گلم مبادی سواد بصری یه کتابه در حد کف دست!مربوط به تاریخم نمیشه بیشتر سبک و تکنیک بصری درش بحث شده.کلا کتاب، نثر تقریبا سنگینی داره ولی شیرینه![]()
ولی بانی مسعود خیلی مهمتره هامن جفتشونو با هم دارم میخونم . بنظرم اگه بتونی باهم پیش ببرشون (یعنی اول زارعی بعد بانی مشعود نه) .
مثلن اگه تو قسمت مصر هستی از جفت کتاب باهم خالصه برداری کن .
ولی اگه یکی از اینارو میخوایی بخونی ، خب مطمئنن اون کتاب زارعیه.
معماری غرب بانی مسعود کتاب کاملی درحد زارعی نیس و هرچند مطالبی توش هست که در کتاب زارعی و یا هرکتاب دیگه ای پیدا نمیشه . کتاب آقای بانی مسعود منبع پایه نیست و منبع تکمیلی محسوب میشه .
البته بنظر من .
بچه ها کتاب مبادی سواد بصری رو چطو باید خوند؟؟
باید کلیتشو بدونیم یا مثه تاریخ با جزئیات مثلن کی چی گفت ؟مثالاش چی؟؟
زبان رستگارپور کتاب راهنما نداره؟؟ من زبانم ضعیفه خودم نمیتونم ترجمه کنم![]()
من تجربه خودمو بگمپیشنهاد شما برای زبان که خوب بزنیم کلا چی هستش ؟؟؟؟؟؟؟چه کتابهایی را پیشنهاد می دید
من تجربه خودمو بگم
زبان میانبر نداره
جزوه مزوه حالیش نیس
باید قدم ب قدم یادش بگیرین
من 504 تافل و آبی رستگار پورو ده درسشو خوندم
ی سال خوندم 42 زدم ک کم بود و از نظر خودم مشکلم تو حفظ لغت بود ک زیاد جدیش نگرفتم
نرم افزار نارسیسو ب دوستام پیش دادم
باید خوب لغتای تافلو 504 رو حفظ باشیم برا ده تا تست اول
برا درک مطلب کلی باید متن بخونین تا روون شین
چ کتاب رستگار پور چ پشت پفک
ولی کتاب رستگارپور خوبه
گرامرشم 5 تاست
خیلیا زیاد جدی نمیگرین
ولی از ی سری مباحث ثابت سوال میاد
سعی کنین اونارو پیدا کنین و حداقل اونارو بخونین
منظورم قسنت جهانش بود .....اون فصلایی که مشترکن ...ولی بانی مسعود خیلی مهمتره ها
زارعی ناقصه
فک کنم تو باروک تموم میشه
ولی بانی مسعود تا معاصر اومده
و البته مطالبشم کاملتره
جزوه مانا قابوسی هم عالیه
این کتابو من قبلن داشتم جلد سبز یشمی مانند بود تقریبن خیلی خوب بود
بعد ی روز جو گرفت برداشتم ک تو بیرون بیکار بودم بخونم گذاشتمش تو ساندویچی و از دست رفت
بعدنا یکیشو خریم مال انتشارات دیگه ای بود نثرش خیلیییی سخت بود و در حد کتاب فلسفی...فک کنم دومی مال انتشارات یزدا بود
ولی در کل زیاد برا کنکور ضروری نیس...من ک نخوندم
ولی اگه بخاین بخونینش اینجور نیس ک کی این جمله رو گفته...برا درک میاد...درکم درکه دیگه...باس کتابو درک کنین...مفهومی بفهمینش....
ممنونم که ما ها رو تنها نمیذارین . مشکل اینه که من لغت های اصلی 504 رو حفظم ولی تو آزمون آزمایشی نتونستم بزنم . نمیدونم چرا .
منظورم قسنت جهانش بود .....اون فصلایی که مشترکن ...
منکه جفتشونم میخونم...........
آی گفتییییییییییییییییییییییییی
کلی با این مشکل من کلنجار رفتم
اگه میگم جدی نگرفتم یعنی همین مشکلی ک شما دارینو ک منم داشتم برطرف نکردم
شما لغتارو چ جوری و با چ روشی حفظ میکنین؟
درک منبع نداره دیگهمرسی از راهنماییت![]()
یعنی مهم نیس؟؟پ چی باید بخونم
تو جمله میخونم لغت ها رو . اول کتاب رو خوندم حالا دارم با نرمافزار ممورایز رو کامپیوتر میخونم . البته تو ویرایش نوشتم شما گفته بودین تافل و 504 . فکر می کنم اکثرا تافل بود که نتونستم بزنم . آخه لغت های 504 رو یادمه . حداقل 80 درصد بلدمش .
ممورایزو من دوس نداشتم
با احتمال 85% میگم نارسیس بهتره
بچه ها کتاب مبادی سواد بصری رو چطو باید خوند؟؟
باید کلیتشو بدونیم یا مثه تاریخ با جزئیات مثلن کی چی گفت ؟مثالاش چی؟؟
زبان رستگارپور کتاب راهنما نداره؟؟ من زبانم ضعیفه خودم نمیتونم ترجمه کنم![]()
میشه در مورد کتاب های دلتا توضیح بدید؟عزیزم زبان تخصصی نام غلطیه که رو این بخش از زبان گذاشتن. الان چند ساله که این 15 سوال به اصطلاح تخصصی در واقع همون درک مطلبه. شما اگه کتابایی مثل DELTA را تهییه کنید تا حد زیادی کارتون راه میفته. لغات انتهای بکی از کتابای گلابچی را هم بخونید از لحاظ لغتی کفایت میکنه. شما باید مهارت درک مطلبتون را تقویت کنید.
میشه در مورد کتاب های دلتا توضیح بدید؟
مال کدوم انتشاراته؟
مرسی عزیزمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/543371-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-94?p=7798262&viewfull=1#post7798262
انتشارات خاصی نداره فکر کنم. چون کپی است.
مرسی عزیزم
از کجا میشه تهیه اش کرد؟
این کتاب برای reading بهتره یا زبان ارشد زیر ذره بین؟
تو تاپیک جزوات مهارت های سیزده گانه ی زبان هست برای reading .ذره بین تا اونجا که من میدونم لغته. و یه جلد هم گرامر زده. اگه واسه reading هم چیزی چاپ کرده من بی اطلاعم. همه کتاب فروشی هایی که کتب زبان دارن دلتا را هم دارن. کتاب زبان تخصصی مدرسان شریف هم تا حدی شبیه دلتا هست ولی فکر کنم تمریناتش کمتر باشه.
من تجربه خودمو بگم
زبان میانبر نداره
جزوه مزوه حالیش نیس
باید قدم ب قدم یادش بگیرین
من 504 تافل و آبی رستگار پورو ده درسشو خوندم
ی سال خوندم 42 زدم ک کم بود و از نظر خودم مشکلم تو حفظ لغت بود ک زیاد جدیش نگرفتم
نرم افزار نارسیسو ب دوستام پیش دادم
باید خوب لغتای تافلو 504 رو حفظ باشیم برا ده تا تست اول
برا درک مطلب کلی باید متن بخونین تا روون شین
چ کتاب رستگار پور چ پشت پفک
ولی کتاب رستگارپور خوبه
گرامرشم 5 تاست
خیلیا زیاد جدی نمیگرین
ولی از ی سری مباحث ثابت سوال میاد
سعی کنین اونارو پیدا کنین و حداقل اونارو بخونین
آی گفتییییییییییییییییییییییییی
کلی با این مشکل من کلنجار رفتم
اگه میگم جدی نگرفتم یعنی همین مشکلی ک شما دارینو ک منم داشتم برطرف نکردم
شما لغتارو چ جوری و با چ روشی حفظ میکنین؟
باید برنامه ریزی دقیق کنی.بچه ها شما چطو وقت میکنین این همه کتابو میخونین؟؟؟
روزی چن ساعت میخونین؟چرا من ب هیچی نمیرسم![]()
ن دیگه تو بازار و مغازه ها هسمرسی . نارسیس رو باید از سایتش بخرم . درسته ؟
خب به نظرت چطوری لغت حفظ کنم که بتونم سر جلسه بزنم چون می بینی 100تا لغت حفظ میکنی ولی سر جلسه نمی تونی بزنی من این مشکل بزرگ را دارم هنوز درک مطلب بهتره ، قواعد هممیترسم بزنم اشتباه شه
صبح چجوری ثبت نام کنیم?من یه هفته پیش تو سایتش ثبت نام کردم اما هیچ یوزر نیم پسووردی بهم داده نشدسلام ..دوستان عزیز خسته نباشید..فردا آزمون رایگان خودسنجی آکادمی معماری هست..8 صبح..باید رزرو کنیم ..دوستانی که میخوان ثبت نام کنن.![]()
به نکته ظریفی اشاره کردی ..به منم یوزر و پس ندادن !! ولی حتما فردا صب تو سایت یه خبری میشه..شاید یوزر و پسوورد همون اسم و شماره خودمون باشهصبح چجوری ثبت نام کنیم?من یه هفته پیش تو سایتش ثبت نام کردم اما هیچ یوزر نیم پسووردی بهم داده نشد
شما چجوری ثبت نام کردین?
سلام ..دوستان عزیز خسته نباشید..فردا آزمون رایگان خودسنجی آکادمی معماری هست..8 صبح..باید رزرو کنیم ..دوستانی که میخوان ثبت نام کنن.![]()