یه تاپیک با عنوان تبادل کتاب های ارشد معماری هست تو تالار:سلام بچه ها . من عضو جدیدم میشه کمکم کنید . هنوز با سایت آشنا نیستم زیاد.
من یه سری از منابع رو کم دارم .تو سایت جایی هست که بچه ها کتاباشونو برا فروش بزارن یا نه ؟
لینک فیسبوک سینا شریفی :
https://www.facebook.com/KargahMhndsyKnkwrKarshnasyArshdWDktryTkhssyMmary
البته خیلی مدته نرفتم نمی دونم هنوز آپدیت میشه یا نه!
من نمیتونم صفحه فیس بوک رو باز کنم ف ی ل ت ر شکن ندارم میشه اگه جزوه های گذاشته، تو باشگاه آپ کنید !؟یه دنیا ممنون
راستی تو باشگاه کسی کتاب بایونیک رو نداشت یکم اطلاعات در موردش بده ؟اصن این بایونیک یعنی چی؟من ماهه دیگه یه سر به پرهام میزنم .....میشه تا اون موقع هرکی اطلاعاتی ازش داشت بگه ببینم ارزش خرید داره !!!!
ممنون
سلام دوست عزیزسلام به همگی خسته نباشید. من پارسال آزاد زنجان قبول شدم رزرو کردم واسه مهر ولی به احتمتل 99.99% نمیرم. میخوام امسال دوباره شرکت کنم ولی چون درگیر امتحانات نظام مهندسی و گرفتن پروانه اشتغال در حرفه بودم از جریانات آزمون ارشد دور بودم و نمی دونم ثبت نام سراسری انجام شده یانه ، آزمون کیه و ....... لطفا بهم بگید.
سلام دوستان....اگه زحمتی نیست چند تا کتاب تست هم معرفی کنید ک در کنار خوندن با تست ها هم آشنا بشیم![]()
بچه ها من دارم ایستایی تعادل رو میخونم جهت گشتاور یادم رفته چطو تعیین میشد؟؟![]()
سلام دوستمسلام به همگی
بچه ها من یه مشکلی دارم 22 واحد (با پایان نامه) از درسم مونده تا تموم کنم، نمیخوام پایان نامه رو بردارم این ترم که بتونم واسه ارشد بخونم... بنظرتون کار درستی میکنم؟
کلا نگرانم نتونم هم دانشگاه برم هم درس بخونمو به خاطر یه سری دلایل امسال حتما باید ارشد قبول بشم...
از الان استرس بعد از مهر رو دارم، چ کنم؟
البته الان دارم سعی میکنم خوب بخونم ولی تو یه سری درسا ضعیفم مخصوصا زبان
مرسی دوست خوبم بابت راهنماییتسلام دوستم
اگه بخوای هم ارشد بخونی و هم پایان نامه کار کنی مجبوری پایان نامه رو بپیچونی...خیلی ها هستن که ظرف یک هفته نهایتا دو هفته پایان نامه رو میبندن. ولی اگه دوس داری واقعا رو پایان نامت کار کنی و از این فرصت استفاده کنی باتوجه به اینکه کنکورم حتما امسال میخای قبول شی بر ندار.
فقط یه مشکل کوچیک میمونه و اون اینکه هرچی دیرتر دفاع کنی و مدرک بگیری دیرتر میتونی تو آزمون نظام شرکت کنی و مهر بگیری
معنی عبارت اول که میشه سری جهانی یا در سطح جهانی یا مسابقات جهانی بسته به جمله ای داره که توش قرار میگیره مثل fifa world series که میشه مسابقات جهانی فیفاسلام.بچه ها چنت سوال زبان دارم ممنون میشم جواب بدین.
معنی این عبارت چیه؟world series
معنی این دوتا جمله چی میشه؟(معنی تک تک کلمه ها رو می دونم)
Felix made a sinister remark that sent chills up and down my spine.
Poll to predict outcome of election.
مرسی.....شرمندتونم به خدامعنی عبارت اول که میشه سری جهانی یا در سطح جهانی یا مسابقات جهانی بسته به جمله ای داره که توش قرار میگیره مثل fifa world series که میشه مسابقات جهانی فیفا
جمله اول میشه:فلیکس جمله ی پلیدی گفت که لرزه بر ستون فقرات من انداخت."لرزه به اندامم".بازم ضرب المثل داره sent chills up and down my spine تحت الفظی میشه لرزه در پایین و بالای ستون فقرات من انداخت
جمله دوم میشه:پل قصد پیش بینی نتایج انتخابات رو داشت.البته زمان جمله وابستس به جمله های قبل این جمله
دوستان فهرست کتاب معماری جهان زارعی و معماری غرب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود یکی هستند!
باید هر 2 کتاب وخوند؟
فایلی با این آدرس وجود ندارد !
این چه حرفیه همه اینجاییم که به هم کمک کنیممرسی.....شرمندتونم به خدا![]()
من تو برنامم هرسه تا کتابه فیزیک 1-3 رو قرار دادم با تاسیسات سلطان دوست چون جز منابع هستن نمیشه هیچکدومو حذف کرد تاسیسات سلطان دوست رو نگه داشتم واسه ماه های اخر چون تاسیسات مطالبش فرارهبچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم ازتون لطف میکنید اگه جواب بدین.
واسه شهریور قراره دو یا سه تا کتاب جدید بخرم.یکیش که حتما سازه در معماری گلابچیه.و اما دومیش ........
کتاب تاسیسات و تنظیم شرایط میشه گفت هیچی ندارم.می خوام برا شهریور بخونم.می خواستم بدونم کتاب فیزیک 1 قیابکلو رو بخرم بعد ماه های دیگه 2 و 3 ....رو؟یا اول 2 رو بخرم؟ یا تاسیسات مکانیکی سلطاندوست و بخرم؟
حالا کتاب سوم.....
کتابایی که برا درک دارم معماری فرم ....چینگ و مبادی سواد بصری و یه کتاب مال غلام حسین نامی هستن.کلا میشه گفت کتابای خوبین.می خواستم بدونم کدوم یکی از کتابای زیر و بخرم؟ کتاب مشق معماری یا طبیعت منبع الهام گلابچی یا عناصر معماری از صوت تا مکان یا زیبا شناسی معماری یا مفاهیم پایه در معماری؟ یا اینکه 1001 تست عسگری رو بخرم بشینم تست بزنم؟(هیچ کدوم از کتابایی که اسمشون و تو این قسمت بردم نمیشناسما!)
فدای همتون...سرتون و درد آوردم![]()
من بیشتر کتاب مسعود بانی رو ترجیح میدم مطالبش دقیقتر و روشنتر و کاملتره و طبقه بندی مطالبش از زارعی بهتره به اضافه تصاویرش که خیلی بهتر از زارعی.ولی هردوتاشو مجبوریم بخونیم.ولی رو زارعی زیاد دقیق نشو چون مطالبیش کلا تو مسعود بانی و سبک شناسی اسلامی هستش
دستتون درد نکنهمن تو برنامم هرسه تا کتابه فیزیک 1-3 رو قرار دادم با تاسیسات سلطان دوست چون جز منابع هستن نمیشه هیچکدومو حذف کرد تاسیسات سلطان دوست رو نگه داشتم واسه ماه های اخر چون تاسیسات مطالبش فراره
واسه درک هم به هیچ وجه از زیبایی شناسی در معماری غافل نشو این کتاب 100 بارم بخونی بازم کمه!!مطالبش دقیقا توضیح فصلتر و کاملتر جزوه و کتاب درک عشگری هستش.مشفق معماریم که یه ساعت طول نمیشکشه بخونیش.
طبیعت منبع الهام رو من تا جایی که اطلاع دارم سوال مستقیمی ندادن ازش و جزو منابع اصلی نیس بهتره وقتو بجاش روی منابع بهتری بزاری
والا مطالبشون یکیه کاملا!اگه نمیخوای هزینه اضافی کنی یکی از جزوات تاریخ مثل جزوه تاریخ دانشگاه شهید بهشتی رو دانلود کن بجای زارعی بخون چون از رو این کتاب نوشتنشدستتون درد نکنه
من تو این یه هفته مونده مرداد تموم شه ایشالا معماری غرب بانی مسعود و تموم می کنم(تقریبا تمومش کردم) منابعی که در نظر گرفتم واسه تاریخ غرب همین بانی مسعوده.به نظرتون لازمه کتاب زارعی رو هم بخرم و بخونم؟آخه ندارمش!
نفر اول مدیریت زبان 91 زد ...
فقط 504 و لغات سال های گذشته خوانده بود ...
عزیزم اطلاعات ناقص ندید لطفا. ایشون کلا زبانش خوب بوده و برای تافل یا آیلس هم خونده بوده قبلا.