من هرشب می ترسم زلزله بیاد چیکار باید بکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هرشب قبل از خواب می ترسم زلزله بیاد چیکار باید بکنم
کسی هست که جواب بده؟؟؟؟؟؟

ranger22

عضو جدید
سعی کن امر به معروف و نهی از منکر کنی عزیزم! شب همچین خوابت میبره که فیل تو عمرش نخوابیده:دی!;)

ریحانه22

عضو جدید
من هرشب قبل از خواب می ترسم زلزله بیاد چیکار باید بکنم
کسی هست که جواب بده؟؟؟؟؟؟
چند تا سوره کوچیک قرانو بخون توکل به خدا کن و سعی کن به چیزهایی که دوس داری فکر کنی مثلا به ارزوهات و واسه اونا نقشه بکش که چه جوری به اونا میرسی تا خوابت ببره:smile:.
اگه اینم نشد از راه حل مستربین استفاده کن یه گله بزرگ گوسفندو تصور کن شروع کن به شمردنشون بعد چن دقیقه خوابت میبره بدون اینکه خودت بفهمی .من امتحان کردم جواب داده .جدی میگم;)امتحان کن جوابشو بهم بگو

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی هست ؟چه جوری کار میکنه؟؟؟؟
اگه کل ساختمون خراب بشه چی؟؟؟؟ کار میکنه؟؟؟؟؟

استاد مهندسی زلزلهمون میگفت این تختا به لرزه حساس هستند و با لرزش بالا درب فولادیشون بسته میشه تا از جون آدم حافظت کنند. کپسول اکسیژن هم دارند که اکسیژن مورد نیاز برای یه نفر رو به مدت 24 ساعت فراهم میکنند. یه دکمه هم دارند که با فشردن اون صدای بوق زیر بلندی پخش میشه تا در صورتی که تخت زیر آوار مدفون شد امدادگرها بتونن جاش رو پیدا کنند.

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استاد مهندسی زلزلهمون میگفت این تختا به لرزه حساس هستند و با لرزش بالا درب فولادیشون بسته میشه تا از جون آدم حافظت کنند. کپسول اکسیژن هم دارند که اکسیژن مورد نیاز برای یه نفر رو به مدت 24 ساعت فراهم میکنند. یه دکمه هم دارند که با فشردن اون صدای بوق زیر بلندی پخش میشه تا در صورتی که تخت زیر آوار مدفون شد امدادگرها بتونن جاش رو پیدا کنند.
تو ایران هستش ؟؟؟؟؟

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا سوره کوچیک قرانو بخون توکل به خدا کن و سعی کن به چیزهایی که دوس داری فکر کنی مثلا به ارزوهات و واسه اونا نقشه بکش که چه جوری به اونا میرسی تا خوابت ببره:smile:.
اگه اینم نشد از راه حل مستربین استفاده کن یه گله بزرگ گوسفندو تصور کن شروع کن به شمردنشون بعد چن دقیقه خوابت میبره بدون اینکه خودت بفهمی .من امتحان کردم جواب داده .جدی میگم;)امتحان کن جوابشو بهم بگو

نقشه بکشم خوابم میبره؟؟؟؟

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم, اما اگه خیلی میترسی میتونی از امارات سفارش بدی واست بیارن ! :دی !

از مردنش زیاد نمیترسم
از اینکه اگه تا شروع به لرزیدن کرد چیکار باید بکنم خودمو نجات بدم شاید مسخره باشه اما اینکه وقت می شه لباس مناسب پوشید
میتونم کسیو از خانوادم نجات بدم از این فکرا

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
از مردنش زیاد نمیترسم
از اینکه اگه تا شروع به لرزیدن کرد چیکار باید بکنم خودمو نجات بدم شاید مسخره باشه اما اینکه وقت می شه لباس مناسب پوشید
به هرچیزی زیاد فکر کنی برات یه چیز بزرگ میشه
میگن اگه به دروغ برای چندنفر تعریف کنی که فلان کار رو کردی بعد یه مدت دیگه خودتم باور می کنی که اون کار رو کردی
بهترین راهش اینه که اصلا بهش فکر نیکنی شب موقع خواب خیلی راحت بخوابی تا همونطور که این مسئله برات بزرگ شده به همون صورت واست بی ارزش بشه

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه دکتر روانشناس نبود مشکل منو حل کنه
یه سر ترس دیگه هم دارم بهش بگم

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه دکتر روانشناس نبود مشکل منو حل کنه
یه سری ترس دیگه هم دارم بهش بگم

sarah119

عضو جدید
اینجا بسختی میشه جواب این مدل سوالا رو گرف
+اینکه بهترین راه حل برا هر مشکل,دس خود آدمه چون هیشکی ب اندازه خودت,درونو افکارتو نمیشناسه و از شرایطت آگاه نی!

فرض کن خودت متخصصی و از خودت بپرسو جواب بده....مطمئنم ب جواب درس میرسی....

major7

عضو جدید
از مردنش زیاد نمیترسم

حتما پيشنهاد ميكنم پيش روانشناس برين ..اميدوارم مشكل خاصي نباشه.نميخوام نگرانت كنم اما اين فكرا كه لباس مناسب بپوشين موقع مرگ هم خودش مشكل ديگه اي هست علاوه بر ترس از زلزله...ممكنه لازم بشه پيش روانپزشك هم برين و درمان با دارو رو هم براتون تجويز كنه

اميدوارم اين فكرا و ترسا از وجودتون بره و باعث بشه خواب بهتر و زندگي بهتري رو داشته باشين

ilili

عضو جدید
منم چند سال پیش دقیقا مثل شما بودم...
هر شب که میخواستم بخوابم همش به این فکر میکردم که نکنه زلزله بیاد؟نگران خودم نبودم بیشتر نگران خانوادم بودم..همش با خودم میگفتم اگه زلزله اومد مامان بزرگ پیرم و چی کار کنم چه جوری نجاتش بدم اگه برم اون و نجات بدم پس خواهر کوچیکمو چی کار کنم؟
البته اینم بگم اون روزا چند تا زلزله ی کوچیک تو شهرمون اومده بود همه ترسیده بودن واسه همین منم تا چند وقت شبا با این فکرا خوابم میبرد ..
بعد از یه مدت دیگه یادم رفت دیگه این فکرا نمیاد به ذهنم
زیاد به این موضوع فکر نکن بعد از یه مدت دیگه یادت میره;)

solar flare

مدیر بازنشسته
دوست عزیر شما اخیرا یا این واقعه رو تجربه کردید یا فیلمی یامطلبی در این مورد خوندید که شما رو تحت تاثیر قرار داده از همه مهمتر ممکنه اخیرا دچار اضطراب شدیدی شده باشید که از لحاظ عصبی تاثیر بدی بر روی شما داشته اولا که مهمترین کمک برای شما خودتون هستید به این فکر کنید که قرار نیست هر شب زلزله بیاد ببینید چند شب شما افکار هودتونو به یه موضوع درگیر کردیدوخواب آرامو از خودتون گرفتید در حالی که هیچ اتفاقی هم نیوفتاده در ثانی اگه به بزرگی خدا فکر کنید هیچوقت هراسی نخواهید داشت
در نهایت هم ممکنه عنوان کردن این مطلب با توجه به جو اینجا یه کم استهزا برانگیز باشه اما من برای کمک به شما میگم دم کرده گاوزبان بخورید آرومتون میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا