مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
ممنون که جواب دادین نه فکر کنم بد نوشتم منظورم این بود که نوشته رتبه 2تا رتبه 10شامل تخفیف هستن،پس مثلا یکی شده رتبه 6باید یه بار دیگه یعنی دفعه دوم هم رتبش 1تا10بشه که شامل تخفیف شه?
یا مثلا اگه یکی اولین ازمون رو اول شه دومین ازمون رو دوم یعنی دیگه کلا اون جایزشون که قراره کل ازمون ها رایگان شه به هیچ کس تعلق نمیگیره?

دقیقا نمیدونم اینا چطوره ولی به نظرم اگه ۲ تا ازمون نفرهای اولش متفاوت باشن معدل میگیرن مثلا یکی ازمون ا ول ۱ شده ازمون بعدی ۶ و یکی ازمون اول ۴ شده و بعدی ۱ اینجا نفر دوم که گفتم شامل میشه البته این استدلال منه.......نمیدونم چطوره در کل:confused:

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دقیقا نمیدون اینا چطوره ولی به نظرم اگه ۲ تا ازمون نفرهای اولش متفاوت باشن معدل میگیرن مثلا یکی ازمون ا ول ۱ شده ازمون بعدی ۶ و یکی ازمون اول ۴ شده و بعدی ۱ اینجا نفر دوم که گفتم شامل میشه البته این استدلال منه.......نمیدونم چطوره در کل:confused:

آقای علی اینجا نوشته جوایز شرکت در آزمون ارزیابی کشوری اول (رایگان)
مطمئنید دومی هم جایزه داره ؟

پیوست ها

• Azmoonha-arshad-Brn-93.jpg
    Azmoonha-arshad-Brn-93.jpg
    73.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه فقط قرار باشه مرکز همین یدونه امتحان رو ملاک قرار بده فقط هم برای نفر اول مجانی کنه خیلی خسیسن جداا همه جا برای 3نفر اول رایگان میکنن بعد امتحان جامع هر کدوم 50تومن اونم اینترنتی که اصلا هزینه کاغذ و اینام نداره براشون، چه خبره!!!!!خود امتحان سراسری 20تومنم نیست عجب دکونی شده ها!!!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوهوم اوهوم اوهوم.....حضار من اومدم...خواههههش میکنم بفرمایید شرمندم نکنین:sweatdrop::D
امروز 4 ساعت وقت گذاشتم رو معماری چین...همممچین خوندمش که انگار بناهارو خودم ساختم:d
به اینجوری گفتنم نگا نکنین فردا یادم میره:razz:
من طی محاسباتی به این نتیجه رسیدم که ممعماری جهان زارعی رو تققققریبا 20 روزه تموم میکنم...روزی یه تایمی میذارم واسه این و زبان و سازه...(به نظرتون 20 روز زیاده؟؟؟)
الانم میرم کمی لغت زبان بخونم با سازه مازه....باشد که رستگار شوم....:)

سلام دوستان منم توی آزمون مرکز معماری نفر نهم شدم جالب اینه که آزمونش مشابه سوالای قبل بود من دو بار کل ازمونای قبلش رو مرور کرده بودم رفتم آزمون دادم . و سوالاتش تکراری بود یک سوال اگر من که نهم شدم تونستم توی ازمون بعدی رتبه بهتر ازالانم بیارم پس شامل حالم می شه شنیدم که رتبه یک تا ده آخه من می خواستم برم این چند روز آینده مرکز معماری ایران شعبه مشهد ثبت نام کنم با این حساب یکم صبر کنم ببینم می تونم این تخفیف شاملم بشه خداکنه . :(:(

aytakin69

عضو جدید
اوهوم اوهوم اوهوم.....حضار من اومدم...خواههههش میکنم بفرمایید شرمندم نکنین:sweatdrop::D
امروز 4 ساعت وقت گذاشتم رو معماری چین...همممچین خوندمش که انگار بناهارو خودم ساختم:d
به اینجوری گفتنم نگا نکنین فردا یادم میره:razz:
من طی محاسباتی به این نتیجه رسیدم که ممعماری جهان زارعی رو تققققریبا 20 روزه تموم میکنم...روزی یه تایمی میذارم واسه این و زبان و سازه...(به نظرتون 20 روز زیاده؟؟؟)
الانم میرم کمی لغت زبان بخونم با سازه مازه....باشد که رستگار شوم....:)

اگه دور اولتونه و خلاصه هم مینویسید 20 روز خیلیم زیاد نیس...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه دور اولتونه و خلاصه هم مینویسید 20 روز خیلیم زیاد نیس...

آره همین قصدو دارم....میخوام دور اول خوب بخونم...دور دوم مرور کنم هم از رو خلاصه ها هم از جزوه های مکمل....نمیدونم روشم درسته یا نه ولی توکل به خدا....ایشالا جواب میده

dreaamlaand

عضو جدید
سازه معاصر؟:surprised:

اینکه اصلا کتاب نیست.....جزوه ای بوده که چند سال پیش دکتر میداده به دانشجوهاش.....اصلا احتیاجی به خوندنش نیست

بچه ها منابع متفرقه نخونین همون ۳ کتاب اصلی رو خوب بخونید و تا ۲ ماه اینده سعی کنید تمومش کنید البته خوب یادشون بگیرید
چشم شما درست میگین ولی احساس کردم چون مال گلابچی هست مهم باشه:child:

dreaamlaand

عضو جدید
آره همین قصدو دارم....میخوام دور اول خوب بخونم...دور دوم مرور کنم هم از رو خلاصه ها هم از جزوه های مکمل....نمیدونم روشم درسته یا نه ولی توکل به خدا....ایشالا جواب میده
اره شیرین جان به نظر من هم این روش خوبی هست.چون من هم با این روش پیش میرم عالی هست...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
شب بخیر
ی تاپیک خیلی خوب دیدم گفتم لینکشو واستون بذارم.البته احتمال میدم همتون قبل من دیده باشید اما خب....:دی

آرشیو سوالات کنکور ارشد معماری

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-سراسری-و-آزاد?p=715921&viewfull=1#post715921

ممنونم از همه دوستانی ک بابت جمع اوری و آپلود این ارشیو زحمت کشیدن:gol:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چند روزه درس میخونم ولی خیلی جسته و گریخته ، تا چند روز دیگه که محکم بشینم پای درس، چند وقت یه بار میام تو باشگاه و سر میزنم
وقتی میام تو باشگاه زمان از دستم در میره و وقتم تلف میشه :(
بچه ها جونم من نتیجه گیری ام اینه که منابع کم رو زیاد بخونیم و هر شب 1 ساعت زبان و 1 ساعت اسکیس کار کنیم شک نکید که خیلی راحت قبول میشیم;)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رفتم تاپیک نتایج کنکور.. الان شدیدا استرس گرفتم:cry:
خیلی تو خوندن کندم :(((((((((( نگران روزایی هستم که باید دانشگاه برم هنوز انتخاب واحد نیومده ببینم چند روزم خالی میشه:confused:
هنوز هیچ کتابی رو تموم نکردم :(( البته زیباشناسی داره تموم میشه:biggrin:
کاش یه تاپیکم درست میشد بچه ها که انقدر لطف دارن اسکیساشونو با درصداشون میذاشتن (من به شخصه کلی دعاشون میکردم:redface:)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چند روزه درس میخونم ولی خیلی جسته و گریخته ، تا چند روز دیگه که محکم بشینم پای درس، چند وقت یه بار میام تو باشگاه و سر میزنم
وقتی میام تو باشگاه زمان از دستم در میره و وقتم تلف میشه :(
بچه ها جونم من نتیجه گیری ام اینه که منابع کم رو زیاد بخونیم و هر شب 1 ساعت زبان و 1 ساعت اسکیس کار کنیم شک نکید که خیلی راحت قبول میشیم;)

منم همینطور بودم دوستم تا از دیروز که تصمیم گرفتم درست و محکم شروع به خوندن کنم و بالای 6 ساعت درس خوندم و واقعا راضی بودم آخر شب:D

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
از فردا صبح دوباره با سبک شناسی و درک رفتار سازه ها و زبان فرهادی شروع میکنم .....ولی نمیدونم کی تموم میشه برا هر کدوم 1 ساعت وقت میتونم بزارم....مهم اینه که ارشدو نزارم کنار امسالم نشد حداقل برا سال بعد بیشتر آمادگی خواهم داشت ....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
از فردا صبح دوباره با سبک شناسی و درک رفتار سازه ها و زبان فرهادی شروع میکنم .....ولی نمیدونم کی تموم میشه برا هر کدوم 1 ساعت وقت میتونم بزارم....مهم اینه که ارشدو نزارم کنار امسالم نشد حداقل برا سال بعد بیشتر آمادگی خواهم داشت ....

امسالم نشه نداریم
انشالا همین امسال میشه چرا نشه؟؟؟ ب اندازه کافی تجربه کسب کن ک نیفته واسه سال بعد

منم امروز زبان-مرور لغات تخصصی-+1فصل درک رفتار+1فصل از معماری غرب خوندم

atrali

کاربر ممتاز
دوستان این کتاب جزییات ارتقا دهنده معماری با جزوش که واسه سروشنیاس خیلی فرق داره؟لازمه بخونیم عایا؟:w10:

دوست عزیز جزوه آقای سروش نیا از رو همون کتاب جمع شده و خلاصه همونه.....به نظر من اگه بتونید 1 دورکتابشو نگاه کنید بد نیست و جزوه مباحث مهمشو جمع بندی کرده.....ولی اگه هم نتونستید کتابشو تهیه کنید همون جزوه کافیه البته اون جزوه جدیدش رو بخونید ;)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

دوست عزیز جزوه آقای سروش نیا از رو همون کتاب جمع شده و خلاصه همونه.....به نظر من اگه بتونید 1 دورکتابشو نگاه کنید بد نیست و جزوه مباحث مهمشو جمع بندی کرده.....ولی اگه هم نتونستید کتابشو تهیه کنید همون جزوه کافیه البته اون جزوه جدیدش رو بخونید ;)
مگه جزوه جدید داره اقای سروش نیا برای جزییات ارتقا دهنده?

atrali

کاربر ممتاز
مگه جزوه جدید داره اقای سروش نیا برای جزییات ارتقا دهنده?

یکی واسه کنکور 92 داده بود که این کتاب تقریبا 2 هفته قبل کنکور منتشر شده بود و یکی هم واسه کنکور 93 که تو سایت ایوانخانه بود(اینو میگم);)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی واسه کنکور 92 داده بود که این کتاب تقریبا 2 هفته قبل کنکور منتشر شده بود و یکی هم واسه کنکور 93 که تو سایت ایوانخانه بود(اینو میگم);)
لینک این جزوه جدیده تو باشگاه هست?

memari1900

عضو جدید
سلام به دوستان و مهندسین حال و دکتری اینده.من یک ماهی بخاطر کارورزی نبودم. و نخوندم. الانم چند روزی شروع کردم اما نمیتونم زیاد درس بخونم. خیلیییییی تنبلم!!! البته خیلییییی هم گرفتارم. وقت کم میارم. فکر کنم کنکور 94باید بیخیال شم چون ترم اینده ترم اخرم و 18 واحد دارم. 3 تا طرح باهم دارم. الان زورم میاد درس بخونم چه برسه اونموقع!
راستی بک سوالام دارم ازتون . این ازمون های اینترنتی هنوز مهلت ثبتنام داره؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام به دوستان و مهندسین حال و دکتری اینده.من یک ماهی بخاطر کارورزی نبودم. و نخوندم. الانم چند روزی شروع کردم اما نمیتونم زیاد درس بخونم. خیلیییییی تنبلم!!! البته خیلییییی هم گرفتارم. وقت کم میارم. فکر کنم کنکور 94باید بیخیال شم چون ترم اینده ترم اخرم و 18 واحد دارم. 3 تا طرح باهم دارم. الان زورم میاد درس بخونم چه برسه اونموقع!
بله ازمون دوم ایوانخانه و مرکز مونده و رایگانه ثبت نامش

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس، من ترم پاییز 21 واحد دارم!!!
تنبلی رو بذار کنار
تلاش کن ، خدا رو چه دیدی شاید گرفت و قبول شدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا