مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بالاخره نفهمیدم عناصر تو کنکور معماری میاد یا نه؟؟
لطفا راهنمایی کنید

در ادامه راهنمایی های عذرا جان امسالم یک سوال خیلی آسون از کتاب کزازی بود و کتابای مث جزئیات ارتقا دهنده و فناوری نوین ساختمانی هم عناصر جزئیات محسوب میشن برای درس مواد مصالح هم از نانو سوال میدن

سلام دوستان خسته نباشید یک خواسته فوری ، جزوه منظر خانم غزاله روحانی رو کسی نداره بزاره توی باشگاه کلی گشتم نیست . و یک سوال دیگه کتاب فناوری نوین استاد گلابچی رو کسی به صورت فایل pdf داره بزاره دعا می کنم واستون، مشرف شدم حرم امام رضا . خیلی لازم دارم این منابع رو . الهی زحمت های همه نتیجه درخشانی در پیش داشته باشه

واسه بعضی از دوستان که نشنیده درمورد بعضی از بزرگواران پشت سرشون حرف های نادرستی می زنند . یک نصیحت برادرانه تا وقتی با چشم هات و گوش هات ندیدی و نشنیدی زود قضاوت نکن . سروش نیا و استاد گلابچی کارشون درسته دیگه حرفی نیست .وای چشم به هم زدم چقدر زمان داره زود می گذره برم بشینم درسمو بخونم درس شیرین معمار ی جهان:cry::confused: . شب خوش .

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه قدر مرکز مزخرف !!!
هنوز برای مشاور ازمون به من زنگ نزدند !!! .
نه اس مس اومد نه مشاورش به من زنگ زد و نه ازمونش استاندارد بود ...
نه جامعه اماری بالایی داشتند !!! .
من که 5شنبه کلاس دارم می روم تکلیفم با اینها مشخص می کنم و پول ازمونم پس می گیرم !!! . واقعا که ...

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
چه قدر مرکز مزخرف !!!
من که 5شنبه کلاس دارم می روم تکلیفم با اینها مشخص می کنم و پول ازمونم پس می گیرم !!! . واقعا که ...

شما که خوبید! من هنوز نتونستم کارناممو ببینم

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید یک خواسته فوری ، جزوه منظر خانم غزاله روحانی رو کسی نداره بزاره توی باشگاه کلی گشتم نیست . و یک سوال دیگه کتاب فناوری نوین استاد گلابچی رو کسی به صورت فایل pdf داره بزاره دعا می کنم واستون، مشرف شدم حرم امام رضا . خیلی لازم دارم این منابع رو . الهی زحمت های همه نتیجه درخشانی در پیش داشته باشه

جزوه منظر غزاله روحانی رو دارم فعلا اولویت تاسیسات مکانیکی سلطاندوسته که اسکن کنم بعد هم روحانی رو میذارم
(البته با توجه به سیستم پیش روی تاپیک منم خصوصی میکنم :surprised::eek::surprised::eek::D)

fzgnj

عضو جدید
بچه ها فرم فضا نظم تاثیری داره واسه درک بخونم؟؟؟
من هنوز اندر خم درکم!!!
وات کن آی دو!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فرم فضا نظم تاثیری داره واسه درک بخونم؟؟؟
من هنوز اندر خم درکم!!!
وات کن آی دو!!

برو بشین کتاب عسگری را بخون برا درک و تست بزن من که راحت شدم واسه درک و منظر هر کدوم یک کتاب بیشتر نمی خونم

fzgnj

عضو جدید
اگه وقتت کمه و تازه شروع کردیو اول راهی نه نخون بیشتر تست کار کن بر ای درک

مرسییییی عزیزم..پس همون علی عسگری خوبه ینی؟آخه باورم نمیشه باید فقط واسه درک همونو بخونیم
تا میخونمش استرس میگیرم نکنه چیزای دیگه ام هس من بی خبرم:-/

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.....اگه یادتون باشه تو سایت ممرایز atrali لغات زیر ذره بین رو مینوشتن...حالا تصمیم گرفتیم باهم کارتاشو بنویسیم ولی چون حجمش زیاده زمانبره اگه یه چند نفر بیاد کمک عالیه.....بابا از تاریخ نوشتن که راحتره...:D با مترادفاش میخوایم بنویسیما ملحق شین بهمون آفرین.......:cool:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسییییی عزیزم..پس همون علی عسگری خوبه ینی؟آخه باورم نمیشه باید فقط واسه درک همونو بخونیم
تا میخونمش استرس میگیرم نکنه چیزای دیگه ام هس من بی خبرم:-/

عزیزم استرس نگیر منابع درک زیاده ولی اینجوریم نیس که تو همشو بخونی درصدت بالا باشه چون یه جورایی تحلیلی از منابع مستقیم که سوال نمیاد زیاد پس عقل حکم میکنه تو این زمان کمی که مونده رو درسی سرمایه گذاری کنی که نتیجه بگیری ازش.....من پارسال کتاب عسگری رو با تستاش کاملا نصف و نیمه یه دور خوندم درک رو زدم 53 .....منظورم این نیستا این کتاب انقد تاثیرگذاره نه ...میگم یعنی یه درس غیرقابل پیش بینیه و برمیگرده به خودت ...:)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسیییی گلی
شما سال اولتونه؟

خواهش ببین اضاف کردن منابع کار اشتباهی هستش .................من خودم تاسیسات حذف کردم مگه اخر سر یک جزوه خلاصه بخونم اگه گیر بیاد که بعید می دونم تظیم ها و اینها هم گذاشتم تقریبا توی اولویت حذف ترجیح میدم نخونم تا اینکه بخونم و نتونم جواب بدم یا منفی بزنم .........به جاش سعی میکنم یک کار مفید تر انجام بدم که بهتر باشه ..................لااقل نتیجه بده برام ................
من پارسال حول حوش یک دوماهی خوندم ولی قسمت نشد الان هم تازه شروع کردم شای روی هم یک هفته خوندم الان هم دارم یکی از کار شرکت انجام میدم دیروز تا الان هم درس نخوندم این تموم شه انشاله شروع کنم دوباره اگه خدا بخواد
من همینجا اعتراف میکنم پارسال واقعا یک اشتباهاتی کردم اخراش متوجه شدم که دیر شده بود و خیلی از چیزایی هم که بلدم مدیون بچه های همین باشگاه ام .................ببین مثلا من تاسیساتو تنظیم اینها عالی بود همیشه واقعا هم خوندم از خوندن درک و رفتار و ............سازه می ترسیدم حدی که شاید 35درصدی که فن زدم به خاطر همون چیزایی بود که بچه ها بهم دادن و یادم دادن که دوهفته اخر خوندم تازه اون موقع از فن خوشم اومده بود جالب اینجاست که من توی کنکور اصلا تاسیسات و تنظیم نزدم یا منفی خوردم میدونستم بلد نیستمش ولی شانسی زدم شاید اگه اونا را نمی زدم هم و فقط اونایی که مطمین بودم درصدم شاید به 45 هم می رسید نمی دونم ...............این گفتم که حرص منابع برتون نداره ............به خدا اگه هم جزوه قابوسی و عسگری را 10بار خونده بودم درصد تاریخم هم بیشتر می شد البته من متدین نظر نمیدم چون نخوندمش ولی نیت دارم که بخونم ...............................انشااله همه موفق باشید

elham khansari

عضو جدید
سلام بچه ها من لیسانس مهندسی نساجی دارم اما قصد دارم به امید خدا ارشد معماری بخونم.میشه بگین ایستایی رو چطور بخونم که فهمش برام آسونتر باشه.لطفا اولویت خوندن کتابها رو برای ارشد بهم بگن.مرسی دوستان خوبم

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.arch-house.com/pdf/azmoon/s.azme_25_1.zip
http://www.arch-house.com/pdf/azmoon/s.azmo_25_1.zip
این لینک سوالای ایوانه.سر کلاسا تو جوبه سول بچه ها که چه سوالایی تو کنکور میاد؟استادایی مثل سروش نیا و کزازی گفتن تو آزمونا میفهمین...این کاریه که ایوان خانه ی در کمال کثیفی انجام میده.نمونش همین آزمون که ما دادیم..آدمایی که تو کتاباشون حتی یه غلط هم ندارن چطور ممکنه 4 فش سوال دقیقا مثل هم بدن؟سوالای 38-46-47-141-56-137-139-154 این برنامههای ایوان برای همینه هی همش از مردم پول میگیره و آزمون جامع هاش تعدادشون بالاس.مطمئنم وادار کرده امثال سروشنیا و کزازی که با گلابچی برو بیا دارن سوالارو بدن به بچه ها
اقا یا خانوم محترم (؟!!! .)
من شاگرد استاد سروش نیا بودم !!! ... تا اونجا یی که من یاد دارم ایشون سوالات کنکور به بچه ها نداده است ... اما ایشون با ازمایش و فیلم و عکس و ... انقدر خوب مبحث فن را درس میدهد که حتی بچه های که معماری نبودند هم اون مبحث یاد می گیرند !!! .
دیگر هرکسی به خودش زحمت داده باشد و سوالات کنکور بررسی کرده باشد میداند از هر کجا چه مقدار سوال می اید و مهم است !!! .
این حرف شما کاملا بی مهری به دکتر :D... ایشون با این کیفیت بالا درس دادن از اکادمی و مرکز معماری کمتر پول می گیرد !!! .
من شاگرد اقای کزازی نبودم اما دوستام خیلی از ایشون تعریف می کنند و می گویند دلسوز و برای بچه ها خیلی وقت میگذارد ...
برای اقای شقاقی هم ایشون استاد اسکیس و وظیفه ایشان است تمام موضوع ها را با بچه ها کار کند ... شما مثل اینکه اصلا کلاس اسکیس نرفتی ... شقاقی برای هر جلسه حداقل 100 تمرین به بچه ها میدهد !!! .

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه قدر مرکز مزخرف !!!

اصلا حرص نخور گلم این موسسه ها همشون مثل هم هستن بازم مرکز خوبه پارسال اکسین مشاوره که نداشت که هیچ حتی آزمون هم از من نگرفتن بدبختی من نتونستم حتی پولامو پس بگیرم ،پشت دستمو داغ گذاشتم هیچ آزمونی شرکت نکنم ، به نظرم باهاشون درگیر نشو بدتر میکنن

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه منظر غزاله روحانی رو دارم فعلا اولویت تاسیسات مکانیکی سلطاندوسته که اسکن کنم بعد هم روحانی رو میذارم
(البته با توجه به سیستم پیش روی تاپیک منم خصوصی میکنم :surprised::eek::surprised::eek::D)

دمت گرم ... :Dمیشه برای منم خصوصی کنین لطفا :D

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

من کلا به امید جزوه شما نشستم....دیگه نمیخوام یه کتاب دیگه هم به کتابام اضافه کنم...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد دارم دوستان
هر کتاب و فصلی که میخونیم توی امضاء هامون بنویسیم اینطوری همدیگر ترغیب به خوندن کنیم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای بچه ها یه همکلاسی خیلی قدیمی دارم از یه طرف دلم براش میسوزه آخه مشکلات خونوادگی داره از یه طرفم می خوام کله شو بکوبم به دیوار.چپ میره راس میاد..میاد خونمون!!!!!!دیگه منتظر تعارف و اینجور چیزام نمیشه میاد تو(خدا رو خوش نمیاد اینطوری میگم ولی اصلا درک نمیکنه منم کار و زندگی دارم.:cry:حالا با سه چار بارش مشکلی ندارم ولی کاش فقط سه چاربار بود!!!!)میگه نیم ساعت می خوام وقتتو بگیرم میگم باشه.این نیم ساعت تبدیل میشه به سه ساعت و نیم!نیم ساعتش گریه میکنه و اعصاب منم به هم میریزه.نیم ساعتشم وسایلم و سرکشی میکنه بقیشم حرف میزنه.خداییش این مدت برا یه کنکوری خیلی با ارزشه دیگه. هیشکی از اعضای خانوادمم تمایلی ندارن بهش دروغ بگن.میگن مشکل خودته..خودت حلش کن:w04:
منم تصمیم گرفتم دفعه بعد جلوش وایسم .....محکم:w43:..............بهش بگم درس دارم:sweatdrop:

خب یک جوری حالیش کن ................................ضرر میکنی نزار مث من بشی من هم به خدا حدی که به کارای بقیه میرسم به درسم نمیرسم تا میام جون بگیرم و.......................اصلا یک وضعیه ................الان هم تصمیم گرفتم دیگهقول داده بودم از قبل به کسی این کار تموم شه دیگه گوشی ام بزارم کنار کلا ...................... وقتی بقیه درک ندارن چرا من خودم اذیت کنم ............من و 2ماه خوندن توکلبه خدا تو هم ناک اوتشون کن وایبر حذف کردم............لاین حذف کردمولی هنوزگیر ممممممممممممم............کلا گوشی را میزارم کنار بهترین کاره ...................خطم خاموش باشه چی میشه مگه[/QUOTE]
عزیز دلمی.می دونم منم کلا اهل وایبر و اینجورچیزا نیستم....این دوستم لامصب همسایس.اتاق منم طبقه دومه.کلا میپاد منو!!!!!!!!!!......................به خدا با خودم عهد کردم اگه این باعث بشه من از کنکورم بمونم تا آخر عمرم نمیبخشمش.امروزم اومد در زد گفتن دانشگام.......بعد مامانش اومد کلی با پدرم حرف زد...انگاری من روانشناس دخترشونم خاک بر سرا.......................

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دمت گرم ... :Dمیشه برای منم خصوصی کنین لطفا :D

منم میخوام:cry:میشه برا منم خصوصی بفرستین:redface:

خخخخخــــــــــــــــــــخ
من کلا به امید جزوه شما نشستم....دیگه نمیخوام یه کتاب دیگه هم به کتابام اضافه کنم...

گفتم که یکم طول میکشه ... تا اخر هفته دسترسی به اسکنر ندارم :D اسکن بیرون هم گرون در میاد :D اما قول میدم تا 6 روز آینده بذارم (یعنی منظور خصوصی کنم خخخخ:D)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

گفتم که یکم طول میکشه ... تا اخر هفته دسترسی به اسکنر ندارم :D اسکن بیرون هم گرون در میاد :D اما قول میدم تا 6 روز آینده بذارم (یعنی منظور خصوصی کنم خخخخ:D)

ما رو یادت نره ها!!!!
دستت درد نکنه;)

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

:biggrin:
الان توجه کردی همه دارن زیر پوستی واسه این جزوه التماس میکنن یکیش خود من:biggrin::D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب یک جوری حالیش کن ................................ضرر میکنی نزار مث من بشی من هم به خدا حدی که به کارای بقیه میرسم به درسم نمیرسم تا میام جون بگیرم و.......................اصلا یک وضعیه ................الان هم تصمیم گرفتم دیگهقول داده بودم از قبل به کسی این کار تموم شه دیگه گوشی ام بزارم کنار کلا ...................... وقتی بقیه درک ندارن چرا من خودم اذیت کنم ............من و 2ماه خوندن توکلبه خدا تو هم ناک اوتشون کن وایبر حذف کردم............لاین حذف کردمولی هنوزگیر ممممممممممممم............کلا گوشی را میزارم کنار بهترین کاره ...................خطم خاموش باشه چی میشه مگه
عزیز دلمی.می دونم منم کلا اهل وایبر و اینجورچیزا نیستم....این دوستم لامصب همسایس.اتاق منم طبقه دومه.کلا میپاد منو!!!!!!!!!!......................به خدا با خودم عهد کردم اگه این باعث بشه من از کنکورم بمونم تا آخر عمرم نمیبخشمش.امروزم اومد در زد گفتن دانشگام.......بعد مامانش اومد کلی با پدرم حرف زد...انگاری من روانشناس دخترشونم خاک بر سرا.......................[/QUOTE]

این روزا آدم جرات نداره با کسی درد دل کنه تا یارو بهت ثابت نکنه از تو بد بختر ولت نمیکنه :biggrin: .... این دفعه اومد تو شروع کن انقد زار بزن گریه کن از کنکور و کتابای سختت بگوووو یه چندتا مشکل تراشی کن واسه خودت بگووووو که اصلا مجال پیدا نکنه حرف بزنه ... دیگه اگه اومدش :D 100% تضمینی

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز دلمی.می دونم منم کلا اهل وایبر و اینجورچیزا نیستم....این دوستم لامصب همسایس.اتاق منم طبقه دومه.کلا میپاد منو!!!!!!!!!!......................به خدا با خودم عهد کردم اگه این باعث بشه من از کنکورم بمونم تا آخر عمرم نمیبخشمش.امروزم اومد در زد گفتن دانشگام.......بعد مامانش اومد کلی با پدرم حرف زد...انگاری من روانشناس دخترشونم خاک بر سرا.......................

این روزا آدم جرات نداره با کسی درد دل کنه تا یارو بهت ثابت نکنه از تو بد بختر ولت نمیکنه :biggrin: .... این دفعه اومد تو شروع کن انقد زار بزن گریه کن از کنکور و کتابای سختت بگوووو یه چندتا مشکل تراشی کن واسه خودت بگووووو که اصلا مجال پیدا نکنه حرف بزنه ... دیگه اگه اومدش :D 100% تضمینی[/QUOTE]
عزیزم:smile:...............باشه حتما:biggrin:..................من می تونم:neutral:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید؟خداقوت. من دوهفته است سفت و سخت شروع کردم. شماها به دوررره رسیدید ینی؟:redface:
سلام سارا جونم.خوبی؟سلامتی؟.........خوشحالم میبینم شروع کردی:redface:..................دوره؟!دوره؟! دیگه نشنوم کسی کلمه دوره به زبونش بیاره ها!!!!!!!:w00:
عزیزم یه چند وقت برو کتابخونه میاد میبینه نیسی میره دیگه...
بچه ها راستی شماها کجا درس میخونین؟خونه یا کتابخونه؟من ک نه خونه میتونم نه کتابخونه...میخام برم رو پشت بوممون چادر بزنم برم همونجا :D:D
فدات شم. این دختره از اوناش نیس.نصفه شبم که شده میاد در خونه.تاکتیکشم اینه که جلو چشمی آیفون واینمیسه...لامصب ....نمی دونم چه بلایی بود خدا دم کنکوری نازل کرد بهم....خدایا نوکرتم شر این و از سرم وا کن(آمین).
گلم بستگی به شرایط شما داره ولی به نظرم خونه خوندن از کتابخونه بهتره.این وبسته به شرایط خودم گفتما....آخه من به دلایل امنیتی(لو نرفتن پیش بچه ها و از این داستانا ) نمیتونم کتابخونه برم;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا