی 60 70 تومن کاسبه! اگه ارتودنس باشه که میره بالای 200 میلیون!
یه متخصص رادیولوژی اگه یه مرکز بزنه ماهی 500 میلیون درآمدشه و یه کارشناس معمولی رادیولوژی حداقل ماهی 5 6 تومن درآمدشه!
تازه مهندس شدن سخته، باید اینقدر ریاضی بخونی داغون بشی، یه رشته بی روح، اما پزشکی مردم همه بهت احترام میذارن، احساس مفید بودن بیشتری میکنی، دردسرش به مراتب کمتره

دیگه اونقدرام رشتمون بی روح نیست ....:D

EECi

مدیر بازنشسته
بد آموزی داره :دی
دقیقا همون کاری که دکترا طولش میدن دیگه :دی مثلا ویزیت می کنه برای 20 جلسه :D
مهندسا یه کارایی می کنن که دستگاه ویزیت کنه برای یکی دو هفته بعد ! بعدش زنگ میزنه طرف میگه ببخشید اقای مهندس ( تا همین دیروز که پول میخواستیم جواب تلفن رو نمیداد !) این دستگاهمون فلان شده ، بعدش ما هم میگیم مشکلی نیست ولی اون طلب رو لطف کنید !!

اینو یادشون رفته که بچه های باهوش سرشون کلاه نمیره :D

EECi

مدیر بازنشسته
با تشکر از تازه کردن داغ دل همه :D
خب عرضه داشتیم می رفتیم پزشکی ، نداشتیم دیگه ، والا :D
باور کن زیست رو 20 شده بودم معلمم التماس می کرد بیا برو تجربی !
ولی من یه لبخند عاقل اندر سفیه کردم و به بخت خودم لگد زدم !!! :biggrin:

جدی میگم اگه بحث پول دراوردن هست با مهندسی هم میشه
فقط باید دیدتون رو وسیع کنید !

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پزشکی الان قبولیش بشدت سخته!!!!!!!!!
خانواده ها ازترس اینک فرزنداشون با شکست قبول نشدن در کنکور پزشکی روبه رو نشن میگن برو همون مهندسی بخون!
بعدشم بنظرم مهندس داریم تا مهندس!
من کسیو میشناسم همین رشته کامپیوتر در ی شرکت مهندسی در تهران مشغول بکاره ماهی 10تومن حقوقشه!!!
باز کسی دیگه ای میشناسم تازه دانشجو هست داره برنامه نویسی میکنه ماهی 5تومن براحتی درمیاره!!

منم یکی از آشناهامون تو شرکت مایکروسافت هست خیلی حقوق میگیره
یکی دیگه هم داریم تو شرکت گوگل چند تا کار کوچیک انجام میده حقوقش خیلی خوبه
تازه یکی دیگه از فامیلامون تو شرکت اوراکل هست پول پارو میکنه
یکی دیگه هم هست نمیخواستم بگم ولی حالا میگم تو شرکت intel هست اونم عالیه حقوقش

خلاصه همش که دندون پزشکی نیست که :smile:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
بد آموزی داره :دی
دقیقا همون کاری که دکترا طولش میدن دیگه :دی مثلا ویزیت می کنه برای 20 جلسه :D
مهندسا یه کارایی می کنن که دستگاه ویزیت کنه برای یکی دو هفته بعد ! بعدش زنگ میزنه طرف میگه ببخشید اقای مهندس ( تا همین دیروز که پول میخواستیم جواب تلفن رو نمیداد !) این دستگاهمون فلان شده ، بعدش ما هم میگیم مشکلی نیست ولی اون طلب رو لطف کنید !!

اینو یادشون رفته که بچه های باهوش سرشون کلاه نمیره :D

آفرین.:Dراهش همینه:cool:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد درصد رتبشو میاوردیم ...منتها دلشو نداشتیم ..عاقبتمون مثل شهریار میشد (شاعر ) شایدم بدتر ....

شهریار عاشق بود ترک تحصیل کرد!. دلیل دیگه ای نداشته.
شایدم ازاون لحاظ داری میگی...

آخرین ویرایش:

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم اگه مغز اقتصادی داشته باشه میتونه بالاتر از یه پزشک در ماه حقوق داشته باشه
مگه میشه همه دکتر بشن؟مگه همه ی دکترا پولدارن؟مگه همه ی مهندسا بی پولن؟والا همین استادامونو در نظر بگیرم از جوونشون بگیرید تا سن بالاشون از همین یونی سراسری اونقدر پول در میارن حالا همه شونم بیرون شرکت دارن هر ماه چندتا پروژه میگیرن یه عدد نجومی میشه حقوقشون جالب این پزشک نیستن یکی هست با چوب مجسمه و ... درست میکنه من اگه بگم این بشر تو ماه چقدر درامد داره باورتون نمیشه جالبه اینم پزشک نیست
تو همین رشته های مهندسی یه عده هستن واقعا مغزشون برا پول دراوردن خوب کار میکنه
البت اینم قبول دارم کار نیست و غیره و هزارتا موضوع دیگه اما کار نشد نداره

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صد درصد رتبشو میاوردیم ...منتها دلشو نداشتیم ..عاقبتمون مثل شهریار میشد (شاعر ) شایدم بدتر ....

منظور از اينكه ميشديد شاعر( استاد شهريار) يا بدتر چیه!؟
یعنی شاعر شدن مگه کشکه!؟ حالا شاعری مثل استاد شدن!؟
شهریار به دلایلی نتونست پزشکی رو ادامه بده و گرنه ترمهای آخرش بود!
خواهشن توی انتخاب مثالاتون دقت کنید ناسلامتی مهندسی برق میخونید!

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آواتارت موش هست یا گربه ای در وضعیت خراب اقتصادی و تورم و گرانی؟:D

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
با سلام.
بحث بسیار جالبی رو شروع کردید. من به شخصه علاقه ای به رشته های تجربی ندارم، چون فکر می کنم راکد هستند. در مقایسه رشته های مهندسی آپدیت شده و قابل پیشرفت هستند. من اگر صد بار دیگه هم می خواستم انتخاب رشته کنم ترجیح می دادم یکی از رشته های مهندسی رو تجربه کنم. رشته های مهندسی از مغزت به شدت کار می کشی ولی در رشته های دیگه بیشتر مباحث حفظی هست. و من ترجیح می دم اون هیجان مهندسی رو داشته باشم تا هر چیز دیگر.

واقعا همه چیز پول نیست! هر فرد اگر بتونه در رشته اش بهترین باشه، درآمدش سر به فلک می کشه منتهی ما می خواییم بدون هیچ تجربه و زمانی حقوق چندین میلیونی بگیریم، اپل هم اپل شد بعد 10 سال استیو جابز اونو اپل کرد و اول از همه تو گاراژ خونشون اونو زد...

این روزها واقعا باید از مغزت واسه پول در آوردن استفاده کنی، توی همین فروم یک نفر نوشته بود (البته فکر کنم چند سال پیش) من ی سایت طراحی کردم واسه پایان نامه کارشناسی بچه های کامپیوتر به 3 نفر فروختم از سه شهر متفاوت یکی 150 تومن. خب این در حد پایینش بوده، حساب بفرمایید پروژه های بالاتر برای شرکت ها و ... درآمد بیشتری هم داره و صرفا نمیشه گفت حتما هم به رشته ات بر میگرده. همین چند روز پیش یکی از بچه ها نوشت من همکارم رشته مکانیکه ولی طراحی سایت رو از ی کامپیوتری هم بیشتر بلده و خوب پول در می یاره! خب ببینید منبع درآمد خیلی هست ولی خب فکر می خاد.

اینکه می فرمایید پزشکی! شما فقط دارید پول 7 یا 8 میلیونی اش رو نگاه می کنید. شما از درس های پزشکی اطلاع دارید! به این مباحث وقتی عمیق تر توجه بفرمایید می فهمید چندان هم ساده نیست! شخصا خود بنده از اینکه بخوام دندانپزشک بشم و دندان مردم رو معاینه کنم زجر می کشم. سال سوم به بعد دندانپزشکی فکر می کنم باید باشه، باید تشریف ببرید مرکز و یه شیشه پر، دندون های کشیده مردم رو بخرید یا نمی دونم بگیرید و ببرند سر کلاس.
یعنی حاضرم بهم بگن بیا کل آفیس رو بدون آموزش برنامه نویسی و طراحی کن ولی نخوام همچین کاری رو بکنم.

بعد یک پزشک برای اینکه بتونه توی شهر بزرگ مطب بزنه باید کلی سال بره مناطق محروم. به همین سادگی نیست. شخصا من در کنارم پزشکان زیادی از خانوادم حضور دارند و فکر می کنم فقط جو پزشکی زده بیشتراشونو پزشک کرده و گرنه رسما می بینم خیلی هم دل خوشی ندارند، با اون همه درس خوندن و سختی کشیدن هایی که داشتند.

ولی این وسط علاقه هست که به همون اندازه که من به مباحث مهندسی علاقه دارم کسی هم ممکنه دوست نداشته باشه.
بهرحال من فکر می کنم هر کس در هر جایی هست و در هر رشته ای نی تونه یکسری موفقیت ها رو کسب کنه!

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهریار عاشق بود ترک تحصیل کرد!. دلیل دیگه ای نداشته.
شایدم ازاون لحاظ داری میگی...
ولی تو فیلم شهریار از ترس حالش خراب شد نه از سر عاشقی ....
من از همین لحاظ دارم میگم:D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سوتفاهم شده ...قبل اینکه جواب منو بشنوید زودی واسم احساس تاسف نکنید دوست عزیز:smile:
منظورم این بود من هم مثل شهریار از رشته پزشکی میترسیدم ...
اصلا به شاعری کاری نداشتم ...شاعرو تو پرانتز نوشتم که منظورم از اینکه شهریار کیه رو متوجه بشین ...یعنی منظورم مثلا شهریار پسر همسایه نیست ....
اشتباه متوجه شدین ...:D
موفق باشید:smile:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
به نظر من این مسائل اصلا ربطی به رشته تحصیلی نداره...
اینها همه از ضعف مدیریتی کشور عزیزمون هست...
میزان درآمد ربطی به سختی یا آسونی رشته نداره... این نیست که مثلا من بگم برق خیلی سخت تر از معماریه پس درآمدش باید بیشتر باشه و این حرفا...

موضوع اینه که خانه از پایبست ویران است... یک جامعه درست و حسابی به تمام رشته ها اعم از مهندسی و پزشکی و غیره بگیر تا تکنسین و .... نیاز داره...
ولی بحث اینجاست که ضعف جامعه ما اونقدر زیاده که فردی که جامعه شناسی یا یکی از رشته های علوم انسانی رو خونده ممکنه از گرسنگی بمیره!! چرا؟ چون جامعه ما اصلا جامعه نیست...
دانشگاه ها پول مردم رو خوردن و بعد از چندسال یه ورق کاغذ پاره بهشون داده... ولی کسی به فکر اشتغال این فارغ التحصیلان نیست...
هدایت تحصیلی به امری مسخره تبدیل شد چرا که انتخاب رشته بر اساس استعداد و توانایی و علاقه نیست... بر اساس پولیه که ممکنه در آینده در بیارن...
سیستم آموزش رو که نیازی به توضیح نداره پس چیزی نگم سنگین تره... چون اسم خیلیا دکتر و مهندسه ولی در اصل یه مدرک دارن و هیچی بارشون نیست...
از طرفی اینکه درآمد یک دندان پزشک با یک مهندس خیلی فرق داره (در حالت عمومی) دلیلش باز هم جامعه نا به سامان ماست... ما توی یه کشور صنعتی زندگی نمیکنیم... پس نباید هم انتظار داشت که کسی قدر یک مهندس رو بدونه... ولی تا دلت بخواد مریض داریم... اینجا آلمان نیست... اینجا ایرانه!!
اینها همه به هم مربوطه... به همین سادگی ها نیست... بحث ریشه ای هست...

EECi

مدیر بازنشسته
به نظر من این مسائل اصلا ربطی به رشته تحصیلی نداره...
اینها همه از ضعف مدیریتی کشور عزیزمون هست...
میزان درآمد ربطی به سختی یا آسونی رشته نداره... این نیست که مثلا من بگم برق خیلی سخت تر از معماریه پس درآمدش باید بیشتر باشه و این حرفا...

موضوع اینه که خانه از پایبست ویران است... یک جامعه درست و حسابی به تمام رشته ها اعم از مهندسی و پزشکی و غیره بگیر تا تکنسین و .... نیاز داره...
ولی بحث اینجاست که ضعف جامعه ما اونقدر زیاده که فردی که جامعه شناسی یا یکی از رشته های علوم انسانی رو خونده ممکنه از گرسنگی بمیره!! چرا؟ چون جامعه ما اصلا جامعه نیست...
دانشگاه ها پول مردم رو خوردن و بعد از چندسال یه ورق کاغذ پاره بهشون داده... ولی کسی به فکر اشتغال این فارغ التحصیلان نیست...
هدایت تحصیلی به امری مسخره تبدیل شد چرا که انتخاب رشته بر اساس استعداد و توانایی و علاقه نیست... بر اساس پولیه که ممکنه در آینده در بیارن...
سیستم آموزش رو که نیازی به توضیح نداره پس چیزی نگم سنگین تره... چون اسم خیلیا دکتر و مهندسه ولی در اصل یه مدرک دارن و هیچی بارشون نیست...
از طرفی اینکه درآمد یک دندان پزشک با یک مهندس خیلی فرق داره (در حالت عمومی) دلیلش باز هم جامعه نا به سامان ماست... ما توی یه کشور صنعتی زندگی نمیکنیم... پس نباید هم انتظار داشت که کسی قدر یک مهندس رو بدونه... ولی تا دلت بخواد مریض داریم... اینجا آلمان نیست... اینجا ایرانه!!
اینها همه به هم مربوطه... به همین سادگی ها نیست... بحث ریشه ای هست...

به نظر من اصلی ترین علت این مشکلاتی که مطرح کردید ، اشکال در توزیع ثروت و ثبات مالی مملکت هست . چون سود و منفعت در دلالی هست ، کسی سراغ تولید نمیره . وقتی کسی هم سراغ تولید نره مهندس باید کار تکنسین رو انجام بده

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام.
بحث بسیار جالبی رو شروع کردید. من به شخصه علاقه ای به رشته های تجربی ندارم، چون فکر می کنم راکد هستند. در مقایسه رشته های مهندسی آپدیت شده و قابل پیشرفت هستند. من اگر صد بار دیگه هم می خواستم انتخاب رشته کنم ترجیح می دادم یکی از رشته های مهندسی رو تجربه کنم. رشته های مهندسی از مغزت به شدت کار می کشی ولی در رشته های دیگه بیشتر مباحث حفظی هست. و من ترجیح می دم اون هیجان مهندسی رو داشته باشم تا هر چیز دیگر.

واقعا همه چیز پول نیست! هر فرد اگر بتونه در رشته اش بهترین باشه، درآمدش سر به فلک می کشه منتهی ما می خواییم بدون هیچ تجربه و زمانی حقوق چندین میلیونی بگیریم، اپل هم اپل شد بعد 10 سال استیو جابز اونو اپل کرد و اول از همه تو گاراژ خونشون اونو زد...

این روزها واقعا باید از مغزت واسه پول در آوردن استفاده کنی، توی همین فروم یک نفر نوشته بود (البته فکر کنم چند سال پیش) من ی سایت طراحی کردم واسه پایان نامه کارشناسی بچه های کامپیوتر به 3 نفر فروختم از سه شهر متفاوت یکی 150 تومن. خب این در حد پایینش بوده، حساب بفرمایید پروژه های بالاتر برای شرکت ها و ... درآمد بیشتری هم داره و صرفا نمیشه گفت حتما هم به رشته ات بر میگرده. همین چند روز پیش یکی از بچه ها نوشت من همکارم رشته مکانیکه ولی طراحی سایت رو از ی کامپیوتری هم بیشتر بلده و خوب پول در می یاره! خب ببینید منبع درآمد خیلی هست ولی خب فکر می خاد.

اینکه می فرمایید پزشکی! شما فقط دارید پول 7 یا 8 میلیونی اش رو نگاه می کنید. شما از درس های پزشکی اطلاع دارید! به این مباحث وقتی عمیق تر توجه بفرمایید می فهمید چندان هم ساده نیست! شخصا خود بنده از اینکه بخوام دندانپزشک بشم و دندان مردم رو معاینه کنم زجر می کشم. سال سوم به بعد دندانپزشکی فکر می کنم باید باشه، باید تشریف ببرید مرکز و یه شیشه پر، دندون های کشیده مردم رو بخرید یا نمی دونم بگیرید و ببرند سر کلاس.
یعنی حاضرم بهم بگن بیا کل آفیس رو بدون آموزش برنامه نویسی و طراحی کن ولی نخوام همچین کاری رو بکنم.

بعد یک پزشک برای اینکه بتونه توی شهر بزرگ مطب بزنه باید کلی سال بره مناطق محروم. به همین سادگی نیست. شخصا من در کنارم پزشکان زیادی از خانوادم حضور دارند و فکر می کنم فقط جو پزشکی زده بیشتراشونو پزشک کرده و گرنه رسما می بینم خیلی هم دل خوشی ندارند، با اون همه درس خوندن و سختی کشیدن هایی که داشتند.

ولی این وسط علاقه هست که به همون اندازه که من به مباحث مهندسی علاقه دارم کسی هم ممکنه دوست نداشته باشه.
بهرحال من فکر می کنم هر کس در هر جایی هست و در هر رشته ای نی تونه یکسری موفقیت ها رو کسب کنه!

علاقه مهم هست ولی پول مهم تر هست. شاید شما از خون بترسید یا از دیدن دندون و لثه خراب حالتون بد بشه ولی همه اینجوری نیستن. این سختی هایی که واسه پزشکی و دندون پزشکی و ... برشمردید در مقابل مشکلات مهندسی پشیزی نیست. اگه یه پزشک باید دو سال اولش رو مناطق دور افتاده باشه یه مهندس عمران مثه من اگه واقعا بخواد مهندسی بکنه (نه اینکه با پول باباش بازی بکنه و ساخت و ساز بکنه) باید کل عمرش رو مناطق دور افتاده بره و رفت و آمد کنه...
بنظرم عدالت به هیچ وجه رعایت نمیشه، مدیریت تو این کشور یه چیز مسخره هست.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
به نظر من اصلی ترین علت این مشکلاتی که مطرح کردید ، اشکال در توزیع ثروت و ثبات مالی مملکت هست . چون سود و منفعت در دلالی هست ، کسی سراغ تولید نمیره . وقتی کسی هم سراغ تولید نره مهندس باید کار تکنسین رو انجام بده
بله آیدین جان همینطوره... مردم نمیتونن حل کنن این مسائل رو... ملت بدبخت چاره ای هم ندارن... میرن یه رشته ای رو انتخاب میکنن که پولش بهتر باشه...
هدف من از زدن این حرفا این بود که سطحی نگاه نکنیم به برخی مسائل... بالاخره دندون پزشکی هم حدی داره و یه جایی اشباع میشه...
نمیدونم چاره کار چیه ولی هر کس به نظر من باید نسبت به سطح خودش یه راهی پیدا کنه و منتظر اصلاح شرایط نباشه چون همچین اتفاقی نخواهد افتاد...

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
علاقه مهم هست ولی پول مهم تر هست. شاید شما از خون بترسید یا از دیدن دندون و لثه خراب حالتون بد بشه ولی همه اینجوری نیستن. این سختی هایی که واسه پزشکی و دندون پزشکی و ... برشمردید در مقابل مشکلات مهندسی پشیزی نیست. اگه یه پزشک باید دو سال اولش رو مناطق دور افتاده باشه یه مهندس عمران مثه من اگه واقعا بخواد مهندسی بکنه (نه اینکه با پول باباش بازی بکنه و ساخت و ساز بکنه) باید کل عمرش رو مناطق دور افتاده بره و رفت و آمد کنه...
بنظرم عدالت به هیچ وجه رعایت نمیشه، مدیریت تو این کشور یه چیز مسخره هست.

جناب مهندس همت قبول شدن در رشته پزشکی هم کم چیزی نیست. تلاشی که اون بچه ها می کنند قطعا خیلی بیشتر از تلاش هایی است که بچه های مهندسی برای قبول شدن در کنکور دارند. من تلاش های شبانه روزی این افراد رو دیدم.
خب دیگه، این که می فرمایید میشه بخش ابتدایی انتخاب رشته شما ، که صرفا خودتون این رشته رو انتخاب کردید حالا بر حسب علاقه یا هر چیز دیگر. پس
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
ولی با این اوصاف بعضی ها خوب می تونند پولدار بشن در همین اوضاع نابسامان. اصل عدالت این هست که مردم خودشون عدالت رو شروع کنند تا به بالا کشیده بشه! مطمئن باشید جامعه ما اگر بی عدالتی درش هست از خود همین مردم هست که همیشه می خوان دیگران عدالت رو در حق شون رعایت کنند ولی خودشون هیچ.
اگه به کوچه و بازار مراجعه کنید می بینید که چی می گم! بیشتر مواقع شاهد حق خوری هایی هستم. خب وقتی مردمی در حق مردم دیگر حق شکنی کنه، اون یکی هم می ره سر دیگری کلاه می گذاره و این میشه یک عرف نامحسوس در جامعه ....
و دیگه همین که می بینید.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب مهندس همت قبول شدن در رشته پزشکی هم کم چیزی نیست. تلاشی که اون بچه ها می کنند قطعا خیلی بیشتر از تلاش هایی است که بچه های مهندسی برای قبول شدن در کنکور دارند. من تلاش های شبانه روزی این افراد رو دیدم.
خب دیگه، این که می فرمایید میشه بخش ابتدایی انتخاب رشته شما ، که صرفا خودتون این رشته رو انتخاب کردید حالا بر حسب علاقه یا هر چیز دیگر. پس
ولی با این اوصاف بعضی ها خوب می تونند پولدار بشن در همین اوضاع نابسامان. اصل عدالت این هست که مردم خودشون عدالت رو شروع کنند تا به بالا کشیده بشه! مطمئن باشید جامعه ما اگر بی عدالتی درش هست از خود همین مردم هست که همیشه می خوان دیگران عدالت رو در حق شون رعایت کنند ولی خودشون هیچ.
اگه به کوچه و بازار مراجعه کنید می بینید که چی می گم! بیشتر مواقع شاهد حق خوری هایی هستم. خب وقتی مردمی در حق مردم دیگر حق شکنی کنه، اون یکی هم می ره سر دیگری کلاه می گذاره و این میشه یک عرف نامحسوس در جامعه ....
و دیگه همین که می بینید.

موافقم...!

noosheen1

عضو جدید
باور کن زیست رو 20 شده بودم معلمم التماس می کرد بیا برو تجربی !
ولی من یه لبخند عاقل اندر سفیه کردم و به بخت خودم لگد زدم !!! :biggrin:

جدی میگم اگه بحث پول دراوردن هست با مهندسی هم میشه
فقط باید دیدتون رو وسیع کنید !
با خیلی از رشته ها میشه من ی خانم می شناسم که برای تدریس 20 ساعت حسابداری که حداقل 5 ساعتش اتلاف وقته از هر نفر 250 تومن میگیره و این تنها شغلش نیست!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
و دیگه همین که می بینید.

من درسم عالی بود. صد در صد پزشکی قبول بودم. تلاشهای شبانه روزی رو ما هم داشتیم ولو بیشتر...
والا اگه انتخاب خودم بوده باشه، من و دو سه نفر دیگه می خواستیم بریم تجربی، مدیر و معلم ریاضی و چند نفر دیگه جلومونو گرفتن گفتن مگه خل شدین؟ با این معدل خوب میخواین برین تجربی؟ برین ریاضی کلی صحبت کردن و ما هم خوشحال رفتیم ریاضی ولی زهی خیال باطل!
تو بگو، من بعنوان یه آدم، یه ایرانی یه شهروند چی کار باید میکردم در تحقق عدالت که نکردم، حق کسی رو خوردم؟ یا کسی رو مورد تعرض قرار دادم؟؟؟ مطمئنم خیلیای دیگه هم مثه من آدمای خوب و بی آزار و مطیع قانون هستن.

آخرین ویرایش:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
و دیگه همین که می بینید.

عزیزم منم قطعا پزشکی قبول میشدم ....چون با اینکه مدرسه دولتی تو یه شهر کوچیک رفتم هیچ کلاس کنکوریم نرفتم و کتابامم کتابای قدیمی خواهرو برادرم بود رتبم خوب شد ....یعنی اگه تجربی میرفتم پزشکی میاوردم ولی اینکه میتونستم ادامش بدم یا نه دیگه فک کنم دلشو نداشتم ....واسه پزشکی قبول شدن تلاش زیادی لازمه ولی نه اینکه بگیم همه ی مهندسا کمتر از پزشکا زحمت میکشن...:smile:
بقیه حرفاتونم که درباره عدالت و ناحقیه رو قبول دارم:smile:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارشناسی دولتی خوندی؟؟
الان دوباره میشه دولتی دندون پزشکی بخونی یا نمیشه؟؟
الان شروع کنی به خوندن راحت میتونی برای سال آینده کنکور شرکت کنی و دندون پزشکی یا پزشکی عمومی بخونی
اره دولتی خوندم و نمیشه دیگه دولتی بخونم، یه مشکل دیگمم سربازیه

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازاد میتونی بری
10 ترم پولش میشه حدودا" 10* 2 تومن = 20 الی 30 تومن
پزشک بشی ماهی کم کمش 10 تومن دربیاری پول 2 یا 3 ماهشه !
برای سربازی راهی نیست؟؟

واقعا پیشنهاد خوبیه، بجای مدرک دکترای بی ارزش رشته مهندسی سربازیم رو میرم در حین خدمت درس هم می خونم واسه کنکور تجربی، اگه بشه یه راهی پیدا کنم که سربازیو بپیچونم که بهتر هم میشه

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین داداش این ی نمونشه که دیدی !!! پول تو کاراییکه ب چشم نمیاد ... مهندس میلیاردر داریم مهندس بی پول هم داریم !!!! من ی دوستی داشتم 4 سال پیش کارمندی رو ول کرد رفت دنباله کار ازاد من اون موقع مسخرش می کردم الان داره برای خودش خدایی می کنه !!!! زندگی بدون برنامه و تحقیق همین میشه

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین داداش این ی نمونشه که دیدی !!! پول تو کاراییکه ب چشم نمیاد ... مهندس میلیاردر داریم مهندس بی پول هم داریم !!!! من ی دوستی داشتم 4 سال پیش کارمندی رو ول کرد رفت دنباله کار ازاد من اون موقع مسخرش می کردم الان داره برای خودش خدایی می کنه !!!! زندگی بدون برنامه و تحقیق همین میشه
عزیز جان مطمئنی اون مهندس پولش از راه محاسبات مهندسی بدست اومده؟!؟!؟