***##*** کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 25, 2017 #17,552 آدم ها یک زمانی در یک جایی، ناخواسته خودشان را جا میگذارند و میروند....
ت ترانه3 کاربر بیش فعال Dec 26, 2017 #17,553 بیچاره عروسک ..دلش میخواست زار زار گریه کند اما ... نقش خنده بر لبانش کشیده بودند.. آخرین ویرایش: Dec 26, 2017
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Dec 29, 2017 #17,554 هیچ وقت بخاطر یک مشت حرف مفت دیگران خودت را عوض نکن !!! هر کسی حرفت را نفهمید بی خیال باش حتی اگر به جایی برسی که تنها یک نفر حرف را فهمید غصه نخور خدا با آن خدا بودنش خیلی ها باورش ندارند دیگر تو جای خود داری #آیناز
هیچ وقت بخاطر یک مشت حرف مفت دیگران خودت را عوض نکن !!! هر کسی حرفت را نفهمید بی خیال باش حتی اگر به جایی برسی که تنها یک نفر حرف را فهمید غصه نخور خدا با آن خدا بودنش خیلی ها باورش ندارند دیگر تو جای خود داری #آیناز
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 7, 2018 #17,555 برایم مثل بهار می مانی آمدنت را همیشه تحویل می گیرم ...........
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 7, 2018 #17,556 هـــــــــی زندگی حواست باشه خیلـــــــی داری بهم ســـــــــــخت میگیری ....!!!
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 7, 2018 #17,557 مادرم "..... مرا ببخش دردِ بدنم بهانه بود ...
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 7, 2018 #17,566 خیلی از یخ کردن های ما از سرما نیست... لحن بعضی ها زمستونیه !
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 7, 2018 #17,567 در اوج رسیدن بودن و ناخوداگاه طوری زمینت زدن که دیگر هیچ حسی را نمیهمی جز یک اخ کوچک و درد بعد از ان چه تلخی دارد در تمام وجودم *نقل از یک نفر*
در اوج رسیدن بودن و ناخوداگاه طوری زمینت زدن که دیگر هیچ حسی را نمیهمی جز یک اخ کوچک و درد بعد از ان چه تلخی دارد در تمام وجودم *نقل از یک نفر*
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,568 روزهای زیادی در پیش است من هستم. تو هستی و سرنوشتی مملو از حوادث باید برای زمستان و بعد از آن ، بهاری خاطره انگیز آماده شویم پس بگو بسم الله
روزهای زیادی در پیش است من هستم. تو هستی و سرنوشتی مملو از حوادث باید برای زمستان و بعد از آن ، بهاری خاطره انگیز آماده شویم پس بگو بسم الله
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,569 برایم بلوز بافتی. برایت... روسری ت را باز کن؛ مردها فقط گیسو بافتن بلدند!
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,570 تو از کنار این شعر آهسته عبور کن باور کن... یکی دارد اینجا یواشکی٬گریه هایش را میخندد;...
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,571 می دونی چیه ؟! عجیب دلتنگم . . . واسه وقتایی که عجیب دلتنگم می شدی . . . !
***##*** کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,572 حال من خوب است و چه آرامشی ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتنها نمیترسم حالا چه کسی میتواند از من بگیرد چیزهایی را که ندارم.
حال من خوب است و چه آرامشی ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتنها نمیترسم حالا چه کسی میتواند از من بگیرد چیزهایی را که ندارم.
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,574 تمام خوبی ها را برایت آرزو می کنم نه خوشی ها را؛ زیرا خوشی آن است که تو می خواهی؛ و خوبی آن است که خدا برای تو می خواهد ...
تمام خوبی ها را برایت آرزو می کنم نه خوشی ها را؛ زیرا خوشی آن است که تو می خواهی؛ و خوبی آن است که خدا برای تو می خواهد ...
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,575 همیشه کنار کسی باشیم که بخاطر داشتنمون دستهایی که به سویش دراز میشود را پس بزند *نقل از یه نفر*
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,576 دل تنگی یعنی اینکه داری فکر میکنی اون حالش خوب هست یا نه میخنده یا نه دلواپسش هستی در حالی که وقتی میرفت حتی فکر نکرد به.... *نقل از یه نفر*
دل تنگی یعنی اینکه داری فکر میکنی اون حالش خوب هست یا نه میخنده یا نه دلواپسش هستی در حالی که وقتی میرفت حتی فکر نکرد به.... *نقل از یه نفر*
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,577 كاش آدما ... جسارت داشتن تلفنو برميداشتن زنگ ميزدن ميگفتن : ببيـــــن! دلم برات خيلي تنگ شده واسه هيچ چيز ديگه هم زنگ نزدم !
كاش آدما ... جسارت داشتن تلفنو برميداشتن زنگ ميزدن ميگفتن : ببيـــــن! دلم برات خيلي تنگ شده واسه هيچ چيز ديگه هم زنگ نزدم !
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,578 امتداد فاصله ها از اعتبار عاطفه ها نمی کاهد...
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,579 یادت را از من نگیر، بگذار من هم مثل سهراب بگویمـ "دلخوشیـ ها کم نیست ..."
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2018 #17,580 و اشک... و خاطراتی مبهم از گذشته و احساسی که ماند در کوچه های خیس سادگی ام فرصت با تو بودن توهمی شیرین بود خواب کودکانه ی من و تو ماندی در خاطرم بی آنکه تو را ..!!! چه قدر سخت است که با آشنا ترینت بیگانه باشی... بعد از این همه عبورِ کبود، قول میدهم دیگر قدر خلوتهایم را بدانم...
و اشک... و خاطراتی مبهم از گذشته و احساسی که ماند در کوچه های خیس سادگی ام فرصت با تو بودن توهمی شیرین بود خواب کودکانه ی من و تو ماندی در خاطرم بی آنکه تو را ..!!! چه قدر سخت است که با آشنا ترینت بیگانه باشی... بعد از این همه عبورِ کبود، قول میدهم دیگر قدر خلوتهایم را بدانم...