بچه ها کسی میدونه متنهای زبان به کار رفته تو آزمون ارشد رو از کجا پیدا میکن؟؟؟؟؟؟
ببين راستش و بخواي من اينقد خسته بودم كه همش خواب بودم صدارو ضبط كردم ولي اصلا واضح نيست اما بعد ٢تير براتون ميزارم هميني كه هست
در كل آقاي عظمتي اومد در مورده گرايشا صحبت كرد يه معرفي كلي كرد كه منظر چيه انرژي و كلا همه گرايشارو توضيح داد بعد ظرفيتاي پذيرش هر دانشگاهي رو هم گفت، چنتا كارنامه رو مقايسه كرد، گفت حتما از همين حالا استارت بزنين، رو زبان خيلي تاكيد داشت، ديگه بزار فكر كنم،،،، فرح نوش راستشو بگم من احساس كردم هيچ حرف جديدي زده نشد، يعني من و تو و بچه هاي اينجا خيلي اطلاعاتمون بيشتر بود در مورده ارشد
تورو خداااا...سلام دوستان ، آخرین امتحانم17 تیرتموم می شه ، اگه عمری باشه تاپیک ایستایی و فن ساختمان رو شروع می کنیم . من خودم رشته قبلیم عمرانه ولی چون به معماری علاقه داشتم اومدم توی این رشته . از نظر محاسبات و دروس فنی مشکلی ندارم . گفتم تادوستان بدونن. دیدار من با شما بعد 17 تیر با کلی مطالب ایستایی و فن ساختمان شیرین
افتاد .
،
دقیق تر میگی چه جوری و چه کتابی رو قراره با هم کار کنیم؟؟؟؟؟؟ممنونسلام دوستان ، آخرین امتحانم17 تیرتموم می شه ، اگه عمری باشه تاپیک ایستایی و فن ساختمان رو شروع می کنیم . من خودم رشته قبلیم عمرانه ولی چون به معماری علاقه داشتم اومدم توی این رشته . از نظر محاسبات و دروس فنی مشکلی ندارم . گفتم تادوستان بدونن. دیدار من با شما بعد 17 تیر با کلی مطالب ایستایی و فن ساختمان شیرین
افتاد .
،
واقعا ممنونم عزیزم ولی من سعی ام بر اینه که شرمنده کسی نشم و کسی را به زحمت نندازم خخخخخخخخخخخخ
سلام دوستان ، آخرین امتحانم17 تیرتموم می شه ، اگه عمری باشه تاپیک ایستایی و فن ساختمان رو شروع می کنیم . من خودم رشته قبلیم عمرانه ولی چون به معماری علاقه داشتم اومدم توی این رشته . از نظر محاسبات و دروس فنی مشکلی ندارم . گفتم تادوستان بدونن. دیدار من با شما بعد 17 تیر با کلی مطالب ایستایی و فن ساختمان شیرین
افتاد .
،
سلام دوستان ، آخرین امتحانم17 تیرتموم می شه ، اگه عمری باشه تاپیک ایستایی و فن ساختمان رو شروع می کنیم . من خودم رشته قبلیم عمرانه ولی چون به معماری علاقه داشتم اومدم توی این رشته . از نظر محاسبات و دروس فنی مشکلی ندارم . گفتم تادوستان بدونن. دیدار من با شما بعد 17 تیر با کلی مطالب ایستایی و فن ساختمان شیرین
افتاد .
،
همیشه از سازه بدم می اومد میخوندم ولی بدون علاقه ولی 1ماه مونده به کنکور نمی دونم چرا یکهو از سازه خوشم اومد شاید هم به خاطر توضیحات یکی از بچه ها بود توی سازه زیاد وارد نیستم یا بهتره بگم اصلا نیستم ولی دوست دارم یاد بگیرم
منتظر تدریس ات هستیم مهندس
به نظر من خیلی هم درس شیرینیه.....مطمئنا" از زبان خیلی راحت تره.......یکم تمرین کنی عاشقش میشی.....
سلام.
بچه ها من امسال کنکور دادم. اینقدر خودم واسه پیدا کردن منابع سختی کشیدم گفتم بیام این جا حداقل شاید یه کمکی تونستم به شما کنم. اسم جزوه ها یا کتاب هایی که می خواین بهم بگین من یا عکس میگیرم یا اگه pdf داشتم میذارم همینجا که همه هم استفاده کنن. فقط صبر داشته باشین و بهم وقت بدین که اگه باید عکس می گرفتم یکم طول میکشه. موفق باشین!![]()
اره سخته مهندس قربون دستت اگه بتونی جزوه های سروش نیا مال کلاسش بزاری نه جزوات خام خیلی خوبه یعنی عالیه مهندس مرحله بعد هم مال سینا شریفی عالیه ................... انشاله که قبول شی
سروش نیا رو چون خودم نخوندم باید بگردم اگه پیدا کردم میذارم ولی سینا شریفی رو حتما میذارم.. مرسی خدا از دهنت بشنوه![]()
والا اگه سروش بتونی خوبش گیر بیاری بشه پرینت کرد ثواب دنیا اخرت نصیبت میشه .................................انشاله که هر چی خیر پیش بیاد برات و خیرت تویس قبولی باشه
ببین من یکسری جزوه دانلود کردم ازش میذارم فکر کنم داشته باشی ولی به هر حال شاید به درد خورد..
مشاهده پیوست 213802مشاهده پیوست 213805
سلام مهندس
ممنونم ازت
لطفا تیتر پستم بنویس ک لینک چه جزوه ایه
انشا... ارشد قبول شی![]()
مرسی ولی این ها را دارم جزوه ها که دست نویس مال کلاسش اونا خوبن اینا جزوه خام هستن