معيارهاي شما واسه انتخاب نام كار بريتون چيه؟

X P R E S S

عضو جدید
این نام کاربری رو همینطوری انتخاب کردم
شاید زمان ثبت نام در سایت حوصله فکر به یه نام کاربری خوب رو نداشتم.
همین

هاشم رییسی

عضو جدید
رفیق

رفیق

منم سلام دارم خدمت همه دوستان . من همیشه از اسم هایی مثل رفیق "رفاقت "محبت و... استفاده میکنم چون تقریبا اسم کاربری معرف شخصیت طرف مقابلت هست و تو این سایت که مدت زیادی نیست که عضو شدم اسم خودم رو گذاشتم بیشتر به خاطر اینه که خواستم با همه رو بازی کنم یه جور صداقته:gol:

.SHaDi

عضو جدید
من اسم خودمو خواستم بزارم شادی اما گذاشتم shad6
شادی ک اسم خودمه 6هم بخاطر اینه که ماه تولدم شهریور...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از استارتر محترم بخاطر نگرش به این موضوع.;)

اسم کاربری من به نوعی بیانگر مشخصه منه ولی تقریبا بطور مجهول.
واقعیت اینه که نمیخوام تو باشگاه مجهول باشم، ولی خیلی دوست دارم همیشه ذهن انسانهارو به چالش بکشم. به نوعی فرصت فکر کردن در مورد یک زمینه، هرچند ناچیز به مخاطب داده میشه.در مورد اسمم نگرش های مختلفی وجود داره و نظریه های مختلفی داده میشه و این برام جالبه.

گمونم ho اول اسمتونه و b اول فامیلیتون

میهن دار

کاربر فعال
سلام.
من چون حس میهن پرستی رو دوست داشتم و از شنیدن واژه هایی با این مضمون احساس خوبی بهم دست میده، در پی این بر اومدم که اسممو بذارم PATRIOT یا میهن پرست. اما دوستانی قبلا پیشدستی کرده بودن و این واژه ها رو انتخاب کرده بودن.
منم که موقع ثبت نام فرصت زیادی واسه فکر کردن نداشتم این اسم رو انتخاب کردم که خیلی هم دور از چیزی که میخواستم نباشه.
ممنون از استارتر بابت انتخاب این موضوع:gol:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا از کجا این حدسو زدین؟ شیرین خانوم
اینم یکی از همون نگرش هاست;)

همینطوری دیگه،آخه دلیلی غیر از این برای انتخاب نام کاربریتون پیدا نکردم:Dو احتمال صد در صد هم میدم که درست باشه

• Like
واکنش ها: ho_b

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
همینطوری دیگه،آخه دلیلی غیر از این برای انتخاب نام کاربریتون پیدا نکردم:Dو احتمال صد در صد هم میدم که درست باشه

هزاران دلیل واسه انتخاب اسم کاربری وجود داره.
اگه به یه چیزی بگین صد در صد، اونوقت دیگه از احتمال خارج میشه و به یقین تبدیل میشه. احتمال تا 99/99 درصده.
حالا احتمال میدین یا یقین دارین؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هزاران دلیل واسه انتخاب اسم کاربری وجود داره.
اگه به یه چیزی بگین صد در صد، اونوقت دیگه از احتمال خارج میشه و به یقین تبدیل میشه. احتمال تا 99/99 درصده.
حالا احتمال میدین یا یقین دارین؟
:biggrin::biggrin::biggrin:چه دقتی دارین شوما
همون 99/99درصد،ولی حالا که هزاران دلیل دارین،شاید ho اسم شماس و b اسم اون،یا شایدم برعکس!!!!!!!!!:D
ولی توصیه میکنم زیاد مردم رو به چالش نکشین :confused:

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:چه دقتی دارین شوما
همون 99/99درصد،ولی حالا که هزاران دلیل دارین،شاید ho اسم شماس و b اسم اون،یا شایدم برعکس!!!!!!!!!:D
ولی توصیه میکنم زیاد مردم رو به چالش نکشین :confused:

چشم. سعی می کنم به چالش نکشم.
ولی شمام خوب رو اسم من میفکرینا. خوشم اومد.;):w17::w17::w17:

Pr0fessi0nal

عضو جدید
من این اسم رو انتخاب کردم چون تو خیلی از سایت ها از اول همین بود و نمی خواستم یادم بره که نام کاربریم برای هر سایت چیه...

اما راستیتش این اسم رو وقتی انتخاب کردم یه جورایی مسئولیت هم برام آورد. Professional یعنی حرفه ای (حالا تو هر زمینه ای) به خاطر همین هم مجبور شدم بیشتر از مسائلی که سر و کله میزنم باهاشون سر در بیارم تا بتونم تو انجمن ها درباره ی مسائل بحث کنم...

من به پیشنهاد یکی از دوستانم comudf اومدم تو این سایت. می خواستم اسمم رو Professional بگذارم که با تعجب دیدم میگه نمیشه قبلاً استفاه شده... بخاطر همین هم Pr0fessi0nal انتخاب کردم...

البته لقب اصلی من که تو دنیای مجازی استفاده می کنم asnextage هست. که تو سایت های مختلف این اسم رو به خودم اختصاص دادم من جمله سایت هایی که مخصوص پست الکترونیکی هستن مثل یاهو و گوگل و هاتمیل و غیره... این اسم معنای این رو میده که من متعلق به این زمان نیستم و در زمان و مکان اشتباهی هستم (اون دنیا پام لیز خورد افتادم دیگه افتاده بودمو کاریشم نمی شد کرد)...
این اسم هم بهم این قدرت رو میده که من سریعتر از زمان تعیین شده دنبال کارهای مورد علاقه ام برم.

تصمیمم هم اینه که اسم کاربریه فعلیم رو به asnextage تغییر بردم.;)

my_asus

عضو جدید
من اسم کاربریم توی این فروم رو فراموش می کردم(آخه چندبار عضو شدم یادم رفت) دیگه اسم لپ تاپم رو گذاشتم که نگاه کنم یادم بیاد. :)

شهرآفتابی

عضو جدید
ممنون از استارتر محترم بخاطر نگرش به این موضوع.;)

اسم کاربری من به نوعی بیانگر مشخصه منه ولی تقریبا بطور مجهول.
واقعیت اینه که نمیخوام تو باشگاه مجهول باشم، ولی خیلی دوست دارم همیشه ذهن انسانهارو به چالش بکشم. به نوعی فرصت فکر کردن در مورد یک زمینه، هرچند ناچیز به مخاطب داده میشه.در مورد اسمم نگرش های مختلفی وجود داره و نظریه های مختلفی داده میشه و این برام جالبه.

نمیدونم واقعا دلیل انتخابتون چیه به آواتارتون مربوط میشه؟؟؟

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم که تو توضیحاتت بود.
شخصیت های مورد علاقم یکیشو نام کاربریم ه!!یکیشئن آواتارمه

گیسا.یزدان

عضو جدید
گیسا اسم کوچیکمه!و یزدان فامیلیمه!
شاید به این خاطر اسم دیگه ی نذاشتم چون هر دو واژه رو دوست دارم یا اینکه فرصتی برای فکر کردن نبود!نمیدونم!
ممنون از دعوتت حجت خان!!

بالا