[FONT="]پرسیدند دوستش داری؟گفتم دنیای من است[/FONT][FONT="].....[/FONT] [FONT="]گفتنددوستت دارد گفتم تنها سوال من است[/FONT][FONT="]...[/FONT]
[FONT="]دردیست بلند کشیده ازعمق[/FONT] [FONT="]فرو رفته تا اوج....[/FONT] [FONT="]نگاه تو کوتاه [/FONT] [FONT="]و بال من خسته پای من شکسته...[/FONT] [FONT="]و عشق[/FONT] [FONT="]زیر رگبار غرور له شده است...[/FONT] [FONT="]کنار کسالت خیابان ها[/FONT] [FONT="]خمیازه شبانه[/FONT] [FONT="]دقیقه هارا می شمارم...[/FONT] [FONT="]و چشم هیز تیر برق ها[/FONT] [FONT="]از کلاه[/FONT] [FONT="]تا بنا گوش کفش هایم[/FONT] [FONT="]خنده جعلی صبح را[/FONT] [FONT="]معنا می کند[/FONT] [FONT="]انگار گم شده ام[/FONT] [FONT="]انگار در تو، در اطرافم[/FONT] [FONT="]در خیال سروده هام گم شده ام[/FONT] [FONT="]تا خروس خوان[/FONT] [FONT="]با خیال خسته چترم[/FONT] [FONT="]و با دستان بریده باران[/FONT] [FONT="]از زیر تمام سقف های نا ممکن[/FONT] [FONT="]فرار رد پای آسفالت را[/FONT] [FONT="]دنبال می کنم[/FONT] [FONT="]گویا کسی که نیست[/FONT] [FONT="]حرف می زنم، زمزمه می کنم[/FONT] [FONT="]کسی که نیست[/FONT] [FONT="]راه می روم[/FONT] [FONT="]و کسی که نیست وُ کسی که نیست...[/FONT]
نمی دانم چرا امشب پلک دلم مدام می پرد
می دانم تو از سفر بیایی،
شعرم ذوق می کند
دل بنفشه غنج می رود
خواب باغچه تعبیر می شود
و ماه،
تاصبح در آسمان جشن می گیرد.
[FONT="]آدمها خیلی نامردند تو هی زحمت بکش،[/FONT] [FONT="]هی خودت را خسته کن،[/FONT] [FONT="]دور دلت مانند عنکبوت تار بباف،[/FONT] [FONT="]هی قلبت را در بیاور و توی یخچال بگذار که یخ بزند و تنابندهای را درون خودش راه ندهد،[/FONT] [FONT="]آدمها حالیشان نمیشود آقاجان. آب در هاون کوبیده ای.[/FONT] [FONT="]میآیند آرام آرام تارها را پاره میکنند و دلت را میلرزانند، با حرارت وجودشان یخ هایت را آب می کنند و آب که از همه جایت جاری شد فکر میکنند خودت را خیس کرده ای.[/FONT] [FONT="]پیف پیف گویان کنارت می گذارند. آدمها علاوه بر نامرد بودن نفهم هم هستند.[/FONT] [FONT="]نمیفهمند با بودنِ چندروزهشان و نبودنِ همیشگیشان چه بر سر دلت میآورند.[/FONT] [FONT="]اینها بیفایده است. باید دور خودت مینِ ضدنفر کار بگذاری تا کسی نزدیکت نشود.[/FONT] [FONT="]تازه به این هم اطمینانی نیست، یکی پیدا میشود که طریقهی خنثی کردن مین را می داند و میآید،دلت را برمی دارد و دور می شود.[/FONT] [FONT="]آدم در مواجهه با بقیهی آدمها همیشه بیدل است.[/FONT]
[FONT="]ای دل.....[/FONT] [FONT="]ای دل لعنتی ام عاشق نشو....همه این سالارو با تنهایی سر کردی این چند سالم روش..[/FONT] [FONT="]یه بار بی دلیل عاشق شدی...این شد نتیجش..حالمو ببین...حرفامو باور کن...[/FONT] [FONT="]دل من عاشق نشو... عاشق شدن درد داره نمیتونی تحمل کنی ...میمیری...[/FONT] [FONT="] [/FONT]
[FONT="]رفت به سلامت که رفت من خدا نیستم که بگویم ۱۰۰بار اگر توبه شکستی بازآی ..!![/FONT] [FONT="]اونکه رفته به حرمت چیزی که باخودش برده حق برگشت نداره...؟![/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]رفتنش مردانه نبود ..لااقل مرد باشه برنگرده[/FONT][FONT="][/FONT]