مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]تکنیک مطالعه به روش tick eightیا ۸ تیک چگونه است؟[/h] تیک ایت گاج

تکنیک تیک ایت، به نقل از سایت انتشارات گاج، تکنیکی است که بر مبنای تکرار لغات در ذهن عمل می کند. این تکنیک یکی از روشهای به خاطر سپردن لغات در ذهن است. شما می توانید پس از تهیه کتاب هشت تیک یا تیک ایت این انتشارات، لغات را بر همان مبنا مطالعه نمایید. طریقه خواندن بدین صورت است:در هر صفحه ۲۰ واژه وجود دارد و معنی این واژگان در پشت صفحه آورده شده است. در زیر هر واژه نیز هشت خانه مربع شکل وجود دارد که دانش‌آموز برای یادگیری واژگان روز اول به هر واژه نگاه می‌کند و اگر معنی آن را می‌داند، در اولین خانه از سمت چپ، علامت تیک می‌زند و اگر نمی‌داند علامت ضربدر می‌گذارد و سپس به معنی آن واژه در پشت صفحه نگاه می‌کند.نکته مهم این است که واژه حفظ نمی‌شود و فقط مرور می‌شود. این تکنیک در روز دوم برای صفحه‌های اول و دوم، در روز سوم برای صفحه روز اول، دوم و سوم و…. به همین ترتیب در روز هشتم، برای صفحه‌های اول تا هشتم انجام می‌شود.در آن روز، خانه‌های واژگان صفحه روز اول همگی علامت خورده‌اند و می‌توانید از خانه‌ها بفهمید که واژه‌ها در کدام روز در حافظه شما جای گرفته است. بنابراین این صفحه از روز بعد از دور مطالعات خارج می‌گردد. به همین ترتیب در روز نهم این تکنیک برای صفحه روزهای دوم تا نهم و در روز دهم، برای صفحه روزهای سوم تا دهم انجام می‌گیرد. به بیان دیگر پس از روز هشتم هر روز یک صفحه از صفحه‌های نخست کم و یک صفحه از صفحات بعدی به مرور شما اضافه می‌شود. بنابراین همیشه هشت صفحه برای مرور خواهید داشت. با صرف روزی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و در مدت ۱۰۰ روز حدود ۲۰۰۰ واژگان به دایره لغات شما افزوده خواهد شد.همین روش را می‌توانید در مورد یادگیری معنی واژگان از فارسی به انگلیسی نیز به کار ببرید. اما اجرای این کار بعد از مرحله انگلیسی به فارسی مفید است و مطالعه همزمان این دو روش نادرست می‌باشد.

MH arBabi

عضو جدید
یعنی روال همیشگیشون اینه!!!خب مردم چه جوری بعد امتحان سوال جواب رو چک کنن!!
دفتر چه سوال میگن دادیم بهتون، من برای این آزمون هم مال مرکز رو دادم هم ایوان،اما موندم که بقیه آزمونارو کجا برم آکادمی مه کلا خوب نبوده بچه ها میگن،مزکز هم خوبه هم بعد خوبه جون زود پاسخ نامه هارو میده و حداقل آدم نگران نیست بده چون چند تا از بچه ها سوالاشو چک کردن در سطح کنکور واقعی نبوده،ایوان هم که سوالاش بعد نیست اما رسیدگی ندارن موندم چه کار کنم

titipalang

عضو جدید
همخوانی آزاد 94

همخوانی آزاد 94

دوست جونا من می خوام واسه آزاد شروع کنم می شه منو راهنمایی کنید که برم یه موسسه ثبت نام کنم یا خودم شروع کنم

MH arBabi

عضو جدید
اما من یه چیزیو نمیدونم چطور آدمایی مثل سروش نیا کزازی شقاقی یا بقیه که با طراح های سوال دستشون تو یه کاسس چرا با ایوان کار میکنن؟ آخه مثلا منی که نمیتونم برم کلاس باید اینجوری لنگ بمونم؟ تمام دوستام که کلاس میرن ایوان میگفتن این استادا سوالا رو حتا دقیق بهشون گفتن که 94 از کجا سوال میاد.یعنی چی خوب؟

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جونم؟اوضاع بر وفق مراده؟!ساعات مطالعتون و افزایش دادین یا نه؟
بچه ها دوتا سوال دارم ازتون.ممنون میشم اگه جواب بدین:gol::gol:..
اول اینکه معنیongoing چی میشه؟
دوم اینکه کانسپت خوب برا طراحی یه بیمارستان چی میتونه باشه؟(ترجیحا خطوط شکسته باشه آخه تو سه بعدی کردن خطوط منحنی زیاد خوب نیستم!)
من خودم سرما خوردم از روز آزمون مرکز زیاد نخوندم تا الان مراقب خودتون باشین تو اینت روزا مریض نشین راستی ..به معنی curent یا همون معاصر...جاری...

اما من یه چیزیو نمیدونم چطور آدمایی مثل سروش نیا کزازی شقاقی یا بقیه که با طراح های سوال دستشون تو یه کاسس چرا با ایوان کار میکنن؟ آخه مثلا منی که نمیتونم برم کلاس باید اینجوری لنگ بمونم؟ تمام دوستام که کلاس میرن ایوان میگفتن این استادا سوالا رو حتا دقیق بهشون گفتن که 94 از کجا سوال میاد.یعنی چی خوب؟
نه دیگه تا این حد سیستم آموزشیمون فاسد نشده...استاید خوبی داره ایوان که هیچ وقت اینکارو نمیکنن ..
شاید کسای دیگه تو لو رفتن سوالا دست داشته باشن مث پارسال

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال فوری:
بچه ها زود جواب بدید لطفن میخام کتاب بخرم.
1.درک عمومی معماری علی عسگری چاپ دیدش اومده؟؟چاپ چندو بخرم؟؟فرقی نداره
آخه اوندفه ازش زبان بابک رستمی خریدم بچه ها اومدن گفتن چاپ جدیدش اومده و...
اسن مگه فرقی داره؟
2.ب نظرتون زبان تخصصی بخرم کتاب؟؟
یا همون متنا و اون کتابا رستگارپورو اونا کافیه؟
اگر ن...بین زبان تخصصی زیر ذره بین و رستمی کدوم؟؟

3.من کتاب رستگار پور دارم...
ایا لازمه کتابهای مهدوی نژاد و یا کتاب حسین فرهادی و پرانه را بخرم یان؟
4.بالاخره کتاب غلامحسین معماریان بخرم یا ن؟بچه ها اگه نیاز نیس واقعن نخرم از علکی؟طاقته تحمل اینیکیو دیگه ندارم ...تو اتاقمم براش جا ندارم اسن...بردم باید از سقف آویزونش کنم...
اگه ی سوال ازسش میاد بیخیالش بشم؟؟یا بخرم؟
5.شهرسازی لادن اعتضادی قرن 20 را نمیخرم.
6.کامل نیا رو هم نمیخرم.
7.بچه ها برا گرایش 1 منظر:ایا نیازه همه کتابهای معرفی مرکز را بخونم یان؟
من چون کتابها رو ندیدم نمیدونم نسبت ب کتابآزاده و غلامضا نعیما چیزی اضافه دارند آیا...؟؟؟
اوووف...مردم...

مگه سوالهای پارسال لو رفته بود؟؟
هیییی خداااا

هیش کی نیس ب من بدبخت کمک کنه؟؟
زیر بارون نمونی صلوات...

اگه دیگه اومدم تو باشگاه...:d

آخرین ویرایش:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز

بشنو و باور نکن ...
خیلی اش برای تبلیغه ...
یکی از همین همایش ها رو من رفتم ... اصلا حال آدم بد میشه !
ببخشید یعنی طراحان کنکور از الان همه شون می دونند چه سوالایی می خوان طرح کنند !!؟
بعد برای ملت هم توضیح دادند و حالا اونا تو موسسه ها لو میدن؟!

اسمش پیش بینیه!
بر اساس تجربه شون یه حدسایی می زنند
ممکنه درست باشه ...ممکنه درست نباشه

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سوال فوری:
بچه ها زود جواب بدید لطفن میخام کتاب بخرم.
1.درک عمومی معماری علی عسگری چاپ دیدش اومده؟؟چاپ چندو بخرم؟؟فرقی نداره
آخه اوندفه ازش زبان بابک رستمی خریدم بچه ها اومدن گفتن چاپ جدیدش اومده و...
اسن مگه فرقی داره؟
2.ب نظرتون زبان تخصصی بخرم کتاب؟؟
یا همون متنا و اون کتابا رستگارپورو اونا کافیه؟
اگر ن...بین زبان تخصصی زیر ذره بین و رستمی کدوم؟؟

3.من کتاب رستگار پور دارم...
ایا لازمه کتابهای مهدوی نژاد و یا کتاب حسین فرهادی و پرانه را بخرم یان؟
4.بالاخره کتاب غلامحسین معماریان بخرم یا ن؟بچه ها اگه نیاز نیس واقعن نخرم از علکی؟طاقته تحمل اینیکیو دیگه ندارم ...تو اتاقمم براش جا ندارم اسن...بردم باید از سقف آویزونش کنم...
اگه ی سوال ازسش میاد بیخیالش بشم؟؟یا بخرم؟
5.شهرسازی لادن اعتضادی قرن 20 را نمیخرم.
6.کامل نیا رو هم نمیخرم.
7.بچه ها برا گرایش 1 منظر:ایا نیازه همه کتابهای معرفی مرکز را بخونم یان؟
من چون کتابها رو ندیدم نمیدونم نسبت ب کتابآزاده و غلامضا نعیما چیزی اضافه دارند آیا...؟؟؟
اوووف...مردم...

مگه سوالهای پارسال لو رفته بود؟؟
هیییی خداااا

هیش کی نیس ب من بدبخت کمک کنه؟؟
زیر بارون نمونی صلوات...

اگه دیگه اومدم تو باشگاه...:d

1-تا اونجا که من اطلاع دارم آقای علی عسگری دیگه کتابشو آپدیت نکرده و همون قبلی است و اگه هم چاپ جدید باشه مطالبش همونن به نظرم و بچه ها هر کی اطلاعات داره بگه چون من مطمئن نیستم
2-زبان تخصصی رو پیشنهاد میکنم فقط کتاب بابک رستمی رو بخونید و بقیه رو دور بریزید.....
و.....بقیه رو هم بچه ها میان نظر میدن چون من اطلاعاتم ناقصه:redface:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که ازمون هنر های ساخت ایوان ثبت نام کردین کسی تماس گرفته ازشون بپرسه این چه وضعیه که سوال و جواب هیچ کدوم از امتحاناشونو نزاشتن توی سایت چه برسه به درسنامه?چه جوابی دادن?

MH arBabi

عضو جدید

بشنو و باور نکن ...
خیلی اش برای تبلیغه ...
یکی از همین همایش ها رو من رفتم ... اصلا حال آدم بد میشه !
ببخشید یعنی طراحان کنکور از الان همه شون می دونند چه سوالایی می خوان طرح کنند !!؟
بعد برای ملت هم توضیح دادند و حالا اونا تو موسسه ها لو میدن؟!

اسمش پیش بینیه!
بر اساس تجربه شون یه حدسایی می زنند
ممکنه درست باشه ...ممکنه درست نباشه

http://www.arch-house.com/pdf/azmoon/s.azme_25_1.zip
http://www.arch-house.com/pdf/azmoon/s.azmo_25_1.zip
این لینک سوالای ایوانه.سر کلاسا تو جوبه سول بچه ها که چه سوالایی تو کنکور میاد؟استادایی مثل سروش نیا و کزازی گفتن تو آزمونا میفهمین...این کاریه که ایوان خانه ی در کمال کثیفی انجام میده.نمونش همین آزمون که ما دادیم..آدمایی که تو کتاباشون حتی یه غلط هم ندارن چطور ممکنه 4 فش سوال دقیقا مثل هم بدن؟سوالای 38-46-47-141-56-137-139-154 این برنامههای ایوان برای همینه هی همش از مردم پول میگیره و آزمون جامع هاش تعدادشون بالاس.مطمئنم وادار کرده امثال سروشنیا و کزازی که با گلابچی برو بیا دارن سوالارو بدن به بچه ها

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
http://www.arch-house.com/pdf/azmoon/s.azme_25_1.zip
http://www.arch-house.com/pdf/azmoon/s.azmo_25_1.zip
این لینک سوالای ایوانه.سر کلاسا تو جوبه سول بچه ها که چه سوالایی تو کنکور میاد؟استادایی مثل سروش نیا و کزازی گفتن تو آزمونا میفهمین...این کاریه که ایوان خانه ی در کمال کثیفی انجام میده.نمونش همین آزمون که ما دادیم..آدمایی که تو کتاباشون حتی یه غلط هم ندارن چطور ممکنه 4 فش سوال دقیقا مثل هم بدن؟سوالای 38-46-47-141-56-137-139-154 این برنامههای ایوان برای همینه هی همش از مردم پول میگیره و آزمون جامع هاش تعدادشون بالاس.مطمئنم وادار کرده امثال سروشنیا و کزازی که با گلابچی برو بیا دارن سوالارو بدن به بچه ها

دوستان من میخوام یه حقیقتایی بگم و همین اول بگم آقای سروش نیا با من هیچ نسبتی ندارن و پولی هم نگرفتم از ایشون دفاع کنم و کسی هم بهم نگفته ولی خدایی فکر نمیکنید قضاوتتون شاید اشتباه باشه.....سروش نیا اینقدر فوق العاده درس میده که شاگرداش درس رو کامل میفهمن و از رو تجربه ای که داره میدونه کدوم قسمت ها مهمه....تازه الان منم تقریبا میدونم کجاها مهمه پس دلیل نمیشه بگید سوالها رو میده به بچه هاش.....و ایشون فوق العاده انسان شریف و به قول خودمون با معرفت هستن:)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

دوستان من میخوام یه حقیقتایی بگم و همین اول بگم آقای سروش نیا با من هیچ نسبتی ندارن و پولی هم نگرفتم از ایشون دفاع کنم و کسی هم بهم نگفته ولی خدایی فکر نمیکنید قضاوتتون شاید اشتباه باشه.....سروش نیا اینقدر فوق العاده درس میده که شاگرداش درس رو کامل میفهمن و از رو تجربه ای که داره میدونه کدوم قسمت ها مهمه....تازه الان منم تقریبا میدونم کجاها مهمه پس دلیل نمیشه بگید سوالها رو میده به بچه هاش.....و ایشون فوق العاده انسان شریف و به قول خودمون با معرفت هستن:)
دقیقا منم میخواستم همین رو بگم که دوستمون زودتر گفتن اقای سروش نیا کلا تو این کارا دستی ندارن و به خاطر تجربه ای که دارن میتونن یه سری سوالاتو پیش بینی کنن یه سریاشم نمیتونن

dorsa.t2020

عضو جدید
من میگم جزوات عسگری....متدین....اعتضادی......کیانی.....و هر جزوه معاصر و تاریخ و اسلامی و کتاب معماری اسلامی پیرنیا و بقیه کتابا رو بدیم به بچه ها.......کتابا ک سر جای خود.....اما بعضی ازین جزوات هم ممکنه نکات مفیدی داشته باشه......فوقش یه دور چک میشن.....اگه همه نکاتش تو کتابا بود و درآورده شده بود.......حذفش میکنیم.........

baran72

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Terme72

عضو جدید
میشه درس نامه هایی که بعد هر ازمون بهتون میدن اینجام بزارین
ممنون میشم...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی از بچه های باشگاه هفته قبل بود که بهم گفت من ازتون بخوام اگه امکانش هست سوالات و جوابهای سال 91-92-93 مال کنکورا را از کتاب کنکاش بزارید .............راستش من خودم تاسال92 را دارم اگه بزارید ممنون میشم .............خودم هنرهای ساخت را دارم عصر کنکاشولی اون معماری میخواد ممنون میشم همکاری کنید اگه هم براتون امکانش نیست من همون مدرسان براش بفرستم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ایشالا هیشکی مریض نشه تو این درس خوندنا :(
سه روزه تب و لرز دارم افتادم خونه درس نمیخونم
استرس دارم خیلی
ایشالا همتتتتتون همیشه تنتون سالم باشه:*
ای جانم.ایشالا که زود خوب شی و شروع کنی به درس خوندن.نمیخوام سرکوفت بزنما،خودم جزو اون دسته از آدمام که تا دماغشون و میگیری جان به جان آفرین تسلیم می کنن و یه جورایی میشه گفت دائم السرماخوردم!!!ولی به قول بیتا جون بهتره یکم بیشتر مواظب خودتون باشین.
بچه ها من نگرانم...
:(
فکر میکنم اصلا نمیتونم تموم کنم اصلا به دوره هیچ درسی نمیرسم:cry:
زبان هم کلافم کرده اصلا یاد نمیگیرم...........:wallbash:
زیاد خودتون و ناراحت نکنین.خیلیا مثل شمان از جمله خودم.در ضمن کی گفته قراره همه منابع و بخونین و به مرورش نرسین؟!بهتره واقع بین باشین و چنتا از منابع اصلی و انتخاب کنین تا هم چند بار بخونینشون و هم اینکه به مرورش برسین.من خودم خیلی از منابع و حذف کردم.زبانم گاماس گاماس بخونین.20 تا 20 تا لغتارو بندازین تو لاینتر و متن ترجمه کنین و یکم صبور باشین.:w18:
میشه بگین کدوم قسمتای عناصر مهمه؟(البته اگه دوس دارین;))
.......

وای بچه ها یه همکلاسی خیلی قدیمی دارم از یه طرف دلم براش میسوزه آخه مشکلات خونوادگی داره از یه طرفم می خوام کله شو بکوبم به دیوار.چپ میره راس میاد..میاد خونمون!!!!!!دیگه منتظر تعارف و اینجور چیزام نمیشه میاد تو(خدا رو خوش نمیاد اینطوری میگم ولی اصلا درک نمیکنه منم کار و زندگی دارم.:cry:حالا با سه چار بارش مشکلی ندارم ولی کاش فقط سه چاربار بود!!!!)میگه نیم ساعت می خوام وقتتو بگیرم میگم باشه.این نیم ساعت تبدیل میشه به سه ساعت و نیم!نیم ساعتش گریه میکنه و اعصاب منم به هم میریزه.نیم ساعتشم وسایلم و سرکشی میکنه بقیشم حرف میزنه.خداییش این مدت برا یه کنکوری خیلی با ارزشه دیگه. هیشکی از اعضای خانوادمم تمایلی ندارن بهش دروغ بگن.میگن مشکل خودته..خودت حلش کن:w04:
منم تصمیم گرفتم دفعه بعد جلوش وایسم .....محکم:w43:..............بهش بگم درس دارم:sweatdrop:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست جونا من می خوام واسه آزاد شروع کنم می شه منو راهنمایی کنید که برم یه موسسه ثبت نام کنم یا خودم شروع کنم

نیازی به موسسه نیست یه2-3 ماه(شایدم کمتر) بخونی مطمئنا قبولی
من پارسال نخونده قزوین قبول شدم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بالاخره نفهمیدم عناصر تو کنکور معماری میاد یا نه؟؟
لطفا راهنمایی کنید

Bita.N.Arch

عضو جدید

دوست عزیز همچین چیزی صحت نداره.من سر هر سه کلاس بودم.اشتباه به عرضتون رسوندن.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بالاخره نفهمیدم عناصر تو کنکور معماری میاد یا نه؟؟
لطفا راهنمایی کنید

اره میاد چرا نیادددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پ اینکه میگن عناصر کزازی را بخونی یا سینا شریفی یا چه میدونم طباطبایی برا سرگرمی که نمیگن دیگه برا خوندن و سوال اومدن هستنش رفیق

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای بچه ها یه همکلاسی خیلی قدیمی دارم از یه طرف دلم براش میسوزه آخه مشکلات خونوادگی داره از یه طرفم می خوام کله شو بکوبم به دیوار.چپ میره راس میاد..میاد خونمون!!!!!!دیگه منتظر تعارف و اینجور چیزام نمیشه میاد تو(خدا رو خوش نمیاد اینطوری میگم ولی اصلا درک نمیکنه منم کار و زندگی دارم.:cry:حالا با سه چار بارش مشکلی ندارم ولی کاش فقط سه چاربار بود!!!!)میگه نیم ساعت می خوام وقتتو بگیرم میگم باشه.این نیم ساعت تبدیل میشه به سه ساعت و نیم!نیم ساعتش گریه میکنه و اعصاب منم به هم میریزه.نیم ساعتشم وسایلم و سرکشی میکنه بقیشم حرف میزنه.خداییش این مدت برا یه کنکوری خیلی با ارزشه دیگه. هیشکی از اعضای خانوادمم تمایلی ندارن بهش دروغ بگن.میگن مشکل خودته..خودت حلش کن:w04:
منم تصمیم گرفتم دفعه بعد جلوش وایسم .....محکم:w43:..............بهش بگم درس دارم:sweatdrop:[/QUOTE]

خب یک جوری حالیش کن ................................ضرر میکنی نزار مث من بشی من هم به خدا حدی که به کارای بقیه میرسم به درسم نمیرسم تا میام جون بگیرم و.......................اصلا یک وضعیه ................الان هم تصمیم گرفتم دیگهقول داده بودم از قبل به کسی این کار تموم شه دیگه گوشی ام بزارم کنار کلا ...................... وقتی بقیه درک ندارن چرا من خودم اذیت کنم ............من و 2ماه خوندن توکلبه خدا تو هم ناک اوتشون کن وایبر حذف کردم............لاین حذف کردمولی هنوزگیر ممممممممممممم............کلا گوشی را میزارم کنار بهترین کاره ...................خطم خاموش باشه چی میشه مگه

فاطیما8

عضو جدید
منم تصمیم گرفتم دفعه بعد جلوش وایسم .....محکم:w43:..............بهش بگم درس دارم:sweatdrop:

عزیزم یه چند وقت برو کتابخونه میاد میبینه نیسی میره دیگه...
بچه ها راستی شماها کجا درس میخونین؟خونه یا کتابخونه؟من ک نه خونه میتونم نه کتابخونه...میخام برم رو پشت بوممون چادر بزنم برم همونجا :D:D

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاز بد:w05:
:cry: جونم درومد تا پارسی و فلش کارت کنم.....ولی دیگه اخراشه....
بچه ها برام دعا کنید معجزه شه امسالو قبول شم.... با بچه ها تاپیک 95 درس نخونیم صلواااااااااااااااااااااااااااااااااااااات :redface:
اگه قبول نشم زندگی برام خیلی سخت میشه :cry::(:w47:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا