مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface:بچه ها کسی میدونه متنهای زبان به کار رفته تو آزمون ارشد رو از کجا پیدا میکن؟؟؟؟؟؟

فك كنم اين مطلب و قبلا گذاشتم، گفتم باز بزارم دوباره بخونين شايد مفيد باشه
ون قسمت قرمز هم تا حدودي جواب سوال شماست ستاره جان البته بگم اين سايتي كه مطلب و از توش كپي كردم واسه بچه هاي مديريت و پروژه است اما تو زبان با ما مشترك هستن ولي اونا رو فن بايد خيلي وقت بزار!!

http://irpcm.mihanblog.com

برخلاف بسیاری از دوستان كه زبان عمومی و تخصصی رو از هم جدا می كنن من معتقدم كه این دو تا فیلد كاملا به هم مرتبط اند . شاید تا سال 87 كه تو قسمت تخصصی سوالایی از فرهنگ بصری می اومد این تفكیك قابل قبول بود ولی از سال 88 كه عملا بخش تخصصی رو 3 تا متن تشكیل می داد دیگه این انفصال به نظر من بی مورده!!!!

در حقیقت با گسترش دایره لغاتتون علاوه بر اینكه 10تا سوال اول رو می زنید دارید به درك مطلب و زدن 15 تا سوال متن هم كمك می كنید. حالا سوال اینه كه كلمات رو چطور بخونیم! حتما حتما حتما زبان رو تو جمله یاد بگیرید. پیدا كردن معادل دقیق برای معنی كلمات انگلیسی تو فارسی كار سختیه و تا وقتی كاربرد اون كلمه رو تو جمله یاد نگیرید نمی تونید ازش استفاده كنید. بذارین با مثال بگم. سه تا كلمه ی alter و change و convert رو ما تو فارسی تغییر كردن می گیم در صورتی كه معنا و كاربردشون تو اینگلیسی با هم فرق می كنه. Convert به معنای تبدیل و تغییر واحد و برگردوندن یه چیزی به چیز دیگس. Alter به معنای عوض كردن و جایگزین كردنه. Change هم برای تبدیل و تحول و دگرگونی بكار می ره.این كلمات و ما تو فارسی یه جور می گیریم ولی اگه تو مثال ببینین كه چه جوری بكار رفتن دیگه محاله كه یادتون بره. پس حتما كلمه رو تو جمله بخونید.

حالا این كه كلمات رو از كدوم منبع بخونید من 504 و تافل رو توصیه می كنم.نمی خوام بگم كه این منبع بی ارزشه یا فلان منبع رو بخونید و ...فقط كاری رو كه خودم كردم می گم و بقیه اش به انتخاب خودتون بستگی داره.این راهی ه كه من رفتم و نتیجه ی خوبیم ازش گرفتم ولی بازم تاكید می كنم كه حرف ما این جا وحی منزل نیست!!!!

همون طور كه قبلا گفتم با 504 شروع كنید.فلش كارتا و كتاب اش رو تهیه كنید و هر روز بخونید.حتما با علاقه بخونید چون خیلی روی بازده تون تاثیر داره. تو خوندن زبان صبر داشته باشین. وقتی 504 رو خوندین برین سراغ تافل. تافل رو هم با فلش كارتا و كتابش پیش برید.

در رابطه با 1100و اینكه بخونید یا نه من خودم كاری كه به شخصه كردم نخوندمش و اصلا هم پشیمون نیستم! سطح كلمات 1100مقدار زیادی از اون دوتا منبع دیگه بالاتره.این كه ازش تو كنكورای قبل سوال اومده جای انكار نداره ولی اینكه 1100تا كلمه قلمبه سلمبه رو بخونید واسه 4تا كلمه كه نهایتا ازش بیاد رو می ذارم به قضاوت خودتون!!!!!!

من خودم دور اول این دو تا منبع رو كه خوندم شروع كردم به دسته بندی كلمات مترادف.واسه هر كلمه یه فلش كارت داشتم كه تو هر درس به كلمه ای مترادف و نزدیك به اون می رسیدم بهش اضافه می كردم. این طوری هم از پراكندگی كلمات كمتر می شد هم دورشون واسم راحت تر.

بعد از اینكه به این دو تا منبع كاملا مسلط شدم رفتم سراغ كلمه های كنكورای قبلی.بین 40تا كلمه ای كه هر سال تو 10 تا تست اول میاد خیلی كلمات تكراری وجود داره. كنكورای قبل و به زبون خودمون قشنگ بجوید!!!!!

در نهایت هم كلمات انتهای كتابهای ایستایی رو بخونید.90%شون بین كتابا مشتركه. از یكی از كتابهای نسبتا جدیدتر مثل فولاد یا بتن استفاده كنید.

این از لغات.حالا راجع به 5تا سوال گرامر.این كه از الان بگید 5تا سوال گرامر و می ذاریم كنار اشتباه محضه!!!!! بعضی مواقع تو اون 5 تا 2 /3 تا سوال واقعا آبكی وجود داره كه وقتی بعد از جلسه كنكور بهش نگاه می كنید افسوس می خورید كه چرا این و نزدین. واسه گرامر كتاب پوران پژوهش منبع خوبیه. نسبتا مختصر و مفید. سوالای سالای قبل و كه ببینید متوجه می شین كه یه سری نكات گرامری به دفعات تكرار شده.مثل مبحث زمان ها. معلوم مجهول. كلمات ربط و .... رو اینا تمركز بیشتری كنید.

در رابطه با درك مطلب هم اولین كاری كه باید بكنید اینه كه اصلا از متن نترسید!!!!! مطمئن باشید با گسترش دایره لغاتتون طولانی ترین و سخت ترین متن ها رو هم می تونید بزنید.یه نكته خوشحال كننده بهتون بگم اینه كه اغلب از متن كتابای دكتر گلابچی یه قسمت رو انتخاب می كنند و متن انگلیسی شو می دن J پس با مطالعه دقیق كتابهای ایستایی علاوه بر اینكه دارید واسه ایستایی و مصالح درس می خونید به زدن سوالای درك مطلب هم كمك می كنه. مثلا متن اول كنكور 90 مال كتاب سازه در معماری فصل دوم صفحات 7 و 8 ه.متن دوم همون سال مال كتاب سازه در معماری فصل دوم صفحه 16 است. همین طور سوالای امسال. پس حتما كتابای دكتر گلابچی رو با دقت زیاد بخونید چون خیلی در زدن تستای زبان كمكتون می كنه. وقتی به كتابا تسلط داشته باشین با خوندن اول متن می تونید تستا رو با داشه های ذهنی تون از منبع فارسیش بزنید. من سر كنكور اول متن رو كه خوندم انگار داشتم كتاب سازه در معماری و دوره می كردم دیگه یه دور سریع تمومش كردم و تستهاشو با توجه به متنی كه یادم بود زدم. حالا این عمومیت 100% نداره ولی معمولا این طوریه.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين راستش و بخواي من اينقد خسته بودم كه همش خواب بودم صدارو ضبط كردم ولي اصلا واضح نيست اما بعد ٢تير براتون ميزارم هميني كه هست
در كل آقاي عظمتي اومد در مورده گرايشا صحبت كرد يه معرفي كلي كرد كه منظر چيه انرژي و كلا همه گرايشارو توضيح داد بعد ظرفيتاي پذيرش هر دانشگاهي رو هم گفت، چنتا كارنامه رو مقايسه كرد، گفت حتما از همين حالا استارت بزنين، رو زبان خيلي تاكيد داشت، ديگه بزار فكر كنم،،،، فرح نوش راستشو بگم من احساس كردم هيچ حرف جديدي زده نشد، يعني من و تو و بچه هاي اينجا خيلي اطلاعاتمون بيشتر بود در مورده ارشد

اگه كسي فايلشو ميخواد ايميل بده براش بفرستم، اينجا نميشه آپ كرد
بازم ميگم صداش اصلا واضح نيست

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اينا رو يه بار گفته م، خواستم الانم مختصر يه بار ديگه بگم، حالا اكثرن جدى تر شروع كردين واسه خوندن.
اولن كه ارشد اصلن به خوندن همه منابع نيست، به گزيده خوندن و درست خوندنه، تسلط ١٠٠ درصد رو هشتاد درصد منابع خيلى خيلى بهتر از تسلط هشتاد درصدى رو همه شه، و باعث مى شه غلط نزنين، مشكلى كه امسال خيليا ازش ضربه خوردن، من خيلى رتبه ى خفنى نگرفتم، ولى مى دونم دليلش اين بود كه تاريخامو نرسيدم كامل مرور كنم، اون قسمت از تاريخ كه به مرورش رسيدم ( با زدن تستاى عصر كنكاش كه مدام تكرار مى شد و همه سالاى آزاد و سراسرى رو داشت) يعنى جهان و معاصر همه تستاشو زدم و درست، تاريخ ايرانو كه كامل يادم نبود فقط اونايى كه بلد بودمو صد درصد مطمئن رو زدم، وگرنه با تاريخ خيلى بهترى رتبه م بسيار بهتر مى شد، پس از الان حواستون به مرورتون باشه و اينكه يه ماه آخر سرد نشين، اگه مى دونين آدمى هستين كه آخرش خسته مى شه برنامه ريزى كنين كه يه هفته قبل از ماه آخر يه استراحت يكى دو روزه به خودتون بدين. و بعد ماه آخرو مدام تست بزنين، خصوصن واسه تاريخ اگه بتونين همه ى كنكورا و همه ى آزمونا رو تستاشو بزنين، بهترين مروره( كه من نرسيدم!) اگه اين نكته رو رعايت كنين و جلوى غلط زدن خودتونو بگيرين خيلى خيلى كمك بزرگيه، اگه آزمون مى دين تو آزموناتون اينو حتمن تمرين كنين، كه غلط نزنين، به هيچ وجه! شانس و الهام غيبى وجود نداره، يا بلدين يا نه والسلام! من تو هر درس يه غلط داشتم (جز زبان كه ٥ تا بود غلطام متاسفانه! ) اونم سوالى بود كه وقت اضافه آوردم تو كل آزمون و برگشتم زدم!
شما اگه زبانتونو خوب بزنين و بقيه درسارم حدود ٥٠ به راحتى زير دويست مى شين در بدترين حالت( كه امسال بود با اين ميانگيناى بالا!) اين از اين! پس حرص كتاب نگيرين! واسه فن هم اگه برسين هنر ساختاى سالاى پيشو بزنين، يه مرور العاده س واسه كتاباى گلاب! ( كه من به اينم نرسيدم، ببينين مرور چقد موثره و بايد از الان فكرشو بكنين!)
و اما واسه زبان، خيليا سوال پرسيده بودن، اينجا مى گم نظرمو واسه همه، مسلمن كسايى كه بهتر از من بلدن هم هستن، اينو من به سهم خودم مى گم كه امسال ٦٠ زدم، مال هنر ساختم ٧٠، زبان كارشناسى هم ١٠٠.

چون وقت دارين، فيلم ببينين... فيلماى مجموعه mega structures مال national geography رو بگيرين و ببينين، بدون زيرنويس فارسى!!! چندبار ببينين كه كامل بفهمين و كلمه هاشو يادداشت كنين، اون كلمه هارو عمرن يادتون نمى ره، خوبى اين فيلما اينه كه هم يه سرى لغات تخصصى ياد مى گيرين كه واسه ريدينگ خوبه، هم ياد مى گيرين مطلبو درك كنين چون مث يه درك مطلب شفاهى مى مونه، هم با ساختار گرامر ناخودآگاه آشنا مى شين، در عين حال راجع به معمارى هستن و اطلاعات خوبى هم بهتون مى دن كه ممكنه به درد بخوره. اينجورى ببينين كه يه دور مث فيلم سينمايى ببينين و تلاش كنين موضوعو متوجه شين ولى گير ندين و نگه ندارين فيلمو، دور بعد سعى كنين جاهايى كه نفهميدينو باز گوش بدين، يه بار ديگه هم ببينين و همه گيراتونو رفع كنين و كلمه هاى مهمشو بنويسين.
با ممرايز لغت بخونين، هر روز، و مرورشون كنين، كورسايى رو بردارين كه لغتارو تلفظ مى كنه، به شدت توى حفظ شدنشون موثره، اگه بازم حفظ نمى شين، با لغتاى هر درس يه متن بنويسين.
واسه درك مطلب هم كه مهارتارو بخونين و درك مطلب بزنين، مال كنكورا مال آزمونا، هرچى گير آوردين.
گرامرو هم در حين اينا ياد مى گيرين، به نظر من ارزش وقت گذاشتن نداره، زبان تخصصى هم كه اصلنننننننننن! با همون كاراى بالا زبانتون اوكى مى شه. ولى ولى ولى، يه شرط بزرگ داره، اونم اينه كه دلسرد نشين! زبان طول مى كشه نتيجه دادنش، ولى وقتى تحمل كنين نتيجه ى خوب مى بينين، اولش ممكنه بد باشه، نفهمين درصداتون بد شه، ولى كم كم به يه درصد با ثبات زبان مى رسين، هميشه، نه كه يه بار درصدتون خوب شه يه بار بد.
اين بود انشاى من! :D

raha-1368

عضو جدید
سلام دوست عزیز
منم موافق مطالعه گروهی هستم.
راستی برای قبول شدن با رتبه خوب لازمه حتما آزمون های آزمایشی شرکت کرد؟:)

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوستان ، آخرین امتحانم17 تیرتموم می شه ، اگه عمری باشه تاپیک ایستایی و فن ساختمان رو شروع می کنیم . من خودم رشته قبلیم عمرانه ولی چون به معماری علاقه داشتم اومدم توی این رشته . از نظر محاسبات و دروس فنی مشکلی ندارم . گفتم تادوستان بدونن :w01: . دیدار من با شما بعد 17 تیر با کلی مطالب ایستایی و فن ساختمان شیرین :thumbsdown::thumbsdown: افتاد .
،

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان ، آخرین امتحانم17 تیرتموم می شه ، اگه عمری باشه تاپیک ایستایی و فن ساختمان رو شروع می کنیم . من خودم رشته قبلیم عمرانه ولی چون به معماری علاقه داشتم اومدم توی این رشته . از نظر محاسبات و دروس فنی مشکلی ندارم . گفتم تادوستان بدونن :w01: . دیدار من با شما بعد 17 تیر با کلی مطالب ایستایی و فن ساختمان شیرین :thumbsdown::thumbsdown: افتاد .
،
تورو خداااا...
من انقد تو ایستایی و.. سوال دارم ک نمیدونم چ جوری سوالامو بپرسم...والللللاه ه ه ه ه ه.
ینی چ جوری ک میگید با کلی مطالب ایستایی وفن.
طبق برنامه ارشد پیش میری.منابع سازه و اینااااا
مچکرم.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
،
دقیق تر میگی چه جوری و چه کتابی رو قراره با هم کار کنیم؟؟؟؟؟؟ممنون

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاااااااام دوستان
آخرینامتحانمو دادم
10تیر تحویل طرح و پروژه
بعدازون ب جمع گرم و پرتلاشتون برمیگردم
ب امید موفقیت هممون!!!

واقعا ممنونم عزیزم ولی من سعی ام بر اینه که شرمنده کسی نشم و کسی را به زحمت نندازم خخخخخخخخخخخخ

من کسی نیستم،خیلی بیشترازینا هم ب تو و باشگاه مدیونم...:redface: دیگه هم ازین سعیا نکن:ی

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
،

مرسی مهندس منم با اینکه میانی سازو و درک سازه ها و ایستاتیک رو خوندم ولی تو درک مفهومی بازم ادم گیر میکنه لطف میکنی راهنماییمون کنی:smile::w10:

azadehhh73

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بچه ها يه سوال
استاد سروش نيا مشهد هم كلاس دارند،كدوم موسسه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ELMIRA666

عضو جدید
دوستان کسی میدونهایوانخانه چرا برنامه دروس فنی رو عوض کرد؟ من یکشنبه سه شنبه گرفتم ۷۵۰ پول دادم الان برنامه تغیر کرده قیمت هم شده ...۶۹۰

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
،

همیشه از سازه بدم می اومد میخوندم ولی بدون علاقه ولی 1ماه مونده به کنکور نمی دونم چرا یکهو از سازه خوشم اومد شاید هم به خاطر توضیحات یکی از بچه ها بود توی سازه زیاد وارد نیستم یا بهتره بگم اصلا نیستم ولی دوست دارم یاد بگیرم
منتظر تدریس ات هستیم مهندس

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه از سازه بدم می اومد میخوندم ولی بدون علاقه ولی 1ماه مونده به کنکور نمی دونم چرا یکهو از سازه خوشم اومد شاید هم به خاطر توضیحات یکی از بچه ها بود توی سازه زیاد وارد نیستم یا بهتره بگم اصلا نیستم ولی دوست دارم یاد بگیرم
منتظر تدریس ات هستیم مهندس

به نظر من خیلی هم درس شیرینیه.....مطمئنا" از زبان خیلی راحت تره.......یکم تمرین کنی عاشقش میشی.....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من خیلی هم درس شیرینیه.....مطمئنا" از زبان خیلی راحت تره.......یکم تمرین کنی عاشقش میشی.....

1000درصد احتمال برد توش بیش از زبانه
ولی درسته زبان سخته من هم زبانم افتضاح ولی زبان درس شیرینی هستش :redface:

c_me

عضو جدید
سلام.
بچه ها من امسال کنکور دادم. اینقدر خودم واسه پیدا کردن منابع سختی کشیدم گفتم بیام این جا حداقل شاید یه کمکی تونستم به شما کنم. اسم جزوه ها یا کتاب هایی که می خواین بهم بگین من یا عکس میگیرم یا اگه pdf داشتم میذارم همینجا که همه هم استفاده کنن. فقط صبر داشته باشین و بهم وقت بدین که اگه باید عکس می گرفتم یکم طول میکشه. موفق باشین!;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها من امسال کنکور دادم. اینقدر خودم واسه پیدا کردن منابع سختی کشیدم گفتم بیام این جا حداقل شاید یه کمکی تونستم به شما کنم. اسم جزوه ها یا کتاب هایی که می خواین بهم بگین من یا عکس میگیرم یا اگه pdf داشتم میذارم همینجا که همه هم استفاده کنن. فقط صبر داشته باشین و بهم وقت بدین که اگه باید عکس می گرفتم یکم طول میکشه. موفق باشین!;)

اره سخته مهندس قربون دستت اگه بتونی جزوه های سروش نیا مال کلاسش بزاری نه جزوات خام خیلی خوبه یعنی عالیه مهندس مرحله بعد هم مال سینا شریفی عالیه ................... انشاله که قبول شی

c_me

عضو جدید
اره سخته مهندس قربون دستت اگه بتونی جزوه های سروش نیا مال کلاسش بزاری نه جزوات خام خیلی خوبه یعنی عالیه مهندس مرحله بعد هم مال سینا شریفی عالیه ................... انشاله که قبول شی

سروش نیا رو چون خودم نخوندم باید بگردم اگه پیدا کردم میذارم ولی سینا شریفی رو حتما میذارم.. مرسی خدا از دهنت بشنوه:D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سروش نیا رو چون خودم نخوندم باید بگردم اگه پیدا کردم میذارم ولی سینا شریفی رو حتما میذارم.. مرسی خدا از دهنت بشنوه:D

والا اگه سروش بتونی خوبش گیر بیاری بشه پرینت کرد ثواب دنیا اخرت نصیبت میشه .................................انشاله که هر چی خیر پیش بیاد برات و خیرت تویس قبولی باشه

c_me

عضو جدید
والا اگه سروش بتونی خوبش گیر بیاری بشه پرینت کرد ثواب دنیا اخرت نصیبت میشه .................................انشاله که هر چی خیر پیش بیاد برات و خیرت تویس قبولی باشه

ببین من یکسری جزوه دانلود کردم ازش میذارم فکر کنم داشته باشی ولی به هر حال شاید به درد خورد.. ;)
مشاهده پیوست 05-Vectors Exercises.pdfمشاهده پیوست 06-Moment.pdf

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

c_me

عضو جدید
  • http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/pdf.gif 20-Truss (Analysis)_2.pdf (3.30 مگابايت)
  • http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/pdf.gif 10-Supports Exercises.pdf (1.45 مگابايت)

پیوست ها

• 10-Supports Exercises.pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0
  • 20-Truss (Analysis)_2.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا