X P R E S S
عضو جدید
این نام کاربری رو همینطوری انتخاب کردم
شاید زمان ثبت نام در سایت حوصله فکر به یه نام کاربری خوب رو نداشتم.
همین
شاید زمان ثبت نام در سایت حوصله فکر به یه نام کاربری خوب رو نداشتم.
همین
ممنون از استارتر محترم بخاطر نگرش به این موضوع.
اسم کاربری من به نوعی بیانگر مشخصه منه ولی تقریبا بطور مجهول.
واقعیت اینه که نمیخوام تو باشگاه مجهول باشم، ولی خیلی دوست دارم همیشه ذهن انسانهارو به چالش بکشم. به نوعی فرصت فکر کردن در مورد یک زمینه، هرچند ناچیز به مخاطب داده میشه.در مورد اسمم نگرش های مختلفی وجود داره و نظریه های مختلفی داده میشه و این برام جالبه.
گمونم ho اول اسمتونه و b اول فامیلیتون
حالا از کجا این حدسو زدین؟ شیرین خانوم
اینم یکی از همون نگرش هاست![]()
همینطوری دیگه،آخه دلیلی غیر از این برای انتخاب نام کاربریتون پیدا نکردمو احتمال صد در صد هم میدم که درست باشه
هزاران دلیل واسه انتخاب اسم کاربری وجود داره.
اگه به یه چیزی بگین صد در صد، اونوقت دیگه از احتمال خارج میشه و به یقین تبدیل میشه. احتمال تا 99/99 درصده.
حالا احتمال میدین یا یقین دارین؟
چه دقتی دارین شوما
همون 99/99درصد،ولی حالا که هزاران دلیل دارین،شاید ho اسم شماس و b اسم اون،یا شایدم برعکس!!!!!!!!!
ولی توصیه میکنم زیاد مردم رو به چالش نکشین![]()
نه من کلا به اسم زیاد توجه نمیکنم............بیشتر حرفایی که تو تاپیکا زده میشه توجهمو جلب میکنهچشم. سعی می کنم به چالش نکشم.
ولی شمام خوب رو اسم من میفکرینا. خوشم اومد.![]()
نمیدونم واقعا دلیل انتخابتون چیه به آواتارتون مربوط میشه؟؟؟ممنون از استارتر محترم بخاطر نگرش به این موضوع.
اسم کاربری من به نوعی بیانگر مشخصه منه ولی تقریبا بطور مجهول.
واقعیت اینه که نمیخوام تو باشگاه مجهول باشم، ولی خیلی دوست دارم همیشه ذهن انسانهارو به چالش بکشم. به نوعی فرصت فکر کردن در مورد یک زمینه، هرچند ناچیز به مخاطب داده میشه.در مورد اسمم نگرش های مختلفی وجود داره و نظریه های مختلفی داده میشه و این برام جالبه.
اسمم شیرینه،الانم اگه مهندس نیستم در آینده ای نه چندان دور مهندس خواهم شد پس شیرین مهندس بهترینه
ممنون بابت تاپیک جالب