مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم تست تالیفی اصلا نزدم. و چند تا از آزمومون های مرکز بود که اواخر زدم. خود تست های کنکور بهترین نوع تست هست. ولی اگه بخوای بیشتر تست تاریخ بزنی پیشنهاد می کنم چند تا از کنکور های آزمایشی مرکز معماری و ایوان خانه را بزنی. استاندارد نیست ولی بدم نیست . واقعا هیچ چیز خود کنکور نمی شه. برای فن مجموعه هنر های ساخت به اندازه کافی تست داره و اصلا نیازی به زدن تست تالیفی نیست. برای درک معماری کتاب آقای عسکری کفایت می کنه و برای زبان هم به اندازه کافی تست کنکور هست.
تست های مربوط به کنکور را نیز اوایل آبان شروع کنید به زدن.[/QUOT

سلام..میدونم الان میخای بزنی تو سرم ها...ولی میدونی منظورم ازین تست های طبقه بندی شده بود...مثلن ی فصل از ی کتاب بخونی بعد تست های همون فصلو بزنی...وااای خودم گیج شدم..
الان این چیزایی ک شما گفتیا خب..ایم آزمونا اینا باید کل ی درسو بخونم بعد برم اینا رو بزنم....
ببخشید انقد گیج شدم ...
ممنون.

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم تست تالیفی اصلا نزدم. و چند تا از آزمومون های مرکز بود که اواخر زدم. خود تست های کنکور بهترین نوع تست هست. ولی اگه بخوای بیشتر تست تاریخ بزنی پیشنهاد می کنم چند تا از کنکور های آزمایشی مرکز معماری و ایوان خانه را بزنی. استاندارد نیست ولی بدم نیست . واقعا هیچ چیز خود کنکور نمی شه. برای فن مجموعه هنر های ساخت به اندازه کافی تست داره و اصلا نیازی به زدن تست تالیفی نیست. برای درک معماری کتاب آقای عسکری کفایت می کنه و برای زبان هم به اندازه کافی تست کنکور هست.
تست های مربوط به کنکور را نیز اوایل آبان شروع کنید به زدن.[/QUOT

سلام..میدونم الان میخای بزنی تو سرم ها...ولی میدونی منظورم ازین تست های طبقه بندی شده بود...مثلن ی فصل از ی کتاب بخونی بعد تست های همون فصلو بزنی...وااای خودم گیج شدم..
الان این چیزایی ک شما گفتیا خب..ایم آزمونا اینا باید کل ی درسو بخونم بعد برم اینا رو بزنم....
ببخشید انقد گیج شدم ...
ممنون.

بذار تجربه خودم را بگم... من همیشه برای فن شب خوندنم یه نگاه به سوالات تستی هنر های ساخت می انداختم و هر چی که بلد بودم را و یا خونده بودم جواب می دادم برای تنظیم و تاسیسات هم همین جوری برخورد می کردم. ( در خصوص سوالات کنکور هنر های ساخت 3 سال اخر را نزنید و بذارید برای دوران جمع بندی). برای تاریخ چون تست تالیفی نداشتم کنکور ها رو می زدم تا دستم بیاد اون مبحث را خوب خوندم یا نه این کارم از شهریور انجام دادم ولی کنکور جدیدا رو نزنید. مثلا این 5 سال آخر را (این کنکور ها را بذارید برای دوران جمع بندی). یه راهکار دیگه هم که به نظرم خوبه و باعث می شه تست های کنکور هم بیات نشه اینه که یک هفته یعده خوندن هر درس تاریخ بری و تو کنکور آزمایشی 30 سوال تاریخ را نگاه کنی و ببینی کدومش مربوط به اون مبحث هست و سوال ها رو جواب بدهی. برای ایستایی واقعا هنر های ساخت کامل کامل شما رو بی نیاز می کنه از تست ولی تو تاریخ این جوری نیست . برای درک هم که 1600 تست و کتاب آقای عسکری کفایت می کنه. زبان هم که داستان خودش را دارد.

تذکر: تست تاریخ را یک هفته بعد خوندن اون مبحث بزنید. و تست فن را یک روز بعد خوندن ان مبحث. فعلا الان زیاد لازم نیست تست بزنید. بیشتر سعی کنید بخونید و اگر دیدید مبحثی کند پیش می رید، بروید و تست ها را ببیینید به خصوص اگه کنکوری باشه (فقط مربوط به 5 سال اخیر نباشه. تا حداقل این 5 سال سوالاتشون بیات نشه و بتونید باهاشون شبیه سازی خوبی از کنکور داشته باشید) که آیا از این مبحث این قدر ریز که دارید می خونید سوال اومده یا نه.

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید که هی میگم ولی لطفا سوالای رفع اشکال رو توی تاپیک رفع اشکال بپرسید :D
اینجا اینفدر پست زیاده که سوال گم میشه، شاید سوال شما سوال چند نفر دیگه هم باشه، :gol:
تصویر گوشه سازی ترمبه و گنبد رک رو ضمیمه کردم ;)
گوشه سازی ترمبه خودش به سه گوشه سازی، پتکین، پتکانه و فیلپوش تقسیم میشه
نمونه خوب از گنبد رک هم گنبد قابوسه
گنبد ترکین هم گنبدیه که با باریکه تاق درست میشه

شرمنده که دیر جواب دادم...نتم همون لحظه قط شد...
آخه اچون اینجا پر رفت وآمده میپرسم ولی چشم از این به بعد اونجا میپرسم خانومی
بابت جوابتم ممنون عزیزم;)

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
:
سلام ستاره جان.

زبان عمومی ارشد.
مولف:بابک رستمی قراگزلو
چاپ 5.1392.
نشر:بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتخواجه نصیرالدین طوسی
29500 تومان.

عکس نتونستم بزارم.برات فهرستو مینویسم.

فهرست کتاب

بخش ویژه ی گرامر
فصل 1:اسم ها و ضمایر
تست های طبقه بندی شده
فصل 2:زمان های افعال
تست های طبقه بندی شده
فصل 3:جملات شرطی
تست های طبقه بندی شده
فصل 4:وارونگی و جملات اجتناب از تکرار
تست های طبقه بندی شده
فصل 5:صفت ها و قیدها
تست های طبقه بندی شده
فصل 6:وجه وصفی
تست های طبقه بندی شده
فصل 7:جملات سببی
تست های طبقه بندی شده
فصل 8:افعال متوالی
تست های طبقه بندی شده
فصل 9:نقل قول غیر مستقیم
تست های طبقه بندی شده

بخش مشترک گرامر و واژگان

فصل 10:قیود و کلمات ربط
تست های طبقه بندی شده
فصل 11:حروف اضافه و افعال مرکب
تست های طبقه بندی شده

بخش ویژه و واژگان

فصل 12:وندها (پیشوندها و پسوندها)
تست های طبقه بندی شده

فصل13:تست های طبقه بندی شده لغات
فلش کارتهای واژگان تست های لغت آزمون ها ب تفکیک هر 10 تست

فصل14: 504 لغت کاملا ضروری زبان en
تست های طبقه بندی شده

بخش ویژه آزمون های جامع

فصل15:آزمون های جامع عمومی سال های اخیر

فصل16:آزمون های آزمایشی شبیه سازی شده

پیوست ها

پیوست الف:جدول افعال بی قاعده
پیوست ب:لغات جامع آزمون های سال های گذشته
پیوست پ:فلش کارت های لغات 504

ستاره میدونی کتابش چ قطری داره؟آدمو یاد این فیلما ه ک این همه میگردن اسلحه رو پیدا نمیکنن...بعد نشون میده اسلحههه تو قطر کتاب قایمش کرده بون...
بعدن میتونیم ازش این استفاده رو بکنیم.
والا من تازه خریدمش و خودم فصل 1.صفحه 31 یا 33 هستم..ب نظر کتاب خیلی روونیه..
برا هر تعریفو نکته مثال آورده
آخر هر فصل هم جدول خلاصه درس داده...
من اسن لغات کنکورای سال قبلو نداشتم...اینجا همرو داره..+ سوالای سالهای قبل.
البته لغاتش و فلش کارتاش خیلی ریزه میزس...فک کنم درشترش میکرد قطر کتابش 2 برابر این میش..
البته اونقدرم ریز نی...ولی من با ذره بین میخونم...(آخه عینکمو نمیگیرم هی میندازم عقب...قبلنم داشتم ولی اسن نمیزنم..وقتی میزنم اسن رو زمین صاف نمیتونم راه برم...وااااای وقتی میخاستم از خیابون رد شم اسن برش میداشتم....حالا دکتره بهم میگه وقی ی فیلم طولانی میخای تماشا کنی یا ساعت زیادی ب کامپیوتر نیگا میکنی یا وقتی رانندگی میکنی...عینکتو بزار...فک کن موقه رانندگی...اونم من.)

ممنون عزیزم ....خیلی زحمت شده واست ....من فرصت خوندن کتابای قطورو ندارم فک کنم بهتره فعلا همون فرهادی رو بخونم ......:w27:

سمانه3

عضو جدید
سلام من تازه وارد این باشگاه شدم...
برای ارشدم موندم که چه گرایشیو انتخاب کتم....
لطفا کمک کنید که باید چیکار کنم.؟
مرسی

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هرچی گرامر میخونم یادم میره
تصمیم گرفتم کلا قید اون 5 تا سوالو بزنم
و رو بقیه سوالا سرمایه گداری کنم
به نظرتون کار اشتباهی میکنم؟؟؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداقوت

خداقوت

سلام.
آسمان اون فایل معماری جهان بود ک گذاشته بودی همین چن صفح پیش..من برا دانلودش مشکل دارم...هی خودش repair میده ولی درس نمیشه...
ینی من نمیتونم برش دارم یا کلن مشکل داره آیا؟
ممنون ازت.

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من تازه وارد این باشگاه شدم...
برای ارشدم موندم که چه گرایشیو انتخاب کتم....
لطفا کمک کنید که باید چیکار کنم.؟
مرسی

سلام سمانه..
ب قول بچه ها خوش اومدی ...من برا گرایش نمیتونم کمکی بکنم و باید منتظر باشی بچه ها بیان و بهمو ن جواب بدن...ولی اگه منابع و اینارو میخای در همین تاپیک #2249

من هرچی گرامر میخونم یادم میره
تصمیم گرفتم کلا قید اون 5 تا سوالو بزنم
و رو بقیه سوالا سرمایه گداری کنم
به نظرتون کار اشتباهی میکنم؟؟؟

سلام..منم خیلی بدم میاد گرامرو اینطوری برا کنکور بخونم..اسن متنفرم...
من فهلن با همین حس دارم میخونم...ایشالا بهتر شه حسم و ادامه بدم...
تو هم رهاش نکن...صبور باش..تمرین کن.. و وقتی ببینی از پس تست ها بر میای انرژی میگیری..
آخه خوندن گرامر فقط اون 5 تا نیس ک...تو درک معنا بهت کمک میکنه در همه بخش ها.

sara 262

عضو جدید
خدا بیامرزتشون.عزیزم فک نکنم دایی جون دوس داشته باشن شما رو ناراحت ببینن...این طور نیس؟!...بهتره به خاطر داییت تلاش کنی:gol::gol:

ممنون عزیزم.اره میدونم و باید تلاش کنم که تا اخر این هفته هم که شده رو پاشم و به روال عادی زندگی برگردم.ولی این روال عادی متاسفانه بدون دایی خیلی سخته..
ممنونم دوست خوبم به خاطر همدردی:gol::heart:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
4fafa
;7819246]
;7818602 گفت:
[/QUOT

ببخشید انقد گیج شدم ...
ممنون.

در مورد تست های طبقه بندی شده من قبلا(چندین سال پیش!) سری کتابهای راهیان ارشد و گرفته بودم الان که نگاهشون کردم دیدم که هر کتابش بعد از هر فصل تست های همون فصل و داره.فکر می کنم تالیفی باشه چون جلوی سوالاش ننوشته که مربوط به کنکوره.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
4fafa
;7819246]

در مورد تست های طبقه بندی شده من قبلا(چندین سال پیش!) سری کتابهای راهیان ارشد و گرفته بودم الان که نگاهشون کردم دیدم که هر کتابش بعد از هر فصل تست های همون فصل و داره.فکر می کنم تالیفی باشه چون جلوی سوالاش ننوشته که مربوط به کنکوره.

سلام فرناز..
اونارو دارم...ن دیگه برا کنکور هستن..من یکشو ردم...ولی کمه خبلی ن؟برا فصل 1 فقط 9 سوال...:redface::w16::w21:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
سلام.
آسمان اون فایل معماری جهان بود ک گذاشته بودی همین چن صفح پیش..من برا دانلودش مشکل دارم...هی خودش repair میده ولی درس نمیشه...
ینی من نمیتونم برش دارم یا کلن مشکل داره آیا؟
ممنون ازت.

سلام
والا من خیلی مدت پیش دانلود کرده بودم دوباره امتحانش نکردم
حجم فایلتو چک کن ببین کامل دانلود شده؟
اگه آره، پس شاید لینک مشکل داره بگو اینجا آپلود می کنم :gol:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام فرناز..

اونارو دارم...ن دیگه برا کنکور هستن..من یکشو ردم...ولی کمه خبلی ن؟برا فصل 1 فقط 9 سوال...:redface::w16::w21:
سلام عزیزم
اینی که من دارم نگاه می کنم:دروس فنی ساختمان (1) شناخت مواد-عناصر جزییات-ایستایی 1
اگر سوالات کنکور باشه جلوی سوال می نویسه مثلا کنکور معماری سال 85 .ولی ننوشته
این تست های طبقه بندی شده تالیفی هستند.

Soroosh566

عضو جدید
سلام
منم میخوام شرو کنم ب خوندن اما نمیدونم جیا رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

تو صفحه اول تاپیک میتونی منابع رو پیدا کنی. از تعدد منابع و کتابها نترس، کتب اصلی رو بخونی کلی از راه رو رفتی.
توصیه من اینه برای شروع :
زبان : 504 و هفته ای 2-3 تا متن.
ایستایی : سازه در معماری
تاریخ ایران : سبک شناسی
تاریخ جهان : زارعی
تنظیم شرایط : اقلیم و معماری کسمایی تا ص 130 (اگه زود بجنبی میتونی هم اینو و هم قیابکلو رو بخونی. ولی اگه وقتت کمه ، فقط قیابکلو.)
تاسیسات : مکانیکی سلطاندوست ، کتاب آکوستیک و کتاب نور قیابکلو.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جونم کسی میدونه تو سایت ممورایز چطوری میشه mem درست کرد؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام..
امید وارم همه خوب و با انرژی مشغول باشین و هر رووووز خبرای خوش بشنوییییییییییییییییین

من امسال کنکور دادم واسه بار اول و 3000 شدم.. ولی می دونم نهایت غیر انتفاعی میارم..خیلی دلم می خواد امتحان بدم امسال ولی اطرافیان همه با هام مخالفت می کنن و دارن رایم رو می زنن..ازاد علوم تحقیقات اصفهان اوردم ولی واقعاااا دلم دولتی هنر اصفهان می خواااد..
به نظرتون شروع کنم؟می تونم؟یا قید کنکور رو بزنم و برم ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

persian_sphinx

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه های مطالعه گروهی کنکور 94
صفحه های تاپیک زیاد هست ولی سعی میکنم حداقل پست های مهمتر رو یه مرور کلی کنم , من هم امسال میخوام بخونم برای گرایش معماری و شناور هنرهای ساخت ...
تا الان از منابع زبان 504 و یه خرده هم تافل رو خوندم و... از امروز جدی تر برای کنکور تلاش میکنم و سعی میکنم با این تاپیک و شما همراه باشم

3 شهریور 93

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها جون! ما هم دیگه پرونده ارشدمون بسته شد و خدا رو شکر قبول شدیم! واسه همه تون آرزوی موفقیت می کنم و مطمئن باشین اگه تلاش کنین حتمنم نتیجه شو می بینین!

خیلیییییییییییی بهت تبریک میگم و خیلییییییییی خوشحالم واست
از ته قلبم... خدارو شکر:gol:
باشه حتما!!

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردود شدم تقصیر خودمه فقط تهران رو زده بودم با قزوین ......درصد اسکیس رو نداده 8شهریور میده......خدایا کمکم کن بتونم دوباره شروع کنم بخوندن:cry:

با تجربه ای کِ بِ دست آوردی حتما امسال یِ جای خوب قبول میشی ;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون! ما هم دیگه پرونده ارشدمون بسته شد و خدا رو شکر قبول شدیم! واسه همه تون آرزوی موفقیت می کنم و مطمئن باشین اگه تلاش کنین حتمنم نتیجه شو می بینین![/QUOTE
بهت تبریک می گم عزیزم...مبارکههههههههه:w14::w36::w30:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا