من دوباره بیکار شدم.قرارداد منو فسخ کردن و یه نفر با مدرک سیکل استخدام رسمی کردن.......

zhilamo

عضو جدید
دوست من ناراحت نباش با این جمله خودت رو قانع کن.... ..:: اینجا ایران است ::..

اارکیده

عضو جدید
وای چه بد برات متاسفم:cry:
نمی تونم باهات هم دردی کنم چون من اصلا کاری ندارم
فقط می تونم برات دعا کنم که کار بهتر از قبلی پیدا کنی;)

منم دوست دارم کار کنم:cry:

sanam_el

عضو جدید
بابامون 4 سال تو دفاع مقدس جون کنده ، جلوی توپ و تفنگ که ما رراحت باشیم

درست مثه اونی که باباش کار می کنه پولدار میشه که بچه هاش آسوده باشن
ببخشید نمیخوام توهین کنم،اما واقا بابای شما هدفش از جبهه رفتن این بوده؟
من به شخصه احترام زیادی برای اونایی که جنگیدن یا تو انقلاب بودن قائلم،اما این راه قدردانی کردن از اونا نیست.
آخه بابای شما رفته جبهه چه ربطی به شما داره که شما باید بری ی دانشگاه توپ درس بخونی؟ببین این مسائل اصلا به هم ربط ندارن.
شما که بابات رزمنده بوده برو ازش بپرس چند تا از دوستاش هستن که مریضن(به خاطر همین جبهه رفتن)یا خانواده های شهدایی که مشکل مالی دارن؟
اگه راس میگن اینجور خدمات رو ارائه بدن.نه اینکه بگن شما به خاطر بابات با اونی که خودش زحمت کشیده برابری.
اصلا تو اینکه اینطور خانواده ها خدماتی اضافه نسبت به بقیه باید اشته باشن شکی نیست،اما این راهش نیست که!!!
مملکت قراراه پیشرفت کنه یا خدا ازشون راضی باشه وقتی ی بیسواد رو میزارن سر کار و کسی رو که زحمت کشیده بیکار میکنن؟

آخرین ویرایش:

MAHSA3+*

عضو جدید
بابا خوبه شما یه مدتم یه جا مشغول کار بودین..... من که دو ساله فارغ التحصیل شدم کار کجا بود؟!؟!؟ بعد یه همکلاسی داشتیم فک کنم به جای مغز تو سرش هویج پخته کار گذاشته بودن ترم آخر مدار مخابراتی 5 گرفت... حالا مهندس شیفت نیروگاه بیستونه!!!!!!!!!!!!!!ای خدا من دردمو به کی بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگمممممممممممممممممم...........من کار میخوااااااااااااااااممممممممممم

MAHSA3+*

عضو جدید
ببخشید نمیخوام توهین کنم،اما واقا بابای شما هدفش از جبهه رفتن این بوده؟
من به شخصه احترام زیادی برای اونایی که جنگیدن یا تو انقلاب بودن قائلم،اما این راه قدردانی کردن از اونا نیست.
آخه بابای شما رفته جبهه چه ربطی به شما داره که شما باید بری ی دانشگاه توپ درس بخونی؟ببین این مسائل اصلا به هم ربط ندارن.
شما که بابات رزمنده بوده برو ازش بپرس چند تا از دوستاش هستن که مریضن(به خاطر همین جبهه رفتن)یا خانواده های شهدایی که مشکل مالی دارن؟
اگه راس میگن اینجور خدمات رو ارائه بدن.نه اینکه بگن شما به خاطر بابات با اونی که خودش زحمت کشیده برابری.
اصلا تو اینکه اینطور خانواده ها خدماتی اضافه نسبت به بقیه باید اشته باشن شکی نیست،اما این راهش نیست که!!!
مملکت قراراه پیشرفت کنه یا خدا ازشون راضی باشه وقتی ی بیسواد رو میزارن سر کار و کسی رو که زحمت کشیده بیکار میکنن؟

همون اینجوری اصلا پیشرفتی در کار نیست...آخه تو مسائل علمی هم سهمیه!!!؟؟
مثلا همین کلاسی هویج پخته ی ما که تو نیروگاههه آخه مسئله تولید برق غرب کشور دست همچین آدمی بیفته!؟!؟!؟

m00nlight

عضو جدید
من خودم کارمند بانکم.... بی عدالتی بی داد میکنه.... بابای خودم بازنشسته بانکه.... یکی یه روز میره پیشش میگه بیا پارتی من شو که من برم سرکار...بابام میگه بانک پارتی مارتی نداره ...باید امتحانشو قبول شی....خلاصه بابا میاد بهم گیر میده که برو امتحان بده.... 21 سالم بود و ترم دوم! امتحان دادم اما به لج بابام هیچی نخوندم.... زبانم خوبه .... ریاضی و فارسی هم که هلو بلدم.... سوالای کامپیوتریش خداییش نامردی داده بودن اما به لطف استاد ترم اول که پدرهممونو دراورد اونارم خوب زدم....از بین 1000 نفر دو نفر گرفتن یکیشون من بودم.... کلی زیر اب زنی کردن که من نرم سر کار (برعکس چیزی که همه فک میکنن و میگن بخاطر بابات رفتی سرکار) اما نتونستن کاری بکنن چون من امتحانو قبول شده بودم....بچه های خودشونو میخاستن بچپونن که اداره کل توی تهران نگذاشت کارشون به جایی برشه اما حداقلش این بود که تا تونستن اذیتم کردن.... از روزی که نتیجه هارو دادن یکسالو نیم طول کشید تا رفتم سرکار .... و منو جایی بردن که همه خانوما گریه کنان از اونجا میومدن بیرون و هیشکی حاضر نبود اونجا کار کنه ..... اتما خداروشکر من شدم ضدحالشون .... 14 روزه همه کارارو یا دگرفتم .... اما چه فایده بازم اذیت میکنن.... اذیت اذیت اذیت .... موهات بیرونه .... مانتوت دکمه هاش مدل دارن غیر اخلاقی میپوشی .... کیفت طوسی روشنه ... جلب توجه میکنه.... چرا چادر سرت نمیکنی؟؟؟ و حالا از طرف دیگه ... یه خانوم که پدرش جانبازه بعد از من از طرف بنیاد جانبازان و ؟؟؟ به بانک معرفی میشه و زود تر از من میره سرکار و دوره ازمایشی راحتی رو هم پشت سر میگذاره و حکم رسمیش هم خیلی زودتر از موعد مقرر میاد و الان هم داره از تمام مزایا استفاده میکنه.... ومن هنوز اندر خم یک کوچه ام ... و دارم خدا خدا میکنم که حکم رسمی ام بیاد ...
چرا؟؟؟؟
من شدم خار چشم خیلیا... اونایی که از خدا میخواستن تا من کارمو نتونم انجام بدم تا بهانه ای برای بیرون انداختن من داشته باشن .... بهانه ای برای سرکار اوردن بچه های فک وفامیل خودشون....

سجاد جون جوش نزن...خداوند در جایگاه حق هست و نمیذاره حق کسی پایمال بشه .... همه میگن باباش کار براش جور کرد...اما عقلشون نمیرسه اگه پارتی بازی بود چرا بابام داداشامو نیورد سرکار دولتی؟ اونا که واجب تر از من بودن؟؟؟ داداشام جفتشون ناظرن.... تاسیسات برقی و مکانیکی .... جگرشون کنده میشه تا اخر ماه شرکت پول بهشون میده .... بابام اگه پارتی مارتی داشت یه کاری برای اونا میکرد....
شما هم نگران نباش یه سر به این سایت بزن
banki.ir

m00nlight

عضو جدید
تو سایتش اگهی استخدام همه بانکارو زده.............

ایشالا دفعه بعد که تایپیک میزنی توش نوشته باشی
من دوباره استخدام شدم.قرارداد منو با یه پایه حقوق عالی بستن و منو به جای یه نفر با مدرک دکترا استخدام رسمی کردن....... چون اون مهارتهای منو نداشته ومن واجدشرایط بودم
انشالله که اون روز نزدیک باشه

آخرین ویرایش:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم کارمند بانکم.... بی عدالتی بی داد میکنه.... بابای خودم بازنشسته بانکه.... یکی یه روز میره پیشش میگه بیا پارتی من شو که من برم سرکار...بابام میگه بانک پارتی مارتی نداره ...باید امتحانشو قبول شی....خلاصه بابا میاد بهم گیر میده که برو امتحان بده.... 21 سالم بود و ترم دوم! امتحان دادم اما به لج بابام هیچی نخوندم.... زبانم خوبه .... ریاضی و فارسی هم که هلو بلدم.... سوالای کامپیوتریش خداییش نامردی داده بودن اما به لطف استاد ترم اول که پدرهممونو دراورد اونارم خوب زدم....از بین 1000 نفر دو نفر گرفتن یکیشون من بودم.... کلی زیر اب زنی کردن که من نرم سر کار (برعکس چیزی که همه فک میکنن و میگن بخاطر بابات رفتی سرکار) اما نتونستن کاری بکنن چون من امتحانو قبول شده بودم....بچه های خودشونو میخاستن بچپونن که اداره کل توی تهران نگذاشت کارشون به جایی برشه اما حداقلش این بود که تا تونستن اذیتم کردن.... از روزی که نتیجه هارو دادن یکسالو نیم طول کشید تا رفتم سرکار .... و منو جایی بردن که همه خانوما گریه کنان از اونجا میومدن بیرون و هیشکی حاضر نبود اونجا کار کنه ..... اتما خداروشکر من شدم ضدحالشون .... 14 روزه همه کارارو یا دگرفتم .... اما چه فایده بازم اذیت میکنن.... اذیت اذیت اذیت .... موهات بیرونه .... مانتوت دکمه هاش مدل دارن غیر اخلاقی میپوشی .... کیفت طوسی روشنه ... جلب توجه میکنه.... چرا چادر سرت نمیکنی؟؟؟ و حالا از طرف دیگه ... یه خانوم که پدرش جانبازه بعد از من از طرف بنیاد جانبازان و ؟؟؟ به بانک معرفی میشه و زود تر از من میره سرکار و دوره ازمایشی راحتی رو هم پشت سر میگذاره و حکم رسمیش هم خیلی زودتر از موعد مقرر میاد و الان هم داره از تمام مزایا استفاده میکنه.... ومن هنوز اندر خم یک کوچه ام ... و دارم خدا خدا میکنم که حکم رسمی ام بیاد ...
چرا؟؟؟؟
من شدم خار چشم خیلیا... اونایی که از خدا میخواستن تا من کارمو نتونم انجام بدم تا بهانه ای برای بیرون انداختن من داشته باشن .... بهانه ای برای سرکار اوردن بچه های فک وفامیل خودشون....

سجاد جون جوش نزن...خداوند در جایگاه حق هست و نمیذاره حق کسی پایمال بشه .... همه میگن باباش کار براش جور کرد...اما عقلشون نمیرسه اگه پارتی بازی بود چرا بابام داداشامو نیورد سرکار دولتی؟ اونا که واجب تر از من بودن؟؟؟ داداشام جفتشون ناظرن.... تاسیسات برقی و مکانیکی .... جگرشون کنده میشه تا اخر ماه شرکت پول بهشون میده .... بابام اگه پارتی مارتی داشت یه کاری برای اونا میکرد....
شما هم نگران نباش یه سر به این سایت بزن
banki.ir

حالشو ببر
همه جا آدمهای حسود پیدا میشن ولی نمیتونن زیاد دووم بیارن

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو سایتش اگهی استخدام همه بانکارو زده

واای خوش به حالت
کدوم بانکی؟
من یه بار ترم دو که بودم آزمون بانک ملی رو دادم قبول نشدم.البته یکی از شروطش این بود که دانشجو نباشی که من بودم
اگرم قبول میشدم فکر نمیکنم میذاشتن برم:(

m00nlight

عضو جدید
مرسی... والا منم دانشجو بودم که اومدم سرکار وهنوز هم هستم.... گیر میدن ولی نه اینکه نذارن بری دانشگاه.... من کارمند بانک ملی ام !

persianrebel

عضو جدید
اینجور اتفاقا تو یک دیکتاتوری اسلامی کاملا طبیعیه ، اما حتما همتون قبول دارید که تو این چهار پنج ساله وضعیت نسبت به قبل خیلی بدتر شده
خود من تو چند ماه گذشته حداقل 5-6 جا برای مصاحبه رفتم ولی هنوز که هنوزه بیکارم

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
توکل به خدا...
تلاش دوباره برای پیدا کردن یه کار بهتر...
اگه این کار خوب بود و شما از دست دادی حتما میتونی یه کار عالی تر یه جای بهتر پیدا کنی!

خوب همیشه دشمن عالیه!
;)

arash1990

عضو جدید
ناراحتی نداره توایران همیشه همینجور بوده کارو میدن به افراد پارتی دار و بیسواد
وکسایی که حرف گوش کن باشن ونگن چرا و چیکار میکنید حق کیو میخورید