مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی این هندو چین زارعی چرا اینطوریه.؟؟
اسن نمیدونم چی دارم میخونم...
هندو من الکی خوندم رد شدم....چین و خیلی خوب خوندم....اصلا از خودم انتظار نداشتم:Dمعماری چین شیرینه....فک کنم از جزوه ای که استادمون برا معماری جهان گفته بود نوشته بودیم فقط معماری چین و ژاپنش یادم بود....البته یادم نبودااا برام آشنا بود و از این نظر خیلی ابراز و احساس خرسندی کردم:)
این جکه رو شنیدی؟؟؟میگه چینیا زبون همو نمیفهمن فقط تو رودرواسی گیر میکنن به هم دیگه سر تکون میدن:biggrin:بیمزه هم خودتی:D(شوخی)
من امروز آمریکای میانه رو دیدم زیاده یواشکی زدم کنار تمدن های اژه ای رو خوندم:)ولی زمان زیادی برد و حوصلم آخرا به شششدت سر رفت...
فصلایی که زیادن رو تصمیم گرفتم تو دو روز بخونم :)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اعلام موجودیت میکنم.:d
من بعد ماه هاااا تنبلی و البته گرفتاری.:confused:
7ساعت درس خوندم. قبلا .تو ماه رمضون .سه کتاب درک رفتار .جهان زارعی و زبان 504تا یک جاهایی خونده بودم.
امروز هم درک رفتار تا صفحه 79.فصل 5 خوندم
504تا درس 6همراه 3مثال هاش خوندم.
و جهان زارعی تاصفحه 138قسمت ساسانی میشه.که خوندم. خداروشکر بعد کلی نخوندن.راضی ام:)

خوشحالم که شرو کردی....به جمع ما خوش اومدی;)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام موجودیت میکنم.:d
من بعد ماه هاااا تنبلی و البته گرفتاری.:confused:
7ساعت درس خوندم. قبلا .تو ماه رمضون .سه کتاب درک رفتار .جهان زارعی و زبان 504تا یک جاهایی خونده بودم.
امروز هم درک رفتار تا صفحه 79.فصل 5 خوندم
504تا درس 6همراه 3مثال هاش خوندم.
و جهان زارعی تاصفحه 138قسمت ساسانی میشه.که خوندم. خداروشکر بعد کلی نخوندن.راضی ام:)

خب حالا وقتشه حالتو بگیرم....ک راضییی آرهههههه...دارم برات...
اولندش بگم الان چون ی مدت نخوندی اینجوریه...
فک نکن تا آخر اینجور پیش میری....حالا حالاها باس زمین بخوری...خاک صحنه بخوررری تا بتونی بگی راضی یم......ههه...فک کرده...
بعدشم ب ساعت دلتو خوش نکن...
با اینکه اسن دوس ندارم ولی بتید بگم فقط خاستم شوخی کنم باهات...
خوبه..خیلی..بچه ها بیشتر...روحیه هم بیشتر..
موفق باشی 1900.

shirin.mohandes;7839686[COLOR=#008000 گفت:
][/COLOR]هندو من الکی خوندم رد شدم....من هم چین و خیلی خوب خوندم...آره چین بهتر بود ...چینو دیشب تموم کردم ....امروزم جهان زارعی .معماری ساسانی مرور کردم و تستای قراضه راهیان ارشدو زدم..22 تست....اوههههه...اصلا از خودم انتظار نداشتم:Dمعماری چین شیرینه....فک کنم از جزوه ای که استادمون برا معماری جهان گفته بود نوشته بودیم فقط معماری چین و ژاپنش یادم بود....البته یادم نبودااا برام آشنا بود و از این نظر خیلی ابراز و احساس خرسندی کردم:)
این جکه رو شنیدی؟؟؟ ن نشنیدم...میگه چینیا زبون همو نمیفهمن فقط تو رودرواسی گیر میکنن به هم دیگه سر تکون میدن:biggrin:بیمزه هم خودتی:D(شوخی)موش بخوردت شیرین...
من ازین بیمزه ترم بلدم...
(ی میخه میفته تو آب زنگ میزنه در میره...خخخخ)

من امروز آمریکای میانه رو دیدم زیاده یواشکی زدم کنار تمدن های اژه ای رو خوندم:) . آره اتفاقن منم دیشب همین تو فکرم بود...گفتم بعد ژاپن میرم سراغه اژه ای ک بتونم معماری غرب بانی مسعودم مرور کنم...ولی زمان زیادی برد و حوصلم آخرا به شششدت سر رفت...
فصلایی که زیادن رو تصمیم گرفتم تو دو روز بخونم :)
...
آفرین گنجیشککه من...شیرینکه من...
راستی جک مک یادت افتاد بفرس..(الان بچه ها دارن تو سرشون نقشه طنابه داره منو میبندن...ولی تو بفرس...نترس رفیققققق...من باهاتممم...(نفرستیا)).من اصولن آدمی هستم ک هر چ جک بی مزه تر ...بهتر...

memari1900

عضو جدید
فک نکن تا آخر اینجور پیش میری....حالا حالاها باس زمین بخوری...خاک صحنه بخوررری تا بتونی بگی راضی یم......ههه...فک کرده...
موفق باشی 1900.

...
راستی جک مک یادت افتاد بفرس..(الان بچه ها دارن تو سرشون نقشه طنابه داره منو میبندن...ولی تو بفرس...نترس رفیققققق...من باهاتممم...(نفرستیا)).من اصولن آدمی هستم ک هر چ جک بی مزه تر ...بهتر...

ممنون از لطفت:smile: اره دیگه قبلا هم اول استارت انرژی زیاد داشتم اما بعد نرسیدم بخونم.درضمن فعلا که دانشگاه شروع نشده راحتم برا خوندن بعدا دیگه هرچی خدا بخواد..
واینکه من همیشه چیزی که میخونم باید بفهمم. برا همین کلی رو مطالب وقت میذارم خلاصه میکنم دوست عزیزم;)
خدارو شکر راضی ام .و راضی ام به رضا خدا . تلاشم میکنم.:)
ممنون از گوشزدت دوست خوبم;)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز من ، دست آخر به من بگید (لب کلام ) که من واسه درک چی بخونم؟ :(1 کتاب درست حسابی بگید خواهش میکنم:w10:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز من ، دست آخر به من بگید (لب کلام ) که من واسه درک چی بخونم؟ :(1 کتاب درست حسابی بگید خواهش میکنم:w10:
سلام.
arc عزیز دوستان گفتن دیگه همون کتابه 1600 تست علی عسگری دیگه...گفتن کتاب دیگه نخونیم دیگه ..فقط تستها و درک و تحلیل سوالهای این کتاب.
علی عسگری رو درس گفتم؟؟اون نسیم عسگری بود چی بود..چی شد؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
arc عزیز دوستان گفتن دیگه همون کتابه 1600 تست علی عسگری دیگه...گفتن کتاب دیگه نخونیم دیگه ..فقط تستها و درک و تحلیل سوالهای این کتاب.
علی عسگری رو درس گفتم؟؟اون نسیم عسگری بود چی بود..چی شد؟
سلام
نسیم عسگری برای تاریخ هستش... معماری اسلامی ... اینم لینک دانلود جزواتش : #985 و #759 و#770 (یکیش خلاصه هستش و بقیه جزوه ی کاملش)
علی عسگری برای درک هستش و اینم لینک جزوش : #136 و #239 و#134 و #137و #786

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان گل خودم.. انشالله خوب درس می خونید ...
نععععععع
حالمون خیلی بده..
با اینکه حتی از الان شروع کردن هم دیر نیس ولی من نگرانم...ینگرانی عجیب ..ازون نگرانی ها ک همش فک میکنی 10 روز مونده ب کنکور و با اینکه 10 روز مونده ولی نمیدونی اسن چیکار کنی..
نمیدونم من الان این حالو چن روزه دارم از وقتی نتیجه بچه ها اومده...
بابا یکی ب من بگه ک ما ی عالمه وقت داریم...
یکی مهربون بگه...
عوا سلام یادم رف.
سلام.
شما نبودی....

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موفق باشی 1900.

...

مررررسی:w36::w40:
نه بابا جک چیه؟؟؟ولی وسط گزارش کار یه مزه میپرونیم روح جمع شاد شه:D
منم واسه معماری غرب قبادیان نقشه کشیدم....ایشالا بعد جهان میرم سر او خفتش میکنم:w08::w08:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مررررسی:w36::w40:
نه بابا جک چیه؟؟؟ولی وسط گزارش کار یه مزه میپرونیم روح جمع شاد شه:D
منم واسه معماری غرب قبادیان نقشه کشیدم....ایشالا بعد جهان میرم سر او خفتش میکنم:w08::w08:

عه..
من تو این فکر بودم بعد جهان برم معماری اسلامی بخونم ک بتونم جزوه متدین رو هم بخونم...البته کتابش رو هنو ندیدم..خیلی کتابه بزرگیه؟؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
نععععععع
حالمون خیلی بده..
با اینکه حتی از الان شروع کردن هم دیر نیس ولی من نگرانم...ینگرانی عجیب ..ازون نگرانی ها ک همش فک میکنی 10 روز مونده ب کنکور و با اینکه 10 روز مونده ولی نمیدونی اسن چیکار کنی..
یکی مهربون بگه...
عوا سلام یادم رف.
سلام.
شما نبودی....
من فک میکنم خیلی دیره الانو اصلا وقتی نداریم
چون مهرم کلاسام شروع میشه واسه همین میگم
اصلا ترم 7تی بوده که رتبه خوب اورده باشه...:cry::confused:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان گل خودم.. انشالله خوب درس می خونید ...
ببین کی اینجاس....آقا ابرام عزیزززز.....آره آقا ابرام من میخونم...ولی گاهی اوقات شیطنت میکنم...برنامه درست و حسابی ندارم....فصل به فصل میخونم به خاطر همین وقتمو زیاد میگیرن....مثلا صبا تاااا ظهر گذاشتم واسه تاریخ....بقیه واسه فن و زبان که اونا تق و لقن متاسفانه:(
ولی درستش میکنم جای نگرانی نیس;):)
نععععععع
حالمون خیلی بده..
یکی مهربون بگه...
عوا سلام یادم رف.
سلام.
شما نبودی....

وقتمون زیاده...استرس چرا؟؟؟
بابا به زیادی منابع نگا نکن...خیلیا برا دورس....اگه دور اول کتابارو بخونیم کارمون خیلی راحت میشه.....نگران مباش;)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عه..
من تو این فکر بودم بعد جهان برم معماری اسلامی بخونم ک بتونم جزوه متدین رو هم بخونم...البته کتابش رو هنو ندیدم..خیلی کتابه بزرگیه؟؟

آخه من اصلا غرب هیچی نخوندم به خاطر اون...
معماری اسلامی یه خورده گنگه ولی کتاب معادل اون معماری ایرانی هستش که سلیس شده معماری اسلامیه
معماری اسلامی اندازش قد سبکه...ولی ایرانی یه خورده کت و کلفته ...ولی خیلی روونه عکس مکسم زیاد داره قابل درکه...اگه خواستی معماری ایرانی رو بخر;)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه من اصلا غرب هیچی نخوندم به خاطر اون...
معماری اسلامی یه خورده گنگه ولی کتاب معادل اون معماری ایرانی هستش که سلیس شده معماری اسلامیه
معماری اسلامی اندازش قد سبکه...ولی ایرانی یه خورده کت و کلفته ...ولی خیلی روونه عکس مکسم زیاد داره قابل درکه...اگه خواستی معماری ایرانی رو بخر;)
آره یادمه بچه ها میگفتن معماری ایرانی غلامحسین معماریانو بوخونیم..
اونوقت دیگه نباید معماری اسلامی رو بخونم ک؟؟
معماری ایرانی اونو داره دیگه؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره یادمه بچه ها میگفتن معماری ایرانی غلامحسین معماریانو بوخونیم..
اونوقت دیگه نباید معماری اسلامی رو بخونم ک؟؟
معماری ایرانی اونو داره دیگه؟

نه بابا نیازی نیس....حتی جمله هاشم عین همه من دوتاشم دارم.....فقط تو ایرانی یا داخل پرانتز بیشتر توضیح داده...یا با عکس...یا تو خود متن....من دوتاشم خوندم البته یکی دو فصل...کلا سرعت درکشون خیلی فرق داره....

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
نععععععع
حالمون خیلی بده..
یکی مهربون بگه...
عوا سلام یادم رف.
سلام.
شما نبودی....

کنکور همه چیز نیست. معمار شدن و معمار شدن و معمار شدن همه چیزتون باید بشه. هر خطی که می کشید باید دغدغتون بشه اون خط . خواب و خوراکتونو بگیره. این کنکور واقعا ارزش هیچ استرسی نداره. مطمئن باشید در ارشد هیچ خبری نیست. این را بعد یک ترم کاملا متوجه می شوید. و دلیلشم اینه که در ایران تمام مقاطع تحصیلی از کارشناسی گرفته تا دکتری عین هم ارائه می شه و درس داده می شه. که این نشان دهنده وضعیت بدی هست. متاسفانه این تب مدرک گرایی واقعا نمی دونم باید کی از بین بره. مهم و مهم و از همه مهمتر معمار شدن. ای کاش این یه مقوله هم کنکور داشت. بعد ورود به ارشد آن چنان در گیر مقاله می شوید که خییلی مواقع نمی دونید این مقاله دقیقا چه دردی را می خواهد درمان کند و نهایت می بینید با یه پسوند isi یا isc و یا همایشی به خودتون افتخار می کنید که کاری کردید که درسته... ولی این غلط ترین کار ممکنه. واقعا در گرداب این جور مقالات در ارشد نیوفتید.(مقاله بی حساب و کتاب در ارشد ندید. برید سراغ ککار کردن بر روی مقاله هایی که واقعا گره گشا باشه).. خوب بگذریم. واقعا این واقعیت ارشد. حالا شاید تک و توک استادی در یک دانشگاه خوب باشه ولی عموما متاسفانه اساتیدی قابلی در ایران در رشته معماری نیستند. پس به این فکر کنید که قراره یه کنکور بدهید با ارامش تمام بعد از این که وارد ارشد شدید به دنبال پژوهش واقعی باشید و نه به دنبال رزومه . شاهکار مفاهیم پایه در معماری شاهکار ادوار وایت نشان می ده که همیشه کیفیت مهم تر از کمیته. یک کتاب ایشون برابری می کنه با خیل عظیم کتاب هایی که شما دارید برای ارشد می خونید. و نشان می ده ادم باید در ارائه دیدگاه و نظرات خودش در قالب کتاب یا مقاله صبور باشه. ببخشید خیلی به حاشیه رفتم. در یک کلام کنکور آسان است . ارشد اتفاق مهمی نیست. و در ارشد شما هستید و خودتان استاد کمتر کمکی بهتون می کنه.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نسیم عسگری برای تاریخ هستش... معماری اسلامی ... اینم لینک دانلود جزواتش : #985 و #759 و#770 (یکیش خلاصه هستش و بقیه جزوه ی کاملش)
علی عسگری برای درک هستش و اینم لینک جزوش : #136 و #239 و#134 و #137و #786
سومی و پنجمی علی عسگری مشکل داره...

parinush

عضو جدید
بچه یه نفر لطف میکنه منابع به روز شده رو میذاره؟

من گشتم هزار جور منبع پیدا کردم

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه یه نفر لطف میکنه منابع به روز شده رو میذاره؟

من گشتم هزار جور منبع پیدا کردم

و منابع مرکز معماری ایرانhttp://iacenter.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=490
شما در این بخش می توانید منابع آزمون کارشناسی ارشد را به همراه اولویت مطالعه در هر درس دریافت نمایید.

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا گرامر کتاب مهرداد امیری خوبه یا زیر ذره بین.....؟

زیر ذره بین ندیدم ولی مهرداد امیری را دارم خوب گفته ظاهرا یک چیزایی را قبلا خوندم ،توصیه یکی بودش که زبانش خیلی خوب زده بود قبلا این بهم معرفی کرد اسم نمیارم چون الان خیلی ها میشناسنش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا