مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خب خب
همه شرو کردید بجز منو آلا و ستارهههههههههههه
من سبک شناسی بجز اصفهانی بقیشو خوندم و تستاشو زدم
تاریخ جهان زارعیو شرو کردم
زبان هیچچچچیییییی هنو
ایستایی منتظر تاپیک مهندس اردشیرم
درک هم ب لطف سحرجونم تستای چندسالو زدمو باید شرو کنم ب خوندن مطالبی ک توش ضعف داشتم
دهم ببعد هم با برنامه مدون میام انشا...
سلام.ب نظرتون الان برا کار کردن رو تستای درک عمومی معماری زود نی/؟؟
آخه درک عمومی ی جورایی درک کلی از همه چیزای مرتبطی هس ک میخونیم..
احساس میکنم باید یکم درسارو برد جلو و کار کرد...تا بتونی ی درک کلی از مطالب داشته باشی ...از هم چی...
همینطوری خاستم بگم فقط.:w18:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا جان موندم چکار کنم با این همه جزوه و .. که قراره بخونم
میشه کمک کنی و بگی چطوری بخونم تا سردر گم نشم:(

خب عزیزم ببین اول از همه دسته بندی کن که چی ها را می خوای بخونی و منابع ات تعیین کن بعدش ببین هر کدوم چقدرطول یمکشهه و زمان بندی اونا این جوری حواست هست که منابه زیاد نکنی ببین کجا ها ضعف داری کجا قوت کارته ،زبان همیشه و همه جا کنارت باشه فن هم بخون که خیالت راحت باشه کم کم بقیه درسها هم اضاف کن تاریخ و حفظیات به نظرم بعد این ها بخونی بهتره چون ادم یادش میره حالابین چطورراحتی و علاقه ات چیه با خودت بسنج ببین لزومی نیست که همه جزوه ها خونده بشن قاطی میکنی سر جلسه حالا بخونی هی ضد و نقیض پیدا میشه توش
حالا بزار به خصوص منظررررررررررر

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرح نوش سلام
كلاس ايستايي سروش نيا بلاخره بود؟ خبر نداري كلاس يكشنبه و سه شنبه اش پر شده يا نه؟

کلاسای آقای سروش نیا تو ایوان خانه برگزار میشه. ولی فکر میکنم یه سری از روزاش تغییر کرده. یه چک بکنید.

arch_ro1

عضو جدید
سلام
خب خب
همه شرو کردید بجز منو آلا و ستارهههههههههههه
من سبک شناسی بجز اصفهانی بقیشو خوندم و تستاشو زدم
تاریخ جهان زارعیو شرو کردم
زبان هیچچچچیییییی هنو
ایستایی منتظر تاپیک مهندس اردشیرم
درک هم ب لطف سحرجونم تستای چندسالو زدمو باید شرو کنم ب خوندن مطالبی ک توش ضعف داشتم
دهم ببعد هم با برنامه مدون میام انشا...

برا سبک شناسی تست های کدوم کتاب رو زدی؟چون من تا یه حدی خوندم ولی تست نداشتم بزنم. ادم تا تست نزنه مطالب دقیق یادش نمیمونه.تست باعث تثبیت مطالبه برا من که این جوریه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها باور نمیشه درس اول تافل خوندمممممممممممممممممممممم:w33::w33::w33::w33::w33::w33:

عذرا جون 1100 رو فراموش نکنیا...خیلی به نظرم مهمه و ارزششو داره بخونی...از الان باید شروعش کنی که از تافل و 504 هم بیشتر لغت داره (منظورم مترادف متضاده ها)هم حجمش و تعداد درسش بیشتر...خوش به حالت من که اصلا حوصله ندارم دوباره بخونم...خدا کنه سراسری قبول شم...اگه نشدم حداقل آزاد قبول شم برم....نمیخوام وقتمو هدر بدم....دوباره

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من پارسال هر چی فایل درست کرده بودم برای جی ممرایز (زبان ) نابود شدن کسی 504 رو با مترادف و متضاد و ایناشو نداره؟؟؟؟تو نت چند تا دانلود کردم فقز همون 12 لغت هر درس رو داره

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
برا سبک شناسی تست های کدوم کتاب رو زدی؟چون من تا یه حدی خوندم ولی تست نداشتم بزنم. ادم تا تست نزنه مطالب دقیق یادش نمیمونه.تست باعث تثبیت مطالبه برا من که این جوریه

کتاب مهگل مرتهب واسه مرکز معماری ایرانه
تست تاریخش
اگه لازمه عکساشو بذارم

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من پارسال هر چی فایل درست کرده بودم برای جی ممرایز (زبان ) نابود شدن کسی 504 رو با مترادف و متضاد و ایناشو نداره؟؟؟؟تو نت چند تا دانلود کردم فقز همون 12 لغت هر درس رو داره

بابا چه خبره آقا سجاد؟ چه زود دست به کار شدی.
ایشالااا قبول میشی آقا

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
همایشش کی بود؟
کجا برگزار شد؟ چی گفتن؟
جمعه ... در امفی تئاتر باغ موزه زندان قصر ... ساعت 5 تا 8
اقای شقاقی درباره رشته های کد 1352 توضیح داد ...
اقای سروش نیا و اقایی و باقری درباره کد رشته های 1361 حرف زد ...
رستمی هم دریاره کنکور حرف زد ... :)
اخر همایش هم می تونستی با استادهای ایوانخانه مشاوره کنی ...
استاد تاریخ و منظر و درک نیامده بودند !!! .

Negin.NVF

عضو جدید
سلام ب همه.
منم از امروز اومدم اینجا ..ولی در جریان نیستم کلا چجور باید بخونم چیو شروع کنم....
منابع درست چیه؟
هر سایتی رفتم منابعش باهم فرق داشت.
ینی ی سری منابع اصلی تو ی سایت منابع فرعی تو سایت دیگه بود.
لطفا هلپ

azadehhh73

عضو جدید

خرسند مگه ایستایی هم تدریس میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

اره عزيزم من تماس گرفتم مركز معماري گفتن استاد فن و ايستاييشون اقاي خرسند؟ ميشناسيشون،ميشه بگي كدوم استاد بهتره عزيزم ممنون ميشم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

azadehhh73

عضو جدید

سلام ب همه.
منم از امروز اومدم اینجا ..ولی در جریان نیستم کلا چجور باید بخونم چیو شروع کنم....
منابع درست چیه؟
لطفا هلپ

نگين جون خوش اومدي
همه دوستان نظرشون اينه ابتدا بايد زبان خوند و در كنارش اهسته دروس پايه فن خونده بشه😊

arch_ro1

عضو جدید
سلام ب همه.
منابع درست چیه؟
لطفا هلپ

سلام عزیزم خوش اومدی برا منابع تو همین تاپیک صفحه 87 هست.وبرای شروع هم از زبا کتاب 504 شروع کن.اگه با سایت ممورایز بخونی که عالیه;)

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره عزيزم من تماس گرفتم مركز معماري گفتن استاد فن و ايستاييشون اقاي خرسند؟ ميشناسيشون،ميشه بگي كدوم استاد بهتره عزيزم ممنون ميشم.

والا خرسند تا پارسال فقط زبان تخصصی تدریس میکرد. ایستایی مرکز را هم فاطمی تدریس میکرد.
خرسند تکنولوژی خونده ایستاییش باید خوب باشه ولی از اینکه چطور مدرسیه خبر ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا