مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
bacheha lotfan komak konid....man taze mikham shoro konam az chi bayad shoro konam....darzemn zabanamam aslan khob nist...chikar konam:(
من زبانو با 504 البته فلش کارتش و لغتا دبیرستان شروع کردم
تاریخ و با جهان زارعی البته جزوه مانا قابوسیو از باشگاه دانلود کن با هم پیش برو هر فصلشو
فن هم سازه در معماری
بعد میتونی کتابای دیگم اضافه کنیdancegirl2.gif

pansal

عضو جدید
من نمیدونم جریان چیه ولی من کتاب چاپ ششم رو دارم و چیز خیلی توپیه دوس داری همینجوری بخونیش فقد :smoke::D

dreaamlaand

عضو جدید
سلام کسی میدونه قیمت این لیست کتابا چنده ؟ممنون*معماری غرب، ریشه ها و مفاهیم - امیر بانی مسعود
*تاریخ معماری غرب - امیر بانی مسعود
*مبانی فیزیک ساختمان 1 -قیابکلو
*مبانی فیزیک ساختمان 3 -قیابکلو
*مبانی فیزیک ساختمان. 2-قیابکلو
*آشنایی با معماری جهان -زارعی
*تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری - سلطاندوست
مجموعه سوالات آزمونهای سراسری -عصر کنکاش
*از زمان و معماری- دکتر مزینی
*نگاهی به مبانی معماری،از فرم تا مکان -سیمون ایوازیان
*سازه در معماری -گلابچی*درک رفتار سازه ها -گلابچی
*باغهای ایرانی - غلامرضا نعیما
*پارادایم های پردیس - شاه‌چراغی
*طراحی باغ و احداث فضاهای سبز - غزاله روحانی
*سبک.شناسی -پیرنیا
معماری ایرانی - معماریان
بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران-قبادیان
معماری معاصر-عصر کنکاش
معماری اسلامی - عصر کنکاش
تاریخ معماری جهان - عصر کنکاش
عناصر و جزئیات اجرایی ساختمان- سید محمد کزازی
مصالح ساختمانی- کزازی
*مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب - قبادیان
*زیبایی شناسی در معماری - یورگ گروترحس وحدت - نادر اردلان
سیستم های ساختمانی آینده - گلابچی
باغ های ایرانی و کوشک های آن - دونالد ویلبر
تاریخ معماری،درک عمومی،درک منظر - مرکز معماری

اقلیم و معماری - کسمایی
*سرمایش غیر فعال - قیابکلو
*مبانی سازه برای معماران - گلابچی
*معماری اسلامی - پیر نیا
*معماری و شهر سازی قرن بیستم- لادن اعتضادی
*معماری معاصر - توحید کامل نیا
*فناوری نانو در معماری - گلابچی
*ساختمانهای بتنی برای دانشجویان معماری و عمران - گلابچی
*ساختمانهای فلزی برای دانشجویان معماری و عمران - گلابچی
پوسته ها و ورق های تا شده- گلابچی
*ساختمانها چگونه عمل میکنند - گلابچی
معمار+ مهندس= ساختار - گلابچی
معماری آرکی تایپی- گلابچی
عزیزم بعضی هاشو اصلا نیاز نیست بخری چون تو این سایت هست خیلی هم خوبه من از اینجا دانلود کردم استفاده میکنم:D

dreaamlaand

عضو جدید
سلام . واللا منم دیشب متوجه شدم ، نمیدونم مربوط یه چه فصل هایی میشه دقیقن .

منکه شاید نخرم . همینو دارم استفاده میکنم چاپ جدیدشو هم از کتابخانه میگیرم و میخونم .

بچه ها اگه کسی اسکن کرده بذارن توسایت تا همه استفاده کنند دیگه نریم دوباره بخریم.البته اگه میشه;)

parinush

عضو جدید
من زبانو با 504 البته فلش کارتش و لغتا دبیرستان شروع کردم
تاریخ و با جهان زارعی البته جزوه مانا قابوسیو از باشگاه دانلود کن با هم پیش برو هر فصلشو
فن هم سازه در معماری
بعد میتونی کتابای دیگم اضافه کنیمشاهده پیوست 219742

کجاس؟:(

ویرایش: پیدا کردم

http://s2.picofile.com/file/7957519458/jahan_mana.rar.html

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دچار گم شدگی بین منابع شدم
نمیدونم باید چی بخونم چی نخونم:confused:

بعدا نوشت: واسه جهان، زارعی و جزوه ی مانا کفایت میکنه؟
البته من کتابای پارسه رو هم دارم نمیدونم اونارو بخونم یا کتابای اصلی رو:( یا اول کدومو بخونم
فک کنم اگه کتابای پارسه رو بذارم ماها آخر به عنوان مرور بخونم خوب باشه نه؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دچار گم شدگی بین منابع شدم
نمیدونم باید چی بخونم چی نخونم:confused:

بعدا نوشت: واسه جهان، زارعی و جزوه ی مانا کفایت میکنه؟
البته من کتابای پارسه رو هم دارم نمیدونم اونارو بخونم یا کتابای اصلی رو:( یا اول کدومو بخونم
فک کنم اگه کتابای پارسه رو بذارم ماها آخر به عنوان مرور بخونم خوب باشه نه؟
فک میکنم کتاب و باید روخونی کنیم و رو جزوه ریز شیم
جزوه خلاصه کتابه یعنی همون خلاصه ای که بعد چند دور خوندن مینویسی تو جزوه امادس برات
من کتاب پارسرو ندیدم اما کنار خوندن کتابا ازش استفاده کنی
چون کتابا نکته ای نمیگه و همه چیو توضیح میده وقتی اول کتابو میخونی بیشتر قضیرو درکش میکنی بعد نکته هارو هم زما از روش بخون ...

aytakin69

عضو جدید
از برنامه ای که نوشتم برا این هفته یه ذره عقب موندم....ولی جبران میشه....;) درک رفتار سازه ها 2 فصلش موند تا تموم کنم .....هفته بعد هم سازه در معماریو شروع میکنم.....تاریخم فک کنم مبحث به مبحث بخونم بهتره اینجوری همزمان با همشون درگیرم...:)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم جریان چیه ولی من کتاب چاپ ششم رو دارم و چیز خیلی توپیه دوس داری همینجوری بخونیش فقد :smoke::D

الان اینی ک گفتی منظورت فقط برا اون صفحاته اضافست؟؟یا کلن همشو میگی؟
بچه ها اوایلش ک فرقی نکرده ک؟؟
نکنه اون لاب لاهای کتاب هم عوض شده باشه؟

aytakin69

عضو جدید
میشه برنامتو بزاری اینجا ...من مشکل برنامه ریزی دارم ....

برنامم خیلی کلی اینجوری نیست که با جزئیات بنویسم برا هر روز...:D مثلا من تا آخر شهریور چندتا کتاب انتخاب کردم و برنامم اینه که حتما تمومشون کنم بعد واسه هر هر هفته یه جدول تنظیم کردم و مینویسم که چیارو از او کتابا خوندم ...با توجه به حجمشون جا میدم تو برنامم کتابارو و سازه تایمش از همه بیشتره چون 3تا کتاب باید تموم شه.....برنامه کلیمم اینه که تا آخر آبان دور اولم تموم شه و مرورامو شروع کنم...

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
^^^

شما از کی شروع کردید؟

برای سازه چی میخونید؟

سلام
نمیدونم دقیق از کی...البته من هنوزم دقیق شرو نکردم...مثلن ازون دقیق خوبا نیستم...همینطوری میخونیم ...هی...بد نی...
والا برا سازه این 3 کتاب:
1:درک رفتار سازه ها
2:سازه در معماری
3:مبانی سازه برا معماران

بندر انزلی را عش-----ق است.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
:::::::::h:::
:D اوهوم چرا نخایم از کجا اوردیش
ستاره همش اینجاییا پس کی میدرسی
بعد میگی برنامم مشکل داره مشاهده پیوست 219762
:w02:
خوب حواست هستااااااا...... :sweatdrop: راس میگی کلا بازیگوشم.. .....وقتی وقت خوندن ندارم همش غصه میخورم ،وقتیم وقت دارم برنامه میزارم :biggrin:یا بازیگوشی میکنم ......ولی کلا مریضم 24 ساعته اینترنت آنم :cry:قبل باز کردن چشمام صبحا اول نتمو روشن میکنم ....:w29:..هر 15 دقیقه یکبارم اینجا رو نبینم میمیرم از دلواپسی...:eek:.. کلا بیش فعالم......زمانهایی که اینجا هستم رو درس میخوندم الان تموم کرده بودم......بیشتر برا اینه که تمرکز حواس ندارم رو درسا ....یه استرس و دلشوره ای دارم که نمیزاره رو صندلی بشینم .....:w20: :w42:

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

بهش زنگیدم ازش منابعشو خواستم اونم برام فرستاد....
خوب حواست هستااااااا...... :sweatdrop: راس میگی کلا بازیگوشم.. .....وقتی وقت خوندن ندارم همش غصه میخورم ،وقتیم وقت دارم برنامه میزارم :biggrin:یا بازیگوشی میکنم ......ولی کلا مریضم 24 ساعته اینترنت آنم :cry:قبل باز کردن چشمام صبحا اول نتمو روشن میکنم ....:w29:..هر 15 دقیقه یکبارم اینجا رو نبینم میمیرم از دلواپسی...:eek:.. کلا بیش فعالم......زمانهایی که اینجا هستم رو درس میخوندم الان تموم کرده بودم......بیشتر برا اینه که تمرکز حواس ندارم رو درسا ....یه استرس و دلشوره ای دارم که نمیزاره رو صندلی بشینم .....:w20: :w42:
ستاره جان چرا اینقد مشکل داری:D
ﭘﺸﺖ ﻫﺮ ﺁﺩﻡ ﻣﻮﻓﻘﻲ، ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻗﻄﻊ ﺷﺪﻩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ! Laie_100.gif از من به تو نصیحت..

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه پیشنهاد:
اگه میتونی برو کتابخانه. واسه تمرکز خوبه.
اینترنت گوشیتم قطع کن که اونجا وصل نباشی.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستاره جان چرا اینقد مشکل داری:D
ﭘﺸﺖ ﻫﺮ ﺁﺩﻡ ﻣﻮﻓﻘﻲ، ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻗﻄﻊ ﺷﺪﻩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ! مشاهده پیوست 219807 از من به تو نصیحت..

ممنون از نصیحت به جات......ولی چیکار کنم معتاد شدم.....نمیتونم با آرامش و تمرکز یه برنامه رو دنبال کنم ...... ولی شما راس میگی قول میدم از همین لحظه برم.....اصن هر شب ساعت 1 نیمه شب میام فقط نت .....قول قول قول

یه پیشنهاد:
اگه میتونی برو کتابخانه. واسه تمرکز خوبه.
اینترنت گوشیتم قطع کن که اونجا وصل نباشی.

آره راستش کتابخونه سر کوچمونه ولی متاسفانه بنده از صبح تا 8 شب سر کارم و 9 به بعد هم که میتونم درس بخونم کتابخونه تعطیله.:biggrin: و من خیلی خستم......

خوب بچه ها پس سر قولم هستم هر شب ساعت 1 به بعد میام اینجارو میبینم فعلا بای

آخرین ویرایش:

ile

عضو جدید

مشکل از طرف من و شما نیست، این سیستم مسخره ی ایران هیچ کسی رو واقعا جذب علم و دانش نمیکنه! این سیستم کنکور و رتبه کاملا شکست خورده و عقب ماندست! سیستمی که رتبه تعیین میکنه چه رشته ای بخونی نه علاقه ! سیستمی که افرادی رو که در کنترل زمان، سرعت، آزمون4 گزینه ای و استرس ضعیف هستند له میکنه و مجبورشون میکنه برن دانشگاهای سطح پایین درحالیکه خیلی از افرادی که میرن دانشگاه های سطح بالا اصلا لیاقتش رو ندارن و فقط بواسطه ی یک سری استعداد هاشون رقیب هارو شکست میدن! درحالیکه کنترل زمان، سرعت ،ترفند 4 گزینه ای هیچ جایگاهی در علم روز دنیا نداره !
تقریبا هیچکسی از پشت کنکور بودن لذت نبرده، حتی بیشتر افرادی که در کنکور موفق میشن بعد از ورود به دانشگاه درس نمیخونن، چون کنکور از ریشه و پایه غلطه. سیستمی درسته که از دوران ابتدایی بصورت زیرکانه افراد رو به سمت علم جذب کنه، طوریکه فرد با اشتیاق در مورد علمی که بهش علاقه داره روزانه مطالعه کنه. اگر این سیستم های درپیتی درست بودند کشورهای پیشرفته خیلی جلوتر از ما و بهتر از ما اجراش میکردن. زندگینامه بروس لی رو میخوندن، جالبه بدونید یک کتابخانه ی بسیار بزرگ داشته که کتاب های قطور زیادی در مورد هنرهای رزمی مطالعه کرده، درحالیکه فقط 33 سال زندگی کرده. فقط بخاطر اینکه وارد رشته ای شده که بهش علاقه داشته. حتی دانشجوهای دکترای شریف تو زندگیشون کتاب های زیادی مطالعه نمیکنن. چون ما ایرانی ها عادت کردیم کارهایی انجام بدیم که بهشون هیچ علاقه ای نداریم. البته این مسئله فقط در درس نیست، خیلی از افراد از کارشون هم راضی نیستن، از ازدواجشون..... کلا هر کاری انجام میدیم بجز چیزایی که بهش علاقه داریم!

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
میتونم بگم این بهترین جمع بندی منابع که دیدم این چند ساله ارائه شده و واقعا منطقی و خیلی حساب شده است(البته من با قسمت ایستاییش زیاد موافق نیستم....شاید هم من اشتباه میکنم:razz:)......حتما بهتون پیشنهاد میکنم بهش حداقل نگاه کنید مطمئنم شما هم به این نتیجه میرسید

موفق و شاد باشید

بهترین طبقه بندی منابع از لحاظ اولویت

آخرین ویرایش:

imamin

عضو
من رفتم تاپیک نتایج کنکور.. الان شدیدا استرس گرفتم:cry:
خیلی تو خوندن کندم :(((((((((( نگران روزایی هستم که باید دانشگاه برم هنوز انتخاب واحد نیومده ببینم چند روزم خالی میشه:confused:
هنوز هیچ کتابی رو تموم نکردم :(( البته زیباشناسی داره تموم میشه:biggrin:
کاش یه تاپیکم درست میشد بچه ها که انقدر لطف دارن اسکیساشونو با درصداشون میذاشتن (من به شخصه کلی دعاشون میکردم:redface:)

سلام
همون چیزی که میخواستی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/606702-نـــتایج-نهایی-کارشناسی-ارشد-معماری-93/page68

موفق باشی

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نصیحت به جات......ولی چیکار کنم معتاد شدم.....نمیتونم با آرامش و تمرکز یه برنامه رو دنبال کنم ...... ولی شما راس میگی قول میدم از همین لحظه برم.....اصن هر شب ساعت 1 نیمه شب میام فقط نت .....قول قول قول

آره راستش کتابخونه سر کوچمونه ولی متاسفانه بنده از صبح تا 8 شب سر کارم و 9 به بعد هم که میتونم درس بخونم کتابخونه تعطیله.:biggrin: و من خیلی خستم......

خوب بچه ها پس سر قولم هستم هر شب ساعت 1 به بعد میام اینجارو میبینم فعلا بای
صب تا 8 شب سره کاری...
شوخی می کنی.
اون وقت جونی برات میمونه که درس بخونی :eek: اخی اینجوری که اذیت میشی..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام اتمام معماری چین و ژاپن...
با این خطشون....ایششششششش

ایشالا تا پایان شهریور جهان زارعی تموم میکنم.ینی میشه زودتر تمومش کنم؟؟(بچه ها تا اون موقع فک کنید این کتابو وقتی تمومش کردم چیکار کنمش؟؟راسش دیگه پرت کردن حال نمیده...)
بعده جهان زارعی معماری ایرانی غلامحسین معماریان رو باس برم بخرم.(آخ جون کتاب جدید...من میمیرم برا کتاب جدید...کلن چیزای جدید.....)
فن ک دارم میخونم...فک کنم این هفته مرور کنم +اشکالامو اینجا بزارم...اگه خدا یاری کنه...(بعدش ادامشو بخونم)
این هفته تاریخ هم مرور میکنم...سبک +جهان زارعی(جاهایی ک بهم مربوطن)
باید جزوه مانا و نسیم برا تاریخ جهان و اسلامی و درک علی عسگری و جزوه های منظر را پرینت بگیرم تا تازه تصمیم بگیرم کی اینهارو بخونم...
باید درک را شرو کنم...(یا زوده؟؟؟افقط همین 1600 تستشو شرو کنم ب تمرین کردن؟؟آیا کتابش با این جزوه ای ک در باشگا هس فرق دار؟؟؟یا یکیه؟بالاخره من چ کنم؟جزوه رو پرینت بگیرم...ببخشیید..)
باید بگم ک تاسیساتو تنظیمو عناصرو مصالح هیچی تا حالا ن خوندم...ن خریدم...میخام ی کم از فن دلم خوش بشه بعد برم سراغه اینها...(اگه اشتبا میکنم ب من بگید لطفن)
زبان هم ک از کتاب رستمی میخونم...خوب نمیخونمش...
.
.
.و در آخر بگم ک هیچی ب اندازه بریده شدن دست با کاغذ درد ناک نیست...
و همچنین درس خواندن رو ی میز لق لقو در...

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
صب تا 8 شب سره کاری...
شوخی می کنی.
اون وقت جونی برات میمونه که درس بخونی :eek: اخی اینجوری که اذیت میشی..

عزیزم من چند صفحه قبل اومدم گفتم دارم داغوت میشم دارم کنکورو ول میکنم دوستان گفتن نکن اینکارو منم دیدم نمیتونم دست بکشم ادامه دادم .....واقعا دارم به اعصابم فشار میارم.... نمی تونم اینهمه زحمتی که تا حالا کشیدمو نادیده بگیرم اگرنه اصلا موقعیتشو ندارم درس بخونم ...

mir e damad

عضو جدید
سلام
بعد از ظهر ها ساعت 5 شبکه آموزش
برنامه خلاقیت در معماری
اسکیس هاش برای آشنا شدن چشم با کار مفیدن.
هرچند...
اسکیس در امتحان معماری خیلی از رتبه دو رقمی و سه رقمی مهمتره
در آزمون اسکیس برخلاف اونچه که تو این برنامه می بینیم باید مدارکی مثل پلان و نما و برش رو کامل کنید ولی این برنامه فقط یک پرسپکتیو تخیلی میزنه.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من چند صفحه قبل اومدم گفتم دارم داغوت میشم دارم کنکورو ول میکنم دوستان گفتن نکن اینکارو منم دیدم نمیتونم دست بکشم ادامه دادم .....واقعا دارم به اعصابم فشار میارم.... نمی تونم اینهمه زحمتی که تا حالا کشیدمو نادیده بگیرم اگرنه اصلا موقعیتشو ندارم درس بخونم ...
اره
نمیدونم کارت چه جوریه ولی اگه یکی دو ساعت تو محل کارت بخونی بهتره تا بعد 8 که خسته ای ... بازم هر جوری حساب کنی میتونی وقتایی و برا درس بزاری اینکه از همون بازیگوشیات بزنی ولی نزار خستت کنه عزیزم ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا