مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:biggrin:
الان توجه کردی همه دارن زیر پوستی واسه این جزوه التماس میکنن یکیش خود من:biggrin::D
خخخخـــــــــخ من چک کردم خیلی فرق با خود سلطاندوست نداره حتی اول جزوه نوشته که چکیده همون کتابه اما واسه منی که درس نمیخونم همینم غنیمته :D
گفتم که فقط حداکثر 6 روز وقت بدید (میتونم با تبلت هم عکس بگیرم اما به این نتیجه رسیدم چون دوستم خیلی هایلایت روش اضافه کرده بهتره اسکن بشه تا قابل چاپ هم باشه
:gol:

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه منظر غزاله روحانی رو دارم فعلا اولویت تاسیسات مکانیکی سلطاندوسته که اسکن کنم بعد هم روحانی رو میذارم
(البته با توجه به سیستم پیش روی تاپیک منم خصوصی میکنم :surprised::eek::surprised::eek::D)

هوا بس ناجوانمردانه سرد است :D
دوستان کسی راجع ب کتاب معماری، باغ و منطر اطلاعاتی داره؟! تو انتشارات ایوان خانه کلی تبلیغش کردن من خریدمش کتابش خیلی خوبه ولی تا حالا ندیدم کسی جزء منابع معرفیش کرده باشه :دی

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
با توجه به این که متقاضی برای شرکت در پروژه فلش کارت زیاد شده
می تونیم احتمالا قسمت دیگه ای رو هم اضافه کنیم به کار!!

حالا صاحب نظرا با توجه به اهمیت و قابلیتی که هر جزوه برا فلش کرت شدن داره اصلا بیان بگن چه قسمتی؟
معماری اسلامی پیرنیا؟
معماری ایرانی معماریان؟
اعتضادی؟
جزوه متدین ؟!

سلام عزیزم. به نظر من اسلامی پیرنیا و ایرانی معماریان چون به گفته ی بچه هایی که سال های پیش قبول شدن ، مهماش تو جزوه نسیم عسکری هست بهتره جزوه متدین رو که خیلی مهمه فلش کارت کنین. بعد ازونم قرن 20 و از زمان و معماری.

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز دلمی.می دونم منم کلا اهل وایبر و اینجورچیزا نیستم....این دوستم لامصب همسایس.اتاق منم طبقه دومه.کلا میپاد منو!!!!!!!!!!......................به خدا با خودم عهد کردم اگه این باعث بشه من از کنکورم بمونم تا آخر عمرم نمیبخشمش.امروزم اومد در زد گفتن دانشگام.......بعد مامانش اومد کلی با پدرم حرف زد...انگاری من روانشناس دخترشونم خاک بر سرا.......................

این روزا آدم جرات نداره با کسی درد دل کنه تا یارو بهت ثابت نکنه از تو بد بختر ولت نمیکنه :biggrin: .... این دفعه اومد تو شروع کن انقد زار بزن گریه کن از کنکور و کتابای سختت بگوووو یه چندتا مشکل تراشی کن واسه خودت بگووووو که اصلا مجال پیدا نکنه حرف بزنه ... دیگه اگه اومدش :D 100% تضمینی[/QUOTE]

بچه ها این نفیسه خانم همشهری ما پارسال فنشو 70 زده بود ولی زیاد اهل شکست نفسی :D تا میتونین ازش کمک بگیرین که امسال جز رتبه برتراس...:)

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان کسی راجع ب کتاب معماری، باغ و منطر اطلاعاتی داره؟! تو انتشارات ایوان خانه کلی تبلیغش کردن من خریدمش کتابش خیلی خوبه ولی تا حالا ندیدم کسی جزء منابع معرفیش کرده باشه :دی

واسه کی هست این کتاب؟ سرفصلاشو عکس میگیری بذاری اینجا؟

flower m

عضو جدید
خخخخخــــــــــــــــــــخ

گفتم که یکم طول میکشه ... تا اخر هفته دسترسی به اسکنر ندارم :D اسکن بیرون هم گرون در میاد :D اما قول میدم تا 6 روز آینده بذارم (یعنی منظور خصوصی کنم خخخخ:D)

منم یادت نره . برای منم خصوصی کن :d

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
این روزا آدم جرات نداره با کسی درد دل کنه تا یارو بهت ثابت نکنه از تو بد بختر ولت نمیکنه :biggrin: .... این دفعه اومد تو شروع کن انقد زار بزن گریه کن از کنکور و کتابای سختت بگوووو یه چندتا مشکل تراشی کن واسه خودت بگووووو که اصلا مجال پیدا نکنه حرف بزنه ... دیگه اگه اومدش :D 100% تضمینی

بچه ها این نفیسه خانم همشهری ما پارسال فنشو 70 زده بود ولی زیاد اهل شکست نفسی :D تا میتونین ازش کمک بگیرین که امسال جز رتبه برتراس...:)[/QUOTE]

آخ گفتی ...خدا از دهنت بشنوه :redface:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب برای خانم بهبهانی ...
اقای عظمتی خیلی در خوندن این کتاب تاکیید داشته است ...
سوالات سال پیش منظر غرب از این امده است ...

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا ک همه دوره هم جمعیم بگید ببینم چی کار کنم؟؟؟
1.درک عمومی معماری علی عسگری چاپ دیدش اومده؟؟چاپ چندو بخرم؟؟فرقی نداره؟
2.ب نظرتون زبان تخصصی بخرم کتاب؟؟
یا همون متنا و اون کتابا رستگارپورو اونا کافیه؟
اگر ن...بین زبان تخصصی زیر ذره بین و رستمی کدوم؟؟
3.من کتاب رستگار پور دارم...
ایا لازمه کتابهای مهدوی نژاد و یا کتاب حسین فرهادی و پرانه را بخرم یان؟
4.بالاخره کتاب غلامحسین معماریان بخرم یا ن؟بچه ها اگه نیاز نیس واقعن نخرم از علکی؟طاقته تحمل اینیکیو دیگه ندارم ...تو اتاقمم براش جا ندارم اسن...بردم باید از سقف آویزونش کنم...
اگه ی سوال ازسش میاد بیخیالش بشم؟؟یا بخرم؟
5.شهرسازی لادن اعتضادی قرن 20 را نمیخرم....بخرم؟
6.کامل نیا رو هم نمیخرم....بخرم؟؟
7.بچه ها برا گرایش 1 منظر:ایا نیازه همه کتابهای معرفی مرکز را بخونم یان؟
من چون کتابها رو ندیدم نمیدونم نسبت ب کتابآزاده و غلامضا نعیما چیزی اضافه دارند آیا...؟؟؟
لطفن اگر اطلاعی دارید برا گرایش منظر باید چ کتابهایی بیشتر مطالعه کمنم نسبت ب معماری دریغ نفرمایید...
منتظر راهنمایی های شما هستم...قبل ناهار.

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه کی هست این کتاب؟ سرفصلاشو عکس میگیری بذاری اینجا؟

این عکس روی جلد ب همراه فهرست مشاهده پیوست 224361مشاهده پیوست Desktop.rar

این کتاب برای خانم بهبهانی ...
اقای عظمتی خیلی در خوندن این کتاب تاکیید داشته است ...
سوالات سال پیش منظر غرب از این امده است ...

واقعا؟! ممنونم عزیزم :gol:
پس دوستان این کتاب رو هم ب منابعتون اضافه کنین :D

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم میشه بقیه منابع مهم منظرم بگی؟
جزوه اقای عظمتی و محمودنژاد

کتاب معماری، باغ و منطر خانم بهبهانی بسیار مهم
کتاب پارادایم های پردیس شاهچراغی فصل 2 تا 7
کتاب باغ های ایرانی نعیما ... فقط پلان باغ و عکس ... باغ معاصر تهران مهم
جزوه خانم لادن مظفریان ( استاد منظر دانشگاه شهید بهشتی ) بسیار مهم
جزوه منظر منصوری و لادن اعتضادی
مقالات یک سایت معروف منظر هم گفت که اسم سایت یادم نمی یاد

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی 7 ب بعد را اسن نخوانیم؟؟
برا اطمینان بیشتر پرسیدم.
شما ک خیلی مطلعید آیا میدونید برا گرایش منظر همین ها را بخونم کافیه؟؟
کفیه دیگه ن؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
خوبید؟درسا خوبه؟؟؟
اومدم ی خبر بدم
و ی گلایه بکنم
ی خواهش داشته باشم و برم
خبر اینکه امروز اینجا همایش ارشد با حضور آقایان رستمی،شقاقی و سروش نیاس
عصر اگه کیفیت فایل صوتیش خوب بود همونو میذارم باشگاه درغیر این صورت نکات مهمی ک بگن رو میگم بهتون

و اما گلایه
رسمی ک اخیرا تو تاپیک متداول شده واقعا ناراحت کنندس
اساس باشگاه مهندسان و حضور ما دراون استفاده از اطلاعات و منابع درسی اشتراک گذاشته توسط هممونه
میدونم ک خیلیهاتون تاحالا خیلی جزوه از باشگاه دانلود کردید.جواب خیلی از سوالاتونو از بچه ها گرفتید.خیلی از کارای دستی بچه ها کمک حالتون شده اما تابحال واقعا بهمون میزان، چیزی واسه ارائه داشتید ک حالا چنین رسمی رو بوجود آوردید؟؟
این ک ی عده اومدن و گروه تشکیل دادن و میگن اگه تو اینکارو بکنی منم اینو بت میدم اساسا با هویت و هدف باشگاه مغایره
من بشخصه حتی اگه وقت هم داشتم با این روال تو این کار گروهی شرکت نمیکردم
درقبال استفاده ای ک از باشگاه کردم متقابلا هرکمکی هرجایی ازم بربیاد دریغ نمیکنم اما این روش مبادله ای واقعا جاش اینجا نیس.چنین دوستانی بهتره ی جای دیگه واسه اکیپشون پیدا کنن
خواستم اعتراضمو ب گوش همتون برسونم

ی خواهش هم دارم اینکه لطف کنید تاپیکو با اسپم پر نکنید.

موفق باشید:gol:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی 7 ب بعد را اسن نخوانیم؟؟
برا اطمینان بیشتر پرسیدم.
شما ک خیلی مطلعید آیا میدونید برا گرایش منظر همین ها را بخونم کافیه؟؟
کفیه دیگه ن؟
عزیزم من خیلی مطلع نیستم ...
فقط کلاس منظر استاد عظمتی و محمود نژاد رفتم و اقای عظمتی گفتند در کنار جزواتشون اینها بخونیم ...
ایشون بیشتر از این که روی پارادایم پردیس تاکید کنند روی جزوه خانم مظفریان و کتاب خانم بهبهانی براساس سیلابس منظر 93 تاکید کردند ... مخصوصا برای بچه های منظر ! .
البته بچه های منظر هم باید مقالات 90 تا 93 باغ منظر و صفه بخوانند .
همچنین مجموعه مقالات WWW.SID.IR

آخرین ویرایش:

mahdiehhzh

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

سلام
خوبید؟درسا خوبه؟؟؟
اومدم ی خبر بدم
و ی گلایه بکنم
ی خواهش داشته باشم و برم
خبر اینکه امروز اینجا همایش ارشد با حضور آقایان رستمی،شقاقی و سروش نیاس
عصر اگه کیفیت فایل صوتیش خوب بود همونو میذارم باشگاه درغیر این صورت نکات مهمی ک بگن رو میگم بهتون

و اما گلایه
رسمی ک اخیرا تو تاپیک متداول شده واقعا ناراحت کنندس
اساس باشگاه مهندسان و حضور ما دراون استفاده از اطلاعات و منابع درسی اشتراک گذاشته توسط هممونه
میدونم ک خیلیهاتون تاحالا خیلی جزوه از باشگاه دانلود کردید.جواب خیلی از سوالاتونو از بچه ها گرفتید.خیلی از کارای دستی بچه ها کمک حالتون شده اما تابحال واقعا بهمون میزان، چیزی واسه ارائه داشتید ک حالا چنین رسمی رو بوجود آوردید؟؟
این ک ی عده اومدن و گروه تشکیل دادن و میگن اگه تو اینکارو بکنی منم اینو بت میدم اساسا با هویت و هدف باشگاه مغایره
من بشخصه حتی اگه وقت هم داشتم با این روال تو این کار گروهی شرکت نمیکردم
درقبال استفاده ای ک از باشگاه کردم متقابلا هرکمکی هرجایی ازم بربیاد دریغ نمیکنم اما این روش مبادله ای واقعا جاش اینجا نیس.چنین دوستانی بهتره ی جای دیگه واسه اکیپشون پیدا کنن
خواستم اعتراضمو ب گوش همتون برسونم

ی خواهش هم دارم اینکه لطف کنید تاپیکو با اسپم پر نکنید.

موفق باشید:gol:
کدوم شهر این همایش هست؟

عزیزم من خیلی مطلع نیستم ...
فقط کلاس منظر استاد عظمتی و محمود نژاد رفتم و اقای عظمتی گفتند در کنار جزواتشون اینها بخونیم ...
ایشون بیشتر از این که روی پارادایم پردیس تاکید کنند روی جزوه خانم مظفریان و کتاب خانم بهبهانی براساس سیلابس منظر 93 تاکید کردند ... مخصوصا برای بچه های منظر ! .
البته بچه های منظر هم باید مقالات 90 تا 93 باغ منظر و صفه بخوانند .
همچنین مجموعه مقالات WWW.SID.IR

سلام خانم مهندس خسته نباشید میشه لطف کنید بگید دقیقا اسم کتاب خانم بهبهانی چیه ؟ پارادایم پردیس فقط همون فصل هاش کافیه ؟ آقایون عظمتی و محمود نژاد تا حالا کتاب در مورد منظر دارن که چاب شده باشه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنی . موفق باشید شما و همچنین بقیه دوستان باشگاه

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانم مهندس خسته نباشید میشه لطف کنید بگید دقیقا اسم کتاب خانم بهبهانی چیه ؟ پارادایم پردیس فقط همون فصل هاش کافیه ؟ آقایون عظمتی و محمود نژاد تا حالا کتاب در مورد منظر دارن که چاب شده باشه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنی . موفق باشید شما و همچنین بقیه دوستان باشگاه
ممنونم
معماری ,باغ و منظر
تالیف هما ایرانی بهبهانی
ببینید از نظر اقای عظمتی ... بله !!! .
در صورتی که در منابع اکادمی و مرکز روی فصل های دیگر تاکید کرده اند !!! .
پس من نمی تونم تضمین صد در صد به شما بدهم ... من گفته استادمو نقطه به نقطه گفتم ...
نه خانم عظمتی و محمودنژاد کتاب ندارند !!! .

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز و مهربان باشگاه سلام :smile:
من ان شاالله ازین هفته با آقای سروش نیا کلاس دارم!:)
کسایی که از کیفیت جزوه های ایشون توی باشگاه و کم و کسری هاش خبر دارن
بیان و راهنمایی کنند برای تکمیلش !!
تا ان شاالله از همین اول همراه با کلاس ها اگه بتونم کمکی بکنم !

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اون سایت احتمالا منظرآنلاین هست :gol:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم. به نظر من اسلامی پیرنیا و ایرانی معماریان چون به گفته ی بچه هایی که سال های پیش قبول شدن ، مهماش تو جزوه نسیم عسکری هست بهتره جزوه متدین رو که خیلی مهمه فلش کارت کنین. بعد ازونم قرن 20 و از زمان و معماری.

ممنون عزیزدل
بابت خیر خواهی و لطف و کمکت از اول این کار!!:smile:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان عزیز و مهربان باشگاه سلام :smile:
من ان شاالله ازین هفته با آقای سروش نیا کلاس دارم!:)
کسایی که از کیفیت جزوه های ایشون توی باشگاه و کم و کسری هاش خبر دارن
بیان و راهنمایی کنند برای تکمیلش !!
تا ان شاالله از همین اول همراه با کلاس ها اگه بتونم کمکی بکنم !
من چون هنوز فن رو نخوندم هی حس میکنم دیره برای خوندنش! نگو کلاس ها هم الان شروع میشه برم دو صفحه هم فن بخونم به هر درس یه سری زده باشم شرمنده طراحا نشم:cool:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها کسی استاد حسینی رو میشناسه؟ زبان درس میده تو مرکز. میخوام ببینم خوبه؟ کلاسش ارزش رفتن داره یا نه؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

سوسن طاهری

عضو جدید
بچه ها من برای تاسیسات الکتریکی به جزوه ایزدی و عصر کنکاش اکتفا کنم بنظرتون جواب میده؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا