من خودم تست تالیفی اصلا نزدم. و چند تا از آزمومون های مرکز بود که اواخر زدم. خود تست های کنکور بهترین نوع تست هست. ولی اگه بخوای بیشتر تست تاریخ بزنی پیشنهاد می کنم چند تا از کنکور های آزمایشی مرکز معماری و ایوان خانه را بزنی. استاندارد نیست ولی بدم نیست . واقعا هیچ چیز خود کنکور نمی شه. برای فن مجموعه هنر های ساخت به اندازه کافی تست داره و اصلا نیازی به زدن تست تالیفی نیست. برای درک معماری کتاب آقای عسکری کفایت می کنه و برای زبان هم به اندازه کافی تست کنکور هست.  
تست های مربوط به کنکور را نیز اوایل آبان شروع کنید به زدن.[/QUOT
سلام..میدونم الان میخای بزنی تو سرم ها...ولی میدونی منظورم ازین تست های طبقه بندی شده بود...مثلن ی فصل از ی کتاب بخونی بعد تست های همون فصلو بزنی...وااای خودم گیج شدم..
الان این چیزایی ک شما گفتیا خب..ایم آزمونا اینا باید کل ی درسو بخونم بعد برم اینا رو بزنم....
ببخشید انقد گیج شدم ...
ممنون.

بذار تجربه خودم را بگم... من همیشه برای فن شب خوندنم یه نگاه به سوالات تستی هنر های ساخت می انداختم و هر چی که بلد بودم را و یا خونده بودم جواب می دادم برای تنظیم و تاسیسات هم همین جوری برخورد می کردم. 
( در خصوص سوالات کنکور هنر های ساخت  3 سال اخر را نزنید و بذارید برای دوران جمع بندی). برای تاریخ چون تست تالیفی نداشتم کنکور ها رو می زدم تا دستم بیاد اون مبحث را خوب خوندم یا نه این کارم از شهریور انجام دادم ولی کنکور جدیدا رو نزنید. مثلا این 5 سال آخر را 
(این کنکور ها را بذارید برای دوران جمع بندی). یه راهکار دیگه هم که به نظرم خوبه و باعث می شه تست های کنکور هم بیات نشه اینه که یک هفته یعده خوندن هر درس تاریخ بری و تو کنکور آزمایشی 30 سوال تاریخ را نگاه کنی و ببینی کدومش مربوط به اون مبحث هست و سوال ها رو جواب بدهی. برای ایستایی واقعا هنر های ساخت کامل کامل شما رو بی نیاز می کنه از تست ولی تو تاریخ این جوری نیست . برای درک هم که 1600 تست و کتاب آقای عسکری کفایت می کنه. زبان هم که داستان خودش را دارد.
تذکر: تست تاریخ را یک هفته بعد خوندن اون مبحث بزنید. و تست فن را یک روز بعد خوندن ان مبحث. فعلا الان زیاد لازم نیست تست بزنید. بیشتر سعی کنید بخونید و اگر دیدید مبحثی کند پیش می رید، بروید و تست ها را ببیینید به خصوص اگه کنکوری باشه (فقط مربوط به 5 سال اخیر نباشه. تا حداقل این 5 سال سوالاتشون بیات نشه و بتونید باهاشون شبیه سازی خوبی از کنکور داشته باشید) که آیا از این مبحث این قدر ریز که دارید می خونید سوال اومده یا نه.