من دوباره بیکار شدم.قرارداد منو فسخ کردن و یه نفر با مدرک سیکل استخدام رسمی کردن.......

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون موقعی که داشتید انتخاب رشته میکردید باید فکر اینم میکردین که ممکنه فردا آقا بالاسر داشته ‏باشید

خوشبختانه خانواده من اینو میدونستن و من و برادرامو به رشته هایی فرستادن که فردا خودمون همه ی ‏کاره ی خودمون باشیم و نیازی به استخدام تو جای خاصی نداشته باشیم

:eek::eek::eek:

ميشه بفرماييد شما چي خوندين؟؟!!:surprised:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه یک مدت طولانی برای بدست آوردن یه شغل زحمت بکشید .در جایی که دوست دارید استخدام بشید.و برای اون کار همه جوره تلاش کنی تا بالاخره یک شغل متناسب با رشته ات گیر بیاری.اما به خاطر استخدام یه عده خاصی قراردادت فسخ بشه و یکی به جای شما با مدرک سیکل استخدام رسمی در کاری بشه که حتی نمی تونه اسم تجهیزات آنجا را تلفظ کنه چه حالی پیدا می کنین؟؟؟؟؟
وای خدا.دوباره باید دنبال کار بگردم............
متاسفانه حفظ کردن شغل خیلی ربطی به کارایی و این چیزا نداره ولی تجربه شخصی من میگه بعداز دراومدن از هرشغلی معمولا"کاربهتری پیدا میشه مطمئن باش کاربهتری پیدا میکنی بعدازعید بهترین فصل برای پیداکردن کارخوبه موفق میشی ...حتما"...شک نکن .

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون موقعی که داشتید انتخاب رشته میکردید باید فکر اینم میکردین که ممکنه فردا آقا بالاسر داشته ‏باشید

خوشبختانه خانواده من اینو میدونستن و من و برادرامو به رشته هایی فرستادن که فردا خودمون همه ی ‏کاره ی خودمون باشیم و نیازی به استخدام تو جای خاصی نداشته باشیم

جامعه به توانایی همه افراد و همه ی رشته ها احتیاج داره...هر جزئش نباشه کار بقیه مختل میشه!!! اگه هر کسی اینجوری فکر کنه که باید قید پیشرفتو بزنیم...چون عدالت هیچوقت تو این مملکت برقرار نمیشه!!!:razz:

حالا یه عده آدم مفت خور و بی سواد با بند پ رفتن بالا گناه بقیه چیه؟؟؟!!!:cry:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا این فرزندان................. حق استخدام رسمی شدن دارن اما ما نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نمیکردم حرفم ناراحتتون کنه

عذر میخوام

وا!!! کسی ناراحت نشد!!!

فقط نظرت واسه همه جالب بود...

حالا رشتت چی بود؟!

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه آه از ته دل میکشمو:cry:
دیگه بش فکر نمیکنم
دنباله یه کاره دیگه میگردم;)

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا این فرزندان................. حق استخدام رسمی شدن دارن اما ما نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:eek::eek::eek: واقعا نمیدونی چراااااااااااااا؟؟؟؟!!!!

خو معلومه دیگهه...اینجا شایسته سالاریه و ضوابط بر روابط ترجیح داده میشه...خو لابد ما شایستگیشو نداریم که از اون شربتا بهمون بدن دیگه!!!!
[SIZE=-1]

ما باید همون چایی نباتمونو بوخوریم جیکمون هم در نیاد!!!:razz:

[/SIZE]

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بیخیال چیکار به رشته ی من دارین

یه خبطی کردیم

ولی خب من نمیگم شماها نباید این رشته هارو میرفتین اما باید فکر عاقبتش رو هم میکردین...

منم از این اوضاع ناراضیم مثل شما

ولی خب من و برادرام لازم نیست تو اداره یا شرکتی استخدام بشیم

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه خبطی کردیم

ولی خب من نمیگم شماها نباید این رشته هارو میرفتین اما باید فکر عاقبتش رو هم میکردین...

زود رشتتو بگو:mad::mad:

مجبورم نكن برم از برادرات بپرسم!!!:confused:

sweetest

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه خبطی کردیم

رشته ای که تو پروفایلت نوشتی واقعا هم نیازی به استخدام نداره موفق باشی.:دی

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه خبطی کردیم

پزشکی می خونه:):):)

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یک مدت طولانی برای بدست آوردن یه شغل زحمت بکشید .در جایی که دوست دارید استخدام بشید.و برای اون کار همه جوره تلاش کنی تا بالاخره یک شغل متناسب با رشته ات گیر بیاری.اما به خاطر استخدام یه عده خاصی قراردادت فسخ بشه و یکی به جای شما با مدرک سیکل استخدام رسمی در کاری بشه که حتی نمی تونه اسم تجهیزات آنجا را تلفظ کنه چه حالی پیدا می کنین؟؟؟؟؟

دوست خوبم خدا بزرگه ناراحت نباش
از قدیم گفتن اگه دری به روت بسته شد منتظر درای دیگه ای باش که بروت باز خواهند شد
ناامید نشو ،فقط به خدا توکل کن شاید به نفعت بوده شاید یه کار بهتری قرار پیدا کنی

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
لیاقت تو اون شرکت نبود! حتما همه کارمنداش در پیت بودن! برو دنبال یه شرکت درست حسابی تر! اگه چند جا زنگ زدی و نخواستن قسمتت اینه که ارشد یا دکترا بخونی!! :redface:

sweetest

عضو جدید
کاربر ممتاز
غصه نخور گلم.....
فلك به مردم نادان دهد زمام امور
تو اهل دانش و فضلي همين گناهت بس....
هميشه به اين گفته حافظ اعتقاد داشتم.....

واقعا به دلم نشست هم اکنون وارد سیستم پیام کوتاه کشور شد ...شاید دل هایی خنک بشه ممنون...

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
لیاقت تو اون شرکت نبود! حتما همه کارمنداش در پیت بودن! برو دنبال یه شرکت درست حسابی تر! اگه چند جا زنگ زدی و نخواستن قسمتت اینه که ارشد یا دکترا بخونی!! :redface:
خودمو نمیخوام گول بزنم.........
نیروگاه برق بزرگترین پالایشگاه ایران محل کار من بود.خیلی برای اینکه اون جا کار کنم زحمت کشیدم.اما...........

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برات متاسفم
نمیدونم تا کی باید پارتی بازی ادامه پیدا کنه
امیدوارم کاری مناسب رشتت پیدا کنی

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودمو نمیخوام گول بزنم.........
نیروگاه برق بزرگترین پالایشگاه ایران محل کار من بود.خیلی برای اینکه اون جا کار کنم زحمت کشیدم.اما...........

خوب حق دارين كه ناراحت باشين!!

ولي هميشه اون كسي كه لياقت داره به حقش نمي رسه حداقل تو مملكت ما كه اينجوريه!!

ولي اگه شما اينجايي كه مي گين كار كردين پس جاهاي ديگه خيلي راحت مي تونين كار پيدا كنين;)

genral36

عضو جدید
غصه نخور برادر هر چي خدا بخواد همون ميشه .
من كارم اينطوريه با پيمانكار هستم و امنيت شغلي ندارم
دنبال كار باش شما كه كار بلد هستي بايد بري دنبال كار يعني از اين شركت به اون شركت .
متاسفانه بايد رفت دنبال كار .
اگر ميتوني شهرستان كار كني برو عسلويه اونجا كار پيدا ميكني.

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ببخشید نقل قول نگرفتم
من الان دارم تو دانشگاه تند تند راه میرم
کلاسم ساعت ۲ شروع میشه

اولا نگران ازمون نباشین
ما کارمون درسته

دوما درسته دکتر بیکار زیاده ولی وقتی بابات مایه دار باشه مشکل حله!

سوما اگه میخواستم کلاس بزارم تو معرفیم با افتخار مینوشتم پزشکی