مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من اطلاعات ناقص نمی دهم
ایشون سر کلاس استاد سروش نیا برای تشکر اومد
بچه ها ازش پرسیدند زبان چی خوندید ؟! گفت من زبان فقط اینها خوندم !!! .
حالا شما می گویید ایشون بچه ها رو راهنمایی نادرست کرد ؟!!! .
تازه استاد رستمی هم گفت الویت اول لغات سال های گذشته و 504 ... بعد تافل
مثل اینکه استاد رستمی هم بچه ها رو اشتباه راهنمایی کرد !!! .

من گفتم اطلاعات ناقص میدید. نگفتم نادرسته. این 2 با هم خیلی فرق دارن..............
عزیزم منظور من اینه که ایشون زبانش خوب بوده و در زمینه لغات اینا را خونده. بعدشم من هم از زبان خودش شنیدم.
بحث سر راهنمایی درست و نادرست نیست. موضوع اینه که زبان ارشد فقط لغت نیست.
مطمئنا اینو، هم ایشون هم آقای رستمی بهتر از هر کسی میدونه.. و مئطمئنم به دانشجوهاشون هم اینا را میگن..............
شما گفتی 91 زده و لغت اینا را خونده. برداشتی که از حرف شما میشه اینه که یکی اینا را بخونه و گرامر و درک مطلب کار نکنه با اینا میتونه 90 بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی برام جالبه که اینجوری جبهه میگیرید.
همین کاراها را بچه ها میکنند که خیلی از کسایی که دنبال کمک کردن به دیگران هستند سرد میشن و دیگه نمیان اینجور جاها.

آخرین ویرایش:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
لفات سالهای گذاشته زبان تو باشگاه هستش؟؟من کتاب رستمی رو نخریدم خیلی حجیم بود
فقط کتاب تخصصی کنکاشو خریدم

میشه نظرتون رو راجع به زبان تخصصی کنکاش بگین.

چجوریه ؟؟؟؟

اگه یک عکسی از فهرستش بذارین ممنون میشم.....

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
میشه نظرتون رو راجع به زبان تخصصس کنکاش بگین.
چجوریه ؟؟؟؟
اگه ی یکسی از فهرستش بذارین ممنون میشم.....
من نخوندمش اما کتاب خیلی جالبی ب نظر میاد
البته من کتاب زبان تخصصی دیگه ای نداشتم ک بخوام مقایسه کنمشون
فهرست کتاب:
فصل1: نیرو.بار.سازه.ساختمان+آحاد هندسه
ف.2:مصالح کف ستون تیر قاب پله آسانسور
ف.3: دیوار آجر بنایی اندود عایق بندی رطوبتی + رنگ و رنگ آمیزی ساختمانی
ف.4:پنجره در یراق آلات نجاری ساختمان چوب شیشه
ف5:سقف بام تاق قوس گنبد+سرامیک سنگ
ف.6:انرژی خورشید حرارت+شومینه
ف7:الکتریسیته روشنایی صوت بست افزار فلز+لوله کشی پلاستیک
ف8"دید ترسیم طراحی معماری+تاریخ
ف9:خانه اتاق تئاتر کلیسا معبد+آرایه،استحکامات

هرفصل مواردی ک داره رو ب دو زبان تدریس کرده و مصوره
الان دوربین ندارم فردا از چندتا از صفحاتش عکس میذارم تا بتونی مقایسه کنید خودتون

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نخوندمش اما کتاب خیلی جالبی ب نظر میاد
البته من کتاب زبان تخصصی دیگه ای نداشتم ک بخوام مقایسه کنمشون
فهرست کتاب:
فصل1: نیرو.بار.سازه.ساختمان+آحاد هندسه
ف.2:مصالح کف ستون تیر قاب پله آسانسور
ف.3: دیوار آجر بنایی اندود عایق بندی رطوبتی + رنگ و رنگ آمیزی ساختمانی
ف.4:پنجره در یراق آلات نجاری ساختمان چوب شیشه
ف5:سقف بام تاق قوس گنبد+سرامیک سنگ
ف.6:انرژی خورشید حرارت+شومینه
ف7:الکتریسیته روشنایی صوت بست افزار فلز+لوله کشی پلاستیک
ف8"دید ترسیم طراحی معماری+تاریخ
ف9:خانه اتاق تئاتر کلیسا معبد+آرایه،استحکامات

هرفصل مواردی ک داره رو ب دو زبان تدریس کرده و مصوره
الان دوربین ندارم فردا از چندتا از صفحاتش عکس میذارم تا بتونی مقایسه کنید خودتون

مارال جان الان کتاب پیشم نی دقیق بهت بگم یه نگاه توش بنداز بیشتر کتاب زبان تخصصی تصویری دیکچینگه.....منسوخ شده ...دیگه تصویری سوال نمیاد......
کاش راهنمایی میگرفتی از بچه ها بعد میخریدی......

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من از بس کمبود کتاب منبع واسه ارشد معماری داشتم منابع زبان تخصصی رو بی خیال شدم.گفتم به آخرای کتاب گلابچی و قبادیان و....و مقاله های آرک دیلی بسنده کنم.ولی مثل اینگه لازمه،نه؟!:cry:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من از بس کمبود کتاب منبع واسه ارشد معماری داشتم منابع زبان تخصصی رو بی خیال شدم.گفتم به آخرای کتاب گلابچی و قبادیان و....و مقاله های آرک دیلی بسنده کنم.ولی مثل اینگه لازمه،نه؟!:cry:

نمیدونم بستگی داره ....اگه عمومی رو قوی کردی خوبه متنهای تخصصی بخونی ....کتابم نمیخواد ....تو باشگاه چندتا کتاب معماری به زبان اصلی آپ شده از هر کدوم 2.3 تا متن بخونی عالی میشه......

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم زبان تخصصی نام غلطیه که رو این بخش از زبان گذاشتن. الان چند ساله که این 15 سوال به اصطلاح تخصصی در واقع همون درک مطلبه. شما اگه کتابایی مثل DELTA را تهییه کنید تا حد زیادی کارتون راه میفته. لغات انتهای بکی از کتابای گلابچی را هم بخونید از لحاظ لغتی کفایت میکنه. شما باید مهارت درک مطلبتون را تقویت کنید.

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم منظور من اینه که ایشون زبانش خوب بوده و در زمینه لغات اینا را خونده. بعدشم من هم از زبان خودش شنیدم. بحث سر راهنمایی درست و نادرست نیست. موضوع اینه که زبان ارشد فقط لغت نیست.مطمئنا اینو، هم ایشون هم آقای رستمی بهتر از هر کسی میدونه.. و مئطمئنم به دانشجوهاشون هم اینا را میگن..............شما گفتی 91 زده و لغت اینا را خونده. برداشتی که از حرف شما میشه اینه که یکی اینا را بخونه و گرامر و درک مطلب کار نکنه با اینا میتونه 90 بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی برام جالبه که اینجوری جبهه میگیرید.همین کاراها را بچه ها میکنند که خیلی از کسایی که دنبال کمک کردن به دیگران هستند سرد میشن و دیگه نمیان اینجور جاها.
منظور من فقط منبع لغت بود !!! . خیلی عجیب کسی چنین برداشتی بکند !!! . چون من فقط درباره لغت حرف زدم نه گرامر و درک مطلب ! . چون گرامر باید حتما خواند و درک مطلب هم تمرین کرد !!! . شما اول جبهه گرفتید و به من گفتید اطلاعات غلط میدهم ... !!! .

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال جان الان کتاب پیشم نی دقیق بهت بگم یه نگاه توش بنداز بیشتر کتاب زبان تخصصی تصویری دیکچینگه.....منسوخ شده ...دیگه تصویری سوال نمیاد......
کاش راهنمایی میگرفتی از بچه ها بعد میخریدی......

من کتابی ک میگی رو ندیدم
اما کتابی ک دارم مباحث معماری رو بصورت ساده ب دوتا زبان نوشته
نمونه سوالات سالای قبلو داره
تکست تخصصی هم داره
بنظر من ک خوبه

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتابی ک میگی رو ندیدم
تکست تخصصی هم داره
بنظر من ک خوبه

نه این پیشنهاد من برا آرزو بود که نمیخواد کتاب تخصصی بخره.....

به نظر من برا تخصصی اول فرهادی بعد رستگارپور بعد لغات آخر کتابهای گلابچی

راستش من خودم خیلی زبانم ضعیفه برا همین کلی تحقیق کردم چی بخونم و تمام کتابها رو هم دارم ...مثلا عمومی پارسه خودش عالیه...

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتابی ک میگی رو ندیدم
تکست تخصصی هم داره
بنظر من ک خوبه

آخی حالا که انقد دوستش داری بخونش ولی تصویراشو بیخیال شو .....

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای رستمی قرار اوایل شهریور کتاب زبان تخصصی معماری و هنرساخت بیرون بدهد !!! .
عصر کنکاش خلاصه چینگ و درک مطلب کم دارد ...
به نظر من بدرد کنکور نمی خورد ...
ما سر کلاس رستمی تست درک مطلب می زنیم !
مهارت ها هم به ما یاد داد اما استاد گفت مهارت های تافل و ایلتس زیاد بدرد سوالات مفهومی درک مطلب نمی خورد ...
چون درک مطلب تافل و... قانون مند و از روی یک سری اصول طراحی میشود اما مال ما از روی بخش هایی از متن یک کتاب می گیرند ! .
برای سوال هایی نظیر عنوان متن و ... به جای اول یا اخر پاراگراف باید از روی مفهوم کل سوال ها عنوان متن حدس بزنید .

آخرین ویرایش:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من بیشتر کتاب مسعود بانی رو ترجیح میدم مطالبش دقیقتر و روشنتر و کاملتره و طبقه بندی مطالبش از زارعی بهتره به اضافه تصاویرش که خیلی بهتر از زارعی.ولی هردوتاشو مجبوریم بخونیم.ولی رو زارعی زیاد دقیق نشو چون مطالبیش کلا تو مسعود بانی و سبک شناسی اسلامی هستش
شما جزوه ی مانا قابوسی هم می خونی؟بعد از خوندن این 2 تا کتاب؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آخی حالا که انقد دوستش داری بخونش ولی تصویراشو بیخیال شو .....

:biggrin:
چی بگم
حالا ک خریدمش مجبورم دوسش داشته باشم
اما انگار کتاب خیلی خوبی نیس
ب هیجکس توصیه نمیکنمش:دی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان کتاب delta s key to the next generation tofel میشه کمی توضیح بدید؟؟واسه زبان تخصصیه؟؟خوندنش لازمه؟؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
چجوری یوزر نیم پسوورد گرفتین?

دوست عزیز یکم صبر کنید اگه یوزر پسوورد ندادند احتمالا خودشون فردا راهنمایی کنند که چطور میشه آزمون داد
اگه باز شک دارید میتونید با آکادمی تماس بگیرید ;)

mitra71

عضو جدید
من بیشتر کتاب مسعود بانی رو ترجیح میدم مطالبش دقیقتر و روشنتر و کاملتره و طبقه بندی مطالبش از زارعی بهتره به اضافه تصاویرش که خیلی بهتر از زارعی.ولی هردوتاشو مجبوریم بخونیم.ولی رو زارعی زیاد دقیق نشو چون مطالبیش کلا تو مسعود بانی و سبک شناسی اسلامی هستش

من کتاب زارعی رو دارم میخونم ینی مسعود بانی هم باید بخونم؟؟؟:razz:

mitra71

عضو جدید
بچه ها کتاب مبادی سواد بصری رو چطو باید خوند؟؟:book:
باید کلیتشو بدونیم یا مثه تاریخ با جزئیات مثلن کی چی گفت ؟مثالاش چی؟؟
زبان رستگارپور کتاب راهنما نداره؟؟ من زبانم ضعیفه خودم نمیتونم ترجمه کنم:w05:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

عزیزم زیان رستگارپور کتاب راهنما داره ، کتاب فرهادی هم راهنما داره

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما جزوه ی مانا قابوسی هم می خونی؟بعد از خوندن این 2 تا کتاب؟
راستش من دارم زارعی رو الان میخونم تقریبا رسیدم وسطاش ولی جزوه قابوسی یه سری مطالبه کلیدی داره.بهتر واسه دوران جمع بندی حتما استفاده کنیم.من که واسه 2 ماه اخر گذاشتمش چون بیشتر نکات هستش.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من کتاب زارعی رو دارم میخونم ینی مسعود بانی هم باید بخونم؟؟؟:razz:

من جفتشونو با هم دارم میخونم . بنظرم اگه بتونی باهم پیش ببرشون (یعنی اول زارعی بعد بانی مشعود نه) .
مثلن اگه تو قسمت مصر هستی از جفت کتاب باهم خالصه برداری کن .
ولی اگه یکی از اینارو میخوایی بخونی ، خب مطمئنن اون کتاب زارعیه.
معماری غرب بانی مسعود کتاب کاملی درحد زارعی نیس و هرچند مطالبی توش هست که در کتاب زارعی و یا هرکتاب دیگه ای پیدا نمیشه . کتاب آقای بانی مسعود منبع پایه نیست و منبع تکمیلی محسوب میشه .
البته بنظر من .

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کتاب delta s key to the next generation tofel میشه کمی توضیح بدید؟؟واسه زبان تخصصیه؟؟خوندنش لازمه؟؟
این کتاب نحوه آزمون دادن واسه تافله. که بخش reading اون که تقریبا یک چارم کتاب را تشکیل میده نحوه زدن تست های درک مطلبه. و یه سری آزمون داره که رفته رفته مشکل تر میشه. کتاب خوبیه من تا حدی اون را کار کردم و به نظرم مفید بود. چون آزمون زبان تخصصی ما هم الان چند ساله که فقط درک مطلبه.
واسه این موضوع کتابای دیگه ای هم هست. حالا شما هر کدوم را که بگیرید میتونه بهتون کمک کنه.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب نحوه آزمون دادن واسه تافله. که بخش reading اون که تقریبا یک چارم کتاب را تشکیل میده نحوه زدن تست های درک مطلبه. و یه سری آزمون داره که رفته رفته مشکل تر میشه. کتاب خوبیه من تا حدی اون را کار کردم و به نظرم مفید بود. چون آزمون زبان تخصصی ما هم الان چند ساله که فقط درک مطلبه.
واسه این موضوع کتابای دیگه ای هم هست. حالا شما هر کدوم را که بگیرید میتونه بهتون کمک کنه.

پیشنهاد شما برای زبان که خوب بزنیم کلا چی هستش ؟؟؟؟؟؟؟چه کتابهایی را پیشنهاد می دید

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

گلم مبادی سواد بصری یه کتابه در حد کف دست!مربوط به تاریخم نمیشه بیشتر سبک و تکنیک بصری درش بحث شده.کلا کتاب، نثر تقریبا سنگینی داره ولی شیرینه:w10:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا