من دوباره بیکار شدم.قرارداد منو فسخ کردن و یه نفر با مدرک سیکل استخدام رسمی کردن.......

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ممنون

من دانشگاه آزاد نیستم
رتبه ام ۱۰۷۸ منطقه ۲ بود

عذر میخوام

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خورده بزرگتر بنویس منم ببینم

حتما دانشگاه آزادی دیگه؟ همه که مثل خانواده ی شما پول پارو نمی کنن که دخترشون و برادراشونو بفرستن پزشکی

دیگه آخرش شما و برادرات هم گوشه چشمت به ماها می شه دیگه

منظورت از "ما"، ابوی بودن دیگه؟

بابای مایه دارتو می دی باهاش یه دور بزنم؟

آها یعنی الان نذاشتی؟ می نوشتی خیلی سنگین تر بود!

به باباتون می گفتین یه کلاس یدکی هم براتون بزنه که یکی تشکیل نشد از اون یکی نمونین لااقل!

من و دوستان هم واقعا برات متاسفیم
خیلییییییی

اصلا یه وقت فکر نکنی ها به خاطر طرز حرف زدنته حتما حتما به خاطر رشته و باباته، نه اینکه فقط شما اینجا نخبه این و فقط بابای شما مایه دار تشریف داره اینه که گشتیم گشتیم پیدات کردیم گردت کردیم پرتت کردیم

راستی اگه دانشگا آزاد نبودی من حاضرم برات سجده بزنم!
نمیری بهنام:w15:
اینقد دختره مردمو اذیت نکن:cool::w16::w12::w07:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون

من دانشگاه آزاد نیستم
رتبه ام ۱۰۷۸ منطقه ۲ بود

عذر میخوام

خوب که چی منم کشوریم 250 هست ولی مثل تو اومدم بگم می خواستی موقع کنکور حواست جمع باشه یا چه می دونم یه رشته ی بهتر می زدی و...؟
پزشکی به کنار تجربی با 1078 منطقه 2 اصلا می شه چیزی قبول شد ؟

کفری می کنین آدمو :razz:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیری بهنام:w15:
اینقد دختره مردمو اذیت نکن:cool::w16::w12::w07:

اصلا قصد اذیت نداشتم فقط خواستم نشون بدم که نوع حرف زدن چقدر می تونه آدمارو ناراحت کنه
الان اون دوستمون به اندازه ی کافی حالش بد هست که دیگه یکی هم بیاد بگه می خواستی درست سر موقع حواست جمع باشه و اینا...

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب که چی منم کشوریم 250 هست ولی مثل تو اومدم بگم می خواستی موقع کنکور حواست جمع باشه یا چه می دونم یه رشته ی بهتر می زدی و...؟

ارامشه خودتو حفظ کن برادره من:w24:
یه لیوان اب خنک بخور خوب میشی:redface:

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا قصد اذیت نداشتم فقط خواستم نشون بدم که نوع حرف زدن چقدر می تونه آدمارو ناراحت کنه
الان اون دوستمون به اندازه ی کافی حالش بد هست که دیگه یکی هم بیاد بگه می خواستی درست سر موقع حواست جمع باشه و اینا...
مودونم:w16::w17:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

اینو تو پروفت هم نوشتم:
شما چرا از همه ی پستهای من نقل قول نگرفتی؟
اونجایی که گفتم از رشته ام ناراضی ام
یا اونجایی که گفتم بابام میتونه مطب بزنه برام و من فقط به خاطر رفع ابهام مجبور شدم بگم بابام پولداره
یا اونجایی که گفتم نمیگم رشته ی شما بده

اینم بگم که من دیپلم ریاضی دارم و میخواستم برم معماری که نزاشتن...

حرف من فقط این بود اگه کار میخواستین باید فکر اینو میکردین که تو مهندسی ، کار پیدا کردن آسون نیس
وگرنه من غلط بکنم بگم پزشکی بهتر از مهندسیه

در مورد رتبه: به به چه رتبه ی توپی
آفرین به شما
تو کلاس ما پسرا تا رتبه ی ۲۵۰۰ منطقه ۲ هم قبول شدن

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یک مدت طولانی برای بدست آوردن یه شغل زحمت بکشید .در جایی که دوست دارید استخدام بشید.و برای اون کار همه جوره تلاش کنی تا بالاخره یک شغل متناسب با رشته ات گیر بیاری.اما به خاطر استخدام یه عده خاصی قراردادت فسخ بشه و یکی به جای شما با مدرک سیکل استخدام رسمی در کاری بشه که حتی نمی تونه اسم تجهیزات آنجا را تلفظ کنه چه حالی پیدا می کنین؟؟؟؟؟
وای خدا.دوباره باید دنبال کار بگردم............

بله از این چیزا خیلی دیدیم داداش ،دیگه این کارا عادی شده ناراحت نباش .......!

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یک مدت طولانی برای بدست آوردن یه شغل زحمت بکشید .در جایی که دوست دارید استخدام بشید.و برای اون کار همه جوره تلاش کنی تا بالاخره یک شغل متناسب با رشته ات گیر بیاری.اما به خاطر استخدام یه عده خاصی قراردادت فسخ بشه و یکی به جای شما با مدرک سیکل استخدام رسمی در کاری بشه که حتی نمی تونه اسم تجهیزات آنجا را تلفظ کنه چه حالی پیدا می کنین؟؟؟؟؟
وای خدا.دوباره باید دنبال کار بگردم............
خیلی بیکاری بده
ولی ببین قسمتت چی بوده

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف سیاسی میزنی......کدوم بالا.....اینجا همه جاش عدالته.......ما هممون عادلیم.......پست ها براساس عدالت پخش میشه........هیشکی بیکار نیست....این جا ایران است

:biggrin::biggrin:
اره راس میگی سوالا هم بر اساس عدالت پخش میشه :D هر کی پارتیش بیشتره سوالاش هم با کیفیت تره :D

بعدشم وزیر محترم قبول میکنه قضیه رو ولی هیچکاری برای ابطال نتیجه ها یا برگزاری دوباره ازمون انجام نمیده

فقط پارسال بود که ازمون دوباره برگزار شد اونم که میدونیم چرا:)

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا این فرزندان................. حق استخدام رسمی شدن دارن اما ما نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابامون 4 سال تو دفاع مقدس جون کنده ، جلوی توپ و تفنگ که ما رراحت باشیم

درست مثه اونی که باباش کار می کنه پولدار میشه که بچه هاش آسوده باشن

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin:
اره راس میگی سوالا هم بر اساس عدالت پخش میشه :D هر کی پارتیش بیشتره سوالاش هم با کیفیت تره :D

بعدشم وزیر محترم قبول میکنه قضیه رو ولی هیچکاری برای ابطال نتیجه ها یا برگزاری دوباره ازمون انجام نمیده

فقط پارسال بود که ازمون دوباره برگزار شد اونم که میدونیم چرا:)

اونایی که سالم از جبهه برگشتن چیزی بهشون نمیرسه باید دست وپا شون رو از دست میدادن یا شهید میشدن :eek:ولی چون سالمن هیچ شانسی براشون قائل نیستن :mad:

فکر کنین این همه پزشک عمومی بیکار داریم با بهداشت خانواده من یکی رو میشناسم باور کنین همسایمونه دیپلم انسانی داره ولی چون باباش ... هستش مرکز بهداشت استخدام رسمی کردن
حق یکی رو هم خوردن:(:(کجاست اون عدالت بابای من چون سالم برگشته همچین امتیازی رو به بچه لیسانسش نمیدن:mad:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونایی که سالم از جبهه برگشتن چیزی بهشون نمیرسه باید دست وپا شون رو از دست میدادن یا شهید میشدن :eek:ولی چون سالمن هیچ شانسی براشون قائل نیستن :mad:

فکر کنین این همه پزشک عمومی بیکار داریم با بهداشت خانواده من یکی رو میشناسم باور کنین همسایمونه دیپلم انسانی داره ولی چون باباش ... هستش مرکز بهداشت استخدام رسمی کردن
حق یکی رو هم خوردن:(:(کجاست اون عدالت بابای من چون سالم برگشته همچین امتیازی رو به بچه لیسانسش نمیدن:mad:

در این مورد حق داری تسهیلاتی که واسه خانواده جانباز و آزاده میذارن نسبتا خیلی کمه

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابامون 4 سال تو دفاع مقدس جون کنده ، جلوی توپ و تفنگ که ما رراحت باشیم

درست مثه اونی که باباش کار می کنه پولدار میشه که بچه هاش آسوده باشن
اولا اگه بابای شما 4 سال جون کنده بابای من از اول جنگ تا آخر جنگ در جبهه زحمت کشیده.اما هیچوقت هیچ حقی برای خودش قائل نبود.
کارخونه اش به خاطر همین جبهه رفتن ورشکست شد.وگرنه اگه بابام جبهه نمی رفت من الان مدیرعامل کارخونونه بابام بودم.بابام ارث پدریش را به خاطر جبهه از دست داد.
دلشون میخواسته جبهه برن کسی که مجبورشون نکرده بود.
فکر می کنی برای آسودگی بچه هاشون جنگ رفتن؟شما راحتی؟آسوده ای؟

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکم دقیقتر میشه بگین کجا کار میکردین؟ و چه مدت؟ بیمه بودین؟

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این مورد حق داری تسهیلاتی که واسه خانواده جانباز و آزاده میذارن نسبتا خیلی کمه

کی گقته کمه؟ تو استخدامی مسکن شهرسازی ، خانواده جانبازان و ایثارگران از شرط معدل معاف بعلاوه 15 درصد سهمیه... کمه؟

ناز معمار

عضو جدید
اولا اگه بابای شما 4 سال جون کنده بابای من از اول جنگ تا آخر جنگ در جبهه زحمت کشیده.اما هیچوقت هیچ حقی برای خودش قائل نبود.
کارخونه اش به خاطر همین جبهه رفتن ورشکست شد.وگرنه اگه بابام جبهه نمی رفت من الان مدیرعامل کارخونونه بابام بودم.بابام ارث پدریش را به خاطر جبهه از دست داد.
غصه نخور دوست عزیز
من که منم!
با سن کم
بدون سابقه ی کاری
و با تحصیلات فوق دیپلم
بهم پیشنهاد کار تو بنیاد مسکن شد!!!
اما من نرفتم
چون کارش رو دوس نداشتم
چون دوس داشتم خودم برم دنبال کار!!!
چون...

الکی خودتو واسه این چیزا اذیت نکن
چیزی که زیاده کاره
اما چیزی که کمه زمان ماست واسه لذت بردن از زندگی
کار پیدا میشه
البته با یکم تلاش
به این فکر کن که حتما کار کردن تو اون محیط قسمت شما نبوده:gol:
غصه ی این چیزا رو نخور:gol:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین اونایی که رفتن جبهه چن دسته بودن

یه سری مثه بابایه منو شما که از بهره ها استفاده نکردن ( بابای من تا همین سال گذشته حتی کارت ایثارگریشم نگرفته بود دیگه به خاطر وامی که میدادن رفت دنبالش که حد اقل یه کمکی بشه به زندگی )

یه سری مثه پسر خاله ی بابام که تا تونسته از بنیاد شهید پول کشیده بیرون .. 1 ماه اسیر بوده الان یه مغازه بنیاد شهید بهش داده و خیلی تسهیلات دیگه

یک سری هم تا ابد العمر سراغ تسهیلاتش نمیرن و فقط در راه خدا بوده کارشون

نه ادعا نمی کنم بابایه من در راه خدا رفته جبهه دلیل دیگه ای داشته

و این ادعا هم نمی کنم که الان آسوده ام

تو این دوره هیچ کس رنگ آسودگیو نمیبینه

هر کدوممون یه جور مشغله داریم چه اون پولدارش چه اون فقیرش که تازه من خودم به چشم دیدم که مشکلات افرادی که از نظر مالی در سطح پایینی قرار دارن خیلی کمتر از پولداران است که به اصطلاح بی غم هستن

نمونشم زیاد دیدم

امام اینکه بگیم چرا به خانواده ی محترم شهدا تسهیلاتی داده میشه والا اگه اینم ندن چیکار کنن

باباشون که دیگه بالا سرشون نیس

حداقل یه شغلی باشه که تضمین آیندشون باشه که چه بسا باباشون بالا سرشون بود زندگی خیلی بهتری داشتن

من خودم تومدرسه ای درس خوندم که 30% خانواده شهید و جانباز بودن

دوست من خواهر شهید بود رتبه ی من و اون یکسان شد ( رتیه ب کشوری ) اما واسه من به منطقه 2 شد 4000 واسه اون شد 48

اون شهید بهشتی معماری میخونه من یونی شهرستان می خونم

اون موقع ها همیشه فک می کردم بی عدالتیه

اما اینطور نیست و هر کس سهم خودش رو داره

در آخرت هم شهدا می تونن خانوادشونو شفاعت کنن ( البته من اینو شنیدم ) پس اگه این واقعیت داشته باشه عدالت خدا چی ؟

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
غصه نخور دوست عزیز
من که منم!
با سن کم
بدون سابقه ی کاری
و با تحصیلات فوق دیپلم
بهم پیشنهاد کار تو بنیاد مسکن شد!!!
اما من نرفتم
چون کارش رو دوس نداشتم
چون دوس داشتم خودم برم دنبال کار!!!
الکی خودتو واسه این چیزا اذیت نکن
چیزی که زیاده کاره
اما چیزی که کمه زمان ماست واسه لذت بردن از زندگی
کار پیدا میشه
البته با یکم تلاش
به این فکر کن که حتما ار کردن تو اون محیط قسمت شما نبوده:gol:
غصه ی این چیزا رو نخور:gol:

شما کارت درسته، مطمئنا خودتو یه جایی نشون دادی که بهتون پیشنهاد دادن، خیلیا همچین فرصتی نصیبشون نمیشه

sweetest

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گقته کمه؟ تو استخدامی مسکن شهرسازی ، خانواده جانبازان و ایثارگران از شرط معدل معاف بعلاوه 15 درصد سهمیه... کمه؟

با احتساب این که قبلا تو کنکور به اندازه کافی سهمیه بردن و حق بقیه رو ضایع کردن.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکم دقیقتر میشه بگین کجا کار میکردین؟ و چه مدت؟ بیمه بودین؟
نیروگاه سیکل ترکیبی پالایشگاه........
آره بیمه بودم.اما چون برایم اتمام پروژه زده اند بیمه بیکاری به من تعلق نمی گیره.

ناز معمار

عضو جدید
همه ی ما موقعیت داریم دوست عزیز
فقط کافیه چشمامونو باز کنیم
من نه پارتی داشتم
نه سهمیه داشتم
و نه زبونی که بتونم کسیو خام کنم
و نه آرایش هزار مدل...
و...
اما ادب و احترام رو خوب میدونستم
و میدونستم اوناهم از این نوع بیان خوششون میاد
نقطه ضعفشونو پیدا کردم
شما هم کافیه ببینید جایی که میخواید کار کنید از چی خوششون میاد و شما چه توانایی هایی دارین
ببخشید من اهل نصیحت نیستم
اما به این معتقدم که همه چیز رو با تلاش میشه بدست آورد

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
با احتساب این که قبلا تو کنکور به اندازه کافی سهمیه بردن و حق بقیه رو ضایع کردن.

من یک کلام میگم و بحث رو ادامه نمی دم

خانواده ی شهید یا جانباز سهمیه ای جدا گانه دارن

اصلا شما فرض کن دانشگاه هایی مخصوص این افراد می سازن

حالا چون مقدور نیست دانشگاه جدا بساطن در کنار افراد عادی و بدون سهمیه هستن

اونا حق هیچ کسیو ضایع نمی کنن

سهمیه ی خودشون بوده

نمی دونم درصدشو اما اینطوریه که مثلا 5% از ظرفیت هر رشته ای در هر دانشگاهی به خانواده ی شهدا یا جانباز تخصص پیدا می کنه

موفق باشی

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

سهمیه ی خودشون بوده

نمی دونم درصدشو اما اینطوریه که مثلا 5% از ظرفیت هر رشته ای در هر دانشگاهی به خانواده ی شهدا یا جانباز تخصص پیدا می کنه

موفق باشی

خب نمیشه که...
ببین در بزرگیه اونایی که رفتن جبهه شکی نیست، ولی مفهوم سهمیه خوب جا نیفتاده، اصن چرا از کشورایه دیگه الگو برداری نمیشه، ماشالله همه چیمون که کپی پیسته دیگرانه، از قاون قضاییمون بگیر که همون قانونه فرانسه و ترکیبی از قانونه اسلامیه تا مقررات ملی ساختمان و...
از نظر مالی باید بهشون کمک بشه، ولی بحث کارو کنکور چیزایه دیگه جداست، اقا وقتی طرف بعده 15 سال سابقه کاری هنو نمیتونه یه نامه اداری بنویسه و کی کی میکنه تا اذان ظهر گفته بشه و نماز خوندنش دو ساعت طول بکشه از اون طرف رییسم به به چه چه کنه دیگه چه انتظاری دارین، این وسط حق کسایی که از این مزایا استفاده نمیکننم ضایع میشه، اصن من یه سوال از مشا دارم، چرا اینقد دید بد نسبت به این قضیه وجود داره؟ سهمیه که هست، اینکه میگین حقشونه کاملا مخالفم حقشون چیزه دیگه ایه که بخاطر مسائلی با چیزایه دیگه قاطی شده

sweetest

عضو جدید
کاربر ممتاز

سهمیه ی خودشون بوده

موفق باشی

یک کلام یا 10 جمله؟؟؟
تو هم موفق باشی

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز

سهمیه ی خودشون بوده

موفق باشی
غلطه
برو فیلم دیپلماسی در وقت اضافه را ببین.ببین درباره سهمیه دانشگاه چی میگه.ببین شهید واقعی به چه کسانی میگن..............

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه تسهیلات اونا بیشتره اونایی که نه جانباز شدن نه اسیر ونه شهید بلکه سالم برگشتن اصلا تسهیلاتی ندارن