نمیری بهنامیه خورده بزرگتر بنویس منم ببینم
حتما دانشگاه آزادی دیگه؟ همه که مثل خانواده ی شما پول پارو نمی کنن که دخترشون و برادراشونو بفرستن پزشکی
دیگه آخرش شما و برادرات هم گوشه چشمت به ماها می شه دیگه
منظورت از "ما"، ابوی بودن دیگه؟
بابای مایه دارتو می دی باهاش یه دور بزنم؟
آها یعنی الان نذاشتی؟ می نوشتی خیلی سنگین تر بود!
به باباتون می گفتین یه کلاس یدکی هم براتون بزنه که یکی تشکیل نشد از اون یکی نمونین لااقل!
من و دوستان هم واقعا برات متاسفیم
خیلییییییی
اصلا یه وقت فکر نکنی ها به خاطر طرز حرف زدنته حتما حتما به خاطر رشته و باباته، نه اینکه فقط شما اینجا نخبه این و فقط بابای شما مایه دار تشریف داره اینه که گشتیم گشتیم پیدات کردیم گردت کردیم پرتت کردیم
راستی اگه دانشگا آزاد نبودی من حاضرم برات سجده بزنم!
ممنون
من دانشگاه آزاد نیستم
رتبه ام ۱۰۷۸ منطقه ۲ بود
عذر میخوام
نمیری بهنام
اینقد دختره مردمو اذیت نکن![]()
ارامشه خودتو حفظ کن برادره منخوب که چی منم کشوریم 250 هست ولی مثل تو اومدم بگم می خواستی موقع کنکور حواست جمع باشه یا چه می دونم یه رشته ی بهتر می زدی و...؟
پزشکی به کنار تجربی با 1078 منطقه 2 اصلا می شه چیزی قبول شد ؟
کفری می کنین آدمو![]()
مودونماصلا قصد اذیت نداشتم فقط خواستم نشون بدم که نوع حرف زدن چقدر می تونه آدمارو ناراحت کنه
الان اون دوستمون به اندازه ی کافی حالش بد هست که دیگه یکی هم بیاد بگه می خواستی درست سر موقع حواست جمع باشه و اینا...
خوب که چی منم کشوریم 250 هست ولی مثل تو اومدم بگم می خواستی موقع کنکور حواست جمع باشه یا چه می دونم یه رشته ی بهتر می زدی و...؟
پزشکی به کنار تجربی با 1078 منطقه 2 اصلا می شه چیزی قبول شد ؟
کفری می کنین آدمو![]()
اگه یک مدت طولانی برای بدست آوردن یه شغل زحمت بکشید .در جایی که دوست دارید استخدام بشید.و برای اون کار همه جوره تلاش کنی تا بالاخره یک شغل متناسب با رشته ات گیر بیاری.اما به خاطر استخدام یه عده خاصی قراردادت فسخ بشه و یکی به جای شما با مدرک سیکل استخدام رسمی در کاری بشه که حتی نمی تونه اسم تجهیزات آنجا را تلفظ کنه چه حالی پیدا می کنین؟؟؟؟؟
وای خدا.دوباره باید دنبال کار بگردم............
اینو هستم تا آخرش هم هستم..............
بچه ها بیاین حالا که همه بیکاریم این آوا خانم بدزدیم از باباش درخواست پول کنیم...![]()
اینو هستم تا آخرش هم هستم..............
خیلی بیکاری بدهاگه یک مدت طولانی برای بدست آوردن یه شغل زحمت بکشید .در جایی که دوست دارید استخدام بشید.و برای اون کار همه جوره تلاش کنی تا بالاخره یک شغل متناسب با رشته ات گیر بیاری.اما به خاطر استخدام یه عده خاصی قراردادت فسخ بشه و یکی به جای شما با مدرک سیکل استخدام رسمی در کاری بشه که حتی نمی تونه اسم تجهیزات آنجا را تلفظ کنه چه حالی پیدا می کنین؟؟؟؟؟
وای خدا.دوباره باید دنبال کار بگردم............
حرف سیاسی میزنی......کدوم بالا.....اینجا همه جاش عدالته.......ما هممون عادلیم.......پست ها براساس عدالت پخش میشه........هیشکی بیکار نیست....این جا ایران است
چرا این فرزندان................. حق استخدام رسمی شدن دارن اما ما نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ورشکست شدیم آقا
بیخیال
اره راس میگی سوالا هم بر اساس عدالت پخش میشههر کی پارتیش بیشتره سوالاش هم با کیفیت تره
بعدشم وزیر محترم قبول میکنه قضیه رو ولی هیچکاری برای ابطال نتیجه ها یا برگزاری دوباره ازمون انجام نمیده
فقط پارسال بود که ازمون دوباره برگزار شد اونم که میدونیم چرا![]()
اونایی که سالم از جبهه برگشتن چیزی بهشون نمیرسه باید دست وپا شون رو از دست میدادن یا شهید میشدنولی چون سالمن هیچ شانسی براشون قائل نیستن
فکر کنین این همه پزشک عمومی بیکار داریم با بهداشت خانواده من یکی رو میشناسم باور کنین همسایمونه دیپلم انسانی داره ولی چون باباش ... هستش مرکز بهداشت استخدام رسمی کردن
حق یکی رو هم خوردنکجاست اون عدالت بابای من چون سالم برگشته همچین امتیازی رو به بچه لیسانسش نمیدن
![]()
اولا اگه بابای شما 4 سال جون کنده بابای من از اول جنگ تا آخر جنگ در جبهه زحمت کشیده.اما هیچوقت هیچ حقی برای خودش قائل نبود.بابامون 4 سال تو دفاع مقدس جون کنده ، جلوی توپ و تفنگ که ما رراحت باشیم
درست مثه اونی که باباش کار می کنه پولدار میشه که بچه هاش آسوده باشن
در این مورد حق داری تسهیلاتی که واسه خانواده جانباز و آزاده میذارن نسبتا خیلی کمه
غصه نخور دوست عزیزاولا اگه بابای شما 4 سال جون کنده بابای من از اول جنگ تا آخر جنگ در جبهه زحمت کشیده.اما هیچوقت هیچ حقی برای خودش قائل نبود.
کارخونه اش به خاطر همین جبهه رفتن ورشکست شد.وگرنه اگه بابام جبهه نمی رفت من الان مدیرعامل کارخونونه بابام بودم.بابام ارث پدریش را به خاطر جبهه از دست داد.
دلشون میخواسته جبهه برن کسی که مجبورشون نکرده بود.
فکر می کنی برای آسودگی بچه هاشون جنگ رفتن؟شما راحتی؟آسوده ای؟
اولا اگه بابای شما 4 سال جون کنده بابای من از اول جنگ تا آخر جنگ در جبهه زحمت کشیده.اما هیچوقت هیچ حقی برای خودش قائل نبود.
کارخونه اش به خاطر همین جبهه رفتن ورشکست شد.وگرنه اگه بابام جبهه نمی رفت من الان مدیرعامل کارخونونه بابام بودم.بابام ارث پدریش را به خاطر جبهه از دست داد.
دلشون میخواسته جبهه برن کسی که مجبورشون نکرده بود.
فکر می کنی برای آسودگی بچه هاشون جنگ رفتن؟شما راحتی؟آسوده ای؟
غصه نخور دوست عزیز
من که منم!
با سن کم
بدون سابقه ی کاری
و با تحصیلات فوق دیپلم
بهم پیشنهاد کار تو بنیاد مسکن شد!!!
اما من نرفتم
چون کارش رو دوس نداشتم
چون دوس داشتم خودم برم دنبال کار!!!
الکی خودتو واسه این چیزا اذیت نکن
چیزی که زیاده کاره
اما چیزی که کمه زمان ماست واسه لذت بردن از زندگی
کار پیدا میشه
البته با یکم تلاش
به این فکر کن که حتما ار کردن تو اون محیط قسمت شما نبوده
غصه ی این چیزا رو نخور![]()
کی گقته کمه؟ تو استخدامی مسکن شهرسازی ، خانواده جانبازان و ایثارگران از شرط معدل معاف بعلاوه 15 درصد سهمیه... کمه؟
نیروگاه سیکل ترکیبی پالایشگاه........یکم دقیقتر میشه بگین کجا کار میکردین؟ و چه مدت؟ بیمه بودین؟
با احتساب این که قبلا تو کنکور به اندازه کافی سهمیه بردن و حق بقیه رو ضایع کردن.
من یک کلام میگم و بحث رو ادامه نمی دم
خانواده ی شهید یا جانباز سهمیه ای جدا گانه دارن
اصلا شما فرض کن دانشگاه هایی مخصوص این افراد می سازن
حالا چون مقدور نیست دانشگاه جدا بساطن در کنار افراد عادی و بدون سهمیه هستن
اونا حق هیچ کسیو ضایع نمی کنن
سهمیه ی خودشون بوده
نمی دونم درصدشو اما اینطوریه که مثلا 5% از ظرفیت هر رشته ای در هر دانشگاهی به خانواده ی شهدا یا جانباز تخصص پیدا می کنه
موفق باشی
من یک کلام میگم و بحث رو ادامه نمی دم
سهمیه ی خودشون بوده
نمی دونم درصدشو اما اینطوریه که مثلا 5% از ظرفیت هر رشته ای در هر دانشگاهی به خانواده ی شهدا یا جانباز تخصص پیدا می کنه
موفق باشی
غلطهمن یک کلام میگم و بحث رو ادامه نمی دم
سهمیه ی خودشون بوده
موفق باشی
در این مورد حق داری تسهیلاتی که واسه خانواده جانباز و آزاده میذارن نسبتا خیلی کمه